Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Egyéb csevegés

gsi.tamás

Recommended Posts

Én is mindjárt föld körüli pályára állok... egy jól megtermett ganajtúróbogár nem tud ennyi szart összehordani...

Bizony-bizony konzumidióta vagyok. Jobban hiszek abban,amit a gyárban fejlesztenek,összeraknak,mint amit a suttyó kitalál a nagy eszével,hogy "há minek az oda"... <_<

Ez nyilván engem minősít.

Megosztás:

Bizony-bizony konzumidióta vagyok. Jobban hiszek abban,amit a gyárban fejlesztenek,összeraknak,mint amit a suttyó kitalál a nagy eszével,hogy "há minek az oda"... <_<

A "suttyó" pontosan tudja hogy minek az oda, ellentétben a konzumidiótával :angry:

Megosztás:

A "suttyó" pontosan tudja hogy minek az oda, nem úgy mint a konzumidióta :angry:

A hideg motornál leömlő felől szívott meleg levegő is qurvára felesleges,nem? Mert akkor minek raknak levegőhűtőt(intercooler-t) a turbo elé? Ha amúgy meg hidegen a leömlő felől szívja a meleg levegőt.

Tehát akkor itt valamelyik felesleges a kettő közül. <_<

Megosztás:

A hideg motornál leömlő felől szívott meleg levegő is qurvára felesleges,nem? Mert akkor minek raknak levegőhűtőt(intercooler-t) a turbo elé? Ha amúgy meg hidegen a leömlő felöl szívja a meleg levegőt.

Tehát akkor itt valamelyik felesleges a kettő közül. :angry:

Bocsi, a Suttyó nem elég fejlett hozzá, hogy megértse, mi a f.sz köze van egy EGR szelepnek, egy cooleres turbós rendszerhez. (ahol mellesleg a turbó után teszik a coolert, hogy visszahűtse, a turbó miatt felmelegedett levegőt) <_<

De kérdezd meg a szegedi al-fel-főügyészt, majd elmagyarázza :P

Megosztás:

Bocsi, a Suttyó nem elég fejlett hozzá, hogy megértse, mi a f.sz köze van egy EGR szelepnek, egy cooleres turbós rendszerhez. (ahol mellesleg a turbó után teszik a coolert, hogy visszahűtse, a turbó miatt felmelegedett levegőt) <_<

De kérdezd meg a szegedi al-fel-főügyészt, majd elmagyarázza :angry:

Már továbbléptem. Azt próbáltam kideríteni,hogy van-e értelme a hideg motornál leömlő felől szívott melegebb levegőnek.

Amikor az intercoolerrel éppen hűteni szokták a levegőt.

Megosztás:

Mi meg tapasztalatból beszélünk, nem csak olvasunk róla és terjesszünk, mintha tapasztalat lenne. :angry: Amit kitalálnak a gyárba, nem biztos, hogy hasznos a teljesítményre is. Ilyen az EGR is.

Megosztás:

Mi meg tapasztalatból beszélünk, nem csak olvasunk róla és terjesszünk, mintha tapasztalat lenne. <_< Amit kitalálnak a gyárba, nem biztos, hogy hasznos a teljesítményre is. Ilyen az EGR is.

Már az előző oldalon is céloztam rá,hogy van egy halódó eldugult,kuka egr-ed.Azt ledugózod.Nyilván jobb lesz,de nem tudod,hogy milyen lenne egy teljesen jól működő egr-rel.Lehet jobb,mint a ledugózattal,nem?

Megosztás:

Már az előző oldalon is céloztam rá,hogy van egy halódó eldugult,kuka egr-ed.Azt ledugózod.Nyilván jobb lesz,de nem tudod,hogy milyen lenne egy teljesen jól működő egr-rel.Lehet jobb,mint a ledugózattal,nem?

Az előző oldalon is elpofáztam már, hogy az enyém tökéletesen működik, de lezártam. <_<

Megosztás:

Az előző oldalon is elpofáztam már, hogy az enyém tökéletesen működik, de lezártam. <_<

Olyat nem írtál,hogy tökéletes volt.

Egy megtervezett rendszerbe ha belenyúlsz valahol,akkor annak általában több hátránya szokott lenni,mint előnye. A többlet no2 ból több salétromsav sem hiszem,hogy olyan nagyon jó lenne.

Megosztás:

Olyat nem írtál,hogy tökéletes volt.

Egy megtervezett rendszerbe ha belenyúlsz valahol,akkor annak általában több hátránya szokott lenni,mint előnye. A többlet no2 ból több salétromsav sem hiszem,hogy olyan nagyon jó lenne.

de bébi dzsúzzz te mindig mindent jobban tudsz mint bárki más, arról is meggyőződéssel tudsz magyarázni amiről fingod sincs, mértnem mész inkább politikusnak ahelyett h itt offolsz?????

Megosztás:

Múltkor sem beszéltem hülyeséget. De csak,mert felhoztátok a főügyészt. <_<

de dolgozó lány nagy hülyeségeket beszéltél :angry: am te ezt elolvastad egyáltalán? azér mer van benne módosítás attól még ugyan az...

csak két idézet a cikkedből:

"Alapjaiban azonban az önvédelemhez való jog ezzel nem változik."

"A megelőző jogos védelemmel tehát a védekező is kockázatot vállal."

csoki puszi nyuszika de mondom, lődd le az első embert aki bemegy hozzád, legalább utána nem offolod itt a ######ságokat :P

Megosztás:

de dolgozó lány nagy hülyeségeket beszéltél <_< am te ezt elolvastad egyáltalán? azér mer van benne módosítás attól még ugyan az...

csak két idézet a cikkedből:

"Alapjaiban azonban az önvédelemhez való jog ezzel nem változik."

"A megelőző jogos védelemmel tehát a védekező is kockázatot vállal."

csoki puszi nyuszika de mondom, lődd le az első embert aki bemegy hozzád, legalább utána nem offolod itt a ######ságokat :angry:

Bármilyen cikkből lehet úgy idézni,hogy kiemeld a neked tetsző részeket. Ezt úgy hívják,hogy sarkítás.

Én nem idézek belőle semmit.De a gáz/gumilövedék élet kioltására nem alkalmas eszköz.Aki akarja elolvassa a cikket és értelmezi magának.

Megosztás:

Bármilyen cikkből lehet úgy idézni,hogy kiemeld a neked tetsző részeket. Ezt úgy hívják,hogy sarkítás.

Én nem idézek belőle semmit.De a gáz/gumilövedék élet kioltására nem alkalmas eszköz.Aki akarja elolvassa a cikket és értelmezi magának.

amikor meg vki nem tudja alátámasztani azt az irdatlan nagy ######ságot amit beszél azt hogy hívják? <_<

"Három körülménynek kell megvalósulnia ahhoz, hogy alkalmazni lehessen: 1. a védelmi eszköz alkalmazása nem lehet az élet kioltására alkalmas, 2. csak a jogtalan támadó szenvedhet sérelmet, és 3. az eszközt alkalmazó személy az adott helyzetben minden tőle elvárhatót megtett a sérelem elkerülése érdekében."

kérdezd meg a szegedi főügyészt h a 3. mit jelent, mert úgylátszik neked az értelmezéseddel van a baj.

továbbá azt se te döntöd el (akár mennyire fáj) h az etetőcsúzlid alkalmas e élet kioltására

"a bírói gyakorlat a felfegyverkezve elkövetés vizsgálata során kimondta már többek között, hogy a légpuska, a farúd, vagy az alumínium cső is alkalmas az élet kioltására. Arra tehát, hogy mi alkalmas élet kioltására, az adott eljárás során bevont szakértő fogja meghatározni."

a sarkító

Megosztás:

amikor meg vki nem tudja alátámasztani azt az irdatlan nagy ######ságot amit beszél azt hogy hívják? <_<

"Három körülménynek kell megvalósulnia ahhoz, hogy alkalmazni lehessen: 1. a védelmi eszköz alkalmazása nem lehet az élet kioltására alkalmas, 2. csak a jogtalan támadó szenvedhet sérelmet, és 3. az eszközt alkalmazó személy az adott helyzetben minden tőle elvárhatót megtett a sérelem elkerülése érdekében."

kérdezd meg a szegedi főügyészt h a 3. mit jelent, mert úgylátszik neked az értelmezéseddel van a baj.

továbbá azt se te döntöd el (akár mennyire fáj) h az etetőcsúzlid alkalmas e élet kioltására

"a bírói gyakorlat a felfegyverkezve elkövetés vizsgálata során kimondta már többek között, hogy a légpuska, a farúd, vagy az alumínium cső is alkalmas az élet kioltására. Arra tehát, hogy mi alkalmas élet kioltására, az adott eljárás során bevont szakértő fogja meghatározni."

a sarkító

Kiegyezünk abban,hogy javult a helyzet önvédelem,tulajdon védelme tekintetében? :angry:

3.pont szerintem annyit tesz,hogy rétinéger mondja: pakojjáki, felkapsz valamit ami éppen akad,aztán közlöd velük,hogyha nem takarodnak használod.Szerinted nem?

Az meg,hogy korábban kimondták vascsőről,farúdról,hogy élet kioltására alkalmas ott lehet,hogy azért döntött így a bíróság,mert nem védekezésre akarták használni,hanem mondjuk lincselésre.

Más lesz ott a helyzet ha védekezésre használják szvsz.

Megosztás:

Bizony-bizony konzumidióta vagyok. Jobban hiszek abban,amit a gyárban fejlesztenek,összeraknak,mint amit a suttyó kitalál a nagy eszével,hogy "há minek az oda"... :angry:

Hát most engem? <_<

Igazából amit írtam volna erre, már elmondták előttem, felesleges tépnem a szám. Figyelj? Szerintem nekem le van zárva az EGR, neked meg nem, és legfőképp mindenki azt csinál, amit akar.

(Amúgy próbáltam másik EGR-el, és ugyanilyen volt. Nyilván a legjobb egy tökéletesen működő EGR szelep egy tökéletes állapotú motorral, ezt senki nem is cáfolja, de ez az ennyi idős autóknál a legritkább esetben áll fenn, a legritkább esetben költséghatékony megoldás, és a motor elhasználódottsága mellett egy zsír új, gyári szelep sem lesz majd ugyanolyan, mint egy új motor esetében. Ráadásul sok értelme sincs. Egy lemezt vágni a lezáráshoz nemcsak olcsó megoldás, hanem véleményem szerint a legértelmesebb is. Ennyi.)

Tudom, suttyó vagyok, mind suttyó astrások vagyunk. :P

Megosztás:

Hát most engem? <_<

Igazából amit írtam volna erre, már elmondták előttem, felesleges tépnem a szám. Figyelj? Szerintem nekem le van zárva az EGR, neked meg nem, és legfőképp mindenki azt csinál, amit akar.

(Amúgy próbáltam másik EGR-el, és ugyanilyen volt. Nyilván a legjobb egy tökéletesen működő EGR szelep egy tökéletes állapotú motorral, ezt senki nem is cáfolja, de ez az ennyi idős autóknál a legritkább esetben áll fenn, a legritkább esetben költséghatékony megoldás, és a motor elhasználódottsága mellett egy zsír új, gyári szelep sem lesz majd ugyanolyan, mint egy új motor esetében. Ráadásul sok értelme sincs. Egy lemezt vágni a lezáráshoz nemcsak olcsó megoldás, hanem véleményem szerint a legértelmesebb is. Ennyi.)

Tudom, suttyó vagyok, mind suttyó astrások vagyunk. :angry:

Végiggondolva,hogy mi lehet a hátránya az egr lezárásának írtam le a véleményemet.

Aztán ha két oldalon keresztül kapom az ívet ganajtúrótól kezdve,(mert mindenkinek akinek levan falazva személyes támadásnak veszi),akkor hadd engedtessék már meg nekem egy kis suttyózás. :P

Megosztás:

Kiegyezünk abban,hogy javult a helyzet önvédelem,tulajdon védelme tekintetében? :angry:

3.pont szerintem annyit tesz,hogy rétinéger mondja: pakojjáki, felkapsz valamit ami éppen akad,aztán közlöd velük,hogyha nem takarodnak használod.Szerinted nem?

Az meg,hogy korábban kimondták vascsőről,farúdról,hogy élet kioltására alkalmas ott lehet,hogy azért döntött így a bíróság,mert nem védekezésre akarták használni,hanem mondjuk lincselésre.

Más lesz ott a helyzet ha védekezésre használják szvsz.

Ki, meg sztem abba is h te idáig nagyon nem ezt mondtad :P

Nagyon nyersen igen, de érdekes módon már te se lövöd le egyből :P

Ezt te honnan tudod? Te voltál a bíró? Sztem már te is láttál hiradóba olyat h az idős bácsihoz betörtek, seggbelőtte/leütötte az embert azt őt baszták meg...

Végiggondolva,hogy mi lehet a hátránya az egr lezárásának írtam le a véleményemet.

Aztán ha két oldalon keresztül kapom az ívet ganajtúrótól kezdve,(mert mindenkinek akinek levan falazva személyes támadásnak veszi),akkor hadd engedtessék már meg nekem egy kis suttyózás. :P

F !!! Örülj h írhacc <_<

Megosztás:

Ki, meg sztem abba is h te idáig nagyon nem ezt mondtad <_<

Nagyon nyersen igen, de érdekes módon már te se lövöd le egyből :angry:

Ezt te honnan tudod? Te voltál a bíró? Sztem már te is láttál hiradóba olyat h az idős bácsihoz betörtek, seggbelőtte/leütötte az embert azt őt baszták meg...

Láttam.Éppen ezért módosítottak rajta,mert már a törvényhozás is abszurdnak találta az ilyen helyzeteket. Szvsz.

Megosztás:

Aztán ha két oldalon keresztül kapom az ívet ganajtúrótól kezdve,(mert mindenkinek akinek levan falazva személyes támadásnak veszi),akkor hadd engedtessék már meg nekem egy kis suttyózás. <_<

Mondjuk senki nem ganajtúrózott le, csak összehasonlították vele a sz.rlapátolási hatékonyságodat. Azon kívül jópáran lezárták az EGR-t akkor is amikor hibátlanul működött, ugyanis ha nem kormot szív, hanem levegőt, az egy kicsit jobb neki. Képzeld sokat javul a gázreakció a DR-nél, és a DTL-nél. (régebben volt aki kisebb "tuningként" használta) Van róla egy külön topic, pár éve írnak bele, TAPASZTALATBÓL, nem pedig a szegedi főügyésztől. Olvasd el, jegyezd meg és meséld el korzában...

Sok puszi,

az Astra F topic.

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.