spzoli Elküldve Március7, 2011 Megoszt Elküldve Március7, 2011 Neked már sok volt a söröcske, a maradékot hozd át, mert itt meg nincs :lol: Alvó ember nem kap ló######t sem. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Március7, 2011 Megoszt Elküldve Március7, 2011 Nem csak macskától kapható el, olyan is megbetegedhet akinek soha nem volt háziállat a lakásában. A bevásárlókocsit sem tudod előtted ki tolta, és mi volt utoljára a kezében. :D Ez igaz is, de nem fexem össze egy olyan jószággal, aki egész nap kitudja hol járkál... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Március7, 2011 Megoszt Elküldve Március7, 2011 Alvó ember nem kap ló######t sem. :lol: Én ébren se kapok semmit :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Március7, 2011 Megoszt Elküldve Március7, 2011 Én ébren se kapok semmit :D Mert pöcsöd van elvileg b+ :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Március7, 2011 Megoszt Elküldve Március7, 2011 Mert pöcsöd van elvileg b+ :D Hehe... találtam sört, és mindjárt értem az egész oldalt :) :lol: áhh... meleg is volt, kevés is volt, már nem is értek semmit :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Március7, 2011 Megoszt Elküldve Március7, 2011 Hehe... találtam sört, és mindjárt értem az egész oldalt :D :lol: áhh... meleg is volt, kevés is volt, már nem is értek semmit :D Hamar butulsz, túl hamar. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
beligrom Elküldve Március8, 2011 Megoszt Elküldve Március8, 2011 De. Simán. A 20eft-os bcs értékhatárral együtt eltörölték. Ha megtámadnak megijedsz,agyonütöd,vered.stb...így járt. Meg olyan van még,hogy jobban jár az ember ha eléri ittas járművezetés esetén a bcs szintet a véralkohol,mert sokkal emberbarátibban járnak el a bíróságok,elsírod minden bánatod,stb...,mintha csak egy sört ittál,mert akkor közigazgatási eljárás lesz,ami automatikus elveszik a jogsid,pénzbünti jó sok stb. :D akkor szolhatnál a sulikba h a te btk-dat tanítsák :D má sírok azokon amiket írsz :lol: :D 1. csak h elhidd h én nem ######ságokat beszélek: Vagyon elleni bűncselekmények értékhatárai (forrás: magyarország.hu) "Az elkövetési tárgy értéke kiemelt szereppel bír, mert ez határozza meg a büntetés keretét. Ha az elkövető maximum 20 000 forint értékű dolgot lop el, nem bűncselekményt, hanem szabálysértést valósít meg." 2. a következő mondatod megcáfolása: A tulajdonjog védelme jogos önhatalommal (forrás: magyarország.hu) "... a tulajdonos a támadást csak a birtoka megvédéséhez szükséges mértékben háríthatja el, tehát nem alkalmazhat olyan eszközt vagy olyan mértékű erőszakot, ami nagyobb hátrányt vagy veszélyt idéz elő, mint amilyen maga a védett érdek (érték)." 3. illetve a harmadik amit mondasz az az h akinek 0,8 (még véletlenül sem 5 :) ;) :D ) ezrelék felett van a véralkohol szintje az már nem szabálysértést, hanem bűncselekményt követ el, azaz már nem a rendőrhatóság hanem a bíróság mond felette ítéletet. annyiban igazad van h ha mondjuk te 0,82 ezreléket produkálsz, a bíróságon valószínűleg (nem biztos) kisebb büntetést fogsz kapni mintha 0,79-el a rendőrhatóság mondana feletted ítletet, ugyanis a 0,79 majdnem a felső határ, amiért a rendőrésg valószínűleg lehúz 300matyikingre plusz x időre elveszik a jogsid, a 0,82-ért pedig a bíróság valószínűleg kevesebb matyikingre húz le és kevesebb időre veszik el a jogsid, mert a bíró azt mondja h ez egy gyilkossághoz képest kutya füle. bocs de ezt már nincs kedvem kikeresni neked éjjel egykor, ha nem hiszed járj utána ;) ui.: az oldalon ahonnan linkeltem mindenhol kint van az alábbi szöveg: "A jogszabály mai napon hatályos állapota" ui2.: remélem mostmár 2x is meggondolod mielőtt agyonversz vagy lelősz vkit + üzenem a szegedi főügyésznek h ne szédítsen téged :D ui3.: kabbe h a kutyás ######ság miatt lemaradtam az 1000. hsz-emről :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Március8, 2011 Megoszt Elküldve Március8, 2011 Én se. Sosem rallyztam vele, nem azért vettem az autót. Jól gondolod, csak miért kell minden második hsz-ben ezt közölnöd velünk (és hogy szar a benzines mert sokat fogyaszt)? :lol: Ez olyen kényszeres dolog lehet, mint amikor valaki másik hsz-ében keresi a helyesírási hibákat. Holott már egyszer megbeszéltük, hogy a modik sem szólnak érte. :D Ez igaz is, de nem fexem össze egy olyan jószággal, aki egész nap kitudja hol járkál... Ez azért elég kétértelműre sikeredett. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Március8, 2011 Megoszt Elküldve Március8, 2011 ui3.: kabbe h a kutyás ######ság miatt lemaradtam az 1000. hsz-emről :) :D :lol: :D Van az úgy. Majd a 3000-et elkapod ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
hakapeszimaki Elküldve Március8, 2011 Megoszt Elküldve Március8, 2011 akkor szolhatnál a sulikba h a te btk-dat tanítsák :D má sírok azokon amiket írsz :lol: :D 1. csak h elhidd h én nem ######ságokat beszélek: Vagyon elleni bűncselekmények értékhatárai (forrás: magyarország.hu) "Az elkövetési tárgy értéke kiemelt szereppel bír, mert ez határozza meg a büntetés keretét. Ha az elkövető maximum 20 000 forint értékű dolgot lop el, nem bűncselekményt, hanem szabálysértést valósít meg." 2. a következő mondatod megcáfolása: A tulajdonjog védelme jogos önhatalommal (forrás: magyarország.hu) "... a tulajdonos a támadást csak a birtoka megvédéséhez szükséges mértékben háríthatja el, tehát nem alkalmazhat olyan eszközt vagy olyan mértékű erőszakot, ami nagyobb hátrányt vagy veszélyt idéz elő, mint amilyen maga a védett érdek (érték)." 3. illetve a harmadik amit mondasz az az h akinek 0,8 (még véletlenül sem 5 :) ;) :D ) ezrelék felett van a véralkohol szintje az már nem szabálysértést, hanem bűncselekményt követ el, azaz már nem a rendőrhatóság hanem a bíróság mond felette ítéletet. annyiban igazad van h ha mondjuk te 0,82 ezreléket produkálsz, a bíróságon valószínűleg (nem biztos) kisebb büntetést fogsz kapni mintha 0,79-el a rendőrhatóság mondana feletted ítletet, ugyanis a 0,79 majdnem a felső határ, amiért a rendőrésg valószínűleg lehúz 300matyikingre plusz x időre elveszik a jogsid, a 0,82-ért pedig a bíróság valószínűleg kevesebb matyikingre húz le és kevesebb időre veszik el a jogsid, mert a bíró azt mondja h ez egy gyilkossághoz képest kutya füle. bocs de ezt már nincs kedvem kikeresni neked éjjel egykor, ha nem hiszed járj utána :D Az első esetben az van,hogy 20eft alatt nem bcs,hanem szabálysértés maradt amit lehet elzárással büntetni. Ezt nem fejtettem ki. A második eset az passz,barátnőm mondta,végzős jogász ő hallotta az ügyésztől. De lehet,hogy az lemaradt a storyból,hogy tervezik megváltoztatni. ;) A harmadik esetben ugyanezt mondtam.Az 5ezrelékben nem voltam biztos,raktam mellé kérdőjelet. De a közigazgatási bírsághoz nem kell 0.79 ezrelék,éppen elég,hogy mutasson valamit a szonda,épp ezért groteszk a helyzet,hogy megállít a yard kiesel az autóból olyan részeg vagy,így a bíróságon biztos kevesebbet kapsz,mintha megittál egy sört szín józan vagy,viszont rögtön jogsi ugrott+3kiló. Link to comment Megosztás: More sharing options...
beligrom Elküldve Március8, 2011 Megoszt Elküldve Március8, 2011 Az első esetben az van,hogy 20eft alatt nem bcs,hanem szabálysértés maradt amit lehet elzárással büntetni. Ezt nem fejtettem ki. A második eset az passz,barátnőm mondta,végzős jogász ő hallotta az ügyésztől. De lehet,hogy az lemaradt a storyból,hogy tervezik megváltoztatni. :lol: A harmadik esetben ugyanezt mondtam.Az 5ezrelékben nem voltam biztos,raktam mellé kérdőjelet. ezt én írtam: "ez lehet csak vannak fokozatok ha szájbaversz nem lőhetlek le hidd el. ez nem amerika" erra ez volt a válaszod: "De. Simán. A 20eft-os bcs értékhatárral együtt eltörölték. Ha megtámadnak megijedsz,agyonütöd,vered.stb...így járt." én megindikoltam (sztem elég stabilan) az állításaimat, ehez már többet nem szólok hozzá mert nem látom értelmét.... a haramadikban igazad van, csak kicsit kajlán volt leírva, mert nem enyhítenek, hanem alapból ők mondanak ítéletet, viszont az 5 ezrlekék az rengeteg, az esetek túlnyomó részében halálos :D már 3,5 ezrelkéknél fennáll a légz?központ bénulásának veszélye Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Március8, 2011 Megoszt Elküldve Március8, 2011 Korzásoknak (úgyis itt vannak :D :lol: ) http://www.hasznaltauto.hu/auto/opel/corsa...muszaki-4571943 Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Március8, 2011 Megoszt Elküldve Március8, 2011 Korzásoknak (úgyis itt vannak :D :D ) http://www.hasznaltauto.hu/auto/opel/corsa...muszaki-4571943 Ez olyan kereskedés, hogy a srácok reggel 7kor már takarítják az autókat, elég gyakran. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
beligrom Elküldve Március8, 2011 Megoszt Elküldve Március8, 2011 Ez olyan kereskedés, hogy a srácok reggel 7kor már takarítják az autókat, elég gyakran. :D parasztvakítás neonfénnyel :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Március8, 2011 Megoszt Elküldve Március8, 2011 parasztvakítás neonfénnyel :D Az lehet, nem voltam még bent. No meg 250ért se acorsat vennék. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
hakapeszimaki Elküldve Március8, 2011 Megoszt Elküldve Március8, 2011 ezt én írtam: "ez lehet csak vannak fokozatok ha szájbaversz nem lőhetlek le hidd el. ez nem amerika" erra ez volt a válaszod: "De. Simán. A 20eft-os bcs értékhatárral együtt eltörölték. Ha megtámadnak megijedsz,agyonütöd,vered.stb...így járt." én megindikoltam (sztem elég stabilan) az állításaimat, ehez már többet nem szólok hozzá mert nem látom értelmét.... a haramadikban igazad van, csak kicsit kajlán volt leírva, mert nem enyhítenek, hanem alapból ők mondanak ítéletet, viszont az 5 ezrlekék az rengeteg, az esetek túlnyomó részében halálos :D már 3,5 ezrelkéknél fennáll a légz?központ bénulásának veszélye No,megkérdeztem hogy mi is változott pontosan az önvédelemmel. Olyanról is magabiztosan tudok nyilatkozni,amihez egyáltalán nem értek,de ez engem nem feszélyez. :lol: Szóval megszűnt a kitérési kötelezettség pl. terhes nő,szülőd megtámad eddig kötelességed volt kitérni,csak védekezhettél.Ezt kevertem az arányos védekezéssel. Meg más dolga elleni támadást eddig csak nézhettél tátott szájjal. Most ha mondjuk egy opeltalin arra ébredsz,hogy a réti négerek lopják Sp drága felnijeit,akkor bárki odamehet és arányosan elverheti őket. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
beligrom Elküldve Március8, 2011 Megoszt Elküldve Március8, 2011 Az lehet, nem voltam még bent. No meg 250ért se acorsat vennék. :lol: hanem b-t :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Március8, 2011 Megoszt Elküldve Március8, 2011 Meg más dolga elleni támadást eddig csak nézhettél tátott szájjal. Most ha mondjuk egy opeltalin arra ébredsz,hogy a réti négerek lopják Sp drága felnijeit,akkor bárki odamehet és arányosan elverheti őket. :lol: Először megkérdezem mennyiért adja el nekem. Ha nem tetszik az összeg, akkor őt csavarozom föl felninek. Zoli meg majd méretre koptatja :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
hakapeszimaki Elküldve Március8, 2011 Megoszt Elküldve Március8, 2011 hanem b-t :D Ennyiért veszek két Fastrát! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endre06 Elküldve Március8, 2011 Megoszt Elküldve Március8, 2011 Nem tom mit vitatkoztok a benzin vs diesellel..... gázüzem és kész! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Március8, 2011 Megoszt Elküldve Március8, 2011 Nem tom mit vitatkoztok a benzin vs diesellel..... gázüzem és kész! :D Élményautózásról volt szó, tehát leülhetsz a dízelesek mellé. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Március8, 2011 Megoszt Elküldve Március8, 2011 Nem tom mit vitatkoztok a benzin vs diesellel..... gázüzem és kész! :D Gáz Vs. Etanol. Csak hogy ti se unatkozzatok :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endre06 Elküldve Március8, 2011 Megoszt Elküldve Március8, 2011 Élményautózásról volt szó, tehát leülhetsz a dízelesek mellé. :lol: Úgy gondoltam olyan a hangja mint egy benzinesé de üzemanyag szemponjából meg olcsó mint a diesel! :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Március8, 2011 Megoszt Elküldve Március8, 2011 Úgy gondoltam olyan a hangja mint egy benzinesé de üzemanyag szemponjából meg olcsó mint a diesel! :D :D A hang nem minden. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
neodd Elküldve Március8, 2011 Megoszt Elküldve Március8, 2011 Először megkérdezem mennyiért adja el nekem. Ha nem tetszik az összeg, akkor őt csavarozom föl felninek. Zoli meg majd méretre koptatja :D Szerintem nem bírnál ki vele egy szezont se :lol: Ráadásul a vizet se bírja... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts