daykiller Elküldve Március19, 2011 Megoszt Elküldve Március19, 2011 Még mindig ef######tra részleg, szóval te jobban off vagy... <_< c12nz-t és x12sz-t nem is ismerünk. c14nz-től vagyunk használhatóak. :angry: Link to comment Megosztás: More sharing options...
pszilaj Elküldve Március19, 2011 Megoszt Elküldve Március19, 2011 Akkor tegyél bele még gázgyorsítót, direktszűrőt, valamint a póverboxot se hagyd ki. <_< Hátha bejön. :angry: Tervben vannak...de ezek mellé még villanytúúúrbóó is lesz... :P :P :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Március19, 2011 Megoszt Elküldve Március19, 2011 Tervben vannak...de ezek mellé még villanytúúúrbóó is lesz... <_< :angry: :P Inkább vegyél egy jó libakergetőt és tankolj 100ast, az a tuti. Link to comment Megosztás: More sharing options...
pszilaj Elküldve Március19, 2011 Megoszt Elküldve Március19, 2011 Inkább vegyél egy jó libakergetőt és tankolj 100ast, az a tuti. Jelenleg 105-öst tankolok...az nem elég? <_< :angry: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Március19, 2011 Megoszt Elküldve Március19, 2011 Jelenleg 105-öst tankolok...az nem elég? <_< :angry: Nem nem, shell kell, és brembo. Link to comment Megosztás: More sharing options...
pszilaj Elküldve Március19, 2011 Megoszt Elküldve Március19, 2011 Nem nem, shell kell, és brembo. Úgyis olajat kell cserélnem már...úgyhogy brembo olaj fog belemenni... :angry: Feltéve ha helyre tudom rakni a rendszert... <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
hakapeszimaki Elküldve Március19, 2011 Megoszt Elküldve Március19, 2011 Nem zöld matricát fog kapni,hanem kéket. :angry: A városi fogyasztást úgy értem,hogy beindítom aztán elviszem a gyereket bölcsödébe (kb 3 km), Aztán elmegyek dolgozni városon belül kb 8 kilométer. 40-50-70 kilométer/órás sebességgel közlekedve. Inkább vegyél egy jó libakergetőt és tankolj 100ast, az a tuti. Már erősen gondolkozom a v6 2.5 beépítésén kizárólag takarékossági okokból így lemegy majd a mostani téli országút 5.5-ről minimum 4.7-re. Városban meg 8.5 helyett nem lesz csak 6.5liter. Képzelem ha az én 1.2 libakergetőm ilyen sokat eszik,akkor egy matiz 0.8 micsoda zabálógép lehet. A libakergetős azt bizonygatja,hogy milyen jól megy ahhoz képest mekkora,a nagy blokkos meg,hogy milyen keveset eszik. <_< Nincs ezzel baj. :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
hakapeszimaki Elküldve Március19, 2011 Megoszt Elküldve Március19, 2011 Nem nem, shell kell, és brembo. Tanulsz,de a metabondot kihagytad. <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve Március19, 2011 Megoszt Elküldve Március19, 2011 c12nz-t és x12sz-t nem is ismerünk. c14nz-től vagyunk használhatóak. :P Hagyd már, ezek tudod, hogy verik az összes autót, mindegy milyen motor van bennük! <_< :angry: :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Március19, 2011 Megoszt Elküldve Március19, 2011 Már erősen gondolkozom a v6 2.5 beépítésén kizárólag takarékossági okokból így lemegy majd a mostani téli országút 5.5-ről minimum 4.7-re. Városban meg 8.5 helyett nem lesz csak 6.5liter. Képzelem ha az enyém 1.2 libakergető,akkor egy matiz 0.8 micsoda zabálógép lehet. A libakergetős azt bizonygatja,hogy milyen jól megy ahhoz képest mekkora,a nagy blokkos meg,hogy milyen keveset eszik. <_< Nincs ezzel baj. :angry: Pont leszarom mennyit fogyaszt, ha kell megy, és vidámság van. Persze neked lehet elég a 45sánta, meg a régi sierra és a bmw emlékképei, mikor még inkább tompák voltak az érzékeid. :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve Március19, 2011 Megoszt Elküldve Március19, 2011 Már erősen gondolkozom a v6 2.5 beépítésén kizárólag takarékossági okokból így lemegy majd a mostani téli országút 5.5-ről minimum 4.7-re. Városban meg 8.5 helyett nem lesz csak 6.5liter. Képzelem ha az én 1.2 libakergetőm ilyen sokat eszik,akkor egy matiz 0.8 micsoda zabálógép lehet. A libakergetős azt bizonygatja,hogy milyen jól megy ahhoz képest mekkora,a nagy blokkos meg,hogy milyen keveset eszik. :P Nincs ezzel baj. :P Pont leszarom mennyit fogyaszt, ha kell megy, és vidámság van. Persze neked lehet elég a 45sánta, meg a régi sierra és a bmw emlékképei, mikor még inkább tompák voltak az érzékeid. :P Ahhoz a kicsi kasztnihoz jól megy az 1.2 is, de megnézném erdélyben a hegyekben a szerpentineken! :P csak így rakná visszafelé: 4-3-2 (és talán még az sem bírná!) <_< ;) 5 személlyel meg ki se próbálnám! :angry: Lapos helyen nem nagy művészet előzgetni, meg jó fogyasztást produkálni! ;) Én spec. ezért szeretem a DTL-emet, nem egy lóerőhegy, de nyomatéjka az van! ;) 5 személy sem kottyan meg neki a szerpentineken, és a fogyasztásom úgy is simán 6 alatt marad! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Jürgen Elküldve Március19, 2011 Megoszt Elküldve Március19, 2011 Akkor ezt a ledugózást felírom a teendők közé,rögtön a pówerbox,direktszűrő és a "gázgyorsítós" középdobok alá. *facepalm* Nem hiszem el... pedig olyan egyszerű... de mindegy, nem szólok semmit. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hakapeszimaki Elküldve Március19, 2011 Megoszt Elküldve Március19, 2011 Pont leszarom mennyit fogyaszt, ha kell megy, és vidámság van. Persze neked lehet elég a 45sánta, meg a régi sierra és a bmw emlékképei, mikor még inkább tompák voltak az érzékeid. <_< A sierra még megvan nem is olyan régi,csak 92-es. :angry: 125lóval sem mondanám,hogy nagyon megy. Ugyanolyan blokkos e32-t vezettem nemrég mint amilyen volt,3000cm3,183le sorhat,de az valahogy sokkal nagyobbat tol,hiába nehezebb vagy 400kilóval,mint a sierra és csak 50lóval erősebb. De vezettem 143lovas e38 725tds-is,ami csak 143ló,meg van vagy 1600kg,de nem csak 20lóval tűnik többnek mint a sierra. Link to comment Megosztás: More sharing options...
neodd Elküldve Március19, 2011 Megoszt Elküldve Március19, 2011 *facepalm* Nem hiszem el... pedig olyan egyszerű... de mindegy, nem szólok semmit. Nyugi kollega, majd jövőhéten lemossuk az autód <_< :angry: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Március19, 2011 Megoszt Elküldve Március19, 2011 Ki a f@szt érdekelnek a malomkerekeid? :P Egy szavazat :angry: A sierra még megvan nem is olyan régi,csak 92-es. :P 125lóval sem mondanám,hogy nagyon megy. Ugyanolyan blokkos e32-t vezettem nemrég mint amilyen volt,3000cm3,183le sorhat,de az valahogy sokkal nagyobbat tol,hiába nehezebb vagy 400kilóval,mint a sierra és csak 50lóval erősebb. De vezettem 143lovas e38 725tds-is,ami csak 143ló,meg van vagy 1600kg,de nem csak 20lóval tűnik többnek mint a sierra. A lóerőn, és a kilókon kívül más nem is befolyásolja a milyennek "tűnik" eredményt? <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Jürgen Elküldve Március19, 2011 Megoszt Elküldve Március19, 2011 Nyugi kollega, majd jövőhéten lemossuk az autód <_< :angry: Ma is lehetett volna, csak nem tudtam, hogy erre jövök haza, amire hazajöttem... Amúgy 13 colos acéljaim vannak, de már csak azért is a malomkerekekkel vagyok :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
neodd Elküldve Március19, 2011 Megoszt Elküldve Március19, 2011 Ma is lehetett volna, csak nem tudtam, hogy erre jövök haza, amire hazajöttem... Amúgy 13 colos acéljaim vannak, de már csak azért is a malomkerekekkel vagyok :angry: De ma meg is szívtad volna, mert mire hazaérsz már kezdhetjük elölről <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
hakapeszimaki Elküldve Március19, 2011 Megoszt Elküldve Március19, 2011 A lóerőn, és a kilókon kívül más nem is befolyásolja a milyennek "tűnik" eredményt? <_< Nyomaték.Amúgy sokat gondolkoztam rajta,de nem találtam egyértelmű választ,hogy mitől tűnik jobbnak. De jellemzően bimmerek és audik tudják ezt. Talán,meg az autó mérete. Egy gokartban 30-al mész aztán húúú b+ micsoda tempó. De igazatok van,komplexusom van az x12sz miatt,ezért váltok.Csak olyan autót fogok venni,ami jól is megy. Ki is néztem a következőt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
beligrom Elküldve Március19, 2011 Megoszt Elküldve Március19, 2011 Nyomaték.Amúgy sokat gondolkoztam rajta,de nem találtam egyértelmű választ,hogy mitől tűnik jobbnak. De jellemzően bimmerek és audik tudják ezt. Talán,meg az autó mérete. Egy gokartban 30-al mész aztán húúú b+ micsoda tempó. De igazatok van,komplexusom van az x12sz miatt,ezért váltok.Csak olyan autót fogok venni,ami jól is megy. Ki is néztem a következőt. keresnek a corsa topicban!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Március19, 2011 Megoszt Elküldve Március19, 2011 Akkor ezt a ledugózást felírom a teendők közé,rögtön a pówerbox,direktszűrő és a "gázgyorsítós" középdobok alá. Ez az egér szelep nem a kipufgázt eteti meg a motorral? Mert akkor azt gondolnám, ha lezárom csak jobb lehet.... <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Március19, 2011 Megoszt Elküldve Március19, 2011 Ez az egér szelep nem a kipufgázt eteti meg a motorral? Mert akkor azt gondolnám, ha lezárom csak jobb lehet.... <_< Miért? Ő is harapósabb lenne, ha megetetnék vele a saját sz.rát :P :angry: Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve Március19, 2011 Megoszt Elküldve Március19, 2011 Miért? Ő is harapósabb lenne, ha megetetnék vele a saját sz.rát :P <_< :angry: :P :P :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
hakapeszimaki Elküldve Március19, 2011 Megoszt Elküldve Március19, 2011 Ez az egér szelep nem a kipufgázt eteti meg a motorral? Mert akkor azt gondolnám, ha lezárom csak jobb lehet.... <_< Azért zárják le,mert eltömődik. Mitől? Olajsártól... Így a dadogás megszűnik. Viszont van egy motorod ami zabálja az olajat,tehát az új egr-nek értelme nincs,mert az is el fog tömődni.Tünet kezelve a hiba oka megmaradt. Zsiguli lehúzott kartercsővel 2.0 edisön. Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve Március19, 2011 Megoszt Elküldve Március19, 2011 Ez az egér szelep nem a kipufgázt eteti meg a motorral? Mert akkor azt gondolnám, ha lezárom csak jobb lehet.... <_< Azért zárják le,mert eltömődik. Mitől? Olajsártól... Így a dadogás megszűnik. Viszont van egy motorod ami zabálja az olajat,tehát az új egr-nek értelme nincs,mert az is el fog tömődni.Tünet kezelve a hiba oka megmaradt. Zsiguli lehúzott kartercsővel 2.0 edisön. És szerinted ezt a fő féltengelycserélő kollégánk nem tudja? :P A hozzászólása végén a :angry: szerinted mire utal? :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Március19, 2011 Megoszt Elküldve Március19, 2011 Azért zárják le,mert eltömődik. Mitől? Olajsártól... Így a dadogás megszűnik. Viszont van egy motorod ami zabálja az olajat,tehát az új egr-nek értelme nincs,mert az is el fog tömődni.Tünet kezelve a hiba oka megmaradt. Zsiguli lehúzott kartercsővel 2.0 edisön. A kertercsövet nem lehúzni kell, hanem szűrni: <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts