Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Egyéb csevegés

gsi.tamás

Recommended Posts

Sziasztok nem tud valaki Androidos telóra GPS szoftvert ? Olyat ami feltöltött térképet használ ,off line mód.

Van sok, ott van pl. az Igo, annak is van androidos változata. De van Ndrive, Route66 (amik elég közkedveltek), meg még nagyon sok más is.

Megosztás:

Hali Mindenki!

Segítség kéne nekem! A kéziféknél érdekelne a műanyag box szélessége mert könyöklőt szeretnék venni! Lemérném én is de nincs itthon a kocsim! Viszont találtam egy jó könyöklőt amit megvennék mielőtt valaki elhalássza előlem ,de nem tudom a kérdéses méretet! Sürgős lenne a téma!

Köszi előre is!

Megosztás:

Hali Mindenki!

Segítség kéne nekem! A kéziféknél érdekelne a műanyag box szélessége mert könyöklőt szeretnék venni! Lemérném én is de nincs itthon a kocsim! Viszont találtam egy jó könyöklőt amit megvennék mielőtt valaki elhalássza előlem ,de nem tudom a kérdéses méretet! Sürgős lenne a téma!

Köszi előre is!

14cm.

Megosztás:

Jelentem nem. Kifejezetten megvagyok. Bezzeg az a qrva távirányító... nah az eltűnt :D

Még jó hogy a sör nem tűnik el olyan egyszerűen. :lol:

Keresd a hó alatt.....itt már szakad ;)

Itt már elállt. :)

Vazze, akkor úgy néz ki, mégsem a sört húztad le :D

Kész... :D

Megosztás:

Keresd a hó alatt.....itt már szakad :D

Itt is. Fizót megkaptam, reggel teletank, mert már csak gázolajpárával közlekedtem 2 napja, aztán este mosás, mert koszos volt a drága. Mosóból beültünk egy helyre haverokkal, aztán mikor rájöttem hogy kinthagytam a cigit a kocsiban, és kimentem érte, már havas volt a teteje. Utánam jöttek, hogy kire haragszom ennyire :lol:

Vazze, akkor úgy néz ki, mégsem a sört húztad le :)

Azt tuti nem, mert olyat már jó ideje nem láttam :D

Megosztás:

Legalább mehetesz holnap kocsival dolgozni. Vonatok már tuti most sem járnak, mávot ismerve :D

Jaja. :) Ilyenkor azért eltűntetem a nyomát is annak, hogy van rajtam mávos pulóver. ;)

Ja, mint sárgaláz a lepratelepen.... :D Nálatok még mindig szmogriadó van?

Mé? Volt? :lol: :D

Megosztás:

Itt is. Fizót megkaptam, reggel teletank, mert már csak gázolajpárával közlekedtem 2 napja, aztán este mosás, mert koszos volt a drága. Mosóból beültünk egy helyre haverokkal, aztán mikor rájöttem hogy kinthagytam a cigit a kocsiban, és kimentem érte, már havas volt a teteje. Utánam jöttek, hogy kire haragszom ennyire :D

Azt tuti nem, mert olyat már jó ideje nem láttam :lol:

1. Kár volt, holnapra semmit nem ér. :D

2. Ilyen süket dumát rég hallottam... :) ;)

Megosztás:

Küszöböket üregvédőztem ma délután,hiába használtam maszkot az oldószerektől frankón belazultam! :D

Nem vagyok hozzászokva... :lol:

A múltkor ragasztottam a műhelyben, aztán szóltak hogy menni kéne címre. Kicsámpáztam a műhelyből, rámnéztek, és ketten mondták sztereoban, hogy nem én fogok vezetni :D

Megosztás:

Küszöböket üregvédőztem ma délután,hiába használtam maszkot az oldószerektől frankón belazultam! :lol:

Nem vagyok hozzászokva... :D

Nekem meg a homoszóró porja belement az orromba, és úgy érzem magam mintha meg lennék fázva... lehet letolok egy neocitránt...

Megosztás:

Sziasztok!

Lassan aktuális lesz az Astrám kék belső kárpitjainak cseréje.

Viszonylag szép állapotban vannak, de nekem nem tetszik, feketét szeretnék.

Van esetleg valaki, akinek fekete van, és kék kellene?

Szívesen cserélnék :D

Nekem tetszik a kék, de szürkém van :lol:

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.