Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Egyéb csevegés

gsi.tamás

Recommended Posts

A fönököm feleségének van egy Polója, 1.4 16 szelep. 10 éves kocsi 120 ezer kilóméter van benne. Mentem vele már jópárszor, nem akarok senki lelkivilágába belegázolni, de egy nagy rakás szar. Olyan traktor hangal indul, hogy először azt hittem disel, még jó hogy nem nyomattam bele gázolajat a kútnál. :D Olajcsere után 2000kilóméterrel másfél liter olajat töltöttem bele, a szerelő azt mondta kezdjünk gondolkodni a motorgenerálon. Egy 10 éves 120ezres kocsinál ami soha nem volt forgatva, kivéve persze amikor nálam volt. :lol: Normális motohangja nincs, és nem is megy annyira amennyire a lóerő/súly indokolná. Az utastérben jobban zörögnek a kárpitelemek mint az én 17 éves kocsimon amit már 20X szétszedtem. Az ablakemelő kapcsolóját 10 percig kerestem, a középkonzolban van, nem volt hely az ajtón? A lámpakapcsoló meg a műszerfal oldalán van, és nem felém néz hanem az utca felé, ergonómia az van.

Ez nem kimondottan VW dolog, pl. az Omegában is a váltónál van az ablakemelő kapcsoló, ami sztem sokkal kényelmesebb. Nekem legalábbis nem kényelmes az ajtón: bal kézzel nem is tudom kezelni, mivel ha a könyököm az ülésnek ütközik, még mindig kb. a csuklóm alatt van a kapcsoló, így általában jobb kézzel nyúlok át az ablakemelő kapcsolóhoz.

Megosztás:

Ez nem kimondottan VW dolog, pl. az Omegában is a váltónál van az ablakemelő kapcsoló, ami sztem sokkal kényelmesebb. Nekem legalábbis nem kényelmes az ajtón: bal kézzel nem is tudom kezelni, mivel ha a könyököm az ülésnek ütközik, még mindig kb. a csuklóm alatt van a kapcsoló, így általában jobb kézzel nyúlok át az ablakemelő kapcsolóhoz.

Egyetértek veled. Omiban nekem is az tetszik. Mondjuk az egész kardánbox szerintem elég jó. Jó magasan van, egyúttal könyöklő is. :D

Megosztás:

http://www.megveheted.hu/pics/auto/406_VW_Polo.jpg ilyen?

http://images04.olx.ie/ui/1/30/30/573030_1.jpg vagy ilyen?

Ha nem szoktak benne olajat cserélni,akkor bármit ki lehet nyírni 120e alatt.

Amúgy 4 szelepnél az 1000km/liter olaj nem meglepő xe-nél is előfordul,sőt 5000-nél füstöl,de az Johnny szerint normális. :lol:

De van amiben sokkal jobb a 2006-os Polo. Fékben.

Elöl 236 hűtött van,hátul dob a VW-ben. A corsának 48méter 100-0 a Polo-nak 38 m elég ugyanerre a mutatványra.

A gyári gumiméretek 165 corsa, 175 polo.

Akkor ez hogyan lehetséges? :D

Megosztás:

http://www.megveheted.hu/pics/auto/406_VW_Polo.jpg ilyen?

http://images04.olx.ie/ui/1/30/30/573030_1.jpg vagy ilyen?

Ha nem szoktak benne olajat cserélni,akkor bármit ki lehet nyírni 120e alatt.

Amúgy 4 szelepnél az 1000km/liter olaj nem meglepő xe-nél is előfordul,sőt 5000-nél füstöl,de az Johnny szerint normális. :lol:

Olyan minta kék, csak nem kék hanem piros, és sedán.

Azért van mert hosszú a kezed. :D Amúgy amikor beállítottam az ülést a 174-centis magasságomhoz gyakorlatilag eltünt a lábtér hátul. :D

Megosztás:

Olyan minta kék, csak nem kék hanem piros, és sedán.

Azért van mert hosszú a kezed. ;) Amúgy amikor beállítottam az ülést a 174-centis magasságomhoz gyakorlatilag eltünt a lábtér hátul. :D

:D Ez magasság? :D

Nekem más szokta boldoggá tenni az estémet, de lehet én vagyok perverz. ;)

:lol: :D :)

Megosztás:

Stefánnak egy gyík volt az xe corsaban...szóval na...

Tegnap volt kint nálam egy haverom vízhűtőért, és indexkapcsolóért. 1.2-es corsa (de csak papíron!) ilyen motorral, mint ebben!

De ennek is 1.2-t ír hátul! :D ;) (Sufnituning) :D :D

Mindenesetre, ha rosszabbul is menne mint egy Corsa, akkoris inkább egy skodri kéne!

Én nem tudom, de nem lehet, hogy a te poloddal van valami hakapeszimaki? :lol:

Én tökéletesen elégedett vagyok az enyémmel! Pont úgy megy, ahogy nekem kell, és pont annyit eszik, amit még megbocsájtok neki! :D

A fönököm feleségének van egy Polója, 1.4 16 szelep. 10 éves kocsi 120 ezer kilóméter van benne. Mentem vele már jópárszor, nem akarok senki lelkivilágába belegázolni, de egy nagy rakás szar. Olyan traktor hangal indul, hogy először azt hittem disel, még jó hogy nem nyomattam bele gázolajat a kútnál. :D Olajcsere után 2000kilóméterrel másfél liter olajat töltöttem bele, a szerelő azt mondta kezdjünk gondolkodni a motorgenerálon. Egy 10 éves 120ezres kocsinál ami soha nem volt forgatva, kivéve persze amikor nálam volt. :D Normális motohangja nincs, és nem is megy annyira amennyire a lóerő/súly indokolná. Az utastérben jobban zörögnek a kárpitelemek mint az én 17 éves kocsimon amit már 20X szétszedtem. Az ablakemelő kapcsolóját 10 percig kerestem, a középkonzolban van, nem volt hely az ajtón? A lámpakapcsoló meg a műszerfal oldalán van, és nem felém néz hanem az utca felé, ergonómia az van.

Az tényleg xar lehet... :D

Olajat sosem - hangsúlyozom sosem - kellett még utánnatölteni, mert nem lett volna, hogy hova! Olajcserekor 10.000 km után is ugyanannyi van benne, mint amennyit beleöntöttünk a cserekor)

Az és skodrimban 68000 van, és elég rossz úton használom - mivel zsáktelepülés vagyunk az első 10 km dugig van kátyúval, szinte kerülgetni sem lehet... Meg sem zizzen benne semmi! :D Amúgy nem azért mert nekem is skodám van, de azt mondják sok tesztben, hogy sokkal jobban összevannak rekva a skodrik, mint a polo-k.. Valamivel el kell adni a skodrit is, a minősége szerintem kíváló. (persze ez csak magánvélemény!) ;) Ha nem kéne majd eladjam, hogy kifizessem a házikónkat, akkor tuti megtartanám! én szeretem, ez van! :)

Megosztás:

Tesóméknak pont ilyen van, piros színben! Simán fogom a Fábiával, pedig az enyém csak 1.2 64 paci!!!

Sógor majd szétcsattant dühében, amikor gyorsultunk!! Fordítva is kipróbáltuk (autócserével) és úgy ő vert meg a Fábiával...

A tied nem ilyen véletlenül? Mert ezek tényleg nem mennek valami jól! Sógoréké ilyen volt az első Polo... 1.2 55 paci klímával!!!! nah az volt csak az élvezet! :D :lol:

Megosztás:

;) Ez magasság? :D

Minden relativ, :D de ha már nálm leltünt hátul a lábtér, mi van ha valaki 2 méteres? :D

Csillámos testápoló? :lol:

Elfogyott. :)

Az anyátok közt, vagy a szopass most című sorozat? Melyik? :D :D :D

Kincs ami nincs 38-adszor, Rendőrakadémia akármelyik része....vagy egy másik film sokszázadszor ismételve. ;)

Megosztás:

Én nem tudom, de nem lehet, hogy a te poloddal van valami hakapeszimaki? :D

A tied nem ilyen véletlenül? Mert ezek tényleg nem mennek valami jól! Sógoréké ilyen volt az első Polo... 1.2 55 paci klímával!!!! nah az volt csak az élvezet! :lol: :D

A családban kettő is van,mindkettővel szoktam menni és mindegyik 1.2 HTP 64ló.

Ilyen mindkettő Az egyikben 47ekm a másikban 54ekm van.Mindkettő tökéletes állapot. Gondoltam ,hogy plastidip-pel fújok rájuk szingülfrémet,mert a forma kiadja,de 1.2es Corsák sem ilyednek meg tőle a visszapillantóban,szóval minek. :)

Megosztás:

Minden relativ, ;) de ha már nálm leltünt hátul a lábtér, mi van ha valaki 2 méteres? :D

Elfogyott. :D

Kincs ami nincs 38-adszor, Rendőrakadémia akármelyik része....vagy egy másik film sokszázadszor ismételve. :)

Ezé nem nézek tv-t és hallgatok rádiót. Nehogy már más mondja meg nekem, hogy mit nézzek/hallgassak. :lol:

Megosztás:

A családban kettő is van,mindkettővel szoktam menni és mindegyik 1.2 HTP 64ló.

Ilyen mindkettő Az egyikben 47ekm a másikban 54ekm van.Mindkettő tökéletes állapot. Gondoltam ,hogy plastidip-pel fújok rájuk szingülfrémet,mert a forma kiadja,de 1.2es Corsák sem ilyednek meg tőle a visszapillantóban,szóval minek. :lol:

Akkor tényleg nem tudom... túl jól megy a Corsád, és kész! :D

Ezt figyeld! 200.000 Km-vel 760ért Ebben meg 260.000 van! Nem gondoltam, hogy a 3 henger ennyit kibír... :D

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.