zozor Elküldve Március7, 2011 Megoszt Elküldve Március7, 2011 Bszki, az előbb nyitottam egy Ászokat, de elfelejtettem, hogy ezt annyira nem szeressem- szóval kéri valaki? :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
beligrom Elküldve Március7, 2011 Megoszt Elküldve Március7, 2011 Hát még ez sem biztos. Az emlékezetes zöldséglopásos-villanypásztoros esetnél kint volt a tábla , hogy 220-al védi a papa az ubit, telken bellül volt nem a telekhatáron, tudták is az elkövetők mi vár rájuk, aztán mégis hogy meghúzkodták miután egyiket agyoncsapta az áram. Végülis ha tudom, hogy áram van a drótban, de megfogom az öngyilkosság nem? :D nem ugyan az, ez a dolog csak a kutyára vonatkozik Ez így volt,egészen 2010ig. Ezt kivették a BTK-ból. Ha megtámadnak,téged vagy a tulajdonodat,akkor ha nagyobb erővel vágsz vissza nem vonhatnak felelősségre. Szegedi főügyész mondta. ez lehet csak vannak fokozatok :lol: ha szájbaversz nem lőhetlek le hidd el. ez nem amerika :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Március7, 2011 Megoszt Elküldve Március7, 2011 Bszki, az előbb nyitottam egy Ászokat, de elfelejtettem, hogy ezt annyira nem szeressem- szóval kéri valaki? :D :lol: Fény post küld, ablak nyit. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zozor Elküldve Március7, 2011 Megoszt Elküldve Március7, 2011 Fény post küld, ablak nyit. :D Dá rég hallottam már... :D Ablakot nyiss gyorsan!!! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
hakapeszimaki Elküldve Március7, 2011 Megoszt Elküldve Március7, 2011 nem ugyan az, ez a dolog csak a kutyára vonatkozik ez lehet csak vannak fokozatok :D ha szájbaversz nem lőhetlek le hidd el. ez nem amerika :lol: De. Simán. A 20eft-os bcs értékhatárral együtt eltörölték. Ha megtámadnak megijedsz,agyonütöd,vered.stb...így járt. Meg olyan van még,hogy jobban jár az ember ha eléri ittas járművezetés esetén a bcs szintet a véralkohol,mert sokkal emberbarátibban járnak el a bíróságok,elsírod minden bánatod,stb...,mintha csak egy sört ittál,mert akkor közigazgatási eljárás lesz,ami automatikus elveszik a jogsid,pénzbünti jó sok stb. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Március7, 2011 Megoszt Elküldve Március7, 2011 De a jégen is? :lol: Azt hittem azon nem számít, csúszik mind a kettő, és egyikkel se tudsz megállni! :D nah mindegy is, nem akarnék feszültséget szítani, látom van aki félreérti a dolgokat, nem úgy mint te! :D A jégen fékezés nem jár fogyi növekedéssel. Ha egy benzinessel állsz neki ökörködni, akkor ott szerintem sokkal több a hangélmény, sokkal jobb a karakterisztika azt egésznek más feelingje van. Csak azért mondom, mert vezetek dízel autót, és egyáltalán nem tetszik ahogy megy... :) Pedig 100le/240nm...nem egy póver, de azért mennie kéne, és nem egy élmény egyenesben sem ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zozor Elküldve Március7, 2011 Megoszt Elküldve Március7, 2011 De. Simán. A 20eft-os bcs értékhatárral együtt eltörölték. Ha megtámadnak megijedsz,agyonütöd,vered.stb...így járt. Meg olyan van még,hogy jobban jár az ember ha eléri ittas járművezetés esetén a bcs szintet a véralkohol,mert sokkal emberbarátibban járnak el a bíróságok,elsírod minden bánatod,stb...,mintha csak egy sört ittál,mert akkor közigazgatási eljárás lesz,ami automatikus elveszik a jogsid,pénzbünti jó sok stb. :lol: Azért ezzel nem értek egyet, hülyeséget azért nem kell csinálni, arra úgyis vannak elegen sajnos... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
hakapeszimaki Elküldve Március7, 2011 Megoszt Elküldve Március7, 2011 Azért ezzel nem értek egyet, hülyeséget azért nem kell csinálni, arra úgyis vannak elegen sajnos... :lol: Ezt is az ügyész mondta. Viccesen persze. Akkor szívsz nagyobbat ha csak éppen kimutatható az alkohol.Akinél megvan az asszem 5? ezrelék az megy a bíróságra,ahol enyhítenek ha nagyon megbánó fejet vágsz.Ha balesetet csinálsz az más persze. Miért olyan hihetetlen ez itthon,hogy így van. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
hakapeszimaki Elküldve Március7, 2011 Megoszt Elküldve Március7, 2011 A jégen fékezés nem jár fogyi növekedéssel. Ha egy benzinessel állsz neki ökörködni, akkor ott szerintem sokkal több a hangélmény, sokkal jobb a karakterisztika azt egésznek más feelingje van. Csak azért mondom, mert vezetek dízel autót, és egyáltalán nem tetszik ahogy megy... :D Pedig 100le/240nm...nem egy póver, de azért mennie kéne, és nem egy élmény egyenesben sem :lol: A Caravanod hány lovas? Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Március7, 2011 Megoszt Elküldve Március7, 2011 A Caravanod hány lovas? Természtesen 75 :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
hakapeszimaki Elküldve Március7, 2011 Megoszt Elküldve Március7, 2011 Természtesen 75 :D Fúú pedig si-ként lenne 100-is. :lol: 12sz-re nem megy fel a 12xe hengerfej? Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Március7, 2011 Megoszt Elküldve Március7, 2011 Fúú pedig si-ként lenne 100-is. :D 12sz-re nem megy fel a 12xe hengerfej? Lenne, lenne. :lol: de nincs 100 :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Március7, 2011 Megoszt Elküldve Március7, 2011 Bocsi, nem vagyok nagyarcú... Amúgy meg most nem a legkisebb fogyasztásról volt szó. :D De rallyzás közben is csak 5.6 maradt a fogyasztásod? :D Ez nekem valahogy hihetetlen, de attól még lehetséges! ;) Csak szerintem a dízel akkor is kevesebbet eszik, ha extrém körülmények között használjuk... Vagy nem jól gondolom? :lol: Én se. Sosem rallyztam vele, nem azért vettem az autót. Jól gondolod, csak miért kell minden második hsz-ben ezt közölnöd velünk (és hogy szar a benzines mert sokat fogyaszt)? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
hakapeszimaki Elküldve Március7, 2011 Megoszt Elküldve Március7, 2011 Lenne, lenne. :D de nincs 100 :lol: Mérted már? 12sz vel egy dolgot láttam,amit lehet csinálni: yamaha r1 weber karbi :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Március7, 2011 Megoszt Elküldve Március7, 2011 Természtesen 75 :lol: :D :) Lenne, lenne. ;) de nincs 100 :D Hátja, közelében sincs. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Március7, 2011 Megoszt Elküldve Március7, 2011 Mérted már? 12sz vel egy dolgot láttam,amit lehet csinálni: yamaha r1 weber karbi :D Nem mértem. :lol: Viszont elég jól megy a 75lóhoz képest. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Március7, 2011 Megoszt Elküldve Március7, 2011 Nem mértem. :lol: Viszont elég jól megy a 75lóhoz képest. :D 30-as tábla esete 50kmh-s sebességnél: annyi megvan. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve Március7, 2011 Megoszt Elküldve Március7, 2011 Én se. Sosem rallyztam vele, nem azért vettem az autót. Jól gondolod, csak miért kell minden második hsz-ben ezt közölnöd velünk (és hogy szar a benzines mert sokat fogyaszt)? :lol: Nem azért mondom, de mintha te lennél támadó hangulatban, egy rossz szót se szóltam.... Totál félreértetted a témát.... Én dízelről beszéltem, te meg jöttél a benzinessel... Akkor ki kezdett ki kit? Nah részemről ennyi... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Március7, 2011 Megoszt Elküldve Március7, 2011 Nem azért mondom, de mintha te lennél támadó hangulatban, egy rossz szót se szóltam.... Totál félreértetted a témát.... Én dízelről beszéltem, te meg jöttél a benzinessel... Akkor ki kezdett ki kit? Nah részemről ennyi... :D Most is te hoztad fel a dízel vs benzines fogyasztás témát. Kicsit unom. :lol: Nem k?rvára mindegy? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Jürgen Elküldve Március7, 2011 Megoszt Elküldve Március7, 2011 Nemá'! Hengerfejes lett a Jürgen? Te is tudod, hogy ez lehetetlen. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
neodd Elküldve Március7, 2011 Megoszt Elküldve Március7, 2011 Te is tudod, hogy ez lehetetlen. :D Na, azért lehetetlennek nem mondanám, max. ha nem lenne benne semmi, ami hengerfejes lehetne :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Március7, 2011 Megoszt Elküldve Március7, 2011 Te is tudod, hogy ez lehetetlen. :D Akkor hol a francban vannak a szelepek? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Március7, 2011 Megoszt Elküldve Március7, 2011 Ennyiért lehet szereltetni olyan riasztót,kamerát,hogy látják mi a stájsz+kijönnek no perc alatt. Áhá. Ezt mondd meg azoknak az örzővédőnemszolgálatoknak is akik elvileg ezzel foglalkoznak, mert remek rendszereket építettünk már, de... nah mindegy. F.sza felvételek legalább vannak arról hogy hogy is vitték a cuccot ;) :lol: Olyan is volt, hogy egy cégnél, melóztunk éjszaka. 10-kor automatikusan élesedik a riasztó, de elfelejtettük hogy mennyi az idő, és bent voltunk a szerverszobában. (külön emelet, körablakokkal) az egész épület sötét, a szerverszinten ég a villany, 2 autóval az ajtó előtt állunk, némariasztás ON. Reggel tudtuk meg, hogy a nagyfelkészülstégű kiszállós szolgálat volt kint éjszaka, csak úgy elbújtunk hogy nem vettek észre, pedig még az épületet is körbekamerázták. Megnéztük a mi kameráinkon, valóban voltak a környéken. Majdnem 3 percig... :D :D Természtesen 75 :D Mééévagyhuje? :D :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Március7, 2011 Megoszt Elküldve Március7, 2011 Áhá. Ezt mondd meg azoknak az örzővédőnemszolgálatoknak is akik elvileg ezzel foglalkoznak, mert remek rendszereket építettünk már, de... nah mindegy. F.sza felvételek legalább vannak arról hogy hogy is vitték a cuccot ;) :lol: Olyan is volt, hogy egy cégnél, melóztunk éjszaka. 10-kor automatikusan élesedik a riasztó, de elfelejtettük hogy mennyi az idő, és bent voltunk a szerverszobában. (külön emelet, körablakokkal) az egész épület sötét, a szerverszinten ég a villany, 2 autóval az ajtó előtt állunk, némariasztás ON. Reggel tudtuk meg, hogy a nagyfelkészülstégű kiszállós szolgálat volt kint éjszaka, csak úgy elbújtunk hogy nem vettek észre, pedig még az épületet is körbekamerázták. Megnéztük a mi kameráinkon, valóban voltak a környéken. Majdnem 3 percig... :D :D Mééévagyhuje? :D :) sziazolimonddmeghogyhívnaknemmondomhogyhívnakanevem lálálá :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Március7, 2011 Megoszt Elküldve Március7, 2011 sziazolimonddmeghogyhívnaknemmondomhogyhívnakanevem lálálá :D Neked már sok volt a söröcske, a maradékot hozd át, mert itt meg nincs :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts