Tiu Elküldve Március9, 2011 Megoszt Elküldve Március9, 2011 X16SZR-nek annyi. :lol: 25-30k a hengerfej javítása plusz szelepek ára, valamint tömítéskészlet. :D Most jött el ennek az ideje. ;) :) Különben mi történt? Eddig bírta? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Március9, 2011 Megoszt Elküldve Március9, 2011 Súly is sokat számít. 700kghoz 100ló egész élhető. Na ja, de nekem 1070kilóval kell számolnom, anyuék X12X Corsája már jobb egy kicsit. Közlekedni,ugyanúgy,mint a 100lovas asztra. A TAXI feelinghez kell egy c20let. Max ketten ülünk a Corsában. 16xel-lel sem haladnék jobban,mert az sem tud olyat,hogy pár másodperc alatt kikerüli a kamiont. Gondolatban szoroztam kettővel a corsa menetteljesítményét,de nem sokkal volt jobb 80 felett amit vezettem. A "vége" nyilván több de nem megyek 140-nél pályán sem többel,semmivel. Én sokszor megyek fullon rakodva, ilyenkor az előzés felejtős . :D X16SZR-nek annyi. :lol: 25-30k a hengerfej javítása plusz szelepek ára, valamint tömítéskészlet. :D Na mesélj! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Jürgen Elküldve Március9, 2011 Megoszt Elküldve Március9, 2011 X16SZR-nek annyi. :D 25-30k a hengerfej javítása plusz szelepek ára, valamint tömítéskészlet. :lol: Szomorú... Link to comment Megosztás: More sharing options...
beligrom Elküldve Március9, 2011 Megoszt Elküldve Március9, 2011 De mire elég? :lol: anyámnak bevásárolni :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Március9, 2011 Megoszt Elküldve Március9, 2011 :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Március9, 2011 Megoszt Elküldve Március9, 2011 Most jött el ennek az ideje. ;) :D Különben mi történt? Eddig bírta? :lol: Nem "SE-sítek". Lenne jobb megoldás, de arra (még) nincs keret. A hf felújításra van csak. :) Na ja, de nekem 1070kilóval kell számolnom, anyuék X12X Corsája már jobb egy kicsit. Én sokszor megyek fullon rakodva, ilyenkor az előzés felejtős . :D Na mesélj! Nem tudom jól jellemezni igazán a hangját. A motor még üzemképes, de a motorfék az a dízelnél is nagyobb. Zakatol. Hallani kéne. Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Március9, 2011 Megoszt Elküldve Március9, 2011 :D Bizony. :lol: 12xe 100as naftával... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Március9, 2011 Megoszt Elküldve Március9, 2011 Bizony. ;) 12xe 100as naftával... :D de MINTHA tapasztalatból írnád :D :lol: :D :) én asszem nem érek oda félre :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Március9, 2011 Megoszt Elküldve Március9, 2011 de MINTHA tapasztalatból írnád :D :lol: :D :) én asszem nem érek oda félre ;) Te is focizol? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Március9, 2011 Megoszt Elküldve Március9, 2011 de MINTHA tapasztalatból írnád :D :lol: :D :) én asszem nem érek oda félre ;) félre?? nem hétre kellett volna mennünk? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Március9, 2011 Megoszt Elküldve Március9, 2011 félre?? nem hétre kellett volna mennünk? :D lazulós, vagy "nagyondurva"? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Március9, 2011 Megoszt Elküldve Március9, 2011 lazulós, vagy "nagyondurva"? :D pár embert majd úgy kell felmosni majd...... szerintem :lol: :D :) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
hakapeszimaki Elküldve Március9, 2011 Megoszt Elküldve Március9, 2011 Bizony. :D 12xe 100as naftával... :lol: E92 335i-n is sokat dob. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Március9, 2011 Megoszt Elküldve Március9, 2011 pár embert majd úgy kell felmosni majd...... szerintem :D :lol: :D :) ..ha elég sokan kidőlnek, viszont kényelmes lesz a padló ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Március9, 2011 Megoszt Elküldve Március9, 2011 pár embert majd úgy kell felmosni majd...... szerintem :D :lol: :D :) tehát a teleportálós verzió lesz. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Március9, 2011 Megoszt Elküldve Március9, 2011 tehát a teleportálós verzió lesz. :D 7től isznak a többiek, mert hogy korán mennének aludni... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Március9, 2011 Megoszt Elküldve Március9, 2011 E92 335i-n is sokat dob. :D biturbóba 95öt, főleg a tunjingoltba, utána meg padra..... hálás hüllyeállat :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Március9, 2011 Megoszt Elküldve Március9, 2011 tehát a teleportálós verzió lesz. :lol: mi majd dokumentálunk, meg szemlélgetünk :D :) persze kortyolgatunk is, de csak módjával, van aki 00:00 után jön :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Március9, 2011 Megoszt Elküldve Március9, 2011 mi majd dokumentálunk, meg szemlélgetünk :D :) persze kortyolgatunk is, de csak módjával, van aki 00:00 után jön :D fotóztok is remélem. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Március9, 2011 Megoszt Elküldve Március9, 2011 fotóztok is remélem. :D mint a 16éves picsák, csak egymást. :lol: a megbeszéltre odaérsz Pista? Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Március9, 2011 Megoszt Elküldve Március9, 2011 mint a 16éves picsák, csak egymást. :D a megbeszéltre odaérsz Pista? fürdőben a tükörbe fényképezve. remélem. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sazoller Elküldve Március9, 2011 Megoszt Elküldve Március9, 2011 Hella Csapattársak! Látom megy a lóerő dobálózás padlógázzal, de sajnos a benzin árak is stabilan szaladnak fölfelé, szóval csak óvatosan :D Spórolás van! Ha már itt tartunk, ki, hogy áll az E85-el? Van valaki akinek már hosszabb távú tapasztalata van az etanollal kapcsolatban? Tények, tévhitek, arányok? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Március9, 2011 Megoszt Elküldve Március9, 2011 fotóztok is remélem. :D felraktam töltőre a telefont :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Március9, 2011 Megoszt Elküldve Március9, 2011 a megbeszéltre odaérsz Pista? inkább eszem két sportszeletet :DDDDDDDDDDD nyolcig megcsinálok pár dolgot még, haza, vissza, kilenc az reális szerintem :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
hakapeszimaki Elküldve Március9, 2011 Megoszt Elküldve Március9, 2011 biturbóba 95öt, főleg a tunjingoltba, utána meg padra..... hálás hüllyeállat :D :lol: A bíemdáböljú szerint a sima 95 is jó bele. A tunying nettó baromság, volt akinek a túrós tunying nem bírta az Alpokat. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts