Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Egyéb csevegés

gsi.tamás

Recommended Posts

Aki átlendül ezen, az megkapja az esélyt, aki leragad, azzal nem foglalkozom. Nevezheted nagyképűségnek, vagy akárminek. Mindennek megvan a maga oka, nem fogok nekiállni elmagyarázni. A bolt meg azért van hogy kiszolgáljon, ha flegma, én is flegma vagyok, ha kedves...

De nyilván így ismeretlenül sok mindent tudsz rólam... :lol:

Ja, én is az elején átlendültem vele a dolgon, azóta felhőtlen a testi-lelki kapcsolatunk Spzoltánnal. :D

Megosztás:

hy :lol:

érdemes volt benézni :D ütős az a debreceni logó, de nincs az a pénz, amiért azonosulnék vele :)

érdekes érveket ellenérveket olvastam a ki milyennel kapcsolatban :D ;) sokszor nem tetszik nekem se j0hny vagy sp hozzáállása, de pár éves tapaztalat alapján lejön az, hogy a flegmázás mögött van más is, szinte kivétel nélkül segítenek ők is ha tudnak :D

Megosztás:

hy :D

érdemes volt benézni :) ütős az a debreceni logó, de nincs az a pénz, amiért azonosulnék vele ;)

érdekes érveket ellenérveket olvastam a ki milyennel kapcsolatban ;) :D sokszor nem tetszik nekem se j0hny vagy sp hozzáállása, de pár éves tapaztalat alapján lejön az, hogy a flegmázás mögött van más is, szinte kivétel nélkül segítenek ők is ha tudnak :lol:

Azonosulni? Nemtudom hogy mi ez az ökörködés azzal a logóval :D

Nem kell mindenkinek mindenkit szeretni, csak valakit olyasmivel b.szogatni, amiről semmit nem tud, vagy egyes esetekben még az illetőt sem ismerik akiről véleményt mondanak, az is hülyeség. Amúgyis Zoli még kicsi, Dzsoni meg... őőő... korzás :D szóval nekem van igazam és kész :D

Megosztás:

Nem kell mindenkinek mindenkit szeretni, csak valakit olyasmivel b.szogatni, amiről semmit nem tud, vagy egyes esetekben még az illetőt sem ismerik akiről véleményt mondanak, az is hülyeség. Amúgyis Zoli még kicsi, Dzsoni meg... őőő... korzás :) szóval nekem van igazam és kész :D

Nem azzal van a baj, hanem, hogy azt hiszik nem tudok róla mit írnak/mondanak rólam.Arc nélkül meg könnyű dumálni, mondja a szemembe! :D

Amúgy fejtsd már ki mi is vagyok! :lol:

Megosztás:

Nem azzal van a baj, hanem, hogy azt hiszik nem tudok róla mit írnak/mondanak rólam.Arc nélkül meg könnyű dumálni, mondja a szemembe! :D

Amúgy fejtsd már ki mi is vagyok! :lol:

Zolira mindig bejön vagy az hogy kicsi, vagy az hogy nem ért hozzá, de rád mit mondjak? :D Gondolkoztam, de csak a korzás jutott eszembe. (ha le-dízeleseznélek, az erős öngól lenne :) )

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.