Dáwid Elküldve Március10, 2011 Megoszt Elküldve Március10, 2011 Ennél már csak az lenne jobb,ha a buszmegállóban kinyitnánk minden Ikarust a lökhárító alatti kis karral. :D Nálunk egy időben csinálták, úgyhogy azóta, ha nem a telepükön van, és hosszabb időre leteszik (pl.: egy éjszaka) akkor lakatot is tesznek az ajtóra :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endre06 Elküldve Március10, 2011 Megoszt Elküldve Március10, 2011 Ha távirányítós riasztóval zárom le a központit akkor most reteszeli vagy nem? vagy ha nem akkor könyebben kinyitható? :lol: Szerintem az első ablak betörésénél jobb lenne a hátsó kicsit nem? Vagy az nem olcsóbb? :D (bár mára már biztos megoldódott a dolog! :D ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
beligrom Elküldve Március10, 2011 Megoszt Elküldve Március10, 2011 első tali, csivi vs amstaff Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Március10, 2011 Megoszt Elküldve Március10, 2011 Ha távirányítós riasztóval zárom le a központit akkor most reteszeli vagy nem? vagy ha nem akkor könyebben kinyitható? :D Szerintem az első ablak betörésénél jobb lenne a hátsó kicsit nem? Vagy az nem olcsóbb? :D (bár mára már biztos megoldódott a dolog! :D ) Mindig az az olcsóbb, ami éppen van a közelben. Amikor méretből indul ki az ember mert biztos a kicsit az olcsóbb, akkor jönnek a problémák (éppen olyan nincs... Be van ragasztva... Mindenki olyat keres azért égen-földön nem találni... stb. :D) az a tuti ami van. Amúgy riasztó, meg zárfüggő. Ha reteszelve is van, akkor hiába húzza föl az ajtógombot, nem nyílik az ajtó úgy sem. (kollega sz.patására ideális... időnként engem is bezárnak a Zafirába, aztán ott felejtenek :lol: :) ;) ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Március10, 2011 Megoszt Elküldve Március10, 2011 első tali, csivi vs amstaff http://i56.tinypic.com/rk8ysh.jpg Kicsit furcsa "ez meg mi a f.sz?? :D " fejet vág mind a kettő :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
beligrom Elküldve Március10, 2011 Megoszt Elküldve Március10, 2011 Kicsit furcsa "ez meg mi a f.sz?? :D " fejet vág mind a kettő :) :lol: az egyéves csivi fenyítette a 2 hónapos staffot ;) másfél órába telt mire ilyen közel kerültek :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
hakapeszimaki Elküldve Március10, 2011 Megoszt Elküldve Március10, 2011 :D Messzire nem mennék ezzel a LET-tel. :lol: 300kg-t 120lóval,hogy így otthagyjon kell vagy 700pacira feltekerni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Március10, 2011 Megoszt Elküldve Március10, 2011 Messzire nem mennék ezzel a LET-tel. :D 300kg-t 120lóval,hogy így otthagyjon kell vagy 700pacira feltekerni. Lehet brembo tömítsekkel rakták össze. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Március10, 2011 Megoszt Elküldve Március10, 2011 Lehet brembo tömítsekkel rakták össze. :D :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
beligrom Elküldve Március10, 2011 Megoszt Elküldve Március10, 2011 Lehet brembo tömítsekkel rakták össze. 5* :D :lol: :D :) ;) :D :D ;) :D :D :D :D :D :D :P :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
hakapeszimaki Elküldve Március10, 2011 Megoszt Elküldve Március10, 2011 Lehet brembo tömítsekkel rakták össze. Ebben biztos voltam. Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Március10, 2011 Megoszt Elküldve Március10, 2011 Ebben biztos voltam. Akkor meg bírja, mert minden brembo benne. Még a prolong is brembo b+ Link to comment Megosztás: More sharing options...
hakapeszimaki Elküldve Március10, 2011 Megoszt Elküldve Március10, 2011 Akkor meg bírja, mert minden brembo benne. Még a prolong is brembo b+ A brembo csak metabonddal működik együtt. Bocs. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Március10, 2011 Megoszt Elküldve Március10, 2011 Sell-Vípáwör brembo edísön Link to comment Megosztás: More sharing options...
hakapeszimaki Elküldve Március10, 2011 Megoszt Elküldve Március10, 2011 Sell-Vípáwör brembo edísön Vpávör+brembo+metabond. Amíg a GSI meg az r6 küzd egymással addig én a leállósávban 3.ban előzöm mindkettőt b+ Link to comment Megosztás: More sharing options...
beligrom Elküldve Március10, 2011 Megoszt Elküldve Március10, 2011 az se rossz amikor letúrja a lambot :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Március10, 2011 Megoszt Elküldve Március10, 2011 Vpávör+brembo+metabond. Okéoké, de ehhez már kell valami szárny, mert ez a cucc így alapjáraton is kimegy az űrbe :D Nah jóvan, dolgozni kell, 3 cím és re :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endre06 Elküldve Március10, 2011 Megoszt Elküldve Március10, 2011 Amúgy riasztó, meg zárfüggő. Ha reteszelve is van, akkor hiába húzza föl az ajtógombot, nem nyílik az ajtó úgy sem. (kollega sz.patására ideális... időnként engem is bezárnak a Zafirába, aztán ott felejtenek :D :lol: :D ) Ahha szóval kívül le van zárva retesz nélkül is csak belülről akkor ki lehet nyitni, reteszeléssel meg kívül nincs plussz lezárva csak belül se lehet nyitni ha jól értelmezem. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
hakapeszimaki Elküldve Március10, 2011 Megoszt Elküldve Március10, 2011 Alufelniről milyen cucc szedi le a fékport? (felnitisztítón kívül) Vízkőoldó? Link to comment Megosztás: More sharing options...
beligrom Elküldve Március10, 2011 Megoszt Elküldve Március10, 2011 murder fail http://index.hu/bulvar/2011/03/10/halala_e...t_a_kollegista/ Link to comment Megosztás: More sharing options...
hakapeszimaki Elküldve Március10, 2011 Megoszt Elküldve Március10, 2011 murder fail http://index.hu/bulvar/2011/03/10/halala_e...t_a_kollegista/ Azon a tanszéken írom a szakdogám,ahol szúrt a gyerek. :lol: Kés ellen arányos a gumilövedékes kitárazása? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Március10, 2011 Megoszt Elküldve Március10, 2011 Azon a tanszéken írom a szakdogám,ahol szúrt a gyerek. :D Kés ellen arányos a gumilövedékes kitárazása? :D Szerintem csak akkor ha leszúrod a gumilövedékkel. Ez nem az az ország ahol csak úgy megvédheted magad :lol: http://auto.indavideo.hu/video/Szakadt_kis...kihivas_az_elet Qrvajó :) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
beligrom Elküldve Március10, 2011 Megoszt Elküldve Március10, 2011 Azon a tanszéken írom a szakdogám,ahol szúrt a gyerek. :lol: Kés ellen arányos a gumilövedékes kitárazása? :D kérdezd meg a szegedi főügyészt :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Március10, 2011 Megoszt Elküldve Március10, 2011 érdeklődtem ajtónyitás határoló után... 4500Ft/db árat mondtakrá.... nem olcsó. vki tud rá mondani kedvezőbb árat? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Március10, 2011 Megoszt Elküldve Március10, 2011 érdeklődtem ajtónyitás határoló után... 4500Ft/db árat mondtakrá.... nem olcsó. vki tud rá mondani kedvezőbb árat? Megfogom az ajtót. Ennél olcsóbbat nem tudok :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts