zotya975 Elküldve Március12, 2011 Megoszt Elküldve Március12, 2011 Elavult dolog szerintem. Én máshogy látom. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabor -- C14Se Elküldve Március12, 2011 Megoszt Elküldve Március12, 2011 Akkor tényleg nem tudom... túl jól megy a Corsád, és kész! :D Ezt figyeld! 200.000 Km-vel 760ért Ebben meg 260.000 van! Nem gondoltam, hogy a 3 henger ennyit kibír... :D Mondjuk én csakcsak nem hirdetném ugyan azt az autót két különböző km-rel, ugyan azzal a telefonszámmal :lol: Amúgy tecsóban láttam Uniroyal Rainexpert gumit, 185/60r14-ben 10 590 -ért. ADAC második helyért nem rossz. Mondjuk valami turpisság van a dologban, DOT 0710. De akkor se túl rossz. Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Március12, 2011 Megoszt Elküldve Március12, 2011 Én máshogy látom. :D Tudnék rá írni egy igen jó érvelést, de már a sokadik sört iszom (isszuk). :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Március12, 2011 Megoszt Elküldve Március12, 2011 Tudnék rá írni egy igen jó érvelést, de már a sokadik sört iszom (isszuk). :D Igyál mégeggyet és fogd rá a Gyuszira! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve Március12, 2011 Megoszt Elküldve Március12, 2011 Mondjuk én csakcsak nem hirdetném ugyan azt az autót két különböző km-rel, ugyan azzal a telefonszámmal :D Amúgy tecsóban láttam Uniroyal Rainexpert gumit, 185/60r14-ben 10 590 -ért. ADAC második helyért nem rossz. Mondjuk valami turpisság van a dologban, DOT 0710. De akkor se túl rossz. Pffffffffff.... Ezt észre sem vettem..... Azóta lehet gazdátcserélt (kereskedő) és az új gazdinak van km visszatekerője! :lol: :D :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Március12, 2011 Megoszt Elküldve Március12, 2011 Igyál mégeggyet és fogd rá a Gyuszira! :lol: Munkatársamra sok mindent tudnék fogni, de ezt nem. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Március12, 2011 Megoszt Elküldve Március12, 2011 Nah szóval. Repsol betőtve, egyelőre szeressük. Sokkal halkabb lett, alacsony fordulaton remegés elmúlt, indításnál csattogás szintén. Meglátjuk mi lesz 5000 múlva. Emelőn alámentem körbenézni: kipuf flexi g.ci 3 helyen kiszakadt, van egy horzsolás az alján (a sarazáskor a trutymóban találtam egy fadarabot is) és a jobb első keréknél a gumiharang ki van szakadva. Erre a hónapra eefogyott a keret, jövő hónapban műszaki, gumiharang, szelepfedéltömítés, alvázvédés, bal hátsó taposó csere. (a fele úgyis átmegy következő hónapra :lol: :D ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Március12, 2011 Megoszt Elküldve Március12, 2011 Nah szóval. Repsol betőtve, egyelőre szeressük. Sokkal halkabb lett, alacsony fordulaton remegés elmúlt, indításnál csattogás szintén. Meglátjuk mi lesz 5000 múlva. Emelőn alámentem körbenézni: kipuf flexi g.ci 3 helyen kiszakadt, van egy horzsolás az alján (a sarazáskor a trutymóban találtam egy fadarabot is) és a jobb első keréknél a gumiharang ki van szakadva. Erre a hónapra eefogyott a keret, jövő hónapban műszaki, gumiharang, szelepfedéltömítés, alvázvédés, bal hátsó taposó csere. (a fele úgyis átmegy következő hónapra :lol: :D ) Nekem a klímacső van megkínálva. Szintén átmentem egy farönkön, mikor Győrből hazafele óriási vihar keveredett és az úton fák voltak. Tűzoltó kocsi és rendőrautó volt a safety car-om. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
hakapeszimaki Elküldve Március12, 2011 Megoszt Elküldve Március12, 2011 Pffffffffff.... Ezt észre sem vettem..... Azóta lehet gazdátcserélt (kereskedő) és az új gazdinak van km visszatekerője! :D :lol: :D De ez a nepper tényleg qurvára amatőr. Én vennék bele egy kormányt bontóból esetleg egy váltógombot,meg ami még kopott,aztán vissza 72367km-re és máris 1.4 az ára. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
hakapeszimaki Elküldve Március12, 2011 Megoszt Elküldve Március12, 2011 V-power. :D Poloban is próbáltam a V-powert. Ott tényleg semmit nem ért. semmivel nem evett kevesebbet és nem ment jobban. Aztán elolvastam a kézikönyvébe is bele van írva,hogy nem is árt,de nem is használ neki a jobb nyál. Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Március12, 2011 Megoszt Elküldve Március12, 2011 Poloban is próbáltam a V-powert. Ott tényleg semmit nem ért. semmivel nem evett kevesebbet és nem ment jobban. Aztán elolvastam a kézikönyvébe is bele van írva,hogy nem is árt,de nem is használ neki a jobb nyál. Ha nem kopogásérzéklős, vagy nem tud olyan széles tartományban előgyújtást állítani, akkor nem megy jobban tőle. Ezért nem töltök ilyesmit az enyémbe se :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
hakapeszimaki Elküldve Március12, 2011 Megoszt Elküldve Március12, 2011 Ha nem kopogásérzéklős, vagy nem tud olyan széles tartományban előgyújtást állítani, akkor nem megy jobban tőle. Ezért nem töltök ilyesmit az enyémbe se :D 98-as oktánszámdugó lehet segítene rajta. A polo csak 91-95 között állít. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hakapeszimaki Elküldve Március12, 2011 Megoszt Elküldve Március12, 2011 LOL Akiknek van már diplomájuk és akiknek hamarosan lesz. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiu Elküldve Március12, 2011 Megoszt Elküldve Március12, 2011 De ez a nepper tényleg qurvára amatőr. Én vennék bele egy kormányt bontóból esetleg egy váltógombot,meg ami még kopott,aztán vissza 72367km-re és máris 1.4 az ára. :) Lehet a Te autóddal is így volt, azért költöttél már rá annyit? ;) :D :lol: Viszont tényleg sok autóval megcsinálják, sajnos. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Március12, 2011 Megoszt Elküldve Március12, 2011 98-as oktánszámdugó lehet segítene rajta. A polo csak 91-95 között állít. ECU-tól függ, nem a dugótól. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Március12, 2011 Megoszt Elküldve Március12, 2011 ECU-tól függ, nem a dugótól. Deee Brembódugóval az eku-t se zavarja :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
hakapeszimaki Elküldve Március12, 2011 Megoszt Elküldve Március12, 2011 Lehet a Te autóddal is így volt, azért költöttél már rá annyit? :) :D :lol: Viszont tényleg sok autóval megcsinálják, sajnos. :D Lehet,de ha az ember nem először pukizik az ülésbe akkor járhat így bármilyen autóval. Szerelőm azt mondta,hogy ebben tényleg 150ekm van. Költeni azért költöttem sokat,mert felújítottam gyakorlatilag. Ha úgy jártam volna,hogy jó ez,gurul,akkor sokkal-sokkal kevesebb pénzből is menne ez. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Március12, 2011 Megoszt Elküldve Március12, 2011 Amúgy 4 szelepnél az 1000km/liter olaj nem meglepő xe-nél is előfordul,sőt 5000-nél füstöl,de az Johnny szerint normális. :D Szeretem, amikor valaki tapasztalat nélkül vagdalódzik dolgokkal... :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
hakapeszimaki Elküldve Március12, 2011 Megoszt Elküldve Március12, 2011 Szeretem, amikor valaki tapasztalat nélkül vagdalódzik dolgokkal... :D :lol: Ez egy fórum. Ilyen műfaj. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Március12, 2011 Megoszt Elküldve Március12, 2011 Elavult dolog szerintem. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Március12, 2011 Megoszt Elküldve Március12, 2011 Ez egy fórum. Ilyen műfaj. :lol: Azt felejted el, hogy a gyorsulás nem csak a lóerőtől függ...ezer más dolog befolyásolja. :D No de sebaj, a C12NZ az isten Vpowerrel. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Március12, 2011 Megoszt Elküldve Március12, 2011 Nah szóval. Repsol betőtve, egyelőre szeressük. Sokkal halkabb lett, alacsony fordulaton remegés elmúlt, indításnál csattogás szintén. Meglátjuk mi lesz 5000 múlva. Emelőn alámentem körbenézni: kipuf flexi g.ci 3 helyen kiszakadt, van egy horzsolás az alján (a sarazáskor a trutymóban találtam egy fadarabot is) és a jobb első keréknél a gumiharang ki van szakadva. Erre a hónapra eefogyott a keret, jövő hónapban műszaki, gumiharang, szelepfedéltömítés, alvázvédés, bal hátsó taposó csere. (a fele úgyis átmegy következő hónapra :D :lol: ) A repsolt én is néztem már, majd nyilatkozzál már, hogy miféle lötty jött le a végén... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Március12, 2011 Megoszt Elküldve Március12, 2011 A repsolt én is néztem már, majd nyilatkozzál már, hogy miféle lötty jött le a végén... :D Az még odébb van hál istennek. :lol: De majd szólok hogy mi lett belőle. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hakapeszimaki Elküldve Március12, 2011 Megoszt Elküldve Március12, 2011 No de sebaj, a C12NZ az isten Vpowerrel. :D x12sz. Ha ezt én foglalom így tömören össze,akkor nem hiszi el senki,de igen valóban erre akartam célozni. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Március13, 2011 Megoszt Elküldve Március13, 2011 Elavult dolog szerintem. :D Bennetek a jövő reménysége! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts