Jürgen Elküldve Március9, 2011 Megoszt Elküldve Március9, 2011 Nekem az A Vectrát anno autoklubos pali kinyitotta 15 mp alatt. Az F Astra nem tudom, mennyivel bonyolultabb. Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Március9, 2011 Megoszt Elküldve Március9, 2011 köszi, épp úton egy ismerős-ismerőse szerszámokkal, aki autómentőként dolgozott valaha, egyelőre bízom a dologban... ha nem, marad a te javaslatod, de nem szívesen, mert azzal meg utólag van a szívás. Az ajtót is el tudjátok törni, ha megfogjátok a boszlopnál a sarkát és megtépitek...majd visszahajtjátok.. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Március9, 2011 Megoszt Elküldve Március9, 2011 köszi, épp úton egy ismerős-ismerőse szerszámokkal, aki autómentőként dolgozott valaha, egyelőre bízom a dologban... ha nem, marad a te javaslatod, de nem szívesen, mert azzal meg utólag van a szívás. Ha hazaérek, küldök pár képet, hátha mégis segít. (15-20 perc :D ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
hakapeszimaki Elküldve Március9, 2011 Megoszt Elküldve Március9, 2011 sziasztok! SOS, bocs a zavarásért, kéne egy gyors segítség... F Astrába sikerült bezárni a slusszkulcsot, nem tudjátok véletlenül h ki tudná nekem kinyitni emberi áron Budapesten lehetőleg még ma?? köszi a válaszokat! A. használd a pótkulcsot. :D B. Corsának ki lehet feszíteni az ajtókeretét sajnos,vagy szerencsére (kinek kell egy corsa muhaha) annyira,hogy valamivel felhúzd a gombot. Link to comment Megosztás: More sharing options...
doughnut Elküldve Március9, 2011 Megoszt Elküldve Március9, 2011 A pótkulcstól sajnos 150 km választ el, a képeket viszont megköszönném. Nézegettem hogy ki lehet-e feszíteni, de sajnos semmilyen szerszámom nincs itt kéznél, szívás javából. Van egy ígéretem ettől a szakitól, elvileg lassan ideér. Majd beszámolok. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Március9, 2011 Megoszt Elküldve Március9, 2011 A pótkulcstól sajnos 150 km választ el, a képeket viszont megköszönném. Nézegettem hogy ki lehet-e feszíteni, de sajnos semmilyen szerszámom nincs itt kéznél, szívás javából. Van egy ígéretem ettől a szakitól, elvileg lassan ideér. Majd beszámolok. :D feszítéshez izomerő kell. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Március9, 2011 Megoszt Elküldve Március9, 2011 sziasztok! SOS, bocs a zavarásért, kéne egy gyors segítség... F Astrába sikerült bezárni a slusszkulcsot, nem tudjátok véletlenül h ki tudná nekem kinyitni emberi áron Budapesten lehetőleg még ma?? köszi a válaszokat! Gyári vagy utólagos a kp zárad? Link to comment Megosztás: More sharing options...
doughnut Elküldve Március9, 2011 Megoszt Elküldve Március9, 2011 gyári. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hakapeszimaki Elküldve Március9, 2011 Megoszt Elküldve Március9, 2011 gyári. Kick-box,thai box múlt,jelen előny. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
doughnut Elküldve Március9, 2011 Megoszt Elküldve Március9, 2011 Kick-box,thai box múlt,jelen előny. :lol: és egy kis Macgyver-vér is előnyös... (hol van már a Mester??) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Március9, 2011 Megoszt Elküldve Március9, 2011 gyári. Reteszre zártad? Link to comment Megosztás: More sharing options...
hakapeszimaki Elküldve Március9, 2011 Megoszt Elküldve Március9, 2011 és egy kis Macgyver-vér is előnyös... (hol van már a Mester??) :D Majd Johnny mindjárt kifejti hol kell megrúgni pontosan a lökhárítót,hogy kinyíljon a központi. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
megadave Elküldve Március9, 2011 Megoszt Elküldve Március9, 2011 feszítéshez izomerő kell. Egyik ismerősöm a B Vekibe zárta be a kulcsot (nem értettem akkor se hogy sikerült neki). Nagy darab erős srác volt. Feltépte a vezetőoldali ajtó keretét annyira, hogy befért az egyik csajnak a keze és felhúzta a gombot. :D Utána kicsit furán csukódott az ajtó... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Március9, 2011 Megoszt Elküldve Március9, 2011 Majd Johnny mindjárt kifejti hol kell megrúgni pontosan a lökhárítót,hogy kinyíljon a központi. :D Ha nem reteszre zárta, akkor segítek neki kinyitni. Mivel én már nyitottam úgy ki két opelt is...nagyokos! :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
doughnut Elküldve Március9, 2011 Megoszt Elküldve Március9, 2011 Majd Johnny mindjárt kifejti hol kell megrúgni pontosan a lökhárítót,hogy kinyíljon a központi. :D várj, akkor lehet h mégsem gyári. nem távos, kulccsal nyitom. 93-as az autó, lehet h utólag rakták bele? de én inkább gyárira tippelnék... Link to comment Megosztás: More sharing options...
hakapeszimaki Elküldve Március9, 2011 Megoszt Elküldve Március9, 2011 Ha nem reteszre zárta, akkor segítek neki kinyitni. Mivel én már nyitottam úgy ki két opelt is...nagyokos! :D :D Azért mondtam,hogy te kifejted. Nem kell mindenhol ellenséget látni,mint egy vietnami veterán. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Március9, 2011 Megoszt Elküldve Március9, 2011 Azért mondtam,hogy te kifejted. Nem kell mindenhol ellenséget látni,mint egy vietnami veterán. :D Leglább hülyének ne nézz, ha már segíteni nem tudsz neki. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
hakapeszimaki Elküldve Március9, 2011 Megoszt Elküldve Március9, 2011 Leglább hülyének ne nézz, ha már segíteni nem tudsz neki. :lol: Már 5x leírhattad volna hol kell megrúgni.... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Március9, 2011 Megoszt Elküldve Március9, 2011 Már 5x leírhattad volna hol kell megrúgni.... :D Pü-ben küldtem neki telszámot, ha kell elmondom, hogyan próbálkozzon. Egy erős drót darab elég hozzá. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Március9, 2011 Megoszt Elküldve Március9, 2011 Már 5x leírhattad volna hol kell megrúgni.... :D És közvetlen mellé írni, hogy melyik két drótot kell összetekerni, hogy induljon is nem? :lol: A rugdosás (ha működik) akkor is csak akkor ha gyújtáson van :D izgalmas lenne végigsétálni egy parkolót, és "felrugdosni" minden opelt :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Breki Elküldve Március9, 2011 Megoszt Elküldve Március9, 2011 Már 5x leírhattad volna hol kell megrúgni.... :lol: Elvileg a rúgás csak járó motornál illetve ráadott gyújtásnál müxik..... Na, ja....Dáw gyorsabb volt :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Március9, 2011 Megoszt Elküldve Március9, 2011 Ha nem reteszre zárta, akkor segítek neki kinyitni. Mivel én már nyitottam úgy ki két opelt is...nagyokos! :D :lol: Kulcs nélkül szerintem nem tudta reteszre zárni. Ha kulccsal zárta volna be, akkor nem lenne a kocsiban. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Március10, 2011 Megoszt Elküldve Március10, 2011 Kulcs nélkül szerintem nem tudta reteszre zárni. Ha kulccsal zárta volna be, akkor nem lenne a kocsiban. :D Mondjuk van benne valami :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
pszilaj Elküldve Március10, 2011 Megoszt Elküldve Március10, 2011 Sziasztok! Visszakerült a talicskám a szerelőtől. :D Ez volt az első kör, a megújulás jegyében! :lol: Kuplungszett(Sachs)-csere és váltóolaj(GM) feltöltés: 43500 HUF... Szerintem baráti áron oldották meg... :D Végre olyan a kuplung mint a vaj!!! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
hakapeszimaki Elküldve Március10, 2011 Megoszt Elküldve Március10, 2011 És közvetlen mellé írni, hogy melyik két drótot kell összetekerni, hogy induljon is nem? :lol: A rugdosás (ha működik) akkor is csak akkor ha gyújtáson van :D izgalmas lenne végigsétálni egy parkolót, és "felrugdosni" minden opelt :D Ennél már csak az lenne jobb,ha a buszmegállóban kinyitnánk minden Ikarust a lökhárító alatti kis karral. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts