zocsa Elküldve Március9, 2011 Megoszt Elküldve Március9, 2011 Hella Csapattársak! Látom megy a lóerő dobálózás padlógázzal, de sajnos a benzin árak is stabilan szaladnak fölfelé, szóval csak óvatosan :D Spórolás van! Ha már itt tartunk, ki, hogy áll az E85-el? Van valaki akinek már hosszabb távú tapasztalata van az etanollal kapcsolatban? Tények, tévhitek, arányok? Nézz be az E85 topicba! --------> E85 a gyakorlatban Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Március9, 2011 Megoszt Elküldve Március9, 2011 inkább eszem két sportszeletet :DDDDDDDDDDD nyolcig megcsinálok pár dolgot még, haza, vissza, kilenc az reális szerintem :D Csak mert hüvi van, és nem nagyon járőröznék a hidegben.. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Március9, 2011 Megoszt Elküldve Március9, 2011 inkább eszem két sportszeletet :DDDDDDDDDDD nyolcig megcsinálok pár dolgot még, haza, vissza, kilenc az reális szerintem :) A farmerotokra vigyázzatok, nehogy csórés legyen! :D :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Március9, 2011 Megoszt Elküldve Március9, 2011 A farmerotokra vigyázzatok, nehogy csórés legyen! :D :lol: :D Vazze :) ;) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Március9, 2011 Megoszt Elküldve Március9, 2011 A farmerotokra vigyázzatok, nehogy csórés legyen! :D :lol: :D Sztem ők nem jönnek... :D ha mégis, akkor tudjuk mi a teendő. ;) Vazze :) ;) :D Ez külön történet.. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Március9, 2011 Megoszt Elküldve Március9, 2011 A bíemdáböljú szerint a sima 95 is jó bele. A tunying nettó baromság volt akinek a túrós tunying nem bírta az Alpokat. abból a szempontból érdekes a dolog hogy a LET kapcsán már a fázis egyhez 98at ajánlanak :D T azért nem játék témakör, ha elfogy a nyál, eléggé olvadni tudnak a dolgok, nem csak az van, hogy nem megy és kész :lol: :D :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Március9, 2011 Megoszt Elküldve Március9, 2011 Sztem ők nem jönnek... :D ha mégis, akkor tudjuk mi a teendő. :lol: Ez külön történet.. :D Details plsthx. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Március9, 2011 Megoszt Elküldve Március9, 2011 abból a szempontból érdekes a dolog hogy a LET kapcsán már a fázis egyhez 98at ajánlanak :D T azért nem játék témakör, ha elfogy a nyál, eléggé olvadni tudnak a dolgok, nem csak az van, hogy nem megy és kész :lol: :D :) Pedig, ha elfogy akkor nem megy, és kész. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Március9, 2011 Megoszt Elküldve Március9, 2011 Csak mert hüvi van, és nem nagyon járőröznék a hidegben.. ;) nem kell meztelenül jönni és nem lesz ilyen gond :D :lol: :D :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Március9, 2011 Megoszt Elküldve Március9, 2011 nem kell meztelenül jönni és nem lesz ilyen gond :D :lol: :D :) Jaa, hogy ma nem mi lépünk fel! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Március9, 2011 Megoszt Elküldve Március9, 2011 Jaa, hogy ma nem mi lépünk fel! :) MA :központban a koresti alkoholisták :D :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Március9, 2011 Megoszt Elküldve Március9, 2011 MA :központban a koresti alkoholisták :D :lol: :D drink early, die young Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Március9, 2011 Megoszt Elküldve Március9, 2011 Details plsthx. :) vki tekert-tekert + grállovagoskodott, oszt elnyerte méltó jutalmát némi róka permet formájában :D :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
hakapeszimaki Elküldve Március9, 2011 Megoszt Elküldve Március9, 2011 abból a szempontból érdekes a dolog hogy a LET kapcsán már a fázis egyhez 98at ajánlanak :D T azért nem játék témakör, ha elfogy a nyál, eléggé olvadni tudnak a dolgok, nem csak az van, hogy nem megy és kész :lol: :D :) Azért lövik nagy feleslegben,hogy hűljön a csiga,jaja. Mind1 a vípávör dob rajta 10%-ot. Minden körülmények között. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Március9, 2011 Megoszt Elküldve Március9, 2011 vki tekert-tekert + grállovagoskodott, oszt elnyerte méltó jutalmát némi róka permet formájában :D :lol: :D Már ismerem a sztorit. :) Tipikus eset a szánalomra. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Március9, 2011 Megoszt Elküldve Március9, 2011 Azért lövik nagy feleslegben,hogy hűljön a csiga,jaja. Mind1 a vípávör dob rajta 10%-ot. Minden körülmények között. :D én tankoltam 95öt a vektrába, tényleg nem szerette ment, de érezhetően lanyhult..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
hakapeszimaki Elküldve Március9, 2011 Megoszt Elküldve Március9, 2011 én tankoltam 95öt a vektrába, tényleg nem szerette ment, de érezhetően lanyhult..... Az semmire való. 100-as tól lesz +5-10% ha knockszenzor ismeri a 98-as előgyújtását. Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Március9, 2011 Megoszt Elküldve Március9, 2011 Az semmire való. 100-as tól lesz +5-10% ha knockszenzor ismeri a 98-as előgyújtását. knockszenzor 91-től 98-ig állít alapból. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Március9, 2011 Megoszt Elküldve Március9, 2011 Tipikus eset a szánalomra. :D hagyjuk már ezt :lol: :D :) ;) senki nem kényszerített senkit semmire :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Március9, 2011 Megoszt Elküldve Március9, 2011 Az semmire való. 100-as tól lesz +5-10% ha knockszenzor ismeri a 98-as előgyújtását. gyári let elfutkorászik 95el is :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Március9, 2011 Megoszt Elküldve Március9, 2011 hagyjuk már ezt :D :) ;) :D senki nem kényszerített senkit semmire :D Valóban. :D Megmutatta hogyan kell. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Március9, 2011 Megoszt Elküldve Március9, 2011 Zafira, hülyep.csamercivel 1:0 :D :lol: M7-esen majdnem föltette az egérmergát egy kamionra, mert azthitte hogy a középső sáv a kapaszkodó :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
doughnut Elküldve Március9, 2011 Megoszt Elküldve Március9, 2011 sziasztok! SOS, bocs a zavarásért, kéne egy gyors segítség... F Astrába sikerült bezárni a slusszkulcsot, nem tudjátok véletlenül h ki tudná nekem kinyitni emberi áron Budapesten lehetőleg még ma?? köszi a válaszokat! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Március9, 2011 Megoszt Elküldve Március9, 2011 sziasztok! SOS, bocs a zavarásért, kéne egy gyors segítség... F Astrába sikerült bezárni a slusszkulcsot, nem tudjátok véletlenül h ki tudná nekem kinyitni emberi áron Budapesten lehetőleg még ma?? köszi a válaszokat! A legegyszerűbb, ha választasz egy tetszőleges (a legközelebbi bontóban legolcsóbban kapható) ablakot, és diszkréten belehelyezel a közepébe egy követ. Lehet próbálkozni az ablaknál, meg tudok küldeni egy fényképet, amin az ajtó belsejében a rudazatot bejelöltem, egy hasonló eset miatt, de leginkább csak eredménytelen szívás. párezerért kapsz egy bontott kisablakot :D http://auto-motor.vatera.hu/alkatresz_fels...1444452146.html Link to comment Megosztás: More sharing options...
doughnut Elküldve Március9, 2011 Megoszt Elküldve Március9, 2011 köszi, épp úton egy ismerős-ismerőse szerszámokkal, aki autómentőként dolgozott valaha, egyelőre bízom a dologban... ha nem, marad a te javaslatod, de nem szívesen, mert azzal meg utólag van a szívás. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts