spzoli Elküldve Március6, 2011 Megoszt Elküldve Március6, 2011 Sör. Mod. Admin, MOST én nyertem. :lol: Söröm van. Dzsoni mod. Pista admin. Most vesztettél. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Március6, 2011 Megoszt Elküldve Március6, 2011 Söröm van. Dzsoni mod. Pista admin. Most vesztettél. :D És még söröm sincs :D Mondtam én hogy veled nem játszom... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Március6, 2011 Megoszt Elküldve Március6, 2011 És még söröm sincs :D Mondtam én hogy veled nem játszom... :lol: Ez így túl könnyű volt. Mindegy, vannak egyéb harcaim is...azok nehezebbek :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
beligrom Elküldve Március6, 2011 Megoszt Elküldve Március6, 2011 De úri helyed van :D ;) az úri hely eggyel hátrébb van a garázsba :lol: Legalább a kocsid még megvan... :D tudod hova :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Március6, 2011 Megoszt Elküldve Március6, 2011 Ez így túl könnyű volt. Mindegy, vannak egyéb harcaim is...azok nehezebbek :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Március6, 2011 Megoszt Elküldve Március6, 2011 Söröm van. Dzsoni mod. Pista admin. Most vesztettél. :) :D :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Március6, 2011 Megoszt Elküldve Március6, 2011 tudod hova :D Cöcöcö :lol: Dzsoni :D :) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
beligrom Elküldve Március7, 2011 Megoszt Elküldve Március7, 2011 http://img.photobucket.com/albums/v54/matr...in-Mod-User.gif :D :lol: :D má megérte ideülni hajnali 3kor :) ;) :D (és ezt nem lehet kép nélkül idézni :D ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Március7, 2011 Megoszt Elküldve Március7, 2011 http://img.photobucket.com/albums/v54/matr...in-Mod-User.gif :D :lol: :D Jó ez, csak nem pwnt.-t kéne írni, hanem azt hogy pwnd. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Március7, 2011 Megoszt Elküldve Március7, 2011 Gondolom hogy nem...De azért miért fontos gyárinak lennie? :lol: Nem fontos, csak kérdeztem. :D Söröm van. Dzsoni mod. Pista admin. Most vesztettél. :D Kemény vagy Csoki, de mindíg lesz mögötted valaki? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Március7, 2011 Megoszt Elküldve Március7, 2011 Nem fontos, csak kérdeztem. :D Kemény vagy Csoki, de mindíg lesz mögötted valaki? :D Nem tehetek róla, hogy számodra ismeretlen a barát fogalma. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
hakapeszimaki Elküldve Március7, 2011 Megoszt Elküldve Március7, 2011 Nem tehetek róla, hogy számodra ismeretlen a barát fogalma. :D "Akinek barátok kellenek az tartson kutyát!" @Gordon Gekko Nekem macskám van. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
neodd Elküldve Március7, 2011 Megoszt Elküldve Március7, 2011 "Akinek barátok kellenek az tartson kutyát!" @Gordon Gekko Nekem macskám van. :D Hja, az jobban befér a Corsába, mint egy bernáthegyi :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Március7, 2011 Megoszt Elküldve Március7, 2011 "Akinek barátok kellenek az tartson kutyát!" @Gordon Gekko Nekem macskám van. :D Akkor te vagy csoki, nem én. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
hakapeszimaki Elküldve Március7, 2011 Megoszt Elküldve Március7, 2011 Hja, az jobban befér a Corsába, mint egy bernáthegyi :D Kutya is van a háznál,Német juhász,de nem vagyok odáig a kutyákért. Csicskák. Egy macska szeretetéért keményen meg kell küzdeni! Akkor te vagy csoki, nem én. :lol: "Végigmenni a 66-os úton! Minden táblába belelövök b+!!" Link to comment Megosztás: More sharing options...
beligrom Elküldve Március7, 2011 Megoszt Elküldve Március7, 2011 Kutya is van a háznál,Német juhász,de nem vagyok odáig a kutyákért. Csicskák. Egy macska szeretetéért keményen meg kell küzdeni! "Végigmenni a 66-os úton! Minden táblába belelövök b+!!" Csicskák? egy rühes macska csak döglik egésznap, ló######t se csinál, max falun megeszik 2 egeret ha épp megunta a döglést. majd nyáron bemutatlak valamelyik opeltalin a kutyámnak meglátjuk őt is lecsicskázod ééééé :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Március7, 2011 Megoszt Elküldve Március7, 2011 Csicskák? egy rühes macska csak döglik egésznap, ló######t se csinál, max falun megeszik 2 egeret ha épp megunta a döglést. majd nyáron bemutatlak valamelyik opeltalin a kutyámnak meglátjuk őt is lecsicskázod ééééé :D :D Ha előtte egy darabig nem adsz neki enni, akkor hátha lenyeli a korzát :) Amúgy nagyapámnál a blöki, shimán vadássza az egereket ;) Amíg macska volt, addig se az egerészett. Igaz, az legalább a csirkéket se szedte össze :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
beligrom Elküldve Március7, 2011 Megoszt Elküldve Március7, 2011 :D Ha előtte egy darabig nem adsz neki enni, akkor hátha lenyeli a korzát :D Amúgy nagyapámnál a blöki, shimán vadássza az egereket :) Amíg macska volt, addig se az egerészett. Igaz, az legalább a csirkéket se szedte össze :lol: ez akkoris megeszi ha adok neki (anyám korzáját rejtegetjük előle ;) ) másik fórumon irta egy csaj valamelyik nap, h elrágta a fém lámpaoszlopot a kertbe :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
hakapeszimaki Elküldve Március7, 2011 Megoszt Elküldve Március7, 2011 Csicskák? egy rühes macska csak döglik egésznap, ló######t se csinál, max falun megeszik 2 egeret ha épp megunta a döglést. majd nyáron bemutatlak valamelyik opeltalin a kutyámnak meglátjuk őt is lecsicskázod ééééé :D A "macska egész nap nem csinál semmit" mítoszt cáfolnám.Az enyém például éppen munkát felügyel. :lol: Bármilyen kutya egy ezerFT-os paprikaspray-ig tart. Cserébe qurvasokat eszik,hajnalban felugat,összeszarja a kertet. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Március7, 2011 Megoszt Elküldve Március7, 2011 A "macska egész nap nem csinál semmit" mítoszt cáfolnám.Az enyém például éppen munkát felügyel. :lol: http://kepfeltoltes.hu/110307/Balcsi2010_0...ltoltes.hu_.jpg Bármilyen kutya egy ezerFT-os paprikaspray-ig tart. 3D Puzzle macsek? :D Elég jól sikerült, tök élethű :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
neodd Elküldve Március7, 2011 Megoszt Elküldve Március7, 2011 3D Puzzle macsek? :D Elég jól sikerült, tök élethű :lol: Ja, mennyit dolgozhatott vele :D Következő project egy corsa lesz ? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Március7, 2011 Megoszt Elküldve Március7, 2011 Ja, mennyit dolgozhatott vele :lol: Következő project egy corsa lesz ? :D Biztos ugyan akkora dobozban adják :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
hakapeszimaki Elküldve Március7, 2011 Megoszt Elküldve Március7, 2011 3D Puzzle macsek? :D Elég jól sikerült, tök élethű :D Minden dobozba beleül. Nem kellett dolgozni rajta. :lol: Egyébként apportírozni is tud,de csak ha kedve van,mert nem csicska ugye :) Majd felteszem youtube-ra egyszer. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
beligrom Elküldve Március7, 2011 Megoszt Elküldve Március7, 2011 A "macska egész nap nem csinál semmit" mítoszt cáfolnám.Az enyém például éppen munkát felügyel. :D http://kepfeltoltes.hu/110307/Balcsi2010_0...ltoltes.hu_.jpg Bármilyen kutya egy ezerFT-os paprikaspray-ig tart. akár hogy nézem, ez a macska DÖGLIK :) már kicsit elkanyarodtunk, de kipróbálhatjuk, én benne vagyok. mire előszeded a sprédet már nincs karod :D meg ennyi erővel te is addig tartasz, a macskáról meg ne is beszéljünk :lol: a kutya meg az életét is feláldozná érted ha szarba lennél (vagyis ezek alapján amiket irkálsz érted nem biztos ;) ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
neodd Elküldve Március7, 2011 Megoszt Elküldve Március7, 2011 akár hogy nézem, ez a macska DÖGLIK :) már kicsit elkanyarodtunk, de kipróbálhatjuk, én benne vagyok. mire előszeded a sprédet már nincs karod :lol: meg ennyi erővel te is addig tartasz, a macskáról meg ne is beszéljünk :D a kutya meg az életét is feláldozná érted ha szarba lennél (vagyis ezek alapján amiket irkálsz érted nem biztos ;) ) Ha a macska nem is, a Corsa tuti feláldozza érte az életét :D Macskával nem kell szarba kerülni :D Bár már láttam olyat, hogy "az utca fenevadja" címet évekig bitorló kutyát rendesen megtépte valami harcias macs. Igaz, ez nem túl gyakori eset, és szerintem a kutya is azért nem vágott vissza, mert leblokkolt attól, hogy kötekszik vele egy macska, és kb az járt a fejében, hogy "Mia######?" :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts