Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Egyéb csevegés

gsi.tamás

Recommended Posts

Inkább akkor ugy mondom,hogy utángyártott lesz lehet!bontottat nem találtam!Hívtam bontót és nincs!

Dáwid cartárs kovácsoltatott, ha jól emlékszem, és nem is olyan sokért jót. Talán nekem sem ártana egy új rugókészlet, de főleg a hátsók, mintha elfáradtak volna. Még nem néztem alá, remélem nem törött(ek). :D

Megosztás:

El is tört neki.

akkor tényleg jó lehetett

..amig el nem tört :D ...de erről nem tudtam, ez valahogy nekem kimaradt. Ellenben meglehet, hogy bármilyen is lett volna eltört volna neki, hiszen tonnaszámra hordja a másolópapirokat meg egyebeket a Bp.-i utakon száguldozva... :lol:

Megosztás:

mondjuk ha látnád a tulajdonosát ;)

Dóri autója amúgy :)

Ésséénménláttamméég?? :lol: (tudom, miért nem vártam meg ott, de akkor bekönnyeztem volna, ha tovább kell néznem azt a hűtőmaszkot :D )

Viszont eltaláltam hogy női :D

El is tört neki.

akkor tényleg jó lehetett

Amit az kapott, qrvajó volt :D a gyári rugók nem tartottak pakolással tán csak 2 hónapot nálam, és addig is húzta a s.ggét állandóan ;) A kovácsolt az jó volt, tetszett, és elég sokáig húzta, vagy másfél évig benne volt. Ugyan oda mentem vissza, és még ő is pislogott, hogy ezt el tudtam törni egy astrával. Úgyhogy fogott egy pár ójudi rugót, és most azokat kaptam :D Eddig facák :D

Megosztás:

Amit az kapott, qrvajó volt :lol: a gyári rugók nem tartottak pakolással tán csak 2 hónapot nálam, és addig is húzta a s.ggét állandóan :D A kovácsolt az jó volt, tetszett, és elég sokáig húzta, vagy másfél évig benne volt. Ugyan oda mentem vissza, és még ő is pislogott, hogy ezt el tudtam törni egy astrával. Úgyhogy fogott egy pár ójudi rugót, és most azokat kaptam :D Eddig [/b]facák :)

;) várd a holnapot b+ :D

Megosztás:

Akkor itt a köv megoldás.... :lol:

A következő megoldásomat felfújósra tervezem, csak az kicsit többért van, mint amennyi pénzem lesz rá :D De azért tervezni nagyon tudok :D Mindegy, ez elvan, vigyázok is rá. Bejelentettem hogy 20 doboznál többet nem fogok egy körben vinni vele, úgyhogy már csak 25 környékét teszek bele :)

Megosztás:

A következő megoldásomat felfújósra tervezem, csak az kicsit többért van, mint amennyi pénzem lesz rá :D De azért tervezni nagyon tudok :lol: Mindegy, ez elvan, vigyázok is rá. Bejelentettem hogy 20 doboznál többet nem fogok egy körben vinni vele, úgyhogy már csak 25 környékét teszek bele :D

Bemész egy traktoros boltba, veszel két "gátlót" berakod és kész...megcsinálod mint Breki...

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.