hakapeszimaki Elküldve Március18, 2011 Megoszt Elküldve Március18, 2011 Ez amúgy mé'r jó? Nekem is sikerült meglepődnöm pár éve SLO-ban, mikor egy fizetőkaput elhagyva éjjel bevágott elém egy fiatal majom a barátnőjével, majd röhögve nyomtaneki mint állat. Nem számítottam rá, úgyhogy meglepődtem rendesen... Rohadtul balesetveszélyes, miért nem fogjátok fel? Ki mondta,hogy eléjük szoktam vágódni? Ha valakinek aludni támad kedve a belsőben,nem imádkozom neki,hogy menjen le jobbra,hanem elmegyek én jobbról aztán csá. Valaki mondta,hogy padon 79ló volt egy x16sz®. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Március18, 2011 Megoszt Elküldve Március18, 2011 Van egy remek kis IBM notim, amit használok vagy 3 éve. Szeretem, hálás kis dög, de a meló kicsit megviselte kívülről (rommá van törve a burkolata szegénykémnek minden oldalról :angry: ) Év elején vettem egy ugyan olyan gépet, egész pofás burkolattal, alaplaphibásan, nagyjából kipakolva. (wifi kártya, RAM-ok, vinyó, procihűtő kiszedve) Gondoltam átpakolom bele az enyémnek a belét, és akkor majd szép is lesz. Hát nem fogom átpakolni. Amikor elkezdtem bontani, találtam valamit az aljába beesve. Körbe nézegettem, 3 láb, forrasztási nyomok, de elég feltűnően nem volt beforrasztva, mivel a kezemben volt. Kerestem egy megfelelőnek tűnő helyet az alaplapon, és visszaforrasztottam. Jelenleg erről az alkatrészgépről írok :P (csak tudnám honnan a rákból szerzek egy burkolatot a másikhoz <_< :P ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zozor Elküldve Március18, 2011 Megoszt Elküldve Március18, 2011 Ki mondta,hogy eléjük szoktam vágódni? Ha valakinek aludni támad kedve a belsőben,nem imádkozom neki,hogy menjen le jobbra,hanem elmegyek én jobbról aztán csá. Valaki mondta,hogy padon 79ló volt egy x16sz. Én sem mondtam hogy elévágsz vkinek, de az jött le a hszból. De amúgy tényleg hülyeség, a sok öreg, hétvégi vezető meg tud ijedni rendesen, aztán csináln ak olyan manővereket, hogy csak néznek/nézünk mint Jani a moziban... <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
hakapeszimaki Elküldve Március18, 2011 Megoszt Elküldve Március18, 2011 Én sem mondtam hogy elévágsz vkinek, de az jött le a hszból. De amúgy tényleg hülyeség, a sok öreg, hétvégi vezető meg tud ijedni rendesen, aztán csináln ak olyan manővereket, hogy csak néznek/nézünk mint Jani a moziban... <_< Múltkor az M6 lejárónál újvárosnál,az ocsóbenzinkút emelkedőjénél előttem fordult ki a körforgalomból egy tartálykocsi. Belsőben végigforgattam az emelkedőn a 2.-at és a 3.kat,de sajnos megérkezett mögém egy 1.9pd tdi octávia,lementem a szélsőbe,de nem adtam fel és a papírgyárira hamarabb fordultam el,mint ő,mert a belsőben tököltek előtte,onnan meg ki kellett jönnie. Amúgy nem versenyzek akármilyen erős autó van alattam,de ha egyszer a szélsőben jobban lehet haladni... :angry: a jobbra tartást jellemző módon a gyengébb autók nem ismerik. Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Március18, 2011 Megoszt Elküldve Március18, 2011 Múltkor az M6 lejárónál újvárosnál,az ocsóbenzinkút emelkedőjénél előttem fordult ki a körforgalomból egy tartálykocsi. Belsőben végigforgattam az emelkedőn a 2.-at és a 3.kat,de sajnos megérkezett mögém egy 1.9pd tdi octávia,lementem a szélsőbe,de nem adtam fel és a papírgyárira hamarabb fordultam el,mint ő,mert a belsőben tököltek előtte,onnan meg ki kellett jönnie. Amúgy nem versenyzek akármilyen erős autó van alattam,de ha egyszer a szélsőben jobban lehet haladni... <_< a jobbra tartást jellemző módon a gyengébb autók nem ismerik. ...és 10perc alatt már fel is értél a dob tetejére 60as célsebességgel. :angry: Link to comment Megosztás: More sharing options...
hakapeszimaki Elküldve Március18, 2011 Megoszt Elküldve Március18, 2011 ...és 10perc alatt már fel is értél a dob tetejére 60as célsebességgel. :P <_< F@szt,az octáviát úgy tűnt a visszapillantóból,hogy tudom tartani,de gondolom neki meg olyan volt,mint amikor a pályán küzd egymással a román és a moldáv tempomat. :P Amúgy nagyon kevesen vannak tisztában azzal,hogy meddig kell pörgetni az autójukat,hogy ki is használják a lovakat. 16szelepet ilyen 3-4 környékén járatják előzésnél is.Akkor meg jó ha leadja az összteljesítmény felét. :angry: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Március18, 2011 Megoszt Elküldve Március18, 2011 <_< F@szt,az octáviát úgy tűnt a visszapillantóból,hogy tudom tartani,de gondolom neki meg olyan volt,mint amikor a pályán küzd egymással a román és a moldáv tempomat. :angry: Gondolkodott, hogy visszategye-e 6ból 5be :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
hakapeszimaki Elküldve Március18, 2011 Megoszt Elküldve Március18, 2011 Gondolkodott, hogy visszategye-e 6ból 5be :angry: Valami ilyesmi. Tisztában vagyok vele. :P Nem úgy,mit a b corsa topikban moti gyerek. Azt mondja,hogy beleülnék a füstölős c16xe-be aztán meglepne a teljesítménye. :P Szerintem egy új stiftet 93lóval igen heroikus küzdelemmel lehet otthagyni egy b gsi-vel. <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Március18, 2011 Megoszt Elküldve Március18, 2011 Valami ilyesmi. Tisztában vagyok vele. :angry: Nem úgy,mit a b corsa topikban moti gyerek. Azt mondja,hogy beleülnék a füstölős c16xe-be aztán meglepne a teljesítménye. :P Szerintem egy új stiftet 93lóval igen heroikus küzdelemmel lehet otthagyni egy b gsi-vel. <_< Szerintem ülj be egybe, és meglátod :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
hakapeszimaki Elküldve Március18, 2011 Megoszt Elküldve Március18, 2011 Szerintem ülj be egybe, és meglátod <_< Az öt lóval butított x16xel-t próbáltam asztrában...ööööö... :angry: Link to comment Megosztás: More sharing options...
hakapeszimaki Elküldve Március18, 2011 Megoszt Elküldve Március18, 2011 Az öt lóval butított x16xel-t próbáltam asztrában...ööööö...:angry: Nem arról a teljesítményről fogok álmodozni magányomban. <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Március18, 2011 Megoszt Elküldve Március18, 2011 Nem arról a teljesítményről fogok álmodozni magányomban. :P Magaddal beszélgetsz? <_< :angry: Link to comment Megosztás: More sharing options...
dirty-handz Elküldve Március18, 2011 Megoszt Elküldve Március18, 2011 Én nem zavarok senkit. Ezért nem fénykürtölök,dudálok,stb,hogy megzavarjam a belsőben 80-nal kényelmes nagypapákat,mamákat,öreg bmw-seket,akik 10liter alá próbálják bűvölni a fogyasztásjelzőt,stb. Elmegyek mellette jobbról és kész. :P De ugye milyen jól megy a corsa 60pacival is?! <_< Valaki mondja már meg, ha 2 sáv van valaki a belsőbe cammog ugye ami nagyon nem szabályos meg mondjuk nem is szabályosság kérdése hanem illem. És ahogy a kolléga írta jobbról megelőzőm az szabálytalan nem? :angry: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Március18, 2011 Megoszt Elküldve Március18, 2011 Valaki mondja már meg, ha 2 sáv van valaki a belsőbe cammog ugye ami nagyon nem szabályos meg mondjuk nem is szabályosság kérdése hanem illem. És ahogy a kolléga írta jobbról megelőzőm az szabálytalan nem? :angry: Az a belső-külső sáv azé' nem mindegy hogy hol van. <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
dirty-handz Elküldve Március18, 2011 Megoszt Elküldve Március18, 2011 Valami ilyesmi. Tisztában vagyok vele. :angry: Nem úgy,mit a b corsa topikban moti gyerek. Azt mondja,hogy beleülnék a füstölős c16xe-be aztán meglepne a teljesítménye. :P Szerintem egy új stiftet 93lóval igen heroikus küzdelemmel lehet otthagyni egy b gsi-vel. <_< Jól megy az új swift 93 Lóval de a corsa ott hagyja mint a szart a GSI, én már mind2őt vezettem sőt dolgoztam új swiftel és érezhetően jobban megy még a C14SE corsám is, szóval az 1.6 GSI corsa 100%, hogy odaveri. Link to comment Megosztás: More sharing options...
dirty-handz Elküldve Március18, 2011 Megoszt Elküldve Március18, 2011 Az a belső-külső sáv azé' nem mindegy hogy hol van. <_< Hát jobbról csak úgy tudom megelőzni, ha a belső sávba megy én a külsőbe :angry: Link to comment Megosztás: More sharing options...
hakapeszimaki Elküldve Március18, 2011 Megoszt Elküldve Március18, 2011 Valaki mondja már meg, ha 2 sáv van valaki a belsőbe cammog ugye ami nagyon nem szabályos meg mondjuk nem is szabályosság kérdése hanem illem. És ahogy a kolléga írta jobbról megelőzőm az szabálytalan nem? <_< Kreszvizsgát az előttem ülőről másoltam,csakúgy,mint a nyelvvizsgámat. :angry: Úgyhogy nem vágom az ilyen finom kresz kérdéseket. De mintha az lenne a szitu,hogy párhuzamos közlekedésnél eleve a belső sávot csak előzésre lenne szabad használni,tehát ott elvileg sosincs senki. :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endre06 Elküldve Március18, 2011 Megoszt Elküldve Március18, 2011 Nabazz egész délelőttömet elcsesztem nyárigumi nézegetésével, rájöttem máshol olcsóbb, tervezgettem hogy ha elmegyek érte akkor is jobban megéri erre most délutánra nézem és felment az ára 1400Ft-al..... ehh <_< Szerk! Ez nagyon állat, rá tudok a honlapjukon keresni úgy is hogy 13.600 vagy 15.000 ugyan az a gumi akciósan! :angry: Link to comment Megosztás: More sharing options...
neodd Elküldve Március18, 2011 Megoszt Elküldve Március18, 2011 Kreszvizsgát az előttem ülőről másoltam,csakúgy,mint a nyelvvizsgámat. :angry: Úgyhogy nem vágom az ilyen finom kresz kérdéseket. De mintha az lenne a szitu,hogy párhuzamos közlekedésnél eleve a belső sávot csak előzésre lenne szabad használni,tehát ott elvileg sosincs senki. :P De ha sosincs senki, akkor hogy előznek? <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Március18, 2011 Megoszt Elküldve Március18, 2011 A jobbratarósdi, meg a párhuzamos közlekedés nem ugyan az. Azért mondtam hogy nem mindegy hol van az a külső-belső sáv, mert pályán szigorú(nak szánt) jobbra tartás van, városon belül meg (bármennyire is idegesítő) de párhuzamos közlekedés, tehát ott mész ahol tetszik. Elvileg a városon belüli balra kanyarodó sávok miatt találták ki, de qrva mindegy, mert itt úgyis a belső sávból kanyarodnak jobbra, és a külsőből balra <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Jürgen Elküldve Március18, 2011 Megoszt Elküldve Március18, 2011 Jól megy az új swift 93 Lóval de a corsa ott hagyja mint a szart a GSI, én már mind2őt vezettem sőt dolgoztam új swiftel és érezhetően jobban megy még a C14SE corsám is, szóval az 1.6 GSI corsa 100%, hogy odaveri. Jelentem, a 93 lovas Swiftet az X14XE F Astra is otthagyja. :P Holnap? :P Amúgy nem megyek be vele fehérvárra. <_< Csak vicceltem. Sejtettem, hogy nem jössz be vele. :angry: Link to comment Megosztás: More sharing options...
dirty-handz Elküldve Március18, 2011 Megoszt Elküldve Március18, 2011 A jobbratarósdi, meg a párhuzamos közlekedés nem ugyan az. Azért mondtam hogy nem mindegy hol van az a külső-belső sáv, mert pályán szigorú(nak szánt) jobbra tartás van, városon belül meg (bármennyire is idegesítő) de párhuzamos közlekedés, tehát ott mész ahol tetszik. Elvileg a városon belüli balra kanyarodó sávok miatt találták ki, de qrva mindegy, mert itt úgyis a belső sávból kanyarodnak jobbra, és a külsőből balra <_< Így van én is így tudtam, hogy város és pálya közt van eltérés, azért szerintem nem illik a belsőbe menni mert az a gyorsabbaké városon belül, de én is úgy tudom, hogy lehet belül bal######oskodni.. A kérdésem az, ha 1 gyökér bent nyomul 40el a belsőbe városon belül én megelőzőm a külsőbe 70-80annal az jobbról való előzésnek számít? Ergo szabálytalan? Link to comment Megosztás: More sharing options...
dirty-handz Elküldve Március18, 2011 Megoszt Elküldve Március18, 2011 Jelentem, a 93 lovas Swiftet az X14XE F Astra is otthagyja. :P Csak vicceltem. Sejtettem, hogy nem jössz be vele. <_< Azért írtam, hogy a c14se 82 lóvas corsa is érezhetően jobban ment miután átültem a swift után a corsába de azért nem megy rosszul a suzi viszont hülyeséget nem kell írni, hogy a gsi corsa küzdene a swiftel mert nem :angry: Link to comment Megosztás: More sharing options...
beligrom Elküldve Március18, 2011 Megoszt Elküldve Március18, 2011 Így van én is így tudtam, hogy város és pálya közt van eltérés, azért szerintem nem illik a belsőbe menni mert az a gyorsabbaké városon belül, de én is úgy tudom, hogy lehet belül bal######oskodni.. A kérdésem az, ha 1 gyökér bent nyomul 40el a belsőbe városon belül én megelőzőm a külsőbe 70-80annal az jobbról való előzésnek számít? Ergo szabálytalan? <_< :angry: :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endre06 Elküldve Március18, 2011 Megoszt Elküldve Március18, 2011 Így van én is így tudtam, hogy város és pálya közt van eltérés, azért szerintem nem illik a belsőbe menni mert az a gyorsabbaké városon belül, de én is úgy tudom, hogy lehet belül bal######oskodni.. A kérdésem az, ha 1 gyökér bent nyomul 40el a belsőbe városon belül én megelőzőm a külsőbe 70-80annal az jobbról való előzésnek számít? Ergo szabálytalan? Ha lenyom a traffipax akkor igen! <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts