Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Egyéb csevegés

gsi.tamás

Recommended Posts

Elolvastam itt micsoda baromságokat írtok erről a háztasság nevű marhaságról...jókat röhögtem. :D

Szögezzünk le annyit: én nem fogok 30 évesen csak azért valakihez hozzámenni, mert egy "társadalomnak" nevezett micsoda ezt elvárja tőlem.

Környezetemben lévő barátaim közül most elég soknak van "kapuzárási pánikja" és hiába van mellettük egy csaj, akit elakarnak venni (mert ezt várják el tőlük) nem felhőtlenül boldogok.

Érdemes egy hülye, mások álltal elvárt dolog miatt ennyi kompromisszumot hozni egy kapcsolatban???

Én nem fogok a birkákkal/droidokkal vonulni, a boldogság kurv@ra nem egy papírtól és két gyűrűtől függ.

A másik, hogy az én generációm nem egyszerű helyzetben van a jövőképet illetően.Ez vonatkozik Spzoli barátoméra is...

Egyáltalán nem vagyunk segítve semmivel, lakáshoz jutás (hacsak a szülők nem segítenek) szinte lehetetlen.

Én nem is gondolkodom saját lakásban pl, nincs értelme, mert ha a meló úgy adja, azonnal tudok költözni.

Megosztás:

... de pl veled elég sokat beszélgettem. Elvileg nálad átkattant a köcsögbeszólóból valahová a kapcsoló nálam... :D

Azt már próbáltad , hogy egyből már az elejét átkapcsolod, és normálisan próbálsz kommunikálni valakivel? Miért jó az, ha egyből kis beszólogatós hülyegyereknek ismernek meg, aztán csak később derül ki, hogy egész normális is tudsz lenni? :D

Elolvastam itt micsoda baromságokat írtok erről a háztasság nevű marhaságról...jókat röhögtem. :)

Szögezzünk le annyit: én nem fogok 30 évesen csak azért valakihez hozzámenni, mert egy "társadalomnak" nevezett micsoda ezt elvárja tőlem.

Környezetemben lévő barátaim közül most elég soknak van "kapuzárási pánikja" és hiába van mellettük egy csaj, akit elakarnak venni (mert ezt várják el tőlük) nem felhőtlenül boldogok.

Érdemes egy hülye, mások álltal elvárt dolog miatt ennyi kompromisszumot hozni egy kapcsolatban???

Én nem fogok a birkákkal/droidokkal vonulni, a boldogság kurv@ra nem egy papírtól és két gyűrűtől függ.

A másik, hogy az én generációm nem egyszerű helyzetben van a jövőképet illetően.Ez vonatkozik Spzoli barátoméra is...

Egyáltalán nem vagyunk segítve semmivel, lakáshoz jutás (hacsak a szülők nem segítenek) szinte lehetetlen.

Én nem is gondolkodom saját lakásban pl, nincs értelme, mert ha a meló úgy adja, azonnal tudok költözni.

Én sem azért nősültem meg, mert a társadalom elvárta, hanem mert szerettem egy nőt akivel össze akartam kötni az életemet, gyerekek, közös lakás ....stb. Nincs baj azzal ha nem akarsz 30 évesen megnősülni, csak ezzel felfogásal nem fogsz 40 évesen sem, meg azután sem. Aztán leéled az életed úgy, hgy semmi nem marad utánnad , semmi maradandót nem "alkottál" eltűnsz a süllyesztőben. A másik meg, az én generációmnak sem volt könnyű, annyian voltunk, hogy két műszakban jártunk iskolába. Gondolod az a ház amiben élek úgy hullott nyakamba? Itt éppen a pincét ásom, 19 éves voltam :lol: :

194023-20110314-9fS1dJ.jpg

Megosztás:

... de pl veled elég sokat beszélgettem. Elvileg nálad átkattant a köcsögbeszólóból valahová a kapcsoló nálam... :lol:

Nekem sosem szóltál be. :D

Van valakinek ötlete, hogy mivel lehetne az óraegység plexi, átlátszó burkolatán a karcokat eltűntetni?

Csere.

Johnny-nak:

Szerencsére nem vagyunk 1formák. :D

Megosztás:

Azt már próbáltad , hogy egyből már az elejét átkapcsolod, és normálisan próbálsz kommunikálni valakivel? Miért jó az, ha egyből kis beszólogatós hülyegyereknek ismernek meg, aztán csak később derül ki, hogy egész normális is tudsz lenni? :D

...

Szerintem pont jó ez így. :lol:

Megosztás:

Én sem azért nősültem meg, mert a társadalom elvárta, hanem mert szerettem egy nőt akivel össze akartam kötni az életemet, gyerekek, közös lakás ....stb. Nincs baj azzal ha nem akarsz 30 évesen megnősülni, csak ezzel felfogásal nem fogsz 40 évesen sem, meg azután sem. Aztán leéled az életed úgy, hgy semmi nem marad utánnad , semmi maradandót nem "alkottál" eltűnsz a süllyesztőben. A másik meg, az én generációmnak sem volt könnyű, annyian voltunk, hogy két műszakban jártunk iskolába. Gondolod az a ház amiben élek úgy hullott nyakamba? Itt éppen a pincét ásom, 19 éves voltam :D :

http://pics.coldline.hu/pics/194023-20110314-9fS1dJ.jpg

Még mindig nem értem...miért feltétele az a papír annak, hogy alkossak valami maradandót és a boldog legyek?

Nem kicsit más azért a helyzetünk, mint a tiétek volt.Másrészt nem mondtam, hogy nektek is könnyű volt...tisztában vagyok vele, hogy nem.Inkább arról van szó, hogy azért a 80-as években mások voltak a körülmények családalapításhoz.

Szóval szerintem ebben ne menjünk bele inkább, mert se én téged, se te engem nem fogsz meggyőzni. :D

johnny-nak:

Szerencsére nem vagyunk 1formák. :)

Ezt hogy értsem? :lol:

Megosztás:

Tudod amikor a 13245. ember használja ki a jószívűséged, akkor kialakul egy természetes védőmechanizmus. :D

Aki pedig nem vágja le azonnal, hogy valójában milyen vagy és nem első flash alapján ítélsz, azzal nem is akarok baráti viszonyt. :lol:

Megosztás:

Ezt hogy értsem? :lol:

Másak a nézeteink. :D

Te alacsony vagy és kövér én magas és "sovány"

Te kecskeméti vagy én esztergomi.

Na jó van közös pont is: Bordó 5 ajtós Astra.

Az első sor a válasz a többi csak bactatás. :)

Arra gondoltam,ha minden ember ugyanúgy gondolkodna és hasonló nézeteket vallana az élet bármely területéről akkor dög unalmas lenne minden. Nem lehetne jókat vitázni aztán azokon utólag nevetni.

Ééérted már? :D

Megosztás:

Mit ér az egész, ha mindenki egyforma, és ugyan azt az unalmas stílust viszi? Semmit.

Nekem sosem szóltál be. :lol:

Nem is úgy jöttél oda, hogy a kis hülye... :D

Megosztás:

Arra gondoltam,ha minden ember ugyanúgy gondolkodna és hasonló nézeteket vallana az élet bármely területéről akkor dög unalmas lenne minden. Nem lehetne jókat vitázni aztán azokon utólag nevetni.

Ééérted már? :D

Azt hittem más éle lesz a mondanivalódnak, azért kérdeztem vissza. :lol:

Na nem mintha izgatott volna a piszkálásod! :D

Nincs ezzel gond Tomi hidd el, csak rühellem, amikor megpróbálnak valamit rámeröltetni.

Szerintem a fiad is utálja, ha ráakarsz eröltetni valamit. :) A gyerek nem hülye, csak kicsi! :D ;)

Megosztás:

Azt hittem más éle lesz a mondanivalódnak, azért kérdeztem vissza. :D

Na nem mintha izgatott volna a piszkálásod! :lol:

Nincs ezzel gond Tomi hidd el, csak rühellem, amikor megpróbálnak valamit rámeröltetni.

Szerintem a fiad is utálja, ha ráakarsz eröltetni valamit. :D A gyerek nem hülye, csak kicsi! :D :)

Akkor te egy öreg gyerek vagy? ;)

Megosztás:

Érdekes egy olvasmány amit leírtatok de mindettől osztom Zotya975 véleményét. Én sem azért vettem el a feleségemet mert elvárta/várták tőlem, egyszerűen így kerek. Igaz nem minden perc felhőtlen mert mindenkinek van rossz napja amire a gyerekek néha rátesznek egy lapáttal de ettől függetlenül 18 év házasság után még mindig szeretjük egymást és eszünkbe sincs külön utakon járni. Anyagi oldalon mi sem kaptunk meg semmit, épp csak a lakodalomban segítettek valamennyit a szüleink de se előtte, se azóta. Ami van az a kezeink munkája és örülünk, hogy amit megteremtettünk az a miénk és élvezzük amíg lehet.

SpZoli, nem akarok vitát nyitni ebből de nem gondolkodtál még el azon hogy ha nem "beszólósként" állsz mindenkivel szemben elsőre nem ijesztesz el magadtól olyanokat akikre esetlegesen igazán számíthatsz ha "baj" van? Persze ettől függetlenül minden bizonnyal megvan a baráti köröd. Bár nyitott vagyok emberekre de sajnos nem mondhatom magamra, hogy vannak barátaim, egykor engem is kihasználtak ahol csak tudtak pont azok akikről azt hittem, hogy az igazi barátaim. Viszont sűrűn küldenek el alkatrészért és szerintem nem mindegy ha pl "barátias" vásárlóként fogadnak az alkatrész nagykernél vagy "itt van már megint ez a.....". Ne érts félre, nem akarok senki dolgába beleszólni de talán némi szemléletváltás jól jöhetne és biztosan kerülne több olyan ember akiktől talán több baráti jót kaphatsz mint eddig bármikor mintha épp meglátnak valahol és a szemedbe köpködnek mert olyan vagy amilyennek látszólag mutatod magad.

Megosztás:

Érdekes egy olvasmány amit leírtatok de mindettől osztom Zotya975 véleményét. Én sem azért vettem el a feleségemet mert elvárta/várták tőlem, egyszerűen így kerek. Igaz nem minden perc felhőtlen mert mindenkinek van rossz napja amire a gyerekek néha rátesznek egy lapáttal de ettől függetlenül 18 év házasság után még mindig szeretjük egymást és eszünkbe sincs külön utakon járni. Anyagi oldalon mi sem kaptunk meg semmit, épp csak a lakodalomban segítettek valamennyit a szüleink de se előtte, se azóta. Ami van az a kezeink munkája és örülünk, hogy amit megteremtettünk az a miénk és élvezzük amíg lehet.

SpZoli, nem akarok vitát nyitni ebből de nem gondolkodtál még el azon hogy ha nem "beszólósként" állsz mindenkivel szemben elsőre nem ijesztesz el magadtól olyanokat akikre esetlegesen igazán számíthatsz ha "baj" van? Persze ettől függetlenül minden bizonnyal megvan a baráti köröd. Bár nyitott vagyok emberekre de sajnos nem mondhatom magamra, hogy vannak barátaim, egykor engem is kihasználtak ahol csak tudtak pont azok akikről azt hittem, hogy az igazi barátaim. Viszont sűrűn küldenek el alkatrészért és szerintem nem mindegy ha pl "barátias" vásárlóként fogadnak az alkatrész nagykernél vagy "itt van már megint ez a.....". Ne érts félre, nem akarok senki dolgába beleszólni de talán némi szemléletváltás jól jöhetne és biztosan kerülne több olyan ember akiktől talán több baráti jót kaphatsz mint eddig bármikor mintha épp meglátnak valahol és a szemedbe köpködnek mert olyan vagy amilyennek látszólag mutatod magad.

Az igaz barát elfogad úgy, ahogy vagy. Akit meg elijeszt(ünk) ilyen hozzáállással, az egy általánosító és előítéletes ember. Az ilyen nem kell. Aki meg akar ismerni az meg fogja tenni, hidd el. Így elmondhatjuk, hogy vannak igaz barátaink. Az én bizalmamat nagyon nehéz elérni, ezt már mondták párszor, de ez van. Sokan eljátszották és ezért nem bízom az emberekben és nem is igazán kedvelem őket.

Megosztás:

Aki átlendül ezen, az megkapja az esélyt, aki leragad, azzal nem foglalkozom. Nevezheted nagyképűségnek, vagy akárminek. Mindennek megvan a maga oka, nem fogok nekiállni elmagyarázni. A bolt meg azért van hogy kiszolgáljon, ha flegma, én is flegma vagyok, ha kedves...

De nyilván így ismeretlenül sok mindent tudsz rólam... :D

Megosztás:

Az igaz barát elfogad úgy, ahogy vagy. Akit meg elijeszt(ünk) ilyen hozzáállással, az egy általánosító és előítéletes ember. Az ilyen nem kell. Aki meg akar ismerni az meg fogja tenni, hidd el. Így elmondhatjuk, hogy vannak igaz barátaink. Az én bizalmamat nagyon nehéz elérni, ezt már mondták párszor, de ez van. Sokan eljátszották és ezért nem bízom az emberekben és nem is igazán kedvelem őket.

Valóban mint ahogy leírtad az úgy van de nyilván te sem akarsz olyan udvarba bemenni ahol a kutya meg akar egyből harapni csak mert nem ismer téged.

Aki átlendül ezen, az megkapja az esélyt, aki leragad, azzal nem foglalkozom. Nevezheted nagyképűségnek, vagy akárminek. Mindennek megvan a maga oka, nem fogok nekiállni elmagyarázni. A bolt meg azért van hogy kiszolgáljon, ha flegma, én is flegma vagyok, ha kedves...

De nyilván így ismeretlenül sok mindent tudsz rólam... :D

Nem, nem ismerlek mint ahogy itt senkit sem de olvasom ezt a fórumot jó ideje és ugyan senkivel nem vagyok előítéletes de van pozitív és negatív vélemény is. Ebből lehetetlenség leszűrni ki milyen tulajdonságokkal bír. Egyébként Hatvanban láttam egy Astra GSI-t, azon láttam meg az oldal címét, tulajdonképp így jutottam el ide.

Megosztás:

...és az jobb ha a szemedbe kedves a hátad mögött meg nyakonszar? :D :D

ehhez egy kis lábjegyzet:

Laaaaaaaaaciiii!Igen mi is olvassuk az SG-t! :lol: :D :) ;) :D a kecskeméti fej ;)

Megosztás:

Valóban mint ahogy leírtad az úgy van de nyilván te sem akarsz olyan udvarba bemenni ahol a kutya meg akar egyből harapni csak mert nem ismer téged.

Nem, nem ismerlek mint ahogy itt senkit sem de olvasom ezt a fórumot jó ideje és ugyan senkivel nem vagyok előítéletes de van pozitív és negatív vélemény is. Ebből lehetetlenség leszűrni ki milyen tulajdonságokkal bír. Egyébként Hatvanban láttam egy Astra GSI-t, azon láttam meg az oldal címét, tulajdonképp így jutottam el ide.

Márpedig a normális kutya ilyen. :D

...és az jobb ha a szemedbe kedves a hátad mögött meg nyakonszar? :D :D

ehhez egy kis lábjegyzet:

Laaaaaaaaaciiii!Igen mi is olvassuk az SG-t! :lol: :D :) ;) :D a kecskeméti ######fej :D

Dehogy olvassuk, hisz azt csak reg után lehet, ők megmondták... ;)

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.