mélykék76 Elküldve Március1, 2011 Megoszt Elküldve Március1, 2011 Az eibach-ot kihagynám! :D KW ? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zozo astra1.6 16v Elküldve Március1, 2011 Megoszt Elküldve Március1, 2011 74 Link to comment Megosztás: More sharing options...
zozo astra1.6 16v Elküldve Március1, 2011 Megoszt Elküldve Március1, 2011 Inkább akkor ugy mondom,hogy utángyártott lesz lehet!bontottat nem találtam!Hívtam bontót és nincs! Link to comment Megosztás: More sharing options...
brezsó Elküldve Március1, 2011 Megoszt Elküldve Március1, 2011 Inkább akkor ugy mondom,hogy utángyártott lesz lehet!bontottat nem találtam!Hívtam bontót és nincs! Dáwid cartárs kovácsoltatott, ha jól emlékszem, és nem is olyan sokért jót. Talán nekem sem ártana egy új rugókészlet, de főleg a hátsók, mintha elfáradtak volna. Még nem néztem alá, remélem nem törött(ek). :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Március1, 2011 Megoszt Elküldve Március1, 2011 Dáwid cartárs kovácsoltatott, ha jól emlékszem, és nem is olyan sokért jót. Talán nekem sem ártana egy új rugókészlet, de főleg a hátsók, mintha elfáradtak volna. Még nem néztem alá, remélem nem törött(ek). :D El is tört neki. Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Március1, 2011 Megoszt Elküldve Március1, 2011 KW ? :D GAZ Gold. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
beligrom Elküldve Március1, 2011 Megoszt Elküldve Március1, 2011 El is tört neki. akkor tényleg jó lehetett Link to comment Megosztás: More sharing options...
brezsó Elküldve Március1, 2011 Megoszt Elküldve Március1, 2011 El is tört neki. akkor tényleg jó lehetett ..amig el nem tört :D ...de erről nem tudtam, ez valahogy nekem kimaradt. Ellenben meglehet, hogy bármilyen is lett volna eltört volna neki, hiszen tonnaszámra hordja a másolópapirokat meg egyebeket a Bp.-i utakon száguldozva... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
beligrom Elküldve Március1, 2011 Megoszt Elküldve Március1, 2011 ..amig el nem tört :lol: ...de erről nem tudtam, ez valahogy nekem kimaradt. Ellenben meglehet, hogy bármilyen is lett volna eltört volna neki, hiszen tonnaszámra hordja a másolópapirokat meg egyebeket a Bp.-i utakon száguldozva... :D a parkolásról ne is beszéljünk :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Március1, 2011 Megoszt Elküldve Március1, 2011 Én majd elviszem a lovat egy mérésre, hogy hol tartanak a gátlók...aztán meglátom, hogy mi legyen a bilstein rugókkal.... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Március1, 2011 Megoszt Elküldve Március1, 2011 mondjuk ha látnád a tulajdonosát ;) Dóri autója amúgy :) Ésséénménláttamméég?? :lol: (tudom, miért nem vártam meg ott, de akkor bekönnyeztem volna, ha tovább kell néznem azt a hűtőmaszkot :D ) Viszont eltaláltam hogy női :D El is tört neki. akkor tényleg jó lehetett Amit az kapott, qrvajó volt :D a gyári rugók nem tartottak pakolással tán csak 2 hónapot nálam, és addig is húzta a s.ggét állandóan ;) A kovácsolt az jó volt, tetszett, és elég sokáig húzta, vagy másfél évig benne volt. Ugyan oda mentem vissza, és még ő is pislogott, hogy ezt el tudtam törni egy astrával. Úgyhogy fogott egy pár ójudi rugót, és most azokat kaptam :D Eddig facák :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Március1, 2011 Megoszt Elküldve Március1, 2011 Amit az kapott, qrvajó volt :lol: a gyári rugók nem tartottak pakolással tán csak 2 hónapot nálam, és addig is húzta a s.ggét állandóan :D A kovácsolt az jó volt, tetszett, és elég sokáig húzta, vagy másfél évig benne volt. Ugyan oda mentem vissza, és még ő is pislogott, hogy ezt el tudtam törni egy astrával. Úgyhogy fogott egy pár ójudi rugót, és most azokat kaptam :D Eddig [/b]facák :) ;) várd a holnapot b+ :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Március1, 2011 Megoszt Elküldve Március1, 2011 :lol: várd a holnapot b+ :D Majd szólok ha ezeket is elintéztem, de a mester is mondta, hogy szóljak ha ezt is sikerült eltörni, mert kezdi érdekelni, hogy mit csinálok vele :D :) Holnap amúgy nem lesz rámolás, majd pénteken, vagy jövő hét elején ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Március1, 2011 Megoszt Elküldve Március1, 2011 Majd szólok ha ezeket is elintéztem, de a mester is mondta, hogy szóljak ha ezt is sikerült eltörni, mert kezdi érdekelni, hogy mit csinálok vele :D :lol: Holnap amúgy nem lesz rámolás, majd pénteken, vagy jövő hét elején :D Puding. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Március1, 2011 Megoszt Elküldve Március1, 2011 Puding. :D A puding nem törik el :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Március1, 2011 Megoszt Elküldve Március1, 2011 A puding nem törik el :lol: Akkor itt a köv megoldás.... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Március1, 2011 Megoszt Elküldve Március1, 2011 Akkor itt a köv megoldás.... :lol: A következő megoldásomat felfújósra tervezem, csak az kicsit többért van, mint amennyi pénzem lesz rá :D De azért tervezni nagyon tudok :D Mindegy, ez elvan, vigyázok is rá. Bejelentettem hogy 20 doboznál többet nem fogok egy körben vinni vele, úgyhogy már csak 25 környékét teszek bele :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Március1, 2011 Megoszt Elküldve Március1, 2011 A következő megoldásomat felfújósra tervezem, csak az kicsit többért van, mint amennyi pénzem lesz rá :D De azért tervezni nagyon tudok :lol: Mindegy, ez elvan, vigyázok is rá. Bejelentettem hogy 20 doboznál többet nem fogok egy körben vinni vele, úgyhogy már csak 25 környékét teszek bele :D Bemész egy traktoros boltba, veszel két "gátlót" berakod és kész...megcsinálod mint Breki... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Március1, 2011 Megoszt Elküldve Március1, 2011 Bemész egy traktoros boltba, veszel két "gátlót" berakod és kész...megcsinálod mint Breki... Mióta megnéztem az övét, azóta akarok olyat :D :) Nem találok én ilyet ki, csak úgy magamtól :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Március1, 2011 Megoszt Elküldve Március1, 2011 Mióta megnéztem az övét, azóta akarok olyat :D :) Nem találok én ilyet ki, csak úgy magamtól :lol: :D Andrisnak fújható gátlói vannak, viszont te vehetnél simán csak "lufit"... :D errájd ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Március1, 2011 Megoszt Elküldve Március1, 2011 Andrisnak fújható gátlói vannak, viszont te vehetnél simán csak "lufit"... :) errájd :D nófákingerrájd :D Marad az erős rugó :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Március1, 2011 Megoszt Elküldve Március1, 2011 nófákingerrájd :D Marad az erős rugó :D Akkor gyúrjá' b+ :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Március1, 2011 Megoszt Elküldve Március1, 2011 Akkor gyúrjá' b+ :D Azt teszem. Most pl. kimegyek a konyhába, és gyúrok pocira egy kicsit, mert éhes vagyok. Aztán kinézek az ablakon, alacsonyabb lett -e tőle az autó :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kknl Elküldve Március2, 2011 Megoszt Elküldve Március2, 2011 Sziasztok nem tud valaki Androidos telóra GPS szoftvert ? Olyat ami feltöltött térképet használ ,off line mód. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Március2, 2011 Megoszt Elküldve Március2, 2011 Ésséénménláttamméég?? :D mert nem jártál korábban Lurdyhoz :D ha jobb idő lesz, akkor elintézem, hogy kijöjjön :) csak hogy elmondhasd neki, amit itt leírtál :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts