fehérgsi Elküldve Március29, 2004 Megoszt Elküldve Március29, 2004 SZERDÁN VISZI KESS A VÁLTÓSZOKNYÁKAT NEKTEK, AKINEK MÉG KELL IRATKOZZON FEL(privátban). FEKETE ÉS FEHÉR VAN.(de lesz többfajta szín is, pl.:piros, kék, sárga..stb. Link to comment Megosztás: More sharing options...
szizso Elküldve Március29, 2004 Megoszt Elküldve Március29, 2004 Atommanó, Szerintem sem egészséges ha "előfeszítetted" a toronymerevítóvel. Mivel ültetve is van az autó komoly igénybevételnél lehet a lemez lesz a gyengébb.... :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
szizso Elküldve Március29, 2004 Megoszt Elküldve Március29, 2004 Feltettem az Astrát az eladó autók rovatba, bár gondolom a fórumlakók körében nem az 1.4i a "potenciális" típus. :) De ha ismerőst vagy valakit érdekel képeket is rakok fel. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március29, 2004 Megoszt Elküldve Március29, 2004 Na ne paráztassatok!!! :roll: Amúgy nincs nagy különbség ha felemeled, vagy ha ráengeded!!!! És különben is egy picit lehet csalni a felcsavarozásnál is!! :wink: De szerintem az állítható toronymerevítőnél is meg lehet húzni így!!! Akár még jobban is. :wink: Üdv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március29, 2004 Megoszt Elküldve Március29, 2004 Dear Fehérgsi! tudnál nekem küldeni egy pici mintát a kék bőrből??? Már többfélét láttam, de nekem négyzetméterben lenne rá szükségem az ülések oldaltámaszaihoz. :wink: Légyszi, légyszi, légyszi....... Üdv.: Atommanó 8) Link to comment Megosztás: More sharing options...
fehérgsi Elküldve Március29, 2004 Megoszt Elküldve Március29, 2004 Dear Fehérgsi! tudnál nekem küldeni egy pici mintát a kék bőrből??? Már többfélét láttam, de nekem négyzetméterben lenne rá szükségem az ülések oldaltámaszaihoz. :wink: Légyszi, légyszi, légyszi....... Üdv.: Atommanó 8) Nálam jelenleg nincs-ma jártam egy üzletben és ott mindenfajta szín volt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi.tamás Elküldve Március29, 2004 Szerző Megoszt Elküldve Március29, 2004 White GSi Van kép a fehér szoknyáról? Megnézném, hogy áll neki! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Március29, 2004 Megoszt Elküldve Március29, 2004 Renzso und Kess mind2 őtöket láttalak ma a hungárián :lol: Egymás mellett mentetek el :lol: Renzso te Népstadion felé Kess te meg LN tétes irányba :) Tiszta kém vagyok :D Csá Link to comment Megosztás: More sharing options...
Future Elküldve Március29, 2004 Megoszt Elküldve Március29, 2004 Future Hol tech-eztek? hivatalos szerviz, vagy esetleg ismerös, esetleg mindkettö... nekem is jó lenne megnézni a verdát, csak egyenlöre nincs lém kidobni xezer forintott, arra, hogy csak rámérjenek :) Szeva Laci4! Egy haver-haverja fogja nekem megnézni az autómat Tech1-el , még nemtom mennyit kér érte, de az bizti hogy valamennyi lét ott kell azért hagynom!!! Ha jól müködik majd a dolog, és nem vészes az anyagi oldala se, akkor majd még írok a dologról!!! Üdv, Future. :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Elküldve Március29, 2004 Megoszt Elküldve Március29, 2004 Future, drukkolok neked, ahogy megbeszéltük :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi16v.pizoman Elküldve Március29, 2004 Megoszt Elküldve Március29, 2004 SXP!!!! Holnap megyek Bp-re,megyek a Kárászyhoz, nem tudom mikor ,de ha nem gond legyen nálad a kiegyenlítő tartály kupak, hívlak és majd elmegyek érte ha neked jó!!! Köszi Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Gsi 16V Elküldve Március29, 2004 Megoszt Elküldve Március29, 2004 SXP!!!! Holnap megyek Bp-re,megyek a Kárászyhoz, nem tudom mikor ,de ha nem gond legyen nálad a kiegyenlítő tartály kupak, hívlak és majd elmegyek érte ha neked jó!!! Köszi oké asszem bent van a csomag tartoban .. de holnap meg nezem egyébként mikor jössz mert olyan 10-12 körül szoktam kelni mert ilyen tájt jövök haza melobol .. itt a szamom biztos ami biztos 20/9254008 Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Március29, 2004 Megoszt Elküldve Március29, 2004 Mélykék! Már lassan egy egész CD-nyi kép van. :) Tomi! Láttam már a gyári kartervédőt. Németországban tényleg elég lenne. :lol: Viszont azt is láttam, hogy a pesti utak mit műveltek a 4mm-es acél kartervédőmmel... Nem semmi, mit kapott a pofájába... :D Pedig vigyázok a pesti utakon. Szal szerintem ide Pestre nem elég az a gyári védőburkolat. Semseyp! Injektoros Astrán szerintem mindenképp kell mennie az ECU-hoz fordszámjelnek. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Gsi 16V Elküldve Március29, 2004 Megoszt Elküldve Március29, 2004 Sziasztok .. Lenne egy SOS kérésem .. ha valaki tud valamennyit németül akkor latogasson el az alabbi cimre http://cgi.ebay.de/ws/eBayISAPI.dll?ViewIt...&category=61372 és az lenne a kérdés hogy a srác most melyik for szam mérös verziot arulja ami a képen is vagy vagy sem ?? szal a kerek vagy a nyomaték görbéset elöre is köszi.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi16v.pizoman Elküldve Március30, 2004 Megoszt Elküldve Március30, 2004 Sziasztok .. Lenne egy SOS kérésem .. ha valaki tud valamennyit németül akkor latogasson el az alabbi cimre http://cgi.ebay.de/ws/eBayISAPI.dll?ViewIt...&category=61372 és az lenne a kérdés hogy a srác most melyik for szam mérös verziot arulja ami a képen is vagy vagy sem ?? szal a kerek vagy a nyomaték görbéset elöre is köszi.... Hi!!! Bár nem tudok németül, de szerintem csak a fóliát hírdeti. Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi16v.pizoman Elküldve Március30, 2004 Megoszt Elküldve Március30, 2004 SXP!! Bp-i út elhalasztva, futóműtuning módosítva, csak pénz nincs még, a kupakot még tartsd egy kicsit légyszi, jövő héten kedden tuti megyek más okból és akkor rendezzük az üzletet és akkor a gépsárkánnyal megyek úgyhogy ki is próbálhatjuk!! Köszi a türelmedet és mégegyszer bocs!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
semseyp Elküldve Március30, 2004 Megoszt Elküldve Március30, 2004 Hi!!! Bár nem tudok németül, de szerintem csak a fóliát hírdeti. Én keveset tudok németül, és szerintem is csak a fólia az eladás tárgya. Pláne ha megnézzük, hogy az ár 3000 HUF :!: :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Március30, 2004 Megoszt Elküldve Március30, 2004 Egy kérdésss a gsiguruknak :idea: Szervo csinálja a hisztit nekem, járó motornál ha állok alapjáraton megy a moci , csontra eltekerem a kormányt valamelyik irányba, akkor hallok valami iszonyat nyikorgó hangot :?: 5let :?: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Agressor Elküldve Március30, 2004 Megoszt Elküldve Március30, 2004 Abban teljesen igazad van hogy jobban fog tartani, hiszen mikor felemeled tehermentesíted a tornyokat és ahoz méred fel a merevítőt, s ezáltal sokkal feszesebben fog állni rajta a mevcsi! DE! Mi van ha terhelés alatt túl sok lesz már ez a merevítés, azaz nagyobb fesz keletkezik a kaszniban a túlságosan merev toronymerevítő véget, ez lehet akár káros is!! Nem?? 1ébként meg sztem macerásabb lesz bármilyen szerelés, hisz ha leakarod venni valamiért, akkor mindig fel kell majd emelni a kocsit, hisz fix hogy úgy naturba nem fogod leszedni!!! (én a sajátomat is alig tudom leszedni, úgy rászokot szorulni!! :) ) Ehhez annyit fűznék hozzá, hogy "előfeszíthető" toronytámaszt kell venni, és minden probléma meg van oldva... :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
tibcsy Elküldve Március30, 2004 Megoszt Elküldve Március30, 2004 aztec! Biztos szervó? Nekem akkor volt recsegő ropogó hang amikor meghalt a toronycsapágy! :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Március30, 2004 Megoszt Elküldve Március30, 2004 aztec! Biztos szervó? Nekem akkor volt recsegő ropogó hang amikor meghalt a toronycsapágy! :roll: sztem az,mert kitekeri rendesen de a vége fele elkezd nyikorogni és mikor már teljesen ki van tekerve akkor is csinálja pár másodpercig... Link to comment Megosztás: More sharing options...
tibcsy Elküldve Március30, 2004 Megoszt Elküldve Március30, 2004 A csapágyakat könnyen le tudod ellenőrizni csak +egy ember kell hozzá! :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Március30, 2004 Megoszt Elküldve Március30, 2004 A csapágyakat könnyen le tudod ellenőrizni csak +egy ember kell hozzá! :wink: S mégpedig hogyan :idea: :?: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Future Elküldve Március30, 2004 Megoszt Elküldve Március30, 2004 sztem az,mert kitekeri rendesen de a vége fele elkezd nyikorogni és mikor már teljesen ki van tekerve akkor is csinálja pár másodpercig... Szerintem is szervo!! Nekem is ezt csinálja!! Ha teljesren kopra kitekerem a kormányt nekem is szokott vinnyantani!! Ez ugyebár attól van hogy a szervó is,mint az autó 12éves és már nem olyan erős álló helyzetben mint fénykorában!! Ettől nem kell parázni, menetközben ugyanolyan fas*a a rendszer!!!! :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Future Elküldve Március30, 2004 Megoszt Elküldve Március30, 2004 Future, drukkolok neked, ahogy megbeszéltük :wink: Köszi,de lehetne hogy inkább csütörtökön drukkolj??? :wink: Sajna az Opel-es csávó csak akkor tud majd jönni,mert ma valami továbbképzés van állítólag a szakszervízben!!! :twisted: :twisted: Laci4! Majd akkor csak Csütörtök este tudok neked valami okosat mondani Tech1 ügyben!!! :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts