Jürgen Elküldve Március9, 2011 Elküldve Március9, 2011 Nekem az A Vectrát anno autoklubos pali kinyitotta 15 mp alatt. Az F Astra nem tudom, mennyivel bonyolultabb.
spzoli Elküldve Március9, 2011 Elküldve Március9, 2011 köszi, épp úton egy ismerős-ismerőse szerszámokkal, aki autómentőként dolgozott valaha, egyelőre bízom a dologban... ha nem, marad a te javaslatod, de nem szívesen, mert azzal meg utólag van a szívás. Az ajtót is el tudjátok törni, ha megfogjátok a boszlopnál a sarkát és megtépitek...majd visszahajtjátok.. :D
Dáwid Elküldve Március9, 2011 Elküldve Március9, 2011 köszi, épp úton egy ismerős-ismerőse szerszámokkal, aki autómentőként dolgozott valaha, egyelőre bízom a dologban... ha nem, marad a te javaslatod, de nem szívesen, mert azzal meg utólag van a szívás. Ha hazaérek, küldök pár képet, hátha mégis segít. (15-20 perc :D )
hakapeszimaki Elküldve Március9, 2011 Elküldve Március9, 2011 sziasztok! SOS, bocs a zavarásért, kéne egy gyors segítség... F Astrába sikerült bezárni a slusszkulcsot, nem tudjátok véletlenül h ki tudná nekem kinyitni emberi áron Budapesten lehetőleg még ma?? köszi a válaszokat! A. használd a pótkulcsot. :D B. Corsának ki lehet feszíteni az ajtókeretét sajnos,vagy szerencsére (kinek kell egy corsa muhaha) annyira,hogy valamivel felhúzd a gombot.
doughnut Elküldve Március9, 2011 Elküldve Március9, 2011 A pótkulcstól sajnos 150 km választ el, a képeket viszont megköszönném. Nézegettem hogy ki lehet-e feszíteni, de sajnos semmilyen szerszámom nincs itt kéznél, szívás javából. Van egy ígéretem ettől a szakitól, elvileg lassan ideér. Majd beszámolok. :D
spzoli Elküldve Március9, 2011 Elküldve Március9, 2011 A pótkulcstól sajnos 150 km választ el, a képeket viszont megköszönném. Nézegettem hogy ki lehet-e feszíteni, de sajnos semmilyen szerszámom nincs itt kéznél, szívás javából. Van egy ígéretem ettől a szakitól, elvileg lassan ideér. Majd beszámolok. :D feszítéshez izomerő kell.
J0hnny Elküldve Március9, 2011 Elküldve Március9, 2011 sziasztok! SOS, bocs a zavarásért, kéne egy gyors segítség... F Astrába sikerült bezárni a slusszkulcsot, nem tudjátok véletlenül h ki tudná nekem kinyitni emberi áron Budapesten lehetőleg még ma?? köszi a válaszokat! Gyári vagy utólagos a kp zárad?
hakapeszimaki Elküldve Március9, 2011 Elküldve Március9, 2011 gyári. Kick-box,thai box múlt,jelen előny. :D
doughnut Elküldve Március9, 2011 Elküldve Március9, 2011 Kick-box,thai box múlt,jelen előny. :lol: és egy kis Macgyver-vér is előnyös... (hol van már a Mester??) :D
hakapeszimaki Elküldve Március9, 2011 Elküldve Március9, 2011 és egy kis Macgyver-vér is előnyös... (hol van már a Mester??) :D Majd Johnny mindjárt kifejti hol kell megrúgni pontosan a lökhárítót,hogy kinyíljon a központi. :lol:
megadave Elküldve Március9, 2011 Elküldve Március9, 2011 feszítéshez izomerő kell. Egyik ismerősöm a B Vekibe zárta be a kulcsot (nem értettem akkor se hogy sikerült neki). Nagy darab erős srác volt. Feltépte a vezetőoldali ajtó keretét annyira, hogy befért az egyik csajnak a keze és felhúzta a gombot. :D Utána kicsit furán csukódott az ajtó... :lol:
J0hnny Elküldve Március9, 2011 Elküldve Március9, 2011 Majd Johnny mindjárt kifejti hol kell megrúgni pontosan a lökhárítót,hogy kinyíljon a központi. :D Ha nem reteszre zárta, akkor segítek neki kinyitni. Mivel én már nyitottam úgy ki két opelt is...nagyokos! :lol: :D
doughnut Elküldve Március9, 2011 Elküldve Március9, 2011 Majd Johnny mindjárt kifejti hol kell megrúgni pontosan a lökhárítót,hogy kinyíljon a központi. :D várj, akkor lehet h mégsem gyári. nem távos, kulccsal nyitom. 93-as az autó, lehet h utólag rakták bele? de én inkább gyárira tippelnék...
hakapeszimaki Elküldve Március9, 2011 Elküldve Március9, 2011 Ha nem reteszre zárta, akkor segítek neki kinyitni. Mivel én már nyitottam úgy ki két opelt is...nagyokos! :D :D Azért mondtam,hogy te kifejted. Nem kell mindenhol ellenséget látni,mint egy vietnami veterán. :lol:
J0hnny Elküldve Március9, 2011 Elküldve Március9, 2011 Azért mondtam,hogy te kifejted. Nem kell mindenhol ellenséget látni,mint egy vietnami veterán. :D Leglább hülyének ne nézz, ha már segíteni nem tudsz neki. :lol:
hakapeszimaki Elküldve Március9, 2011 Elküldve Március9, 2011 Leglább hülyének ne nézz, ha már segíteni nem tudsz neki. :lol: Már 5x leírhattad volna hol kell megrúgni.... :D
J0hnny Elküldve Március9, 2011 Elküldve Március9, 2011 Már 5x leírhattad volna hol kell megrúgni.... :D Pü-ben küldtem neki telszámot, ha kell elmondom, hogyan próbálkozzon. Egy erős drót darab elég hozzá.
Dáwid Elküldve Március9, 2011 Elküldve Március9, 2011 Már 5x leírhattad volna hol kell megrúgni.... :D És közvetlen mellé írni, hogy melyik két drótot kell összetekerni, hogy induljon is nem? :lol: A rugdosás (ha működik) akkor is csak akkor ha gyújtáson van :D izgalmas lenne végigsétálni egy parkolót, és "felrugdosni" minden opelt :)
Breki Elküldve Március9, 2011 Elküldve Március9, 2011 Már 5x leírhattad volna hol kell megrúgni.... :lol: Elvileg a rúgás csak járó motornál illetve ráadott gyújtásnál müxik..... Na, ja....Dáw gyorsabb volt :D
Tiv. Elküldve Március9, 2011 Elküldve Március9, 2011 Ha nem reteszre zárta, akkor segítek neki kinyitni. Mivel én már nyitottam úgy ki két opelt is...nagyokos! :D :lol: Kulcs nélkül szerintem nem tudta reteszre zárni. Ha kulccsal zárta volna be, akkor nem lenne a kocsiban. :D
Dáwid Elküldve Március10, 2011 Elküldve Március10, 2011 Kulcs nélkül szerintem nem tudta reteszre zárni. Ha kulccsal zárta volna be, akkor nem lenne a kocsiban. :D Mondjuk van benne valami :lol:
pszilaj Elküldve Március10, 2011 Elküldve Március10, 2011 Sziasztok! Visszakerült a talicskám a szerelőtől. :D Ez volt az első kör, a megújulás jegyében! :lol: Kuplungszett(Sachs)-csere és váltóolaj(GM) feltöltés: 43500 HUF... Szerintem baráti áron oldották meg... :D Végre olyan a kuplung mint a vaj!!! :)
hakapeszimaki Elküldve Március10, 2011 Elküldve Március10, 2011 És közvetlen mellé írni, hogy melyik két drótot kell összetekerni, hogy induljon is nem? :lol: A rugdosás (ha működik) akkor is csak akkor ha gyújtáson van :D izgalmas lenne végigsétálni egy parkolót, és "felrugdosni" minden opelt :D Ennél már csak az lenne jobb,ha a buszmegállóban kinyitnánk minden Ikarust a lökhárító alatti kis karral. :)
Recommended Posts