Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Egyéb csevegés

gsi.tamás

Recommended Posts

Eleve el sem kell venni az ilyet. :) Én 5 évig udvaroltam az asszonynak mielőtt elvettem. Az uccsó két évben már a házat építettük. 20 éve ismerem. :D Mondhatnám úgy is, hogy még a bilin sem üldögéltél amikor már jártam hozzá. :D

Ez valószínűleg így van. Viszont, ha mostanában élnéd a fiatalságodat, hasonló szemléletben, mint ahogy azt megtetted, akkor minden bizonnyal maximálisan belátnád amit mondtam. :lol:

Megosztás:

Ez valószínűleg így van. Viszont, ha mostanában élnéd a fiatalságodat, hasonló szemléletben, mint ahogy azt megtetted, akkor minden bizonnyal maximálisan belátnád amit mondtam. :D

Szoktam ezen gondolkodni, de látva a mai fiatalok értékrendjét, életét, úgy érzem ugyanúgy csinálnák mindent. :D Neked van valami képed a jövődről, mit szeretnél csinálni, hol, kivel, el tudod képzeni milyen lesz az életed 20 év mulva? :lol:

Megosztás:

Szoktam ezen gondolkodni, de látva a mai fiatalok értékrendjét, életét, úgy érzem ugyanúgy csinálnák mindent. :D Neked van valami képed a jövődről, mit szeretnél csinálni, hol, kivel, el tudod képzeni milyen lesz az életed 20 év mulva? :lol:

Nem kezdem magam megmagyarázni. Te csak úgy ismersz, mint aki beszól mindig mindenért. :D

Ezekre a kérdésekre nehéz válaszolni, pláne mostanság. Mindenképpen kell egy egzisztenciát kialakítani, de nem mondhatom azt, hogy rugókovács szeretnék lenni, mert lehet, holnaptól nem használ senki rugót. Több lábon kell állni, több mindenhez érteni, aztán ehhez képest a legjobbat kihozni a helyzetekből...

Megosztás:

Nem kezdem magam megmagyarázni. Te csak úgy ismersz, mint aki beszól mindig mindenért. :D

Ezekre a kérdésekre nehéz válaszolni, pláne mostanság. Mindenképpen kell egy egzisztenciát kialakítani, de nem mondhatom azt, hogy rugókovács szeretnék lenni, mert lehet, holnaptól nem használ senki rugót. Több lábon kell állni, több mindenhez érteni, aztán ehhez képest a legjobbat kihozni a helyzetekből...

Erről te tehetsz, nem én.... :lol: De nem a munkáról kérdeztelek, a házasságról beszélgettünk amiről azt mondtátok ódívatú neked mi a terved, feleség, család, gyerekek? Vagy csak úgy élsz a mának, hagyod hogy az idő teljen, aztán majd csak lesz valami?

Megosztás:

Erről te tehetsz, nem én.... :D De nem a munkáról kérdeztelek, a házasságról beszélgettünk amiről azt mondtátok ódívatú neked mi a terved, feleség, család, gyerekek? Vagy csak úgy élsz a mának, hagyod hogy az idő teljen, aztán majd csak lesz valami?

Tervezni kell, ha nem is 10-20 évre, de akkor is kell.

Ódivatú? Azért mert van aki annak tartja? :lol: Ugyan már!!

Mi a jobb, kérdem én! Az, hogy házasságban élsz azzal akit szeretsz? :D Vagy a mai erkölcs, ami simán engedi azt, hogy minden nap mással feküdjön össze, vagy éppen az egy nembeliek házasságát, sőt továbbmegyek, még gyereket is fogadhatnak örökbe?? :) :D

Nem az emberek változnak, a házasság elrendezése örök idő óta megvan. A fentebb említett dolog (most csak egy példát említettem...), és az erkölcsi kilengések lettek elfogadottak világszerte...

Az idősek el sem tudták volna képzelni, hogy házasság nélkül összeköltözzenek, együtt éljenek, nemhogy azonos nembeliekkel....

Ezt mind csak azért írtam le, mert a mai fiatalokról (vagy inkább a mai erkölcsről) volt szó...

Szerintem ez a nagy helyzet, persze ez csak az én véleményem, amit abszolút nem akarok senkire ráerőltetni! ;)

Megosztás:

nem mondhatom azt, hogy rugókovács szeretnék lenni, mert lehet, holnaptól nem használ senki rugót.

Olyan emberből sose szabad kiindulni, akinek az autójáról nem derül ki pontosan, hogy kadett, F astra, vagy G astra :lol: ;)

Voltunk kint a teleken, kicsit irtani :D Fater vett benzines láncfűrészt, úgyhogy szétnyestünk mindent amit értünk :D Volt egy fa amire allergiás vagyok pár éve. Ha az a sz.r virágzott, akkor ki se mentem, mert olyan kész voltam tőle, hogy már a taknyomtól nem láttam. Nah most földaraboltuk a p.csába. Ott álltam fölötte szeleteltem, és megkérdeztem tőle hogy "nah most ki a király köccsöög? :D " :)

Megosztás:

Erről te tehetsz, nem én.... ;) De nem a munkáról kérdeztelek, a házasságról beszélgettünk amiről azt mondtátok ódívatú neked mi a terved, feleség, család, gyerekek? Vagy csak úgy élsz a mának, hagyod hogy az idő teljen, aztán majd csak lesz valami?

Így van, de ez egy védekező mechanizmus...aki túl jut ezen a sokkon, annak talán sikerül megismernie. :lol:

Nyilván szeretnék egy hölgyet magam mellett tudni, de attól én már félek(bizonyos múltbéli okok miatt) hogy megbízzam bárkiben is 100%osan. Gyereket is szeretnék, tekintve, hogy a családnevet egyedül én viszem tovább...szóval minden jó lenne, csak találni kell olyan akivel ez működhet.

Olyan emberből sose szabad kiindulni, akinek az autójáról nem derül ki pontosan, hogy kadett, F astra, vagy G astra :D :D

Te most Gyummáról beszélsz. :)

Megosztás:

Így van, de ez egy védekező mechanizmus...aki túl jut ezen a sokkon, annak talán sikerül megismernie. :D

Nyilván szeretnék egy hölgyet magam mellett tudni, de attól én már félek(bizonyos múltbéli okok miatt) hogy megbízzam bárkiben is 100%osan. Gyereket is szeretnék, tekintve, hogy a családnevet egyedül én viszem tovább...szóval minden jó lenne, csak találni kell olyan akivel ez működhet.

Te most Gyummáról beszélsz. :)

Azé' nem :D ;)

Tudom :lol:

Megosztás:

Így van, de ez egy védekező mechanizmus...aki túl jut ezen a sokkon, annak talán sikerül megismernie. :lol:

Ámen! :D

Megosztás:

Így van, de ez egy védekező mechanizmus...aki túl jut ezen a sokkon, annak talán sikerül megismernie. :D

Én úgy érzem megtaláltam a hozzám illőt. Immár 17.éves házasok leszünk júniusban. :D

Az viszont biztos, hogy a nősülés felér egy anyagi katasztrófával. Mi úgy indultunk, hogy volt lakásom, autóm és mostanság kezdünk egyenesbe kerülni, ha kifutnak a fennálló hitelek. Feltéve, ha nem üt be valami betegség, és lesz munkahelyünk...... :lol:

Megosztás:

Én úgy érzem megtaláltam a hozzám illőt. Immár 17.éves házasok leszünk júniusban. :D

Az viszont biztos, hogy a nősülés felér egy anyagi katasztrófával. Mi úgy indultunk, hogy volt lakásom, autóm és mostanság kezdünk egyenesbe kerülni, ha kifutnak a fennálló hitelek. Feltéve, ha nem üt be valami betegség, és lesz munkahelyünk...... :lol:

... de pl veled elég sokat beszélgettem. Elvileg nálad átkattant a köcsögbeszólóból valahová a kapcsoló nálam... :D

Megosztás:

... de pl veled elég sokat beszélgettem. Elvileg nálad átkattant a köcsögbeszólóból valahová a kapcsoló nálam... :lol:

A beszólogatás nem az én világom, legfeljebb egy-két poén erejéig. :D

Day segítségével sikerült vateráznom felniket a corsára.

Ma voltunk egy kis családi kiruccanáson vidéken, és indulás előtt nem sikerült lebótolni a vételt. így viszont összejött, és szerencsémre útba is esett, így spóroltam egy kis futárpénzt. :)

Mivel nem én használom a corsát, így erős, masszív felnit szerettem volna rá, ami bírja a gyilkolást.

Még egyszer köszi Day! :D

Megosztás:

... de pl veled elég sokat beszélgettem. Elvileg nálad átkattant a köcsögbeszólóból valahová a kapcsoló nálam... :D

Nálam is, úgyhogy kussolj. :D (Bár nálam át sem kattant sehonnan. :))

A beszólogatás nem az én világom, legfeljebb egy-két poén erejéig. ;)

Day segítségével sikerült vateráznom felniket a corsára.

Ma voltunk egy kis családi kiruccanáson vidéken, és indulás előtt nem sikerült lebótolni a vételt. így viszont összejött, és szerencsémre útba is esett, így spóroltam egy kis futárpénzt. :D

Mivel nem én használom a corsát, így erős, masszív felnit szerettem volna rá, ami bírja a gyilkolást.

Még egyszer köszi Day! :D

Igazán nincs mit! Örülök, hogy segíthettem és ezúttal sikerrel is jártunk. ;) :lol:

Megosztás:

Ha v a l a k i elhagyja az olaj betöltő sapit, akkor Csergőnél ne az olcsóbbikat vegye utána :D Rendesen rátéve, ütközésig tekerve, úgy eljön mellette az olaj, hogy a befőttesüveg-kupak + leukoplast alapanyagokból épített, kábelkötegelővel tuningolt szerkezetem jobban tartotta :lol:

Megosztás:

Ha v a l a k i elhagyja az olaj betöltő sapit, akkor Csergőnél ne az olcsóbbikat vegye utána :D Rendesen rátéve, ütközésig tekerve, úgy eljön mellette az olaj, hogy a befőttesüveg-kupak + leukoplast alapanyagokból épített, kábelkötegelővel tuningolt szerkezetem jobban tartotta :D

Ennyiből jobb az isuzus.......az menetes :) Viszont a gyári olajszűrő 2800 :lol: , de akkor is azt kap. Az ugy nem vált be.....

Megosztás:

Ennyiből jobb az isuzus.......az menetes :D Viszont a gyári olajszűrő 2800 :lol: , de akkor is azt kap. Az ugy nem vált be.....

Visszatolom az eredetit, mert megtaláltam ( be volt szorulva a generátor mögé :D ) csak kiraktam a kocsiból mer' minek kettő :) Holnap előkaparom, mert úgy emlékszem, hogy azzal nem volt gond. :D

Szerk.:

Ugyanitt olcsó, alig használt betöltősapka eladó ;)

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.