beligrom Elküldve Március17, 2011 Megoszt Elküldve Március17, 2011 Saját magad megválaszoltad a kérdést; írtad, hogy kell tábla, ami engedi a járdára parkolást, de nem volt! :D bazz és tényleg... azt olvastam olyan ami tiltja.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Március17, 2011 Megoszt Elküldve Március17, 2011 bazz és tényleg... azt olvastam olyan ami tiltja.... "ami nincs tiltva azt szabad" felfogás időnként sokba kerül. :D (hirtelen össze se tudom számolni, hogy csak nekem mennyibe került eddig :D :lol: ) De ez még akkor is g.ci dolog volt, hogy nincs kint külön tábla. Bár így legalább parkolóautomata sincs :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Március17, 2011 Megoszt Elküldve Március17, 2011 Látjátok milyen jó, hogy nem tudok járdára parkolni...? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
beligrom Elküldve Március17, 2011 Megoszt Elküldve Március17, 2011 "ami nincs tiltva azt szabad" felfogás időnként sokba kerül. :D (hirtelen össze se tudom számolni, hogy csak nekem mennyibe került eddig :D :lol: ) De ez még akkor is g.ci dolog volt, hogy nincs kint külön tábla. Bár így legalább parkolóautomata sincs :) hát de ilyet g*ci... azér feltöltöm (amugy 260cm) Látjátok milyen jó, hogy nem tudok járdára parkolni...? ;) lájk, lehet nekem is ilyen kéne Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Március17, 2011 Megoszt Elküldve Március17, 2011 Látjátok milyen jó, hogy nem tudok járdára parkolni...? :lol: Jah. Te megállsz az úton, és onnan legalább el is viszik a lopóssal :D :D (bár azt megnézném ahogy megemelik az egyik felét, és utána majd nem ér le a másik :) ) hát de ilyet g*ci... azér feltöltöm (amugy 260cm) http://i54.tinypic.com/2rz6pup.jpg Ki az a nagyon kocka? ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
beligrom Elküldve Március17, 2011 Megoszt Elküldve Március17, 2011 Ki az a nagyon kocka? :D aki megfogta nekem a mérőszallagot :lol: am nagyon raj az van a papiron h azon a csekken fizessem be amit adtak hozzá. a bibi csak az h nem adtak :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
neodd Elküldve Március17, 2011 Megoszt Elküldve Március17, 2011 aki megfogta nekem a mérőszallagot :D am nagyon raj az van a papiron h azon a csekken fizessem be amit adtak hozzá. a bibi csak az h nem adtak :lol: Láthatlan csekk, jelezd feléjük, hogy már befizetted, de láthatatlan pénzzel :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Március17, 2011 Megoszt Elküldve Március17, 2011 http://totalcar.hu/magazin/velemeny/parkolas07/ A lényeg hogy legyen bevétel. Hogy miért, az szinte mellékes :D De legalább passzol a bilincs a kocsi színéhez. :) Minden színben van náluk? :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
neodd Elküldve Március17, 2011 Megoszt Elküldve Március17, 2011 De legalább passzol a bilincs a kocsi színéhez. :) Minden színben van náluk? :D :lol: Feláras a dolog, ha fizetsz egy kis pluszt, helyben az autó színére fújják :D Másik opcióként az autót fújják a bilincs színére ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zozor Elküldve Március17, 2011 Megoszt Elküldve Március17, 2011 hát de ilyet g*ci... azér feltöltöm (amugy 260cm) http://i54.tinypic.com/2rz6pup.jpg lájk, lehet nekem is ilyen kéne Pedig még a járda feléhez közel sem voltál, amúgy lehet a tükör szélétől kellett volna mérni. De így is egy köcsög dolog volt szerintem. A többi autós is kapott büntetés, vagy csak téged "tiszteltek" meg a csomaggal? Ki az a nagyon kocka? :) :D :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Március17, 2011 Megoszt Elküldve Március17, 2011 :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
hakapeszimaki Elküldve Március17, 2011 Megoszt Elküldve Március17, 2011 http://www.idokapu.com/wp-content/uploads/...03/markyto1.jpg :D x12sz-vel közlekedve nem az. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Március17, 2011 Megoszt Elküldve Március17, 2011 x12sz-vel közlekedve nem az. :D Mer az termeli mi? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
hakapeszimaki Elküldve Március17, 2011 Megoszt Elküldve Március17, 2011 Mer az termeli mi? :D Nem de ennél kevesebbet csak 1.3,1.4 nagynyomású diesel-ek esznek. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Március17, 2011 Megoszt Elküldve Március17, 2011 Nem de ennél kevesebbet csak 1.3,1.4 nagynyomású diesel-ek esznek. :lol: ...és kb ugyanolyan szarul is mennek. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Március17, 2011 Megoszt Elküldve Március17, 2011 Mer az termeli mi? :lol: Ja a multkor is láttam egyet locsogott ki a tanksapkánál a benzin, szóltunk a faxinak, megállt leszívta slaggal, és nekem adta a kannát. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Március17, 2011 Megoszt Elküldve Március17, 2011 Nem de ennél kevesebbet csak 1.3,1.4 nagynyomású diesel-ek esznek. :lol: ennyi benzint én sem eszem csak mondom :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
hakapeszimaki Elküldve Március17, 2011 Megoszt Elküldve Március17, 2011 ...és kb ugyanolyan szarul is mennek. :D Szoktam járni 125lovas 2.0DOHC-vel is. Takarékos autózáshoz sok,húúúúdenagyontolb+-hez meg kevés. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Március17, 2011 Megoszt Elküldve Március17, 2011 Szoktam járni 125lovas 2.0DOHC-vel is. Takarékos autózáshoz sok,húúúúdenagyontolb+-hez meg kevés. :D Én meg 1.3 multijettel...sosem kellene! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
hakapeszimaki Elküldve Március17, 2011 Megoszt Elküldve Március17, 2011 Én meg 1.3 multijettel...sosem kellene! :D Ilyen kis dízel nekem sem. Kertitraktor hang rulez!! :lol: Viszont a v6 tdi-nek kifejezetten jó karakteres hangja van,olyan tankhajós.De az újabb bimmer dieselek is ha nem kergetik csendben van,pörgetve meg szinte benzines hangja van. A többi modern dieselt nem tudom,mert nem próbáltam. Kisautóban meg egyébként sem lesznek nagy fogyasztáskülönbségek benzin vs diesel viszonylatban.Nem sok értelme van... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Március17, 2011 Megoszt Elküldve Március17, 2011 x12sz-vel közlekedve nem az. :lol: Miért? Annak a benzinnek nem nő az ára? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Március17, 2011 Megoszt Elküldve Március17, 2011 Miért? Annak a benzinnek nem nő az ára? :D x12sz 100-as V-powerrel == 1.7 dízel fogyasztás. :lol: Nekem a legjobb. Most 0l/100km a fogyasztás. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Március17, 2011 Megoszt Elküldve Március17, 2011 x12sz 100-as V-powerrel == 1.7 dízel fogyasztás. :D Nekem a legjobb. Most 0l/100km a fogyasztás. Az inkább 0/0 km. Fogyasztás. :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Március17, 2011 Megoszt Elküldve Március17, 2011 Negyedik henger kipufogó szelepéből van letörve egy darab (Breki Corsája után szabadon). :lol: FPepének meg még egyszer köszönöm a Metabond motorolajat. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
hakapeszimaki Elküldve Március17, 2011 Megoszt Elküldve Március17, 2011 Miért? Annak a benzinnek nem nő az ára? :D Havert e34 535i-vel utoljára tavaly láttam. :D Elkéri az 1.6d malacpassatot és abból prédikálja milyen jól megy az 535. :) Az övé 14litert kér városban az enyém megáll 7alatt. Ez a nem mind1. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts