Dáwid Elküldve Március8, 2011 Megoszt Elküldve Március8, 2011 Szerintem nem bírnál ki vele egy szezont se :D Ráadásul a vizet se bírja... :lol: Akkor Pistának adjuk. Nála úgyis gyorsan fogy :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Március8, 2011 Megoszt Elküldve Március8, 2011 Dolgozzatok! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Március8, 2011 Megoszt Elküldve Március8, 2011 Dolgozzatok! :lol: Te már otthon vagy? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Március8, 2011 Megoszt Elküldve Március8, 2011 Te már otthon vagy? :D A lowfast! :lol: Székesfehérvár vasúti állomásépületben dekkolok, nőkkel körülvéve és netezek. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
beligrom Elküldve Március8, 2011 Megoszt Elküldve Március8, 2011 a sok itten nőnek nőnapra: oldschool reklám Link to comment Megosztás: More sharing options...
hakapeszimaki Elküldve Március8, 2011 Megoszt Elküldve Március8, 2011 Boldog névnapot minden Zoltánnak! Köztük nekem is! :lol: A mai nap nem nőnap hanem Zoltánnap a gyengébbek kedvéért. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Március8, 2011 Megoszt Elküldve Március8, 2011 Boldog névnapot minden Zoltánnak! Köztük nekem is! :D A mai nap nem nőnap hanem Zoltánnap a gyengébbek kedvéért. :D Nemzetközi Zoltán nap. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Március8, 2011 Megoszt Elküldve Március8, 2011 Tehát boldog nőnapot minden Zoltánnak. Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Március8, 2011 Megoszt Elküldve Március8, 2011 vagy talán hagyjuk az egészet a p!csába? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Március8, 2011 Megoszt Elküldve Március8, 2011 vagy talán hagyjuk az egészet a p!csába? Akkor mégse mindnek? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
neodd Elküldve Március8, 2011 Megoszt Elküldve Március8, 2011 A lowfast! :D Székesfehérvár vasúti állomásépületben dekkolok, nőkkel körülvéve és netezek. :lol: Hm. Ez új. A mávnál van olyan, hogy internet? Írtad nemrégen, hogy Kápolnásnyék környékén melóztál. Február elején nem szereltél ott véletlenül térvilágítást? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Március8, 2011 Megoszt Elküldve Március8, 2011 Hm. Ez új. A mávnál van olyan, hogy internet? Írtad nemrégen, hogy Kápolnásnyék környékén melóztál. Február elején nem szereltél ott véletlenül térvilágítást? :lol: Hogyne. Invitel poweeer. :D Nem hinném. :D Építési terület, úgyhogy nem nagyon megyünk oda. PFT-n voltam utoljára február végén, elején biztos nem. Eddig márciusban voltunk feszmentesíteni helyiségeket a felvételi épületben. Link to comment Megosztás: More sharing options...
pszilaj Elküldve Március8, 2011 Megoszt Elküldve Március8, 2011 Gáz Vs. Etanol. Csak hogy ti se unatkozzatok :D :lol: Inkább etanol... :) Csak hogy én is belepofázzak az istentiszteletbe! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Március8, 2011 Megoszt Elküldve Március8, 2011 Inkább etanol... :) Csak hogy én is belepofázzak az istentiszteletbe! :lol: Ezaaaaz :D VÉÉÉÉRT akarook :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
hakapeszimaki Elküldve Március8, 2011 Megoszt Elküldve Március8, 2011 Inkább etanol... :D Csak hogy én is belepofázzak az istentiszteletbe! :D Tudok olyanról akinek az etanol nyírta ki a motorját. Nekem hihető,mert egy v12 bmw motort azért nem egyszerű széthajtani. Az etanoltól nehezebben indul,főleg hidegben. Na most amíg forog az önindító addig az a szerencsétlen injektor lövi befelé a cuccot,ami igencsak többletben lesz,ergo hengerfalon kicsapódik,karterba lefolyik és szépen hígítja az olajat. Ha nekem nem hiszitek kérdezzétek Demó-t. :) De még ha nem is lesz különösebb baja a motornak tőle akkor sem rakom bele,mert nem spórolok kb.semmit. Sierrába próbáltuk,2-3ezer között jobban tolt,de utána nagyon elhalt. Nem sok értelmét látom az egész etanolnak. Inkább igyátok a szeszt. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Március8, 2011 Megoszt Elküldve Március8, 2011 Tudok olyanról akinek az etanol nyírta ki a motorját. Nekem hihető,mert egy v12 bmw motort azért nem egyszerű széthajtani. Az etanoltól nehezebben indul,főleg hidegben. Na most amíg forog az önindító addig az a szerencsétlen injektor lövi befelé a cuccot,ami igencsak többletben lesz,ergo hengerfalon kicsapódik,karterba lefolyik és szépen hígítja az olajat. Ha nekem nem hiszitek kérdezzétek Demó-t. ;) Én is tönkre tudok tenni autót etanollal. Pl.: nem motorolajnak kell használni, de lehet hogy hűtőlöttynek sem ideális. :) Amúgy, jól keverve, vagy rendes átalakítóval, semmi gond nincs az indítással :D Jah és IIIGEEEEN, MÉÉÉG TÖBB VÉÉÉRT AKAROOOK :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
neodd Elküldve Március8, 2011 Megoszt Elküldve Március8, 2011 Én is tönkre tudok tenni autót etanollal. Pl.: nem motorolajnak kell használni, de lehet hogy hűtőlöttynek sem ideális. :) Amúgy, jól keverve, vagy rendes átalakítóval, semmi gond nincs az indítással :D Jah és IIIGEEEEN, MÉÉÉG TÖBB VÉÉÉRT AKAROOOK :lol: :D Az enyémnél meg főleg. Bekerül a fűtésbe, és berúgok a szagától vezetés közben ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Március8, 2011 Megoszt Elküldve Március8, 2011 A rákba... el kell mennem egy körre, így lemaradok a többiről :D Nah mindegy. Ha ilyen jól megy, ezekre a meccsekre fogadhatok majd bwin-en :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
neodd Elküldve Március8, 2011 Megoszt Elküldve Március8, 2011 A rákba... el kell mennem egy körre, így lemaradok a többiről :D Nah mindegy. Ha ilyen jól megy, ezekre a meccsekre fogadhatok majd bwin-en :lol: Majd javasolni kell a fórum adminoknak, hogy nyissanak fogadóirodát "házon belül", egész jó bevétel lenne nekik :D Bár, lehet, hogy csak tőled jönne be pénz :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Jürgen Elküldve Március8, 2011 Megoszt Elküldve Március8, 2011 Na, azért lehetetlennek nem mondanám, max. ha nem lenne benne semmi, ami hengerfejes lehetne :D Külön kérésre készítették nekem a hengerfejesség-álló motort, elszakadhatatlan vezérműszíjjal... Akkor hol a francban vannak a szelepek? :lol: A négy felnin :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
neodd Elküldve Március8, 2011 Megoszt Elküldve Március8, 2011 Külön kérésre készítették nekem a hengerfejesség-álló motort, elszakadhatatlan vezérműszíjjal... A négy felnin :D És miért nem tették bele az autódba? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endre06 Elküldve Március8, 2011 Megoszt Elküldve Március8, 2011 Inkább etanol... :lol: Csak hogy én is belepofázzak az istentiszteletbe! :D Kifejtenéd bővebben? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Jürgen Elküldve Március8, 2011 Megoszt Elküldve Március8, 2011 És miért nem tették bele az autódba? :D De beletették. Sajnos cserébe minden más alkatrész minőségéből vissza kellett venni :) Most látom, feljöttél, mint a talajvíz, a postcountod már majdnem eléri az enyémet... gyorsan el kell kezdenem sok hülyeséget pofázni... hát nehogy már. :D És még iskolába sem jár, felháborító. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
neodd Elküldve Március8, 2011 Megoszt Elküldve Március8, 2011 De beletették. Sajnos cserébe minden más alkatrész minőségéből vissza kellett venni :) Most látom, feljöttél, mint a talajvíz, a postcountod már majdnem eléri az enyémet... gyorsan el kell kezdenem sok hülyeséget pofázni... hát nehogy már. :lol: És még iskolába sem jár, felháborító. :D Ja, majd holnap már megyek. Doki még véletlenül se tudott volna kiírni erre a hétre :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
hakapeszimaki Elküldve Március8, 2011 Megoszt Elküldve Március8, 2011 Akár magamat látnám a corsával Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts