Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Egyéb csevegés

gsi.tamás

Recommended Posts

Akkor tényleg nem tudom... túl jól megy a Corsád, és kész! :D

Ezt figyeld! 200.000 Km-vel 760ért Ebben meg 260.000 van! Nem gondoltam, hogy a 3 henger ennyit kibír... :D

Mondjuk én csakcsak nem hirdetném ugyan azt az autót két különböző km-rel, ugyan azzal a telefonszámmal :lol:

Amúgy tecsóban láttam Uniroyal Rainexpert gumit, 185/60r14-ben 10 590 -ért. ADAC második helyért nem rossz.

Mondjuk valami turpisság van a dologban, DOT 0710. De akkor se túl rossz.

Megosztás:

Mondjuk én csakcsak nem hirdetném ugyan azt az autót két különböző km-rel, ugyan azzal a telefonszámmal :D

Amúgy tecsóban láttam Uniroyal Rainexpert gumit, 185/60r14-ben 10 590 -ért. ADAC második helyért nem rossz.

Mondjuk valami turpisság van a dologban, DOT 0710. De akkor se túl rossz.

Pffffffffff....

Ezt észre sem vettem.....

Azóta lehet gazdátcserélt (kereskedő) és az új gazdinak van km visszatekerője! :lol: :D :)

Megosztás:

Nah szóval. Repsol betőtve, egyelőre szeressük. Sokkal halkabb lett, alacsony fordulaton remegés elmúlt, indításnál csattogás szintén. Meglátjuk mi lesz 5000 múlva. Emelőn alámentem körbenézni: kipuf flexi g.ci 3 helyen kiszakadt, van egy horzsolás az alján (a sarazáskor a trutymóban találtam egy fadarabot is) és a jobb első keréknél a gumiharang ki van szakadva. Erre a hónapra eefogyott a keret, jövő hónapban műszaki, gumiharang, szelepfedéltömítés, alvázvédés, bal hátsó taposó csere. (a fele úgyis átmegy következő hónapra :lol: :D )

Megosztás:

Nah szóval. Repsol betőtve, egyelőre szeressük. Sokkal halkabb lett, alacsony fordulaton remegés elmúlt, indításnál csattogás szintén. Meglátjuk mi lesz 5000 múlva. Emelőn alámentem körbenézni: kipuf flexi g.ci 3 helyen kiszakadt, van egy horzsolás az alján (a sarazáskor a trutymóban találtam egy fadarabot is) és a jobb első keréknél a gumiharang ki van szakadva. Erre a hónapra eefogyott a keret, jövő hónapban műszaki, gumiharang, szelepfedéltömítés, alvázvédés, bal hátsó taposó csere. (a fele úgyis átmegy következő hónapra :lol: :D )

Nekem a klímacső van megkínálva. Szintén átmentem egy farönkön, mikor Győrből hazafele óriási vihar keveredett és az úton fák voltak. Tűzoltó kocsi és rendőrautó volt a safety car-om. :D

Megosztás:

Pffffffffff....

Ezt észre sem vettem.....

Azóta lehet gazdátcserélt (kereskedő) és az új gazdinak van km visszatekerője! :D :lol: :D

De ez a nepper tényleg qurvára amatőr.

Én vennék bele egy kormányt bontóból esetleg egy váltógombot,meg ami még kopott,aztán vissza 72367km-re és máris 1.4 az ára. :)

Megosztás:

Poloban is próbáltam a V-powert. Ott tényleg semmit nem ért. semmivel nem evett kevesebbet és nem ment jobban. Aztán elolvastam a kézikönyvébe is bele van írva,hogy nem is árt,de nem is használ neki a jobb nyál.

Ha nem kopogásérzéklős, vagy nem tud olyan széles tartományban előgyújtást állítani, akkor nem megy jobban tőle. Ezért nem töltök ilyesmit az enyémbe se :D

Megosztás:

De ez a nepper tényleg qurvára amatőr.

Én vennék bele egy kormányt bontóból esetleg egy váltógombot,meg ami még kopott,aztán vissza 72367km-re és máris 1.4 az ára. :)

Lehet a Te autóddal is így volt, azért költöttél már rá annyit? ;) :D :lol:

Viszont tényleg sok autóval megcsinálják, sajnos. :D

Megosztás:

Lehet a Te autóddal is így volt, azért költöttél már rá annyit? :) :D :lol:

Viszont tényleg sok autóval megcsinálják, sajnos. :D

Lehet,de ha az ember nem először pukizik az ülésbe akkor járhat így bármilyen autóval.

Szerelőm azt mondta,hogy ebben tényleg 150ekm van.

Költeni azért költöttem sokat,mert felújítottam gyakorlatilag. Ha úgy jártam volna,hogy jó ez,gurul,akkor sokkal-sokkal kevesebb pénzből is menne ez.

Megosztás:

Nah szóval. Repsol betőtve, egyelőre szeressük. Sokkal halkabb lett, alacsony fordulaton remegés elmúlt, indításnál csattogás szintén. Meglátjuk mi lesz 5000 múlva. Emelőn alámentem körbenézni: kipuf flexi g.ci 3 helyen kiszakadt, van egy horzsolás az alján (a sarazáskor a trutymóban találtam egy fadarabot is) és a jobb első keréknél a gumiharang ki van szakadva. Erre a hónapra eefogyott a keret, jövő hónapban műszaki, gumiharang, szelepfedéltömítés, alvázvédés, bal hátsó taposó csere. (a fele úgyis átmegy következő hónapra :D :lol: )

A repsolt én is néztem már, majd nyilatkozzál már, hogy miféle lötty jött le a végén... :D

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.