Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Egyéb csevegés

gsi.tamás

Recommended Posts

Nem vészes, de akkor gondolom a gyujtás kábel nem gyári lett.... :D

Gondolom hogy nem...De azért miért fontos gyárinak lennie? :)

Alex, mikor kerülnek be a konik? :lol:

Arra gondoltam, hogy mikor a két hátsóív lesz kilakatolva, lepingálom....kap egy kis polírt, és mikor a nyári kerekeket rakom fel, egyúttal bekerülnek a konik is.... Miért kérdezed? Ám már nagyon várom...főleg mióta karácsony előtt próbaképp beraktuk :D

Megosztás:

Gondolom hogy nem...De azért miért fontos gyárinak lennie? :lol:

Arra gondoltam, hogy mikor a két hátsóív lesz kilakatolva, lepingálom....kap egy kis polírt, és mikor a nyári kerekeket rakom fel, egyúttal bekerülnek a konik is.... Miért kérdezed? Ám már nagyon várom...főleg mióta karácsony előtt próbaképp beraktuk :D

Kíváncsi vagyok mit fogsz tapasztani, meg hogy hogyan fogadják a véleményed a gyári futó fanatikusok. :D

Megosztás:

Kíváncsi vagyok mit fogsz tapasztani, meg hogy hogyan fogadják a véleményed a gyári futó fanatikusok. :D

Nos a tapasztalatomat már most leírhatom, bár igaz hogy csak 2 napig volt benne. Az első utam a Cseszneki szerpentinre vezetett. (Aki járt arra tudja miről beszélek) Azt hittem bepisálok, olyan jó volt az úttartása, és a kanyarsebességem, stabil, kemény! De mint mindenek ennek is van hátránya: Jó magyar utak miatt néhol kénytelen vagyok levenni a gázról a lábam, ha nem akarok agyrázkódást. És persze a parkolásnál is figyelni kell a magas patkák miatt. Egyenlőre ezeket a hátrányokat kárpótolja a vezetési élmény..... :lol:

Megosztás:

Nos a tapasztalatomat már most leírhatom, bár igaz hogy csak 2 napig volt benne. Az első utam a Cseszneki szerpentinre vezetett. (Aki járt arra tudja miről beszélek) Azt hittem bepisálok, olyan jó volt az úttartása, és a kanyarsebességem, stabil, kemény! De mint mindenek ennek is van hátránya: Jó magyar utak miatt néhol kénytelen vagyok levenni a gázról a lábam, ha nem akarok agyrázkódást. És persze a parkolásnál is figyelni kell a magas patkák miatt. Egyenlőre ezeket a hátrányokat kárpótolja a vezetési élmény..... :D

Ennyi. Most képzeld hozzá, hogy nem annyira érdekelnek a kisebb úthibák...na ezért vigyorgok mikor kiszállok abból a rohadt családi autóból. :lol:

Megosztás:

Ennyi. Most képzeld hozzá, hogy nem annyira érdekelnek a kisebb úthibák...na ezért vigyorgok mikor kiszállok abból a rohadt családi autóból. :D

Nos egyetértek....Én is körbe röhögtem a fejem abban a két napba! Meg aztán gyorsulásnál elhagyja a hinta-palintát váltásnál :) Na persze itt jegyezném meg hogy a gyorsulósdi nem szokásom, és közutakon élet, és baleset veszélyes :D :lol:

Megosztás:

Nos egyetértek....Én is körbe röhögtem a fejem abban a két napba! Meg aztán gyorsulásnál elhagyja a hinta-palintát váltásnál ;) Na persze itt jegyezném meg hogy a gyorsulósdi nem szokásom, és közutakon élet, és baleset veszélyes :D :lol:

Aha! Balatonfürednél nem tudom ki ment nálunk gyorsabban a fő út melletti úton biciklizők között. :D :)

Megosztás:

50km városozás alatt fél litert rontottam a 800kmes amúgy is hajtós fogyimon....szted? :D

Nem rossz! Nem rossz! :lol:

Én bevallom férfiasan, hogy nem tudok lassan menni....Még ezzel az 1.4-sel sem! Lassan már a rendőrség hivatalos szponzora leszek! :D Ezért is mondtam le a C20XE átalakításról is. Egyrészt mert nem szabad ennyi pénzt beleölni, másrészt mert a fizetésem a gyorshajtásra menne el, harmadrészt pedig 10 ismerősből 9 azt mondja hogy akkor biztos megdöglök! :) ;)

Megosztás:

Még nem volt időm, főállásban ittam! :D

Én meg parkolóhelyet kerestem.... :D

Gondoltam letámasztom a sünöknek, de nem örültek volna... :)

Nem rossz! Nem rossz! ;)

Én bevallom férfiasan, hogy nem tudok lassan menni....Még ezzel az 1.4-sel sem! Lassan már a rendőrség hivatalos szponzora leszek! :D Ezért is mondtam le a C20XE átalakításról is. Egyrészt mert nem szabad ennyi pénzt beleölni, másrészt mert a fizetésem a gyorshajtásra menne el, harmadrészt pedig 10 ismerősből 9 azt mondja hogy akkor biztos megdöglök! :D ;)

Más világ azért...de a mutató tényleg intenzíven halad. :lol:

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.