invictus Elküldve Március14, 2011 Megoszt Elküldve Március14, 2011 Aki átlendül ezen, az megkapja az esélyt, aki leragad, azzal nem foglalkozom. Nevezheted nagyképűségnek, vagy akárminek. Mindennek megvan a maga oka, nem fogok nekiállni elmagyarázni. A bolt meg azért van hogy kiszolgáljon, ha flegma, én is flegma vagyok, ha kedves... De nyilván így ismeretlenül sok mindent tudsz rólam... :lol: Ja, én is az elején átlendültem vele a dolgon, azóta felhőtlen a testi-lelki kapcsolatunk Spzoltánnal. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
hakapeszimaki Elküldve Március14, 2011 Megoszt Elküldve Március14, 2011 :D E38 vuvuzela edisön. e32-őt láttam már ilyen blokkal eladót a hahu-n. 70ropi kp, vagy malacra,vemhes üszőre volt cserélhető. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Március14, 2011 Megoszt Elküldve Március14, 2011 E38 vuvuzela edisön. e32-őt láttam már ilyen blokkal eladót a hahu-n. 70ropi kp, vagy malacra,vemhes üszőre volt cserélhető. :D Éljen a 1200 öcsi! :lol: :D :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Március14, 2011 Megoszt Elküldve Március14, 2011 Ja, én is az elején átlendültem vele a dolgon, azóta felhőtlen a testi-lelki kapcsolatunk Spzoltánnal. :D Mindig is féltem tőled, de ezek után... :lol: :D :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Március14, 2011 Megoszt Elküldve Március14, 2011 Ja, én is az elején átlendültem vele a dolgon, azóta felhőtlen a testi-lelki kapcsolatunk Spzoltánnal. :D Én mindíg a békés megoldások híve voltam, de ezek szerint jobb lett volna Blitzen elpicsázni, és azóta barik lennénk? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Március14, 2011 Megoszt Elküldve Március14, 2011 Mindig is féltem tőled, de ezek után... :D :lol: :D Én vagyok a szeme, mert a színeket nem igazán látja. ;) Én mindíg a békés megoldások híve voltam, de ezek szerint jobb lett volna Blitzen elpicsázni, és azóta barik lennénk? :) Próbálkozni lehet. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
gaga1 Elküldve Március14, 2011 Megoszt Elküldve Március14, 2011 szasztok! moderátorok,adminok,valaki,segitsetek már lécci! A többit privátban szeretném! A segitséget elöre is köszönöm! Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Március14, 2011 Megoszt Elküldve Március14, 2011 Én vagyok a szeme, mert a színeket nem igazán látja. :D A szeme fénye... :D Csak Eszter meg ne tudja! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Március14, 2011 Megoszt Elküldve Március14, 2011 Próbálkozni lehet. :D Bizony. :D Ja és ha még nem mondtam volna, kemény vagy Csoki... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Március14, 2011 Megoszt Elküldve Március14, 2011 szasztok! moderátorok,adminok,valaki,segitsetek már lécci! A többit privátban szeretném! A segitséget elöre is köszönöm! Miben is? :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Március14, 2011 Megoszt Elküldve Március14, 2011 Miben is? :D :lol: Ne értetlenkedj, segíccsé már neki! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Március14, 2011 Megoszt Elküldve Március14, 2011 Ne értetlenkedj, segíccsé már neki! :lol: Egyem a zuzád zotyám, magyarázd már el nekem is mit értettél ebből? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Március14, 2011 Megoszt Elküldve Március14, 2011 Egyem a zuzád zotyám, magyarázd már el nekem is mit értettél ebből? :D Nekem nem kell értenem, nem tőlem kért segítséget. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
gaga1 Elküldve Március14, 2011 Megoszt Elküldve Március14, 2011 Miben is? :D :lol: Van egy régebbi accuntom itt az oldalon azt szeretném használni,de nem tudok belépni! Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Március14, 2011 Megoszt Elküldve Március14, 2011 Van egy régebbi accuntom itt az oldalon azt szeretném használni,de nem tudok belépni! Jaja, a csaj a képen ismerős volt. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
gaga1 Elküldve Március14, 2011 Megoszt Elküldve Március14, 2011 Jaja, a csaj a képen ismerős volt. :D Igen,régebben regeltem,csak valamiért nem tudok belépni! Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Március14, 2011 Megoszt Elküldve Március14, 2011 Igen,régebben regeltem,csak valamiért nem tudok belépni! Írj mélykéknek! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Március14, 2011 Megoszt Elküldve Március14, 2011 A szeme fénye... :lol: Csak Eszter meg ne tudja! :D Őt is szeressem. :) Bizony. :D Ja és ha még nem mondtam volna, kemény vagy Csoki... :D Találj ki valami újabbat, mert ez már unalmas. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Március14, 2011 Megoszt Elküldve Március14, 2011 Találj ki valami újabbat, mert ez már unalmas. :D Te mond, hogy bankrablás, a te hangod mélyebb! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Március14, 2011 Megoszt Elküldve Március14, 2011 :D Szhééép! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Március14, 2011 Megoszt Elküldve Március14, 2011 Te mond, hogy bankrablás, a te hangod mélyebb! :lol: Bunkó vagy Bugsy :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Március14, 2011 Megoszt Elküldve Március14, 2011 hy :lol: érdemes volt benézni :D ütős az a debreceni logó, de nincs az a pénz, amiért azonosulnék vele :) érdekes érveket ellenérveket olvastam a ki milyennel kapcsolatban :D ;) sokszor nem tetszik nekem se j0hny vagy sp hozzáállása, de pár éves tapaztalat alapján lejön az, hogy a flegmázás mögött van más is, szinte kivétel nélkül segítenek ők is ha tudnak :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Március14, 2011 Megoszt Elküldve Március14, 2011 hy :D érdemes volt benézni :) ütős az a debreceni logó, de nincs az a pénz, amiért azonosulnék vele ;) érdekes érveket ellenérveket olvastam a ki milyennel kapcsolatban ;) :D sokszor nem tetszik nekem se j0hny vagy sp hozzáállása, de pár éves tapaztalat alapján lejön az, hogy a flegmázás mögött van más is, szinte kivétel nélkül segítenek ők is ha tudnak :lol: Azonosulni? Nemtudom hogy mi ez az ökörködés azzal a logóval :D Nem kell mindenkinek mindenkit szeretni, csak valakit olyasmivel b.szogatni, amiről semmit nem tud, vagy egyes esetekben még az illetőt sem ismerik akiről véleményt mondanak, az is hülyeség. Amúgyis Zoli még kicsi, Dzsoni meg... őőő... korzás :D szóval nekem van igazam és kész :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Március14, 2011 Megoszt Elküldve Március14, 2011 Nem kell mindenkinek mindenkit szeretni, csak valakit olyasmivel b.szogatni, amiről semmit nem tud, vagy egyes esetekben még az illetőt sem ismerik akiről véleményt mondanak, az is hülyeség. Amúgyis Zoli még kicsi, Dzsoni meg... őőő... korzás :) szóval nekem van igazam és kész :D Nem azzal van a baj, hanem, hogy azt hiszik nem tudok róla mit írnak/mondanak rólam.Arc nélkül meg könnyű dumálni, mondja a szemembe! :D Amúgy fejtsd már ki mi is vagyok! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Március14, 2011 Megoszt Elküldve Március14, 2011 Nem azzal van a baj, hanem, hogy azt hiszik nem tudok róla mit írnak/mondanak rólam.Arc nélkül meg könnyű dumálni, mondja a szemembe! :D Amúgy fejtsd már ki mi is vagyok! :lol: Zolira mindig bejön vagy az hogy kicsi, vagy az hogy nem ért hozzá, de rád mit mondjak? :D Gondolkoztam, de csak a korzás jutott eszembe. (ha le-dízeleseznélek, az erős öngól lenne :) ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts