Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Egyéb csevegés

gsi.tamás

Recommended Posts

Látom hajtasz 1.2 HTP fóbiát is.Te megvagy elégedve ezzel a háromhengeressel?

Családban van két ugyanilyen csak VW jel van az elején,hátulján.

65 lóval pont úgy mennek mint az Corsám 45lóval. Jó 6000-nél kicsit talán jobban,mert ott adja le az összes lovat,de 6200-nál már tilt. ;) Az oké,hogy 4 szelep de az elég rideg,hogy egy normális előzéshez piros mezőig pörgetni kell. Női sofőrök hajtják őket,én mutattam meg nekik,hogyha előzni akarnak,akkor bizony a 4000,4500 fordulat semmire nem elég. :D

Szóval nekem nem jön be ez a "karakterisztika".

Azért azt nem mondanám, hogy xarok! :D

Iszonyatosan meg vagyok vele elégedve! Még most is olyan, mint egy új autó! Szabályosan új szag van benne! Még! :)

3 hengeres kisautó! Ez a szempont! És ha hiszed, ha nem simán fogom vele a sógorék 80 pacis polo-ját! ;)

Amúgy nekem nem a lóerők miatt kellett, hanem mert 1.2-re kevesebb a biztosításom, mint egy nagyobb ccm.esre. És nem mellékesen iszonyatosan tetszik a formája, minősége, belső kialakítása!

(Az Astra csak később került hozzánk...)

Fogyasztása simán 6 L alatt van, úgyhogy én meg vagyok vele elégedve!

Egyedül akkor van baj, amikor klímával előzni akarnál... :D Nah olyankor klíma kikapcs, aztán előzés után vissza! :D Összességében jó kis autó! Gondom sosem volt vele!! És szerintem azért nem megy az olyan rosszul! :D

A Fábia 1.100 Kg, a Corsa meg 845 Kg, ezért megy érzésre ugyanúgy szerintem!

DE itt a faluba is van egy srácnak ilyen mint a tied 1.2i 45 paci! És konkrétan úgy járt, mint a Taxi-ba a németek: 1 körön kettőt vertem rá! :lol:

De egy új DTL Astrát nem adnék érte... milyen jó is lenne ha most adnának nekem egy teljesen vadonatúj DTL-t :D Az maga lenne a gyönyör! Biztosan kitartana nekem vagy 20 évig! :D

Megosztás:

Azért azt nem mondanám, hogy xarok! :D

Iszonyatosan meg vagyok vele elégedve! Még most is olyan, mint egy új autó! Szabályosan új szag van benne! Még! :)

3 hengeres kisautó! Ez a szempont! És ha hiszed, ha nem simán fogom vele a sógorék 80 pacis polo-ját! ;)

Amúgy nekem nem a lóerők miatt kellett, hanem mert 1.2-re kevesebb a biztosításom, mint egy nagyobb ccm.esre. És nem mellékesen iszonyatosan tetszik a formája, minősége, belső kialakítása!

(Az Astra csak később került hozzánk...)

Fogyasztása simán 6 L alatt van, úgyhogy én meg vagyok vele elégedve!

Egyedül akkor van baj, amikor klímával előzni akarnál... :D Nah olyankor klíma kikapcs, aztán előzés után vissza! :D Összességében jó kis autó! Gondom sosem volt vele!! És szerintem azért nem megy az olyan rosszul! :D

A Fábia 1.100 Kg, a Corsa meg 845 Kg, ezért megy érzésre ugyanúgy szerintem!

DE itt a faluba is van egy srácnak ilyen mint a tied 1.2i 45 paci! És konkrétan úgy járt, mint a Taxi-ba a németek: 1 körön kettőt vertem rá! :lol:

De egy új DTL Astrát nem adnék érte... milyen jó is lenne ha most adnának nekem egy teljesen vadonatúj DTL-t :D Az maga lenne a gyönyör! Biztosan kitartana nekem vagy 20 évig! :D

Amikor ez enyémet vettem 120-nál nem nagyon ment többet. Aztán új vezérlés,gyertyák,kábel,stb... és így 150-et mentem már vele,de -ahogy ilyenkor mondani szokták- ment volna az többet is! ;) De én nem boyrészerkedek vele,mert azért tudom, hogy sokkal többen vannak akik elvernek,mint akik nem. :D

A Polo full gázra kikapcsolja a klímát automatikusan.Fábia nem?

Megosztás:

Amikor ez enyémet vettem 120-nál nem nagyon ment többet. Aztán új vezérlés,gyertyák,kábel,stb... és így 150-et mentem már vele,de -ahogy ilyenkor mondani szokták- ment volna az többet is! ;) De én nem boyrészerkedek vele,mert azért tudom, hogy sokkal többen vannak akik elvernek,mint akik nem. :)

A Polo full gázra kikapcsolja a klímát automatikusan.Fábia nem?

Fogalmam sincs! :D Sosem próbáltam!

Én magamban bízok, az a biztos, ha én kapcsolom ki! :lol:

A Fábia vége 179 volt! GPS szerint! De ez volt a vége... (Sógor csak pislogott, mert az 1.4-é is ennyi 80 pacival)

Egy haveromnak is ilyen van (F), vele mentünk 185-öt! De neki nagyobbak a papucsok alatt! :D

Megosztás:

Fogalmam sincs! :D Sosem próbáltam!

Én magamban bízok, az a biztos, ha én kapcsolom ki! :lol:

A Fábia vége 179 volt! GPS szerint! De ez volt a vége... (Sógor csak pislogott, mert az 1.4-é is ennyi 80 pacival)

Egy haveromnak is ilyen van (F), vele mentünk 185-öt! De neki nagyobbak a papucsok alatt! :D

Egyszer csinálok gyorsulás-videót (titánok harca lesz x12sz vs. 1.2HTP) :) ,mert én legalább annyit megyek a Polo-val,mint a corsával és komolyan nem érzek semmi különbséget. Csak annyi,hogy a polo-t szét is kell forgatni pluszban és a hangját is jobban szeretem a corsának.Mert a négy henger csak szebben jár,mint a három.

Megosztás:

Egyszer csinálok gyorsulás-videót (titánok harca lesz x12sz vs. 1.2HTP) :) ,mert én legalább annyit megyek a Polo-val,mint a corsával és komolyan nem érzek semmi különbséget. Csak annyi,hogy a polo-t szét is kell forgatni pluszban és a hangját is jobban szeretem a corsának.Mert a négy henger csak szebben jár,mint a három.

Legyen úgy! :D

Én szeretem a kis morgós hangját! ;) AZ első autóm (ami a sajátom, és a nevemen van).

De sajna el kell majd adjam.... Kell a pénz a házhoz! :lol: :D Pedig nagyon szeretném megtartani... Mindegy is, marad az Isuzu felújítása, és regadózás... Így legalább marad autóm.. :D

Megosztás:

Egyszer csinálok gyorsulás-videót (titánok harca lesz x12sz vs. 1.2HTP) :D ,mert én legalább annyit megyek a Polo-val,mint a corsával és komolyan nem érzek semmi különbséget. Csak annyi,hogy a polo-t szét is kell forgatni pluszban és a hangját is jobban szeretem a corsának.Mert a négy henger csak szebben jár,mint a három.

Nem is az a baj, ezekkel a kis mocikkal, hogy nem mennek, csak sokan úgy ugrálnak ki velük, mintha lenne komoly gyorsulásuk is.

tudom h itt nincsenek de, ez az ósön parasztok:

Valaki kettőt lapozott a tervdokumentációban. A következő oldalon már a medence volt. :lol:

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.