Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Egyéb csevegés

gsi.tamás

Recommended Posts

Ez amúgy mé'r jó? Nekem is sikerült meglepődnöm pár éve SLO-ban, mikor egy fizetőkaput elhagyva éjjel bevágott elém egy fiatal majom a barátnőjével, majd röhögve nyomtaneki mint állat. Nem számítottam rá, úgyhogy meglepődtem rendesen... Rohadtul balesetveszélyes, miért nem fogjátok fel?

Ki mondta,hogy eléjük szoktam vágódni? Ha valakinek aludni támad kedve a belsőben,nem imádkozom neki,hogy menjen le jobbra,hanem elmegyek én jobbról aztán csá.

Valaki mondta,hogy padon 79ló volt egy x16sz®.

Megosztás:

Van egy remek kis IBM notim, amit használok vagy 3 éve. Szeretem, hálás kis dög, de a meló kicsit megviselte kívülről (rommá van törve a burkolata szegénykémnek minden oldalról :angry: ) Év elején vettem egy ugyan olyan gépet, egész pofás burkolattal, alaplaphibásan, nagyjából kipakolva. (wifi kártya, RAM-ok, vinyó, procihűtő kiszedve) Gondoltam átpakolom bele az enyémnek a belét, és akkor majd szép is lesz. Hát nem fogom átpakolni. Amikor elkezdtem bontani, találtam valamit az aljába beesve. Körbe nézegettem, 3 láb, forrasztási nyomok, de elég feltűnően nem volt beforrasztva, mivel a kezemben volt. Kerestem egy megfelelőnek tűnő helyet az alaplapon, és visszaforrasztottam. Jelenleg erről az alkatrészgépről írok :P (csak tudnám honnan a rákból szerzek egy burkolatot a másikhoz <_< :P )

Megosztás:

Ki mondta,hogy eléjük szoktam vágódni? Ha valakinek aludni támad kedve a belsőben,nem imádkozom neki,hogy menjen le jobbra,hanem elmegyek én jobbról aztán csá.

Valaki mondta,hogy padon 79ló volt egy x16sz.

Én sem mondtam hogy elévágsz vkinek, de az jött le a hszból. De amúgy tényleg hülyeség, a sok öreg, hétvégi vezető meg tud ijedni rendesen, aztán csináln ak olyan manővereket, hogy csak néznek/nézünk mint Jani a moziban... <_<

Megosztás:

Én sem mondtam hogy elévágsz vkinek, de az jött le a hszból. De amúgy tényleg hülyeség, a sok öreg, hétvégi vezető meg tud ijedni rendesen, aztán csináln ak olyan manővereket, hogy csak néznek/nézünk mint Jani a moziban... <_<

Múltkor az M6 lejárónál újvárosnál,az ocsóbenzinkút emelkedőjénél előttem fordult ki a körforgalomból egy tartálykocsi. Belsőben végigforgattam az emelkedőn a 2.-at és a 3.kat,de sajnos megérkezett mögém egy 1.9pd tdi octávia,lementem a szélsőbe,de nem adtam fel és a papírgyárira hamarabb fordultam el,mint ő,mert a belsőben tököltek előtte,onnan meg ki kellett jönnie.

Amúgy nem versenyzek akármilyen erős autó van alattam,de ha egyszer a szélsőben jobban lehet haladni... :angry: a jobbra tartást jellemző módon a gyengébb autók nem ismerik.

Megosztás:

Múltkor az M6 lejárónál újvárosnál,az ocsóbenzinkút emelkedőjénél előttem fordult ki a körforgalomból egy tartálykocsi. Belsőben végigforgattam az emelkedőn a 2.-at és a 3.kat,de sajnos megérkezett mögém egy 1.9pd tdi octávia,lementem a szélsőbe,de nem adtam fel és a papírgyárira hamarabb fordultam el,mint ő,mert a belsőben tököltek előtte,onnan meg ki kellett jönnie.

Amúgy nem versenyzek akármilyen erős autó van alattam,de ha egyszer a szélsőben jobban lehet haladni... <_< a jobbra tartást jellemző módon a gyengébb autók nem ismerik.

...és 10perc alatt már fel is értél a dob tetejére 60as célsebességgel. :angry:

Megosztás:

...és 10perc alatt már fel is értél a dob tetejére 60as célsebességgel. :P

<_< F@szt,az octáviát úgy tűnt a visszapillantóból,hogy tudom tartani,de gondolom neki meg olyan volt,mint amikor a pályán küzd egymással a román és a moldáv tempomat. :P

Amúgy nagyon kevesen vannak tisztában azzal,hogy meddig kell pörgetni az autójukat,hogy ki is használják a lovakat.

16szelepet ilyen 3-4 környékén járatják előzésnél is.Akkor meg jó ha leadja az összteljesítmény felét. :angry:

Megosztás:

Gondolkodott, hogy visszategye-e 6ból 5be :angry:

Valami ilyesmi. Tisztában vagyok vele. :P Nem úgy,mit a b corsa topikban moti gyerek. Azt mondja,hogy beleülnék a füstölős c16xe-be aztán meglepne a teljesítménye. :P

Szerintem egy új stiftet 93lóval igen heroikus küzdelemmel lehet otthagyni egy b gsi-vel. <_<

Megosztás:

Valami ilyesmi. Tisztában vagyok vele. :angry: Nem úgy,mit a b corsa topikban moti gyerek. Azt mondja,hogy beleülnék a füstölős c16xe-be aztán meglepne a teljesítménye. :P

Szerintem egy új stiftet 93lóval igen heroikus küzdelemmel lehet otthagyni egy b gsi-vel. <_<

Szerintem ülj be egybe, és meglátod :P

Megosztás:

Én nem zavarok senkit. Ezért nem fénykürtölök,dudálok,stb,hogy megzavarjam a belsőben 80-nal kényelmes nagypapákat,mamákat,öreg bmw-seket,akik 10liter alá próbálják bűvölni a fogyasztásjelzőt,stb. Elmegyek mellette jobbról és kész. :P

De ugye milyen jól megy a corsa 60pacival is?! <_<

Valaki mondja már meg, ha 2 sáv van valaki a belsőbe cammog ugye ami nagyon nem szabályos meg mondjuk nem is szabályosság kérdése hanem illem. És ahogy a kolléga írta jobbról megelőzőm az szabálytalan nem? :angry:

Megosztás:

Valaki mondja már meg, ha 2 sáv van valaki a belsőbe cammog ugye ami nagyon nem szabályos meg mondjuk nem is szabályosság kérdése hanem illem. És ahogy a kolléga írta jobbról megelőzőm az szabálytalan nem? :angry:

Az a belső-külső sáv azé' nem mindegy hogy hol van. <_<

Megosztás:

Valami ilyesmi. Tisztában vagyok vele. :angry: Nem úgy,mit a b corsa topikban moti gyerek. Azt mondja,hogy beleülnék a füstölős c16xe-be aztán meglepne a teljesítménye. :P

Jól megy az új swift 93 Lóval de a corsa ott hagyja mint a szart a GSI, én már mind2őt vezettem sőt dolgoztam új swiftel és érezhetően jobban megy még a C14SE corsám is, szóval az 1.6 GSI corsa 100%, hogy odaveri.

Megosztás:

Valaki mondja már meg, ha 2 sáv van valaki a belsőbe cammog ugye ami nagyon nem szabályos meg mondjuk nem is szabályosság kérdése hanem illem. És ahogy a kolléga írta jobbról megelőzőm az szabálytalan nem? <_<

Kreszvizsgát az előttem ülőről másoltam,csakúgy,mint a nyelvvizsgámat. :angry: Úgyhogy nem vágom az ilyen finom kresz kérdéseket. De mintha az lenne a szitu,hogy párhuzamos közlekedésnél eleve a belső sávot csak előzésre lenne szabad használni,tehát ott elvileg sosincs senki. :P

Megosztás:

Nabazz egész délelőttömet elcsesztem nyárigumi nézegetésével, rájöttem máshol olcsóbb, tervezgettem hogy ha elmegyek érte akkor is jobban megéri erre most délutánra nézem és felment az ára 1400Ft-al..... ehh <_<

Szerk! Ez nagyon állat, rá tudok a honlapjukon keresni úgy is hogy 13.600 vagy 15.000 ugyan az a gumi akciósan! :angry:

Megosztás:

Kreszvizsgát az előttem ülőről másoltam,csakúgy,mint a nyelvvizsgámat. :angry: Úgyhogy nem vágom az ilyen finom kresz kérdéseket. De mintha az lenne a szitu,hogy párhuzamos közlekedésnél eleve a belső sávot csak előzésre lenne szabad használni,tehát ott elvileg sosincs senki. :P

De ha sosincs senki, akkor hogy előznek? <_<

Megosztás:

A jobbratarósdi, meg a párhuzamos közlekedés nem ugyan az. Azért mondtam hogy nem mindegy hol van az a külső-belső sáv, mert pályán szigorú(nak szánt) jobbra tartás van, városon belül meg (bármennyire is idegesítő) de párhuzamos közlekedés, tehát ott mész ahol tetszik. Elvileg a városon belüli balra kanyarodó sávok miatt találták ki, de qrva mindegy, mert itt úgyis a belső sávból kanyarodnak jobbra, és a külsőből balra <_<

Megosztás:

Jól megy az új swift 93 Lóval de a corsa ott hagyja mint a szart a GSI, én már mind2őt vezettem sőt dolgoztam új swiftel és érezhetően jobban megy még a C14SE corsám is, szóval az 1.6 GSI corsa 100%, hogy odaveri.

Jelentem, a 93 lovas Swiftet az X14XE F Astra is otthagyja. :P

Holnap? :P Amúgy nem megyek be vele fehérvárra. <_<

Csak vicceltem. Sejtettem, hogy nem jössz be vele. :angry:

Megosztás:

A jobbratarósdi, meg a párhuzamos közlekedés nem ugyan az. Azért mondtam hogy nem mindegy hol van az a külső-belső sáv, mert pályán szigorú(nak szánt) jobbra tartás van, városon belül meg (bármennyire is idegesítő) de párhuzamos közlekedés, tehát ott mész ahol tetszik. Elvileg a városon belüli balra kanyarodó sávok miatt találták ki, de qrva mindegy, mert itt úgyis a belső sávból kanyarodnak jobbra, és a külsőből balra <_<

Így van én is így tudtam, hogy város és pálya közt van eltérés, azért szerintem nem illik a belsőbe menni mert az a gyorsabbaké városon belül, de én is úgy tudom, hogy lehet belül bal######oskodni.. A kérdésem az, ha 1 gyökér bent nyomul 40el a belsőbe városon belül én megelőzőm a külsőbe 70-80annal az jobbról való előzésnek számít? Ergo szabálytalan?

Megosztás:

Jelentem, a 93 lovas Swiftet az X14XE F Astra is otthagyja. :P

Csak vicceltem. Sejtettem, hogy nem jössz be vele. <_<

Azért írtam, hogy a c14se 82 lóvas corsa is érezhetően jobban ment miután átültem a swift után a corsába de azért nem megy rosszul a suzi viszont hülyeséget nem kell írni, hogy a gsi corsa küzdene a swiftel mert nem :angry:

Megosztás:

Így van én is így tudtam, hogy város és pálya közt van eltérés, azért szerintem nem illik a belsőbe menni mert az a gyorsabbaké városon belül, de én is úgy tudom, hogy lehet belül bal######oskodni.. A kérdésem az, ha 1 gyökér bent nyomul 40el a belsőbe városon belül én megelőzőm a külsőbe 70-80annal az jobbról való előzésnek számít? Ergo szabálytalan?

<_< :angry: :P

Megosztás:

Ha lenyom a traffipax akkor igen! <_<

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.