spzoli Elküldve Március20, 2011 Megoszt Elküldve Március20, 2011 B@sszá oda nekik. :P Kicsit unalmas már oldalakon keresztül ugyanazt olvasni. :angry: Lassan ez a topic is a nemolvasom el kategóriába fog kerülni. <_< Már ott van... Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Március20, 2011 Megoszt Elküldve Március20, 2011 Már ott van... Ne ide írj! Ezt nem olvasom!! :angry: :P :P Szerintem ma felteszem a nyári kerekeket. <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Március20, 2011 Megoszt Elküldve Március20, 2011 Ne ide írj! Ezt nem olvasom!! :P :P :P Szerintem ma felteszem a nyári kerekeket. <_< Nem tudom, reggel is csak 4 fok volt... :angry: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zocsa Elküldve Március20, 2011 Megoszt Elküldve Március20, 2011 Nem tudom, reggel is csak 4 fok volt... <_< Nekem egy hete fent vannak,pedig délelőttös voltam. Nem akartam tovább koptatni a téliket délutánonként a napsütésben.:angry: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabor -- C14Se Elküldve Március20, 2011 Megoszt Elküldve Március20, 2011 Nem tudom, reggel is csak 4 fok volt... <_< Én este jöttem haza 4 fokban, esőben, és olyant fogott fehér aszfalton dombon lefele a nyári gumi, amilyent télitől se vártam volna :angry: Lehet mégiscsak számít a köztük lévő 13 év :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Március20, 2011 Megoszt Elküldve Március20, 2011 Nekem egy hete fennt vannak,pedig délelőttös voltam. Nem akartam tovább koptatni a téliket délutánonként a napsütésben.:angry: Lehet feldobom délután. <_< Én este jöttem haza 4 fokban, esőben, és olyant fogott fehér aszfalton dombon lefele a nyári gumi, amilyent télitől se vártam volna :P Lehet mégiscsak számít a köztük lévő 13 év :P Hát ja, úgy rémlik elméletileg csak 6-7-évig gumi a gumi. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Március20, 2011 Megoszt Elküldve Március20, 2011 Ne ide írj! Ezt nem olvasom!! :P :P :P Szerintem ma felteszem a nyári kerekeket. :angry: Én nem teszem fel. Elhasználom a télieket amíg még van rajtuk valami minta, aztán majd akkor <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Március20, 2011 Megoszt Elküldve Március20, 2011 Én nem teszem fel. Elhasználom a télieket amíg még van rajtuk valami minta, aztán majd akkor <_< Szerintem a téli ugyanúgy szar melegben mint a nyári télen, ezért ha 4mili alá kopnak kidobom őket. A következő szezont még talán kihúzzák, majd megnézem amikor cserélek, lehet hogy ma. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Március20, 2011 Megoszt Elküldve Március20, 2011 Szerintem a téli ugyanúgy szar melegben mint a nyári télen, ezért ha 4mili alá kopnak kidobom őket. A következő szezont még talán kihúzzák, majd megnézem amikor cserélek, lehet hogy ma. Nekem ezek a gumik már ezt a szezont se nagyon húzták volna ki. Profilmélységgel nincs gond, de 7 év alatt a Pirelli is megöregszik <_< Ajándékba kaptam őket, amikor ellopták felnivel együtt a téli garnitúrámat, a nyárinál jobb volt, de azért nem az igazi. A nyárit még javítani kell, majd ha ezek lekoptak, akkor foglalkozom vele, ezek jövőre már úgysem lennének jók. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Március20, 2011 Megoszt Elküldve Március20, 2011 Nekem ezek a gumik már ezt a szezont se nagyon húzták volna ki. Profilmélységgel nincs gond, de 7 év alatt a Pirelli is megöregszik <_< Ajándékba kaptam őket, amikor ellopták felnivel együtt a téli garnitúrámat, a nyárinál jobb volt, de azért nem az igazi. A nyárit még javítani kell, majd ha ezek lekoptak, akkor foglalkozom vele, ezek jövőre már úgysem lennének jók. Most nézem az időképet, megint reggeli fagyokat mondanak, meg 8-10 fokot napközben, elmarad a gumicsere. :angry: Link to comment Megosztás: More sharing options...
neodd Elküldve Március20, 2011 Megoszt Elküldve Március20, 2011 Én nem teszem fel. Elhasználom a télieket amíg még van rajtuk valami minta, aztán majd akkor <_< Én is elhasználom a télieket. Kb. Októberig :angry: Aztán jön a következő garnitúra téli. De az biztos nem ez a vacak Dayton lesz... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dark_Errant Elküldve Március20, 2011 Megoszt Elküldve Március20, 2011 Most nézem az időképet, megint reggeli fagyokat mondanak, meg 8-10 fokot napközben, elmarad a gumicsere. <_< Az autó mosással vagyok így. vmiért mindig elmarad, eltolom, vagy nem látom értelmét. Link to comment Megosztás: More sharing options...
epk947 Elküldve Március20, 2011 Megoszt Elküldve Március20, 2011 Én nem teszem fel. Elhasználom a télieket amíg még van rajtuk valami minta, aztán majd akkor <_< Nekem is már 6 évesek a téli Eurotec gumijaim és még van rajtuk 5 - 5,5 mm minta! Futottak összesen ~ 43000 km-t. Nem is tudom mit csináljak.... Lehet, hogy eldarálom velük a nyarat. :angry: Az 1 éves nyári Falkenjaim meg pihennek addig 6,5 mm-es mintával.... Akkor csak télire kell vennem újakat. Apropos: a pótkerekem használatlan 1992-es Michelin ! :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
neodd Elküldve Március20, 2011 Megoszt Elküldve Március20, 2011 Az autó mosással vagyok így. vmiért mindig elmarad, eltolom, vagy nem látom értelmét. Én akármikor lemosom az autót, rákövetkező nap már esik is az eső... <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dark_Errant Elküldve Március20, 2011 Megoszt Elküldve Március20, 2011 Én akármikor lemosom az autót, rákövetkező nap már esik is az eső... <_< Múlt héten akartam lemosni a jó időben, de első nap nem volt pénzem, a másnap meg már tudtam, hogy esni fog nem sokára. Aztán azóta megint úszik a projekt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
neodd Elküldve Március20, 2011 Megoszt Elküldve Március20, 2011 Múlt héten akartam lemosni a jó időben, de első nap nem volt pénzem, a másnap meg már tudtam, hogy esni fog nem sokára. Aztán azóta megint úszik a projekt. Én múltéhten szombat délután mostam le. Jóidőben. Este a rádióban az időjós azt mondta, hogy vasárnap a szombatihoz hasonló jó idő várható országszerte, csak nyugaton fordulhat elő egy két kisebb tavaszi zápor. Én Békés megyében voltam ekkor. Másnap reggel szakadt az eső... <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Március20, 2011 Megoszt Elküldve Március20, 2011 Az autó mosással vagyok így. vmiért mindig elmarad, eltolom, vagy nem látom értelmét. Nem látszik az autón :angry: Nekem az a mániám hogy mosom. Hetente 1x legalább, de ha koszos lesz, akkor többször <_< :P :P A nagy mínuszokban mindig csütörtökönként mostam autót, mert akkor nem ráfagyott, hanem a Lurdyban szépen megszáradt :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
epk947 Elküldve Március20, 2011 Megoszt Elküldve Március20, 2011 Én múltéhten szombat délután mostam le. Jóidőben. Este a rádióban az időjós azt mondta, hogy vasárnap a szombatihoz hasonló jó idő várható országszerte, csak nyugaton fordulhat elő egy két kisebb tavaszi zápor. Én Békés megyében voltam ekkor. Másnap reggel szakadt az eső... <_< Sokszor átutaztam Európán esőben. Érdekes módon, ha itthon tiszta kocsival indultam, mégis a sok órás esőben való hajtás után is tiszta kocsival érkeztem például Koppenhágába.... Vajh miért? Itthon meg kocsit mosok a garázsom előtt, aztán másnap egy kis eső (után) átugrom Érdre (10 km), máris tökig sáros a kocsim.... Vajh miért? Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Március20, 2011 Megoszt Elküldve Március20, 2011 Nekem is már 6 évesek a téli Eurotec gumijaim és még van rajtuk 5 - 5,5 mm minta! Futottak összesen ~ 43000 km-t. Nem is tudom mit csináljak.... Lehet, hogy eldarálom velük a nyarat. <_< Az 1 éves nyári Falkenjaim meg pihennek addig 6,5 mm-es mintával.... Akkor csak télire kell vennem újakat. Apropos: a pótkerekem használatlan 1992-es Michelin ! :P Nekem használatlan 96-os. :P Én akármikor lemosom az autót, rákövetkező nap már esik is az eső... :angry: Igen. :P Egy alkalommal mostam a céges autót a műhelyünknél, aztán jön egy vasutas kolléga autóval, megáll, ablak le és megkérdezi: "Na mivan?! Eső lesz?" :P :D ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
neodd Elküldve Március20, 2011 Megoszt Elküldve Március20, 2011 Nem látszik az autón :angry: Nekem az a mániám hogy mosom. Hetente 1x legalább, de ha koszos lesz, akkor többször <_< :P :P A nagy mínuszokban mindig csütörtökönként mostam autót, mert akkor nem ráfagyott, hanem a Lurdyban szépen megszáradt :D Nem félsz, hogy elkopik az autód a sok mosástól? :P :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dark_Errant Elküldve Március20, 2011 Megoszt Elküldve Március20, 2011 Nem félsz, hogy elkopik az autód a sok mosástól? <_< :angry: Így csökkenti a súly felesleget a kocsiban. :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Március20, 2011 Megoszt Elküldve Március20, 2011 Apropos: a pótkerekem használatlan 1992-es Michelin ! <_< Nekem használatlan 96-os. :P Nekem meg megvan az eredeti 94-es ejü-csomag :P Nem félsz, hogy elkopik az autód a sok mosástól? :angry: :P Lassú polírozás :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Március20, 2011 Megoszt Elküldve Március20, 2011 Nekem meg megvan az eredeti 94-es ejü-csomag <_< Lassú polírozás :angry: Az nekem is. 2008ban lett is használva. :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dark_Errant Elküldve Március20, 2011 Megoszt Elküldve Március20, 2011 Az nekem is. 2008ban lett is használva. <_< Nekem télen lett kibontva, de egy rohadt csepp fertőtlenítő sem volt benne... Csak emiatt kellett bemásznom az SFR-re Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Március20, 2011 Megoszt Elküldve Március20, 2011 Az nekem is. 2008ban lett is használva. :angry: Nekem télen lett kibontva, de egy rohadt csepp fertőtlenítő sem volt benne... Csak emiatt kellett bemásznom az SFR-re Én is használom. Az autóban van friss, az öreg meg bent van a műhelyben, hogy amikor éppen beletekerek egy csavart az ujjamba, akkor legyen mivel becsomagolni a sebet <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts