astrásgyerek Elküldve Március20, 2011 Megoszt Elküldve Március20, 2011 Vonalbemenetet nem csinált még valaki gyári rádióba? Szerintem ez megoldana minden problémát! <_< ITT találtam rá! Ez is egy megoldás ám! :angry: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex0403 Elküldve Március20, 2011 Megoszt Elküldve Március20, 2011 Vonalbemenetet nem csinált még valaki gyári rádióba? Szerintem ez megoldana minden problémát! :P ITT találtam rá! Maradok az USB-nél. Elképzelem, ahogy beleakad a mancsom a kábelba, és viszek mindent mint a piros hetes <_< :angry: Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Március20, 2011 Megoszt Elküldve Március20, 2011 Vonalbemenetet nem csinált még valaki gyári rádióba? Szerintem ez megoldana minden problémát! :P ITT találtam rá! Ez is egy megoldás ám! :P Már rég csináltam. :P Haverom vett a korzájába (ami nálam volt) valami Roadstar nevű förmedvényt. Azt a dobozhangot. <_< Hiányzott az Astrámban hallható minőség. :angry: Link to comment Megosztás: More sharing options...
yankee Elküldve Március20, 2011 Megoszt Elküldve Március20, 2011 Vonalbemenetet nem csinált még valaki gyári rádióba? Szerintem ez megoldana minden problémát! :P ITT találtam rá! AZ első linket. Én meg csináltam. Mai napig működik. Szerencsére barátnőm spanyol, meg portugálul is beszél. Így lefordította a linkelt oldalt magyarra. Az volt a szerencsétlenségem, hogy ami le van írva az delcohoz van. Ami nekem meg van az VDO. ÍGy teljesen más a nyáklap. <_< De nem baj mert a H-astrának a 2dines cd-ésének ugyan az a nyák lapja mint a vdo-nak így arról sikerült meg csinállnom. :angry: Nem szól rosszul. :P Csak kell a meghajtóban lennie egy cd-nek midnig . Amit beolvas de nem azt hallod hanem esetemben az mp3on lévő zenéket. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Porter Elküldve Március20, 2011 Megoszt Elküldve Március20, 2011 Maradok az USB-nél. Elképzelem, ahogy beleakad a mancsom a kábelba, és viszek mindent mint a piros hetes <_< :angry: Jó az az USB haladjunk a korral. 4x50 watt meg a pendrive nekem elég :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve Március20, 2011 Megoszt Elküldve Március20, 2011 Jó az az USB haladjunk a korral <_< Gyári rádión USB???? Neked milyen van??? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Porter Elküldve Március20, 2011 Megoszt Elküldve Március20, 2011 Gyári rádión USB???? Neked milyen van??? Az enyém is gyári, de nem Opel, hanem Panasonic :angry: Phillipset meg egyébként se vennék <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Március20, 2011 Megoszt Elküldve Március20, 2011 Az enyém is gyári, de nem Opel, hanem Panasonic :P Phillipset meg egyébként se vennék <_< Kár, hogy Blaupunkt a gyári. :angry: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Porter Elküldve Március20, 2011 Megoszt Elküldve Március20, 2011 Kár, hogy Blaupunkt a gyári. <_< Te jobban tudod, de én úgy értettem, hogy ezt is gyárban készítették :angry: Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Március20, 2011 Megoszt Elküldve Március20, 2011 Te jobban tudod, de én úgy értettem, hogy ezt is gyárban készítették :P Philipsre gondoltam. <_< Ezt a részét értettem. :angry: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Porter Elküldve Március20, 2011 Megoszt Elküldve Március20, 2011 Philipsre gondoltam. <_< Ezt a részét értettem. :angry: Csak azért írtam, mert astrásgyerek mutatott jó előbb egy CAR 400-at ami Philips Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Március20, 2011 Megoszt Elküldve Március20, 2011 Csak azért írtam, mert astrásgyerek mutatott jó előbb egy CAR 400-at ami Philips Baj nincs vele egyébként. Az meg csak egy ráírás. Alapból blaupunkt a bele. :angry: Enyémben is CAR400 van. A 4x20W-os verzió. <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Porter Elküldve Március20, 2011 Megoszt Elküldve Március20, 2011 Baj nincs vele egyébként. Az meg csak egy ráírás. Alapból blaupunkt a bele. :angry: Enyémben is CAR400 van. A 4x20W-os verzió. <_< Nekem nem volt benne semmi mikor megvettem, ezért esett Panasonic CQ-C3355N-re a választás Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex0403 Elküldve Március20, 2011 Megoszt Elküldve Március20, 2011 Jó az az USB haladjunk a korral. 4x50 watt meg a pendrive nekem elég :angry: Így van :P Nekem nem volt benne semmi mikor megvettem, ezért esett Panasonic CQ-C3355N-re a választás Remek választás :P <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Március20, 2011 Megoszt Elküldve Március20, 2011 Nekem nem volt benne semmi mikor megvettem, ezért esett Panasonic CQ-C3355N-re a választás Ugye tudod, hogy annak a 4x50W-nak a fele sem igaz? <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Március20, 2011 Megoszt Elküldve Március20, 2011 Ugye tudod, hogy annak a 4x50W-nak a fele sem igaz? :angry: Ugye tudod hogy ezek a számok még mindig csak téged érdekelnek? :P <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Március20, 2011 Megoszt Elküldve Március20, 2011 Ugye tudod hogy ezek a számok még mindig csak téged érdekelnek? :P <_< Ha átírod 4x100W-ra, akkor sem fog hangosabban szólni. :angry: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Március20, 2011 Megoszt Elküldve Március20, 2011 Ha átírod 4x100W-ra, akkor sem fog hangosabban szólni. :P De nem érdeekeel mi van ráírva nem ééted? :angry: Beleteszem, meghallgatom, nem tetszik-> nem marad, ha tetszik->marad. Ha nincs ráírva semmi akkor is, ha 6x500 van ráírva, akkor is. <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Porter Elküldve Március20, 2011 Megoszt Elküldve Március20, 2011 Ha átírod 4x100W-ra, akkor sem fog hangosabban szólni. <_< De tisztábban még szólhat :angry: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Porter Elküldve Március20, 2011 Megoszt Elküldve Március20, 2011 Ugye tudod, hogy annak a 4x50W-nak a fele sem igaz? :P Nem nagyon érdekel a teljesítménye, csak szóljon. Nem akarok én discozni vele, csak az USB port miatt vettem ilyet. És igazad van, a gyári adat az csak porhintés, de azért írtam, mert ez van papíron, feketék-fehéren <_< :angry: :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Március20, 2011 Megoszt Elküldve Március20, 2011 Tessék: http://oldradio.tesla.hu/szetszedtem/017pi.../radiomagno.htm 800Watts <_< :angry: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Porter Elküldve Március20, 2011 Megoszt Elküldve Március20, 2011 Tessék: http://oldradio.tesla.hu/szetszedtem/017pi.../radiomagno.htm 800Watts <_< :P Szép darab :angry: Link to comment Megosztás: More sharing options...
beligrom Elküldve Március20, 2011 Megoszt Elküldve Március20, 2011 Minek. Az a tetűlassú 75 ló a malomkerekkel is küzd, tehát értelmetlen akkora fék. :angry: bárcsak az én 75 lovam is úgy menne a 15össel, mint neki a malomkerékkel :P nekem fék se kell, úgyse szoktam használni <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Március20, 2011 Megoszt Elküldve Március20, 2011 bárcsak az én 75 lovam is úgy menne a 15össel, mint neki a malomkerékkel :angry: nekem fék se kell, úgyse szoktam használni <_< Már a kisgyerekek is tudják, ha becsukják a szemüket, akkor nem történhet bajuk. Csukd be a szemed, és nagy gázt neki :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
beligrom Elküldve Március21, 2011 Megoszt Elküldve Március21, 2011 Már a kisgyerekek is tudják, ha becsukják a szemüket, akkor nem történhet bajuk. Csukd be a szemed, és nagy gázt neki :angry: tényleg keveset használom, má lassan 40k kilóméter óta bírja a ferodo <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts