Dáwid Elküldve Március15, 2011 Megoszt Elküldve Március15, 2011 Dupla olajcsere megvolt. :) Egységesen Metabond speed 10W-40 került az astrába és a corsába is. Az enyémen egyenlőre nem sok változást vettem észre, de a corsa......ég, és föld. Elmúlt minden zörgő, csilingelő hang, amik eddig kiidegeltek. Az a tetű kereskedő feltölthette valami híg lóh@ggyal, én meg jól bekajáltam.....mint egy amatőr. A szűrők viszont majdnem megszopattak, de én nyertem :lol: Kézzel lett meghúzva, mégse bírtam leszedni....így szétgányoltam ;) Pusztuljon a rohadt :D Nekem is sokkal jobb lett, pedig előtte sem kulalével (legalábbis sokáig azthittem hogy a Castrol nem az) volt töltve :D Neked mi volt benne előtte? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Március15, 2011 Megoszt Elküldve Március15, 2011 Dupla olajcsere megvolt. :lol: Egységesen Metabond speed 10W-40 került az astrába és a corsába is. Az enyémen egyenlőre nem sok változást vettem észre, de a corsa......ég, és föld. Elmúlt minden zörgő, csilingelő hang, amik eddig kiidegeltek. Az a tetű kereskedő feltölthette valami híg lóh@ggyal, én meg jól bekajáltam.....mint egy amatőr. A szűrők viszont majdnem megszopattak, de én nyertem :D Kézzel lett meghúzva, mégse bírtam leszedni....így szétgányoltam :D Jürgenébe én is beleb?sztam a csavarhúzót. Csak úgy jött le a rohadt olajszűrő. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Breki Elküldve Március15, 2011 Megoszt Elküldve Március15, 2011 Pusztuljon a rohadt :D Nekem is sokkal jobb lett, pedig előtte sem kulalével (legalábbis sokáig azthittem hogy a Castrol nem az) volt töltve :D Neked mi volt benne előtte? :) Az astrában Valvoline Maxlife diesel volt, nem is történt jelentős változás, a corsában nem tudom. Nemrég sűrítettem 1 lityi valvoline-nal, mert összement a nívó (nem ért bele), de hogy előtte mi lehetett az a híg h@gy azt nem tudom. Lehet, hogy Venusz.... Mikor megvettük szép tiszta volt, új szűrővel.......gondolom a kereskedő rátöltött valamit. :D Jürgenébe én is beleb?sztam a csavarhúzót. Csak úgy jött le a rohadt olajszűrő. :D Az enyémen nem egyszerű hozzáférni, az a fekete henger a csövek alatt. Kacskaringós kéz kell hozzá...... Ennyi maradt a disznóból ;) Viszont Metabondéknál kaptam helyes kis cetlit :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Március15, 2011 Megoszt Elküldve Március15, 2011 Az astrában Valvoline Maxlife diesel volt, nem is történt jelentős változás, a corsában nem tudom. Nemrég sűrítettem 1 lityi valvoline-nal, mert összement a nívó (nem ért bele), de hogy előtte mi lehetett az a híg h@gy azt nem tudom. Mikor megvettük szép tiszta volt, új szűrővel.......gondolom a kereskedő rátöltött valamit. :D Ha minden jól megy, akkor nekem is metabond 10W40 kerül már a drágámba. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Breki Elküldve Március15, 2011 Megoszt Elküldve Március15, 2011 Ha minden jól megy, akkor nekem is metabond 10W40 kerül már a drágámba. :lol: Mint mondtam a corsának nagyon tetszik. :D Meglátjuk mennyire szeretik majd kosztolni..... Előző hsz szerkesztve :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Március15, 2011 Megoszt Elküldve Március15, 2011 Az astrában Valvoline Maxlife diesel volt, nem is történt jelentős változás, a corsában nem tudom. Nemrég sűrítettem 1 lityi valvoline-nal, mert összement a nívó (nem ért bele), de hogy előtte mi lehetett az a híg h@gy azt nem tudom. Mikor megvettük szép tiszta volt, új szűrővel.......gondolom a kereskedő rátöltött valamit. :lol: Az enyémen nem egyszerű hozzáférni, az a fekete henger a csövek alatt. Kacskaringós kéz kell hozzá...... Ennyi maradt a disznóból :D Viszont Metabondéknál kaptam helyes kis cetlit :D Én a helyes kis cetliket csak gyűjtögetem a forgalmiban, mert amikor valami hülye belemászik a nagynyomásúval a motortérbe, akkor állandóan eltűnnek :) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Breki Elküldve Március15, 2011 Megoszt Elküldve Március15, 2011 Én a helyes kis cetliket csak gyűjtögetem a forgalmiban, mert amikor valami hülye belemászik a nagynyomásúval a motortérbe, akkor állandóan eltűnnek :D :D Enyémre is ráférne már :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Porter Elküldve Március16, 2011 Megoszt Elküldve Március16, 2011 Biztosítékfedélen láttam a jelet, de az szerintem csak relét mutat, nem a bizti helyét... De azért még tüzetesebben is megnézem. A kárpitot se bontottam meg az ajtón, ki tudja mit buheráltak ott össze mielőtt megvettem. Azért még várom a tanácsokat, hátha okosabb leszek... Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Március16, 2011 Megoszt Elküldve Március16, 2011 Biztosítékfedélen láttam a jelet, de az szerintem csak relét mutat, nem a bizti helyét... De azért még tüzetesebben is megnézem. A kárpitot se bontottam meg az ajtón, ki tudja mit buheráltak ott össze mielőtt megvettem. Azért még várom a tanácsokat, hátha okosabb leszek... A tükörfűtés sem működik? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Porter Elküldve Március16, 2011 Megoszt Elküldve Március16, 2011 Egyik tükör se állítható, hiába kötöttem be a helyére. Se fűtés, sem állítás. :D Pedig gyárilag ezzel jött ki. Nem hiányzik egy bizti se, aminek benne kell lenni és nincs kisülve. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endre06 Elküldve Március16, 2011 Megoszt Elküldve Március16, 2011 Uhh jó sokat témáztatok 4 nap alatt, pár dologhoz hozzászóltam volna de már rég másról beszéltek, szóval majd legközelebb. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endre06 Elküldve Március16, 2011 Megoszt Elküldve Március16, 2011 Ha már így alakúlt akkor inkább kérdezek! Ha a szervóba cserélek olajat, ill úgy gondoltam hogy vagy a tartályból kiszívni bazinagy fecskendővel vagy az alján lehúzni a csöveket, felöntöm akkor kell légteleníteni? vagy ha igen akkor hogy? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Március16, 2011 Megoszt Elküldve Március16, 2011 Ha már így alakúlt akkor inkább kérdezek! Ha a szervóba cserélek olajat, ill úgy gondoltam hogy vagy a tartályból kiszívni bazinagy fecskendővel vagy az alján lehúzni a csöveket, felöntöm akkor kell légteleníteni? vagy ha igen akkor hogy? :D Lelégteleníti magát, az új folyadékkal feltöltöd, kocsit beindítod, kitekered a kormányt üközésig jobbra-balra párszor, és kész. Utána még célszerű ellenőrizni a szintet. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endre06 Elküldve Március16, 2011 Megoszt Elküldve Március16, 2011 Lelégteleníti magát, az új folyadékkal feltöltöd, kocsit beindítod, kitekered a kormányt üközésig jobbra-balra párszor, és kész. Utána még célszerű ellenőrizni a szintet. Köszi! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Március16, 2011 Megoszt Elküldve Március16, 2011 Heló! Én is raktam fel ilyen hátsó dobbetétet és nekem a kérdésem ehez az lenne hogy a széle hullámos nem simul az ívre! Mit tudok vele csinálni? Probáltam melegíteni és odasimítani de nem igazán sikerült! Egy dolgot lehet vele tenni: Beletörődni. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Porter Elküldve Március16, 2011 Megoszt Elküldve Március16, 2011 Itt megnézheted az adatokat. http://www.osszesauto.hu/prg/autoinfo.kk Elvileg benne van minden autó adata :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
pszilaj Elküldve Március16, 2011 Megoszt Elküldve Március16, 2011 Itt megnézheted az adatokat. http://www.osszesauto.hu/prg/autoinfo.kk Elvileg benne van minden autó adata :lol: Mondjuk az én autómra "kicsit" hiányos adatlapot dobott ki... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Porter Elküldve Március16, 2011 Megoszt Elküldve Március16, 2011 Az enyémről szinte minden benne van X18XE 1.8i 16V Caravan :lol: Sajnálom, ha a Tiédről nincs benne semmi :D Erről nem éntehetek... Link to comment Megosztás: More sharing options...
pszilaj Elküldve Március16, 2011 Megoszt Elküldve Március16, 2011 Az enyémről szinte minden benne van X18XE 1.8i 16V Caravan :D Sajnálom, ha a Tiédről nincs benne semmi :lol: Erről nem éntehetek... Nem is azért írtam, félreértés ne essék! :) Az enyém amúgy amolyan hibridkreálmány... :D Van benne egy kicsi a egynégy nyóccelepesbűl, meg kicsi az egyhatos tizenhatszelepsbűl... ;) Mindig kombinálni kell... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Jürgen Elküldve Március16, 2011 Megoszt Elküldve Március16, 2011 Jürgenébe én is beleb?sztam a csavarhúzót. Csak úgy jött le a rohadt olajszűrő. :lol: De csak kicserélt"ük"... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
neodd Elküldve Március16, 2011 Megoszt Elküldve Március16, 2011 Jürgenébe én is beleb?sztam a csavarhúzót. Csak úgy jött le a rohadt olajszűrő. :D Jóvanám', de az mávos csavarhúzó volt :lol: Az csak erre alkalmas, csavarhúzásra nem :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Március16, 2011 Megoszt Elküldve Március16, 2011 Válasz a debreceniopeles fórum egyik postjára... Nem olvasom. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Porter Elküldve Március16, 2011 Megoszt Elküldve Március16, 2011 Akkor kombináltfogó is elég hozzá Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex0403 Elküldve Március16, 2011 Megoszt Elküldve Március16, 2011 ........... A szűrők viszont majdnem megszopattak, de én nyertem :D Kézzel lett meghúzva, mégse bírtam leszedni....így szétgányoltam :) Jürgenébe én is beleb?sztam a csavarhúzót. Csak úgy jött le a rohadt olajszűrő. ;) Így csöcsre szaladni egy olajszűrő miatt..... :lol: Nincs senkinek otthon biciklilánc? :D :D Itt megnézheted az adatokat. http://www.osszesauto.hu/prg/autoinfo.kk Elvileg benne van minden autó adata :D Jó sok adatott meg tudtam a kocsimról: Klikk ide :D ;) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Március16, 2011 Megoszt Elküldve Március16, 2011 Egyik tükör se állítható, hiába kötöttem be a helyére. Se fűtés, sem állítás. :D Pedig gyárilag ezzel jött ki. Nem hiányzik egy bizti se, aminek benne kell lenni és nincs kisülve. Talán valamelyik csatlakozásnál lehet gond....mi is lett cserélve, kapcsoló+tükrök? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts