beligrom Elküldve Március5, 2011 Megoszt Elküldve Március5, 2011 Ha láttad volna azt a gépet, kézzel mostad volna körbe, ha olyan lett volna, csak hogy láthasd tisztán :D vki belinkelhetné már h én is kitudjam verni :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Március5, 2011 Megoszt Elküldve Március5, 2011 vki belinkelhetné már h én is kitudjam verni :D Anélkül már nem is megy? Szomorú, de legalább van kutyád. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
beligrom Elküldve Március5, 2011 Megoszt Elküldve Március5, 2011 Anélkül már nem is megy? Szomorú, de legalább van kutyád. :D a kutyát hagyd ki ebből :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mrbis Elküldve Március5, 2011 Megoszt Elküldve Március5, 2011 Ezt nézzétek: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve Március5, 2011 Megoszt Elküldve Március5, 2011 Látom hajtasz 1.2 HTP fóbiát is.Te megvagy elégedve ezzel a háromhengeressel? Családban van két ugyanilyen csak VW jel van az elején,hátulján. 65 lóval pont úgy mennek mint az Corsám 45lóval. Jó 6000-nél kicsit talán jobban,mert ott adja le az összes lovat,de 6200-nál már tilt. ;) Az oké,hogy 4 szelep de az elég rideg,hogy egy normális előzéshez piros mezőig pörgetni kell. Női sofőrök hajtják őket,én mutattam meg nekik,hogyha előzni akarnak,akkor bizony a 4000,4500 fordulat semmire nem elég. :D Szóval nekem nem jön be ez a "karakterisztika". Azért azt nem mondanám, hogy xarok! :D Iszonyatosan meg vagyok vele elégedve! Még most is olyan, mint egy új autó! Szabályosan új szag van benne! Még! :) 3 hengeres kisautó! Ez a szempont! És ha hiszed, ha nem simán fogom vele a sógorék 80 pacis polo-ját! ;) Amúgy nekem nem a lóerők miatt kellett, hanem mert 1.2-re kevesebb a biztosításom, mint egy nagyobb ccm.esre. És nem mellékesen iszonyatosan tetszik a formája, minősége, belső kialakítása! (Az Astra csak később került hozzánk...) Fogyasztása simán 6 L alatt van, úgyhogy én meg vagyok vele elégedve! Egyedül akkor van baj, amikor klímával előzni akarnál... :D Nah olyankor klíma kikapcs, aztán előzés után vissza! :D Összességében jó kis autó! Gondom sosem volt vele!! És szerintem azért nem megy az olyan rosszul! :D A Fábia 1.100 Kg, a Corsa meg 845 Kg, ezért megy érzésre ugyanúgy szerintem! DE itt a faluba is van egy srácnak ilyen mint a tied 1.2i 45 paci! És konkrétan úgy járt, mint a Taxi-ba a németek: 1 körön kettőt vertem rá! :lol: De egy új DTL Astrát nem adnék érte... milyen jó is lenne ha most adnának nekem egy teljesen vadonatúj DTL-t :D Az maga lenne a gyönyör! Biztosan kitartana nekem vagy 20 évig! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
hakapeszimaki Elküldve Március5, 2011 Megoszt Elküldve Március5, 2011 Azért azt nem mondanám, hogy xarok! :D Iszonyatosan meg vagyok vele elégedve! Még most is olyan, mint egy új autó! Szabályosan új szag van benne! Még! :) 3 hengeres kisautó! Ez a szempont! És ha hiszed, ha nem simán fogom vele a sógorék 80 pacis polo-ját! ;) Amúgy nekem nem a lóerők miatt kellett, hanem mert 1.2-re kevesebb a biztosításom, mint egy nagyobb ccm.esre. És nem mellékesen iszonyatosan tetszik a formája, minősége, belső kialakítása! (Az Astra csak később került hozzánk...) Fogyasztása simán 6 L alatt van, úgyhogy én meg vagyok vele elégedve! Egyedül akkor van baj, amikor klímával előzni akarnál... :D Nah olyankor klíma kikapcs, aztán előzés után vissza! :D Összességében jó kis autó! Gondom sosem volt vele!! És szerintem azért nem megy az olyan rosszul! :D A Fábia 1.100 Kg, a Corsa meg 845 Kg, ezért megy érzésre ugyanúgy szerintem! DE itt a faluba is van egy srácnak ilyen mint a tied 1.2i 45 paci! És konkrétan úgy járt, mint a Taxi-ba a németek: 1 körön kettőt vertem rá! :lol: De egy új DTL Astrát nem adnék érte... milyen jó is lenne ha most adnának nekem egy teljesen vadonatúj DTL-t :D Az maga lenne a gyönyör! Biztosan kitartana nekem vagy 20 évig! :D Amikor ez enyémet vettem 120-nál nem nagyon ment többet. Aztán új vezérlés,gyertyák,kábel,stb... és így 150-et mentem már vele,de -ahogy ilyenkor mondani szokták- ment volna az többet is! ;) De én nem boyrészerkedek vele,mert azért tudom, hogy sokkal többen vannak akik elvernek,mint akik nem. :D A Polo full gázra kikapcsolja a klímát automatikusan.Fábia nem? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Március5, 2011 Megoszt Elküldve Március5, 2011 Ezt nézzétek: :lol: Ebből a "stílusból" nekem ezek tetszettek eddig a legjobban :D http://www.youtube.com/watch?v=o7Lz9PTVfEw...feature=related Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve Március5, 2011 Megoszt Elküldve Március5, 2011 Amikor ez enyémet vettem 120-nál nem nagyon ment többet. Aztán új vezérlés,gyertyák,kábel,stb... és így 150-et mentem már vele,de -ahogy ilyenkor mondani szokták- ment volna az többet is! ;) De én nem boyrészerkedek vele,mert azért tudom, hogy sokkal többen vannak akik elvernek,mint akik nem. :) A Polo full gázra kikapcsolja a klímát automatikusan.Fábia nem? Fogalmam sincs! :D Sosem próbáltam! Én magamban bízok, az a biztos, ha én kapcsolom ki! :lol: A Fábia vége 179 volt! GPS szerint! De ez volt a vége... (Sógor csak pislogott, mert az 1.4-é is ennyi 80 pacival) Egy haveromnak is ilyen van (F), vele mentünk 185-öt! De neki nagyobbak a papucsok alatt! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve Március5, 2011 Megoszt Elküldve Március5, 2011 Ennek a világítás kapcsolónak mintha nem így kéne állnia nem? :D :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
beligrom Elküldve Március5, 2011 Megoszt Elküldve Március5, 2011 Ennek a világítás kapcsolónak mintha nem így kéne állnia nem? :D :lol: :D ez nagyon funny :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
hakapeszimaki Elküldve Március5, 2011 Megoszt Elküldve Március5, 2011 Fogalmam sincs! :D Sosem próbáltam! Én magamban bízok, az a biztos, ha én kapcsolom ki! :lol: A Fábia vége 179 volt! GPS szerint! De ez volt a vége... (Sógor csak pislogott, mert az 1.4-é is ennyi 80 pacival) Egy haveromnak is ilyen van (F), vele mentünk 185-öt! De neki nagyobbak a papucsok alatt! :D Egyszer csinálok gyorsulás-videót (titánok harca lesz x12sz vs. 1.2HTP) :) ,mert én legalább annyit megyek a Polo-val,mint a corsával és komolyan nem érzek semmi különbséget. Csak annyi,hogy a polo-t szét is kell forgatni pluszban és a hangját is jobban szeretem a corsának.Mert a négy henger csak szebben jár,mint a három. Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve Március5, 2011 Megoszt Elküldve Március5, 2011 Egyszer csinálok gyorsulás-videót (titánok harca lesz x12sz vs. 1.2HTP) :) ,mert én legalább annyit megyek a Polo-val,mint a corsával és komolyan nem érzek semmi különbséget. Csak annyi,hogy a polo-t szét is kell forgatni pluszban és a hangját is jobban szeretem a corsának.Mert a négy henger csak szebben jár,mint a három. Legyen úgy! :D Én szeretem a kis morgós hangját! ;) AZ első autóm (ami a sajátom, és a nevemen van). De sajna el kell majd adjam.... Kell a pénz a házhoz! :lol: :D Pedig nagyon szeretném megtartani... Mindegy is, marad az Isuzu felújítása, és regadózás... Így legalább marad autóm.. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
hakapeszimaki Elküldve Március5, 2011 Megoszt Elküldve Március5, 2011 nz,sz->si helyett :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
beligrom Elküldve Március5, 2011 Megoszt Elküldve Március5, 2011 nz,sz->si helyett :D am ez az F topic :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
hakapeszimaki Elküldve Március5, 2011 Megoszt Elküldve Március5, 2011 am ez az F topic :D Ott nem ért senki semmihez. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Március5, 2011 Megoszt Elküldve Március5, 2011 Ott nem ért senki semmihez. :lol: Mi meg a korzákhoz nem. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Március5, 2011 Megoszt Elküldve Március5, 2011 Ott nem ért senki semmihez. :D Linkelj nekik kötegelőt Link to comment Megosztás: More sharing options...
hakapeszimaki Elküldve Március5, 2011 Megoszt Elküldve Március5, 2011 Mi meg a korzákhoz nem. :D Pedig sok különbség nincs ám köztük. :lol: Linkelj nekik kötegelőt TID kell mindenkinek,sebességjelzős. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Március5, 2011 Megoszt Elküldve Március5, 2011 Pedig sok különbség nincs ám köztük. :D TID kell mindenkinek,sebességjelzős. :lol: Itt meg 13as lemezfelni. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Március5, 2011 Megoszt Elküldve Március5, 2011 Pedig sok különbség nincs ám köztük. :D TID kell mindenkinek,sebességjelzős. :lol: Váó, tényleg? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
hakapeszimaki Elküldve Március5, 2011 Megoszt Elküldve Március5, 2011 Itt meg 13as lemezfelni. :lol: Az nekem is 5és feles. 1db. :D Cserébe tudok adni 1db 5colost. Csíkos szélvédőm van csak,nem tudok simát adni. Kék astra belsőt sunáznám,simán adnék helyette feketét! Link to comment Megosztás: More sharing options...
beligrom Elküldve Március6, 2011 Megoszt Elküldve Március6, 2011 Mert évről évre drágább a benzin. :lol: (megtanulhatnátok már idézni egyébként. :D) őőő ha már így is offoltam odaát, nemakartam h ott legyen még a fél klóméteres kommentje is a hülye kérdésem előtt, aminek még köze sincs :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
beligrom Elküldve Március6, 2011 Megoszt Elküldve Március6, 2011 tudom h itt nincsenek de, ez az ósön parasztok: :D és a kóla receptje tényleg kikerült... Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Március6, 2011 Megoszt Elküldve Március6, 2011 Egyszer csinálok gyorsulás-videót (titánok harca lesz x12sz vs. 1.2HTP) :D ,mert én legalább annyit megyek a Polo-val,mint a corsával és komolyan nem érzek semmi különbséget. Csak annyi,hogy a polo-t szét is kell forgatni pluszban és a hangját is jobban szeretem a corsának.Mert a négy henger csak szebben jár,mint a három. Nem is az a baj, ezekkel a kis mocikkal, hogy nem mennek, csak sokan úgy ugrálnak ki velük, mintha lenne komoly gyorsulásuk is. tudom h itt nincsenek de, ez az ósön parasztok: Valaki kettőt lapozott a tervdokumentációban. A következő oldalon már a medence volt. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
hakapeszimaki Elküldve Március6, 2011 Megoszt Elküldve Március6, 2011 Köszönjük Kék? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts