zozor Elküldve Március17, 2011 Megoszt Elküldve Március17, 2011 rajtam kívül még 11et. 96e-t kaszáltak 30m-en :angry: Jó óradíjjal dolgoznak akkor. <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Jürgen Elküldve Március17, 2011 Megoszt Elküldve Március17, 2011 Miket láttam ma... <_< Egyrészt a jó öreg "Volvo Astrát", a képe már keringett itt régebben talán, éppen be volt zúzva a hátsó szélvédője, biztos elment egy Volvo talira vele. :angry: Másrészt meg egy kereklámpás fehér sedan Astrát, érdekes volt... Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Március17, 2011 Megoszt Elküldve Március17, 2011 Miket láttam ma... :P Egyrészt a jó öreg "Volvo Astrát", a képe már keringett itt régebben talán, éppen be volt zúzva a hátsó szélvédője, biztos elment egy Volvo talira vele. :P Másrészt meg egy kereklámpás fehér sedan Astrát, érdekes volt... Azmilyenazmilyen? :angry: <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
neodd Elküldve Március17, 2011 Megoszt Elküldve Március17, 2011 Miket láttam ma... :angry: Egyrészt a jó öreg "Volvo Astrát", a képe már keringett itt régebben talán, éppen be volt zúzva a hátsó szélvédője, biztos elment egy Volvo talira vele. :P Másrészt meg egy kereklámpás fehér sedan Astrát, érdekes volt... Azmilyenazmilyen? <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Jürgen Elküldve Március17, 2011 Megoszt Elküldve Március17, 2011 A kereklámpás az valami utólagos játék lehetett, csak egy pillanatra láttam, csak a tükörből nézve jöttem rá, hogy F Astra... A Volvos dolog fenn van valami blogon is, mindjárt megkeresem, ha megvan még. <_< ezvótaz: http://jajjdecsunya.blog.hu/2010/01/22/identitas_zavar_1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex0403 Elküldve Március17, 2011 Megoszt Elküldve Március17, 2011 Jel nélküli hűtőmaszkot valaki?? :P :P Szerintem a srácnak elmentek otthonról <_< :angry: :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiu Elküldve Március17, 2011 Megoszt Elküldve Március17, 2011 Jel nélküli hűtőmaszkot valaki?? :P :D Szerintem a srácnak elmentek otthonról <_< :angry: :P Láttad nem? Végkiárusítás. ;) :P :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Március17, 2011 Megoszt Elküldve Március17, 2011 Jel nélküli hűtőmaszkot valaki?? :P :P Szerintem a srácnak elmentek otthonról <_< :angry: :P Ezeket a megnevezéseket bírom: ami nem gyári, az már sport. :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
hakapeszimaki Elküldve Március17, 2011 Megoszt Elküldve Március17, 2011 Jel nélküli hűtőmaszkot valaki?? :P :P Szerintem a srácnak elmentek otthonról <_< :angry: :P Néztem asztali PC-t ma a vaterán,gyerek 140-ért kínált olyan konfigot,amilyet 1.5éve rakattam össze 100-ért. :P :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Jürgen Elküldve Március17, 2011 Megoszt Elküldve Március17, 2011 Ezeket a megnevezéseket bírom: ami nem gyári, az már sport. :angry: Miért van az, hogy az olyan F Astrákon, amik tényleg sport célra vannak átalakítva, rendszeresen gyári hűtőmaszkot látok? <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Március17, 2011 Megoszt Elküldve Március17, 2011 Miért van az, hogy az olyan F Astrákon, amik tényleg sport célra vannak átalakítva, rendszeresen gyári hűtőmaszkot látok? <_< Mert a gyári hűtőmaszkkal is ugyanúgy megy, mint a csicsától. :angry: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex0403 Elküldve Március17, 2011 Megoszt Elküldve Március17, 2011 Láttad nem? Végkiárusítás. :P <_< :angry: Ja... az agyát is kiárusíthatná, mert úgysem használja! De most gondolkodjunk ésszerűen! Azt mondja hogy szó szerit idézem: "nem kell faragni, reszelni, a gyári helyre pontosan illeszkedik." Én ugyan ezt szerettem volna elérni, ezért a bonyolultabb megoldást választottam! Vettem egy hűtőmaszkot 6db ezresért! Kivettem a közepét, és egy műanyagossal behegesztettem a belső rész helyeit. Ez 4 db ezres volt! Eddig 10ezer..... Aztán lefestettem (Nem lehet mindenki fényező, ezért erre számoljunk 7db ezrest!) Miután kész volt, vettem tikrácsot (krómhatású, vagy fekete mindegy) 2db ezrest fizettem érte! Végeredmény: teljesen méretpontos, nem kell faragni, reszelni, a gyári helyre pontosan illeszkedik. És a végösszeg 19ezer jó magyar forint! Nem 71630!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Jürgen Elküldve Március17, 2011 Megoszt Elküldve Március17, 2011 Mert a gyári hűtőmaszkkal is ugyanúgy megy, mint a csicsától. <_< Költői kérdés volt, de igazad van, mondjuk ki. :angry: A másik meg, hogy fordított esetben is igaz: csicsa hűtőmaszktól meg csirkehálótól ugyanúgy nem megy, mint a gyárival. :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex0403 Elküldve Március17, 2011 Megoszt Elküldve Március17, 2011 Ezeket a megnevezéseket bírom: ami nem gyári, az már sport. <_< :angry: :P Néztem asztali PC-t ma a vaterán,gyerek 140-ért kínált olyan konfigot,amilyet 1.5éve rakattam össze 100-ért. :P :P Soha nem értettem ezeket az embereket! Szerintem el se akarja adni....vagy pedig a tökéletes idióta balekra vár, aki ad érte 140-et! Mert a gyári hűtőmaszkkal is ugyanúgy megy, mint a csicsától. :P Hát őőő lényegében igazad van :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Jürgen Elküldve Március17, 2011 Megoszt Elküldve Március17, 2011 Hát őőő lényegében igazad van :P Semmi baj, a tiéden elfér, az X14XE már tényleg sport kategória <_< :angry: Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve Március17, 2011 Megoszt Elküldve Március17, 2011 Kis segítség kéne! Debrecenben jó autóvillamossági szervízet nem tudtok??? <_< :angry: Fontos lenne!! Valami Bosch szervízről beszéltek nekem Debrecenben, ahol villamossági dolgokkal foglalkoznak... Sógor jön a hétvégén, és vinnénk a Peugeotot, kis gixer van vele... valami elektronika, vagy computer... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex0403 Elküldve Március17, 2011 Megoszt Elküldve Március17, 2011 Semmi baj, a tiéden elfér, az X14XE már tényleg sport kategória :P :P Nos igen....azt hiszem neked is igazad van <_< :angry: :P :P De viccen kívül sok 1.4-es 16 szelepest meg tudok lepni a nyári beállítással :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Jürgen Elküldve Március17, 2011 Megoszt Elküldve Március17, 2011 Nos igen....azt hiszem neked is igazad van <_< :angry: :P :P De viccen kívül sok 1.4-es 16 szelepest meg tudok lepni a nyári beállítással :P Nyári beállítás? Az enyémet is biztos meg tudnád lepni valamivel. :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
hakapeszimaki Elküldve Március17, 2011 Megoszt Elküldve Március17, 2011 Nos igen....azt hiszem neked is igazad van <_< :angry: :P :P De viccen kívül sok 1.4-es 16 szelepest meg tudok lepni a nyári beállítással :D Én mindenkit meg tudok lepni,amikor 5000-ig pörgetve jobbról előzök. :P :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex0403 Elküldve Március17, 2011 Megoszt Elküldve Március17, 2011 Nyári beállítás? Az enyémet is biztos meg tudnád lepni valamivel. :P Nem lehet tudni :P Én mindenkit meg tudok lepni,amikor 5000-ig pörgetve jobbról előzök. <_< :P Az se rossz..... :angry: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Március17, 2011 Megoszt Elküldve Március17, 2011 De viccen kívül sok 1.4-es 16 szelepest meg tudok lepni a nyári beállítással <_< Khmm..khmm! :angry: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Március17, 2011 Megoszt Elküldve Március17, 2011 Én mindenkit meg tudok lepni,amikor 5000-ig pörgetve jobbról előzök. <_< :angry: Hogy félóra után sem tudod megelőzni? :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Jürgen Elküldve Március17, 2011 Megoszt Elküldve Március17, 2011 Nem lehet tudni :angry: Hát a tiéd szép, az enyém meg eléggé low design, úgyhogy külsőleg mindenképp. :P Motorikusan nem tudom, melyikünk áll jobban, az enyémnek vannak fura hangjai néha, de amúgy jól van. <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
megadave Elküldve Március17, 2011 Megoszt Elküldve Március17, 2011 Hogy félóra után sem tudod megelőzni? <_< Jól elvagytok látom... :angry: :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex0403 Elküldve Március17, 2011 Megoszt Elküldve Március17, 2011 Khmm..khmm! :P Na jó nem olyat aki 200 kilóval könnyebb :P ;) Hogy félóra után sem tudod megelőzni? :angry: Ott a pont!! :P :P Hát a tiéd szép, az enyém meg eléggé low design, úgyhogy külsőleg mindenképp. :D Motorikusan nem tudom, melyikünk áll jobban, az enyémnek vannak fura hangjai néha, de amúgy jól van. <_< No de összegezve.......majd ha kitavaszodik és felkerül a nyári gumi, meg a Koni szett, csinálok olyan gyorsulós videót mint ami a YouTube-on vannak, hogy ne csak szájkaratézzak ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts