Dáwid Elküldve Március17, 2011 Megoszt Elküldve Március17, 2011 x12sz 100-as V-powerrel == 1.7 dízel fogyasztás. :D Nekem a legjobb. Most 0l/100km a fogyasztás. Értem én hogy kevesebbet eszik, mind a 4literes vényócas bömbi, nekem is elég keveset fogyaszt, de attól még ugyan úgy többe kerül neki is minden kib.szott km... Link to comment Megosztás: More sharing options...
beligrom Elküldve Március17, 2011 Megoszt Elküldve Március17, 2011 Pedig még a járda feléhez közel sem voltál, amúgy lehet a tükör szélétől kellett volna mérni. De így is egy köcsög dolog volt szerintem. A többi autós is kapott büntetés, vagy csak téged "tiszteltek" meg a csomaggal? rajtam kívül még 11et. 96e-t kaszáltak 30m-en :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Porter Elküldve Március17, 2011 Megoszt Elküldve Március17, 2011 Csak a tükröket cseréltem, de nem néztem meg mi van a kárpit alatt, mert ugye ahhoz nem kell megbontani. Majd, ha lesz időm még lebontom azt is. A kapcsolóhoz nem is nyúltam, de elég furcsán mozog a joy része... A helyzet az, hogy ma levettem a k...a kárpitot az ajtóról és valamelyik eszetlen nem tolta össze a tükörállítót kapcsolót. ezért nem működött. Mostmár minden OK <_< Már csak az olajat kell lecserélni majd a motorba 10W 60-ra és jöhet nyár :angry: :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Március17, 2011 Megoszt Elküldve Március17, 2011 A helyzet az, hogy ma levettem a k...a kárpitot az ajtóról és valamelyik eszetlen nem tolta össze a tükörállítót kapcsolót. ezért nem működött. Mostmár minden OK <_< Már csak az olajat kell lecserélni majd a motorba 10W 60-ra és jöhet nyár :angry: :P Király, de én mindíg 10W40-et használok , és nem azért mondom, hogy megint elinduljon a lavina. :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Március17, 2011 Megoszt Elküldve Március17, 2011 A helyzet az, hogy ma levettem a k...a kárpitot az ajtóról és valamelyik eszetlen nem tolta össze a tükörállítót kapcsolót. ezért nem működött. Mostmár minden OK <_< Már csak az olajat kell lecserélni majd a motorba 10W 60-ra és jöhet nyár :angry: :P K?rvára felesleges a W60. :P Pénzkidobás. Király, de én mindíg 10W40-et használok , és nem azért mondom, hogy megint elinduljon a lavina. :P Elindítottam. :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Porter Elküldve Március17, 2011 Megoszt Elküldve Március17, 2011 Király, de én mindíg 10W40-et használok , és nem azért mondom, hogy megint elinduljon a lavina. <_< Adjuk meg a motornak ami jár. Évente úgyis lecserélem, vagy 10000 km után... Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Március17, 2011 Megoszt Elküldve Március17, 2011 Adjuk meg a motornak ami jár. Évente úgyis lecserélem, vagy 10000 km után... Én is évente cserélek. <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Március17, 2011 Megoszt Elküldve Március17, 2011 Adjuk meg a motornak ami jár. Évente úgyis lecserélem, vagy 10000 km után... 15W40 a kínzás a motornak. A 10W40 abszolút nem, azzal is megadnád neki, ami jár, de nem szólok bele, hogy mire pazarlod el a pénzed. <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Porter Elküldve Március17, 2011 Megoszt Elküldve Március17, 2011 K?rvára felesleges a W60. :angry: Pénzkidobás. Elindítottam. :P Én anno a Ladámba tettem C.strol RS 10W 60 -at ingyé volt <_< Azt mondanom se kell, hogy egydül újítottam fel az egész autót poraiból keltettem életre. A festés és a motor kivételével mindent én csináltam rajta. Sajna fotót nem tudok mutatni, mert nincs feltéve a gépre. Link to comment Megosztás: More sharing options...
beligrom Elküldve Március17, 2011 Megoszt Elküldve Március17, 2011 Én is évente cserélek. <_< jó neked :angry: én évente 4x kb :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Március17, 2011 Megoszt Elküldve Március17, 2011 K?rvára felesleges a W60. :angry: Pénzkidobás. attól függ milyen motorba és hogy van használva <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
pszilaj Elküldve Március17, 2011 Megoszt Elküldve Március17, 2011 Én is évente cserélek. <_< jó neked :P én évente 4x kb :P Jó nektek...nekem augusztusban telt le az egy év...de a 10000 még nem... :angry: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Porter Elküldve Március17, 2011 Megoszt Elküldve Március17, 2011 attól függ milyen motorba és hogy van használva :angry: Astra F Caravan 1.8i 16V X18XE És sok benne a város, de van Balcsi is. Ami a csövön kifééérrrr <_< Persze csak módjával... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Porter Elküldve Március17, 2011 Megoszt Elküldve Március17, 2011 Jó nektek...nekem augusztusban telt le az egy év...de a 10000 még nem... <_< Akkor ideje cserélni :angry: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Március17, 2011 Megoszt Elküldve Március17, 2011 Astra F Caravan 1.8i 16V X18XE És sok benne a város, de van Balcsi is. Ami a csövön kifééérrrr <_< Persze csak módjával... :P 1 biztos : ártani nem fog neki :angry: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Március17, 2011 Megoszt Elküldve Március17, 2011 Nem tudja valaki, hogy a benzinhíd végén lévő szelephez hol lehet venni ellendarabot? Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Március17, 2011 Megoszt Elküldve Március17, 2011 Nem tudja valaki, hogy a benzinhíd végén lévő szelephez hol lehet venni ellendarabot? Boltban. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Március17, 2011 Megoszt Elküldve Március17, 2011 Nem tudja valaki, hogy a benzinhíd végén lévő szelephez hol lehet venni ellendarabot? cső mindegy milyen híd ? van a kocsiban egy 20xe mármint egy + <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Március17, 2011 Megoszt Elküldve Március17, 2011 Boltban. a pengeéles logika.....hháhhháááááá na AZT nélkülözöd <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Március17, 2011 Megoszt Elküldve Március17, 2011 cső mindegy milyen híd ? van a kocsiban egy 20xe mármint egy + :angry: Hátsókerék meghajtásnak? :P a pengeéles logika.....hháhhháááááá na AZT nélkülözöd :P Azt kérdezte, hogy HOL lehet venni. <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Március17, 2011 Megoszt Elküldve Március17, 2011 Hátsókerék meghajtásnak? :P ezt vezesd már le hogy jött ki <_< :angry: :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Március17, 2011 Megoszt Elküldve Március17, 2011 Jó nektek...nekem augusztusban telt le az egy év...de a 10000 még nem... <_< Nekem se, de akkor is cserélem évente... Más: kapkodni fognak a futómű topicban eldó hátsó híd szilentekért 20 ezerért. :angry: Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Március17, 2011 Megoszt Elküldve Március17, 2011 ezt vezesd már le hogy jött ki <_< :angry: :P cső mindegy milyen híd ? van a kocsiban egy 20xe mármint egy + :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Breki Elküldve Március17, 2011 Megoszt Elküldve Március17, 2011 Nekem se, de akkor is cserélem évente... Más: kapkodni fognak a futómű topicban eldó hátsó híd szilentekért 20 ezerért. :angry: Ja....Bárdinál a legdrágább Lemfölder nincs 4000/db :P Persze tudom....ez gyári. <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Március17, 2011 Megoszt Elküldve Március17, 2011 cső mindegy milyen híd ? van a kocsiban egy 20xe mármint egy + <_< Őőőő...nekem nem benzinhíd kell, hanem az azon lévő szelephez kellene ellendarab, amit mérési céllal rátekerek. A klímafeltöltő hollandere jó hozzá, de abban sincs belül tüske, ami nyomná a szelep közepét a mérés idejére. Viszont lehet mintának jó lenne a híd, ami nálad van, max csinálunk a cégnél hozzá. :angry: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts