Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve
Nekem így törött rugesszal sem húz semerre... illetve ha taposom, akkor előrefelé... :lol: :D

Ott van a csomag? Csak mert nem szóltál vissza. :D

Elküldve
Ott van a csomag? Csak mert nem szóltál vissza. :D

Sajnos még nem érkezett meg, és ezért nem szóltam vissza. Tegnap írtam az ügyfélszolgálatnak, hogy merre van a csomag, de még onnan sem válaszoltak... :s

Amint megjön, rögtön szólok...

Elküldve

Attól hogy nem húz semerre még lehet rossz a kerékdőlésszög nem? Ezért lehet még el tudja koptatni pl a gumi belső felét. Bár lehet ebben is tévedek, azért érdeklődök! :D

Elküldve
Sajnos még nem érkezett meg, és ezért nem szóltam vissza. Tegnap írtam az ügyfélszolgálatnak, hogy merre van a csomag, de még onnan sem válaszoltak... :s

Amint megjön, rögtön szólok...

Az fura... :D

Elküldve
Arra gondoltam hogy azért lehet különbség egy sokéves használt és egy új rugó magassága között (beszerelve), de aztán lehet hogy tévedtem végül is nem értek hozzá! :D

Attól függ, hol törött el, nekem a menet vége volt letörve, nem volt számottevő magasságkülönbség. Meg aztán nem is vagyok benne biztos, hogy a magasság beleszól a kormányzásba, végülis ha Fekete Laci ül a jobb egyben akkor sem kell rátartani.... bár fene tudja még nem vittem.... :lol:

Elküldve

Kimostam egy 47Ah-s akksit, szerdán kerül bele a sav és lesz egy jó akksim. :lol: Ma kipróbáltuk, öntöttünk bele savat, töltöttük és indította a verdát szépen. Lehúztam a pipákat is, és minden probléma nélkül pörgette az önindítót. :D

Elküldve
Szerintem lélektani a dolog. Most a minibálbér 80ropi kb. 2000körül olyan 40eft volt 220 körül volt a benya.Tehát a fizetésekhez képest kevesebb benyát lehetett venni akkor. Csikós is írt erről a Totalcaron.

Tudom hogy már nem téma, de csak most tudok hozzászólni: Lélektani dolog e vagy sem, nem tudom de az én esetem is elkeserítő: 2007-ben mikor Balatonfüreden kezdtem dolgozni 9 forintot kaptam Km-ként. Felkerekítve a távolságot az 900forint naponta. Átlagosan 250-260Forint volt egy liter benzin.......... Négyen jártunk dolgozni, négy autóval. Havonta kaptam 18ezer valahányszáz forint benzinpénzt, és csak havonta 1 hetet kellett kocsikáznom. Most 2011-ben, 373 forint egy liter benzin, egyedül járok le Füredre dolgozni a hónap minden hétköznapján, és most is 9 Forintot kapok Km-ként. Most is 18 ezer valahányszáz forintot kapok havonta. Szóval az a kocsog állam megszab egy minimális összeget, az 9 Forint, és kész!!! Annál többet még csak véletlenül sem ad az a mocskos szemét cég!! Miért is adna.... 9 forint a kötelező! A többi meg le van szarva.

Kíváncsi lennék azokra a mocskos büdös férgekre ott fent a parlamentben, hogy 9Ft/Km-ből hogyan járkálnának az A8-as Audival?

Elküldve
Kimostam egy 47Ah-s akksit, szerdán kerül bele a sav és lesz egy jó akksim. :D Ma kipróbáltuk, öntöttünk bele savat, töltöttük és indította a verdát szépen. Lehúztam a pipákat is, és minden probléma nélkül pörgette az önindítót. :D

Bármilyen hibájú aksit tudtok így javítani? Cellazárlat, szulfásodás? :lol:

Elküldve
Bármilyen hibájú aksit tudtok így javítani? Cellazárlat, szulfásodás? :D

Cellazárlat az a legesélytelenebb. Kezdődő még talán. Alapos mosással a szulfásodás is megszűnik (nagyon erősen fekete cucc jön ki belőle :D), a szelénes töltővel meg egy álom lesz. Remélem. :lol: Természetesen gyári új nem lesz. Kicsit megtoldódik még az üzemideje.

Elküldve

Gyorsítok olyan 3ezerig, visszaengedem a gázt, közben kuplungolok, de a motor felpörög 3-4 ezerre :D

Hazajöttem, nézem a gázrudazatot, mikor feltolom ottmarad :lol: Levettem az injektor házat, és a pillangó szelepe a poti oldalán be volt ragadva a dzsuvátol... szétszedtem, megpucoltam, visszaraktam a poti oldalán a rugót, most visszamegy rögtön.... szerencsére a pillangó két csavarja nem jött ki :D

Elküldve
Cellazárlat az a legesélytelenebb. Kezdődő még talán. Alapos mosással a szulfásodás is megszűnik (nagyon erősen fekete cucc jön ki belőle ;)), a szelénes töltővel meg egy álom lesz. Remélem. :D Természetesen gyári új nem lesz. Kicsit megtoldódik még az üzemideje.

Aha értem.

Gyorsítok olyan 3ezerig, visszaengedem a gázt, közben kuplungolok, de a motor felpörög 3-4 ezerre :)

Hazajöttem, nézem a gázrudazatot, mikor feltolom ottmarad :D Levettem az injektor házat, és a pillangó szelepe a poti oldalán be volt ragadva a dzsuvátol... szétszedtem, megpucoltam, visszaraktam a poti oldalán a rugót, most visszamegy rögtön.... szerencsére a pillangó két csavarja nem jött ki :lol:

Szégyeld magad, egy pillangószelepnek minimum így kel kinézni:

192866-20110311-razqlk.jpg :D

Amúgy meg:

GyIK - társalgó, Ide várjuk a GyIK-ba illő leírásokat, képeket. Minden off törlődik!

Elküldve
Aha értem.

Szégyeld magad, egy pillangószelepnek minimum így kel kinézni:

Az enyém is így nézett ki pár hónapja, csak nem volt, és most sincs gyorskötöző benne :D A benzincsöveken gondolkodtam én is, hogy lecserélem ilyenre a bilincseket, és kiszedem szétszedem, és megpucolva rakom vissza, de nem most, az egy későbbi ráérős időmben lesz :lol:

És ettől még a pillangó tengelye lehet dzsuvás, mert ez pont nem látszik a képen.

Elküldve
Az enyém is így nézett ki pár hónapja, csak nem volt, és most sincs gyorskötöző benne :D A benzincsöveken gondolkodtam én is, hogy lecserélem ilyenre a bilincseket, és kiszedem szétszedem, és megpucolva rakom vissza, de nem most, az egy későbbi ráérős időmben lesz :lol:

És ettől még a pillangó tengelye lehet dzsuvás, mert ez pont nem látszik a képen.

A bilincsből ne azt vedd ami képen van, mert gagyi, és amikor megtéped átugrik a fog, nem lehet meghúzni. Van jobb, drágább, ezen nem érdemes spórolni.

A tengely is tiszta:

192880-20110311-AOPS7X.jpg :D

Elküldve

Jövőhéten ezt fogom csinálni, amíg a hf gépműhelyben lesz. :D

Elküldve
:D Köszi a linket, már le is ütöttem!!! :lol: :D

Remélem a készítőjét ;)

Repsol bekészítve a csomiba, terveim szerint holnap csere, aztán motormosok, jövő héten szelepfedéltömítés csere, jövő hónapban műszaki, és pénzből máris remekül felkészülve várom a nyarat :D :)

Elküldve
Remélem a készítőjét :D

Repsol bekészítve a csomiba, terveim szerint holnap csere, aztán motormosok, jövő héten szelepfedéltömítés csere, jövő hónapban műszaki, és pénzből máris remekül felkészülve várom a nyarat :) :lol:

Nekem is hasonló terveim vannak hétvégére :D -----katt---- ;)

csak én duplázom az élvezetet :D

Elküldve
A csávót aki árulja ? :D :D

Remélem a készítőjét :D

...

Legszívesebben, ja. :lol: :)

Amúgy nektek jó munkát (szórakozást) hétvégére.

Én még kicsit várok, festékre, stabrudakra, jó időre, erre-arra, és áprilisban itt is műszaki. ;)

Elküldve
Amúgy nektek jó munkát (szórakozást) hétvégére.

Én még kicsit várok, festékre, stabrudakra, jó időre, erre-arra, és áprilisban itt is műszaki. :D

Köszi! Végre kilehet mozdulni egy kicsit a lakásból.

Én is fújkálnék már egy kicsit. A festék megvan, csak picit még javulhatna az idő.

Műszaki megvolt decemberben, arról egy ideig le van a gond. :lol:

Elküldve
Nekem is hasonló terveim vannak hétvégére :) -----katt---- :D

csak én duplázom az élvezetet :D

Ez nekem is tervben van, szintén duplázva, de még desszertként dupla gyertyaszett csere is...

Csak még várom a forrás visszajelzését meta ügyben... :lol:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.