Dáwid Elküldve Március4, 2011 Megoszt Elküldve Március4, 2011 Ez viszont csak rajtad múlik, általában totál átmegyek a másik sávba ha bicajost kerülök, mégha szemre józan is. A részeg, és a kisgyerek, az a két élőlény, ami képes fizikai korlátokat átlépve, helyből két sávot teleportálni bármely irányba, és akármilyen irányú mozgást, lassulás nélkül, pont az ellenkezőjére változtatni. Tőlük csak félni lehet :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Március4, 2011 Megoszt Elküldve Március4, 2011 A részeg, és a kisgyerek, az a két élőlény, ami képes fizikai korlátokat átlépve, helyből két sávot teleportálni bármely irányba, és akármilyen irányú mozgást, lassulás nélkül, pont az ellenkezőjére változtatni. Tőlük csak félni lehet :D ...vagy belökni az árokba :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Március4, 2011 Megoszt Elküldve Március4, 2011 ...vagy belökni az árokba :lol: Nah de most, ha minden egyes példánynál megállok, kiszállok, belököm az árokba, visszaülök, továbbmegyek, akkor sosem érek oda sehova. Ha kocsival lököm be, akkor meg megint csak nem jó, mert a legjobb esetben is, állandóan autót kéne mosnom, rosszabb esetben meg tarthatok sárvédőt, motorháztetőt, lököst, pár garnitúrával a polcon, mert fogyó eszköz lesz. Sehogy se jó ez, én inkább félek :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Március4, 2011 Megoszt Elküldve Március4, 2011 Nah de most, ha minden egyes példánynál megállok, kiszállok, belököm az árokba, visszaülök, továbbmegyek, akkor sosem érek oda sehova. Ha kocsival lököm be, akkor meg megint csak nem jó, mert a legjobb esetben is, állandóan autót kéne mosnom, rosszabb esetben meg tarthatok sárvédőt, motorháztetőt, lököst, pár garnitúrával a polcon, mert fogyó eszköz lesz. Sehogy se jó ez, én inkább félek :D Adok b+ :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Március4, 2011 Megoszt Elküldve Március4, 2011 Adok b+ :lol: Mondtam már hogy színben kell :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Március4, 2011 Megoszt Elküldve Március4, 2011 Mondtam már hogy színben kell :D Ütni mindegy vazzeg. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Március4, 2011 Megoszt Elküldve Március4, 2011 Ütni mindegy vazzeg. :lol: Persze, de ha tudom előre, hogy mikor lesz megütve, akkor nem kéne másik :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Március4, 2011 Megoszt Elküldve Március4, 2011 Persze, de ha tudom előre, hogy mikor lesz megütve, akkor nem kéne másik :lol: :D Ne fossá, van másik... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Március4, 2011 Megoszt Elküldve Március4, 2011 Ne fossá, van másik... :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
beligrom Elküldve Március5, 2011 Megoszt Elküldve Március5, 2011 Tegnap este megállított egy rendőr igazoltatni. Benn álltak egy mellékutcában, elhaladtam előttük, meg mögöttem egy másik kocsi, és a tükörből láttam, hogy kifodultak utánunk. Na mondom, ez vagy a mögöttem jövőt állítja meg, vagy engem. Aztán mikor megelőzte a mögöttem jövőt, akkor világossá vált, hogy én leszek az áldozat, már nyomta is a villogót. Félreálltam, fiatal aranyos rendőrcsaj odajött az irataimért, aztán hátul nézegették a matricát a rendszámon (utólag már lehet, hogy a szélvédőn levő Opelklubost is), majd a srác odajött, hogy nyissam fel a motorháztetőt. Csodálkoztam, de aztán kiderült, hogy a forgalmimban levő "motorkóddal ellátva" bejegyzés miatt nézte meg, amiről még eddig senki se tudta megmondani, hogy mit is jelent, mivel a motorszám is szerepel a forgalmiban. Most már tudom: simán cserélhetek motort (persze csak azonos motorkódúra), nem számít a motor száma. Kiderült, hogy Opeles a rendőrsrác is, van egy Mantája, mondta hogyan alakította át a motorját, aztán mikor rákérdeztem, hogy ez legális-e, azt mondta, a motorszám nem változott... Mondtam neki, hogy ezen is lehetne olyan átalakítást végezni, hogy a motorszám maradjon (hengerenkénti injektoros hengerfej, rögtön vágta, hogy 82LE-t tudna), mit szólnának hozzá, azt mondta, nem vennék észre... Megcsodálta a BC-t is. Jól elbeszélgettünk, míg a kolleginája ellenőrizte az irataimat rádión. Aztán kibökte, hogy egyszer már látta a kocsimat, csak azért állított meg, mert kíváncsi volt rá közelebbről. Ilyen kellemes igazoltatásom még nem volt :D mázlista :lol: engem pár napja 2 házzal haza előtt állítottak le... "hova megy?" mutatom: ODA :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Március5, 2011 Megoszt Elküldve Március5, 2011 Ehhez nem kellett nagy bátorság olyant csinálj, hogy bedugod egy vödör benzinbe, bekapcsolod, és közben ki-be húzodod a vödörből. ;) mázlista :lol: engem pár napja 2 házzal haza előtt állítottak le... "hova megy?" mutatom: ODA :) Tőlem meg egyszer zsáktelepülésből kifele kérdezték meg, hogy honnan jön? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve Március5, 2011 Megoszt Elküldve Március5, 2011 Tőlem meg egyszer zsáktelepülésből kifele kérdezték meg, hogy honnan jön? :D Tőlem meg azt kérdezik, hogy hova megy! Ez is zsáktelepülés amúgy... És a lakcímkártyán rajta van, hogy pont ezen a településen lakom! :D :) De azért megkérdezik, és olyankor mondom, hogy: HAZA! ;) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Március5, 2011 Megoszt Elküldve Március5, 2011 Tegnap este megállított egy rendőr igazoltatni. Benn álltak egy mellékutcában, elhaladtam előttük, meg mögöttem egy másik kocsi, és a tükörből láttam, hogy kifodultak utánunk. Na mondom, ez vagy a mögöttem jövőt állítja meg, vagy engem. Aztán mikor megelőzte a mögöttem jövőt, akkor világossá vált, hogy én leszek az áldozat, már nyomta is a villogót. Félreálltam, fiatal aranyos rendőrcsaj odajött az irataimért, aztán hátul nézegették a matricát a rendszámon (utólag már lehet, hogy a szélvédőn levő Opelklubost is), majd a srác odajött, hogy nyissam fel a motorháztetőt. Csodálkoztam, de aztán kiderült, hogy a forgalmimban levő "motorkóddal ellátva" bejegyzés miatt nézte meg, amiről még eddig senki se tudta megmondani, hogy mit is jelent, mivel a motorszám is szerepel a forgalmiban. Most már tudom: simán cserélhetek motort (persze csak azonos motorkódúra), nem számít a motor száma. Kiderült, hogy Opeles a rendőrsrác is, van egy Mantája, mondta hogyan alakította át a motorját, aztán mikor rákérdeztem, hogy ez legális-e, azt mondta, a motorszám nem változott... Mondtam neki, hogy ezen is lehetne olyan átalakítást végezni, hogy a motorszám maradjon (hengerenkénti injektoros hengerfej, rögtön vágta, hogy 82LE-t tudna), mit szólnának hozzá, azt mondta, nem vennék észre... Megcsodálta a BC-t is. Jól elbeszélgettünk, míg a kolleginája ellenőrizte az irataimat rádión. Aztán kibökte, hogy egyszer már látta a kocsimat, csak azért állított meg, mert kíváncsi volt rá közelebbről. Ilyen kellemes igazoltatásom még nem volt :D A vectraja nem volt a rendőrnek? Mert arrafelé van egy srác aki mantázik meg vectrazik. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
hakapeszimaki Elküldve Március5, 2011 Megoszt Elküldve Március5, 2011 Tőlem meg azt kérdezik, hogy hova megy! Ez is zsáktelepülés amúgy... És a lakcímkártyán rajta van, hogy pont ezen a településen lakom! :D ;) De azért megkérdezik, és olyankor mondom, hogy: HAZA! :D :lol: Látom hajtasz 1.2 HTP fóbiát is.Te megvagy elégedve ezzel a háromhengeressel? Családban van két ugyanilyen csak VW jel van az elején,hátulján. 65 lóval pont úgy mennek mint az Corsám 45lóval. Jó 6000-nél kicsit talán jobban,mert ott adja le az összes lovat,de 6200-nál már tilt. :) Az oké,hogy 4 szelep de az elég rideg,hogy egy normális előzéshez piros mezőig pörgetni kell. Női sofőrök hajtják őket,én mutattam meg nekik,hogyha előzni akarnak,akkor bizony a 4000,4500 fordulat semmire nem elég. :D Szóval nekem nem jön be ez a "karakterisztika". Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Március5, 2011 Megoszt Elküldve Március5, 2011 A vectraja nem volt a rendőrnek? Mert arrafelé van egy srác aki mantázik meg vectrazik. :D De igen, egy 2.5-ös, ismered? Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Március5, 2011 Megoszt Elküldve Március5, 2011 De igen, egy 2.5-ös, ismered? Jah, akkor igen. Még 2009ben szedett ki minket Gárdonyban. Két kocsival jöttek. Aztán még jött a főnöke is. Amíg a góré rádiózott ő telefonon mutogatta a kocsiját, meg mesélte a dolgokat. :D ja és amúgy 3.0 van benne :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Március5, 2011 Megoszt Elküldve Március5, 2011 Ma az utcánkban láttam egy grafitszínű A corsát elöl jel nélkül, hátul lefalazva, a kasztniból kilógó gumikkal, Blitzes matricával. Ki volt az? Kopasz, vagy rövídhajú emberke vezette. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Március5, 2011 Megoszt Elküldve Március5, 2011 Ma az utcánkban láttam egy grafitszínű A corsát elöl jel nélkül, hátul lefalazva, a kasztniból kilógó gumikkal, Blitzes matricával. Ki volt az? Kopasz, vagy rövídhajú emberke vezette. :D Fatert láttam ilyen kocsival még csütörtökön. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Március5, 2011 Megoszt Elküldve Március5, 2011 Fatert láttam ilyen kocsival még csütörtökön. :D :lol: Az nem lehetett, mert úgy körberecskázták hogy az már nem grafit színű :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Március5, 2011 Megoszt Elküldve Március5, 2011 Fatert láttam ilyen kocsival még csütörtökön. :D Opelosfatert? Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Március5, 2011 Megoszt Elküldve Március5, 2011 :lol: Az nem lehetett, mert úgy körberecskázták hogy az már nem grafit színű :D Nekem csak a falazott csomi nem tetszett, amúgy én is rávertem volna... :) Opelosfatert? Jah :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Március5, 2011 Megoszt Elküldve Március5, 2011 Nekem csak a falazott csomi nem tetszett, amúgy én is rávertem volna... :D Jah :lol: Lehet, de Ő már inkább ősz mint kopasz. :) Majd lekapom a 10 körméről amiért nem jött be. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Március5, 2011 Megoszt Elküldve Március5, 2011 Nekem csak a falazott csomi nem tetszett, amúgy én is rávertem volna... :lol: Jah :D Nekem így is tetszett. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
beligrom Elküldve Március5, 2011 Megoszt Elküldve Március5, 2011 Nekem így is tetszett. :D g***sen? lol :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Március5, 2011 Megoszt Elküldve Március5, 2011 g***sen? lol :D Ha láttad volna azt a gépet, kézzel mostad volna körbe, ha olyan lett volna, csak hogy láthasd tisztán :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts