Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Egyéb csevegés

gsi.tamás

Recommended Posts

Ez viszont csak rajtad múlik, általában totál átmegyek a másik sávba ha bicajost kerülök, mégha szemre józan is.

A részeg, és a kisgyerek, az a két élőlény, ami képes fizikai korlátokat átlépve, helyből két sávot teleportálni bármely irányba, és akármilyen irányú mozgást, lassulás nélkül, pont az ellenkezőjére változtatni. Tőlük csak félni lehet :D

Megosztás:

A részeg, és a kisgyerek, az a két élőlény, ami képes fizikai korlátokat átlépve, helyből két sávot teleportálni bármely irányba, és akármilyen irányú mozgást, lassulás nélkül, pont az ellenkezőjére változtatni. Tőlük csak félni lehet :D

...vagy belökni az árokba :lol:

Megosztás:

...vagy belökni az árokba :lol:

Nah de most, ha minden egyes példánynál megállok, kiszállok, belököm az árokba, visszaülök, továbbmegyek, akkor sosem érek oda sehova. Ha kocsival lököm be, akkor meg megint csak nem jó, mert a legjobb esetben is, állandóan autót kéne mosnom, rosszabb esetben meg tarthatok sárvédőt, motorháztetőt, lököst, pár garnitúrával a polcon, mert fogyó eszköz lesz. Sehogy se jó ez, én inkább félek :D

Megosztás:

Nah de most, ha minden egyes példánynál megállok, kiszállok, belököm az árokba, visszaülök, továbbmegyek, akkor sosem érek oda sehova. Ha kocsival lököm be, akkor meg megint csak nem jó, mert a legjobb esetben is, állandóan autót kéne mosnom, rosszabb esetben meg tarthatok sárvédőt, motorháztetőt, lököst, pár garnitúrával a polcon, mert fogyó eszköz lesz. Sehogy se jó ez, én inkább félek :D

Adok b+ :lol:

Megosztás:

Tegnap este megállított egy rendőr igazoltatni. Benn álltak egy mellékutcában, elhaladtam előttük, meg mögöttem egy másik kocsi, és a tükörből láttam, hogy kifodultak utánunk. Na mondom, ez vagy a mögöttem jövőt állítja meg, vagy engem. Aztán mikor megelőzte a mögöttem jövőt, akkor világossá vált, hogy én leszek az áldozat, már nyomta is a villogót. Félreálltam, fiatal aranyos rendőrcsaj odajött az irataimért, aztán hátul nézegették a matricát a rendszámon (utólag már lehet, hogy a szélvédőn levő Opelklubost is), majd a srác odajött, hogy nyissam fel a motorháztetőt. Csodálkoztam, de aztán kiderült, hogy a forgalmimban levő "motorkóddal ellátva" bejegyzés miatt nézte meg, amiről még eddig senki se tudta megmondani, hogy mit is jelent, mivel a motorszám is szerepel a forgalmiban. Most már tudom: simán cserélhetek motort (persze csak azonos motorkódúra), nem számít a motor száma. Kiderült, hogy Opeles a rendőrsrác is, van egy Mantája, mondta hogyan alakította át a motorját, aztán mikor rákérdeztem, hogy ez legális-e, azt mondta, a motorszám nem változott... Mondtam neki, hogy ezen is lehetne olyan átalakítást végezni, hogy a motorszám maradjon (hengerenkénti injektoros hengerfej, rögtön vágta, hogy 82LE-t tudna), mit szólnának hozzá, azt mondta, nem vennék észre... Megcsodálta a BC-t is. Jól elbeszélgettünk, míg a kolleginája ellenőrizte az irataimat rádión. Aztán kibökte, hogy egyszer már látta a kocsimat, csak azért állított meg, mert kíváncsi volt rá közelebbről. Ilyen kellemes igazoltatásom még nem volt :D

mázlista :lol: engem pár napja 2 házzal haza előtt állítottak le... "hova megy?" mutatom: ODA :D

Megosztás:

Ehhez nem kellett nagy bátorság olyant csinálj, hogy bedugod egy vödör benzinbe, bekapcsolod, és közben ki-be húzodod a vödörből. ;)

mázlista :lol: engem pár napja 2 házzal haza előtt állítottak le... "hova megy?" mutatom: ODA :)

Tőlem meg egyszer zsáktelepülésből kifele kérdezték meg, hogy honnan jön? :D

Megosztás:

Tegnap este megállított egy rendőr igazoltatni. Benn álltak egy mellékutcában, elhaladtam előttük, meg mögöttem egy másik kocsi, és a tükörből láttam, hogy kifodultak utánunk. Na mondom, ez vagy a mögöttem jövőt állítja meg, vagy engem. Aztán mikor megelőzte a mögöttem jövőt, akkor világossá vált, hogy én leszek az áldozat, már nyomta is a villogót. Félreálltam, fiatal aranyos rendőrcsaj odajött az irataimért, aztán hátul nézegették a matricát a rendszámon (utólag már lehet, hogy a szélvédőn levő Opelklubost is), majd a srác odajött, hogy nyissam fel a motorháztetőt. Csodálkoztam, de aztán kiderült, hogy a forgalmimban levő "motorkóddal ellátva" bejegyzés miatt nézte meg, amiről még eddig senki se tudta megmondani, hogy mit is jelent, mivel a motorszám is szerepel a forgalmiban. Most már tudom: simán cserélhetek motort (persze csak azonos motorkódúra), nem számít a motor száma. Kiderült, hogy Opeles a rendőrsrác is, van egy Mantája, mondta hogyan alakította át a motorját, aztán mikor rákérdeztem, hogy ez legális-e, azt mondta, a motorszám nem változott... Mondtam neki, hogy ezen is lehetne olyan átalakítást végezni, hogy a motorszám maradjon (hengerenkénti injektoros hengerfej, rögtön vágta, hogy 82LE-t tudna), mit szólnának hozzá, azt mondta, nem vennék észre... Megcsodálta a BC-t is. Jól elbeszélgettünk, míg a kolleginája ellenőrizte az irataimat rádión. Aztán kibökte, hogy egyszer már látta a kocsimat, csak azért állított meg, mert kíváncsi volt rá közelebbről. Ilyen kellemes igazoltatásom még nem volt :D

A vectraja nem volt a rendőrnek? Mert arrafelé van egy srác aki mantázik meg vectrazik. :lol:

Megosztás:

Tőlem meg azt kérdezik, hogy hova megy!

Ez is zsáktelepülés amúgy... És a lakcímkártyán rajta van, hogy pont ezen a településen lakom! :D ;)

De azért megkérdezik, és olyankor mondom, hogy: HAZA! :D :lol:

Látom hajtasz 1.2 HTP fóbiát is.Te megvagy elégedve ezzel a háromhengeressel?

Családban van két ugyanilyen csak VW jel van az elején,hátulján.

65 lóval pont úgy mennek mint az Corsám 45lóval. Jó 6000-nél kicsit talán jobban,mert ott adja le az összes lovat,de 6200-nál már tilt. :) Az oké,hogy 4 szelep de az elég rideg,hogy egy normális előzéshez piros mezőig pörgetni kell. Női sofőrök hajtják őket,én mutattam meg nekik,hogyha előzni akarnak,akkor bizony a 4000,4500 fordulat semmire nem elég. :D

Szóval nekem nem jön be ez a "karakterisztika".

Megosztás:

De igen, egy 2.5-ös, ismered?

Jah, akkor igen. Még 2009ben szedett ki minket Gárdonyban. Két kocsival jöttek. Aztán még jött a főnöke is. Amíg a góré rádiózott ő telefonon mutogatta a kocsiját, meg mesélte a dolgokat. :D

ja és amúgy 3.0 van benne :lol:

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.