Porter Elküldve Március16, 2011 Megoszt Elküldve Március16, 2011 Talán valamelyik csatlakozásnál lehet gond....mi is lett cserélve, kapcsoló+tükrök? Csak a tükröket cseréltem, de nem néztem meg mi van a kárpit alatt, mert ugye ahhoz nem kell megbontani. Majd, ha lesz időm még lebontom azt is. A kapcsolóhoz nem is nyúltam, de elég furcsán mozog a joy része... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Porter Elküldve Március16, 2011 Megoszt Elküldve Március16, 2011 Úgyérted a gumibevonat :D :D Felni nélkül is beteg volt ahogy kinézett, de... áhh... ehhez én kicsi vagyok :) Inkább egy gumi szerű filmréteg, mint valami tömör targonca kerék :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Március16, 2011 Megoszt Elküldve Március16, 2011 dogshit, 9 weeks old drunk: http://a6.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-...3_5526639_n.jpg rathead: http://a7.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-...4_1552566_n.jpg sleepin': http://a8.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-...5_2444718_n.jpg killin': http://a6.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-...6_2071037_n.jpg LÁJK! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
beligrom Elküldve Március16, 2011 Megoszt Elküldve Március16, 2011 LÁJK! :D majd ha legközelebb kell vmi leviszem mutatóba :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Március17, 2011 Megoszt Elküldve Március17, 2011 Dáwwwidddd gyere-gyere-gyere ki a hegyoldalbaaaaaaaaaaaaaaaa :lol: nálam van az opeles kulcstartó :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Március17, 2011 Megoszt Elküldve Március17, 2011 Gyönyörű kutyus!! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Március17, 2011 Megoszt Elküldve Március17, 2011 Dáwwwidddd gyere-gyere-gyere ki a hegyoldalbaaaaaaaaaaaaaaaa :lol: nálam van az opeles kulcstartó :D Köszi. Leszek :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
hakapeszimaki Elküldve Március17, 2011 Megoszt Elküldve Március17, 2011 Én már pénteken megtaláltam miközben sétáltunk a barátnőmmel,de hiába dobáltam 20-25m-ről nem akart felrobbani a rohadék. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Március17, 2011 Megoszt Elküldve Március17, 2011 :D http://pics.coldline.hu/pics/195086-20110316-ZPldF2.jpg Este ezen gurulsz le ugye? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Március17, 2011 Megoszt Elküldve Március17, 2011 Este ezen gurulsz le ugye? :D szerintem lehet addig húzni, hogy megtegye : DDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Március17, 2011 Megoszt Elküldve Március17, 2011 szerintem lehet addig húzni, hogy megtegye : DDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Áhh, úgysem meri :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Március17, 2011 Megoszt Elküldve Március17, 2011 Barmok. :D Há elfogy mire odaérek :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Március17, 2011 Megoszt Elküldve Március17, 2011 Barmok. :D Há elfogy mire odaérek :lol: Öntsd le prolonggal. Az csökkenti a kopást :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
beligrom Elküldve Március17, 2011 Megoszt Elküldve Március17, 2011 nem úgy van h ha van 1,5 méter szabad hely (miután felálltam) akkor lehet járdára parkolni? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dark_Errant Elküldve Március17, 2011 Megoszt Elküldve Március17, 2011 nem úgy van h ha van 1,5 méter szabad hely (miután felálltam) akkor lehet járdára parkolni? max a jarda fele, de max masfel meter. asszem Link to comment Megosztás: More sharing options...
beligrom Elküldve Március17, 2011 Megoszt Elküldve Március17, 2011 max a jarda fele, de max masfel meter. asszem most b@asztak meg 8e, ugy h volt még másfél méter... ha vki vágja ezt pontosan akkor lécci irja már le vagy mondja hol tudom megnézni!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
beligrom Elküldve Március17, 2011 Megoszt Elküldve Március17, 2011 Gyönyörű kutyus!! :D köszönjük :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
hakapeszimaki Elküldve Március17, 2011 Megoszt Elküldve Március17, 2011 nem úgy van h ha van 1,5 méter szabad hely (miután felálltam) akkor lehet járdára parkolni? Nem jó helyen laksz. Járdán szoktam közlekedni ha nem férek el. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
beligrom Elküldve Március17, 2011 Megoszt Elküldve Március17, 2011 Nem jó helyen laksz. Járdán szoktam közlekedni ha nem férek el. :lol: köszönjük ismét az értékes hozzászólást :D :D am kurvajó helyen lakok, egy szóval nem irtam h a ház előtt bilincseltek meg :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Március17, 2011 Megoszt Elküldve Március17, 2011 köszönjük ismét az értékes hozzászólást ;) :) am kurvajó helyen lakok, egy szóval nem irtam h a ház előtt bilincseltek meg :D "Annyit kérek,hogy a súlyosan értelmi fogyatékosok kíméljenek" ®Garrison bácsi :D :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
beligrom Elküldve Március17, 2011 Megoszt Elküldve Március17, 2011 most b@asztak meg 8e, ugy h volt még másfél méter... ha vki vágja ezt pontosan akkor lécci irja már le vagy mondja hol tudom megnézni!!! (40/8§) A járdán - részben vagy teljes terjedelemben - csak akkor szabad megállni, ha a) azt jelzőtábla vagy útburkolati jel megengedi, :D a jármű a járda szélességének legfeljebb a felét foglalja el, c) a járdán a gyalogosok közlekedésére legalább 1,5 méter szabadon marad, és d) a jármű tengelyterhelése az 1000 kg-ot nem haladja meg. itt parkoltam, sehol semmi tábla, sztem másfél méter is emgvan, de kimegyek lemérem Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Március17, 2011 Megoszt Elküldve Március17, 2011 (40/8§) A járdán - részben vagy teljes terjedelemben - csak akkor szabad megállni, ha a) azt jelzőtábla vagy útburkolati jel megengedi, :D a jármű a járda szélességének legfeljebb a felét foglalja el, c) a járdán a gyalogosok közlekedésére legalább 1,5 méter szabadon marad, és d) a jármű tengelyterhelése az 1000 kg-ot nem haladja meg. itt parkoltam, sehol semmi tábla, sztem másfél méter is emgvan, de kimegyek lemérem http://i56.tinypic.com/168sw0i.jpg Ha meg is van a 1.5 méter, de a járda fele nincs szabadon akkor is lázadnak :D Amúgy tökmindegy, ha másért nem, akkor az autó színéért, de akkor is büntetnek :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
beligrom Elküldve Március17, 2011 Megoszt Elküldve Március17, 2011 Ha meg is van a 1.5 méter, de a járda fele nincs szabadon akkor is lázadnak :D Amúgy tökmindegy, ha másért nem, akkor az autó színéért, de akkor is büntetnek :lol: lemérem mostmár, mer ez vicc... 10cm akkor max. mert én kintálltam teljesen a szélén... rohadjanak meg!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Március17, 2011 Megoszt Elküldve Március17, 2011 lemérem mostmár, mer ez vicc... 10cm akkor max. mert én kintálltam teljesen a szélén... rohadjanak meg!!! http://totalcar.hu/magazin/velemeny/parkolas07/ A lényeg hogy legyen bevétel. Hogy miért, az szinte mellékes :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zolka Elküldve Március17, 2011 Megoszt Elküldve Március17, 2011 lemérem mostmár, mer ez vicc... 10cm akkor max. mert én kintálltam teljesen a szélén... rohadjanak meg!!! Saját magad megválaszoltad a kérdést; írtad, hogy kell tábla, ami engedi a járdára parkolást, de nem volt! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts