yankee Elküldve Február28, 2011 Megoszt Elküldve Február28, 2011 hali! valaki próbált már beletenni F Astrába más Astra típusú üléseket? mondjuk H vagy G Astra ülést? SOSE SENKI. Ezekről nem tudok semmit. :D :D Más típusú Astrát még nem próbáltam bele. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
CoolAdam Elküldve Február28, 2011 Megoszt Elküldve Február28, 2011 hali! valaki próbált már beletenni F Astrába más Astra típusú üléseket? mondjuk H vagy G Astra ülést? Hát mivel hogy egyre újabb generációsak lettek más kaszni minden és a biztonságtechniak is meg a kényelmi igény is nőtt sztem különbüznek! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
yankee Elküldve Február28, 2011 Megoszt Elküldve Február28, 2011 Hát mivel hogy egyre újabb generációsak lettek más kaszni minden és a biztonságtechniak is meg a kényelmi igény is nőtt sztem különbüznek! :D Ez mind semmit sem jelent. De ha kadettba be lehet rakni a g-belsőt akkor f-astrába is. Nekem se Opel ülés van benn.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
CoolAdam Elküldve Február28, 2011 Megoszt Elküldve Február28, 2011 Ez mind semmit sem jelent. De ha kadettba be lehet rakni a g-belsőt akkor f-astrába is. Nekem se Opel ülés van benn.... Mondjuk ezt adom!! :D :D de nem hiszem h más típusú autóé van benne! v igen? :) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
yankee Elküldve Február28, 2011 Megoszt Elküldve Február28, 2011 Mondjuk ezt adom!! :D :D de nem hiszem h más típusú autóé van benne! v igen? :D :lol: Nap mint nap abba ülök. SZTED :D Csak tudom mi van benne amúgy Saab 9-5 (bőr)ülés van benne. :) Párszor már volt téma. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
CoolAdam Elküldve Február28, 2011 Megoszt Elküldve Február28, 2011 Nap mint nap abba ülök. SZTED :) Csak tudom mi van benne amúgy Saab 9-5 (bőr)ülés van benne. ;) Párszor már volt téma. :D Jóóvan nem kell feszkózni!! :D ;) :D :lol: :D csak írtam!! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Február28, 2011 Megoszt Elküldve Február28, 2011 milyen kabrióról van szó ? :D amúgy többet nem írom le : nem BE hanem KIömlő van a gsi motorháztetőn :) ;) Róla: 1 2 Szinte olyan mintha végignézés közben, fél méterről homokot szórnának a szemembe, amikor a "króm" részekhez érek :lol: Pedig amúgy nagyonnagyon, de így nagyonnem :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
neodd Elküldve Február28, 2011 Megoszt Elküldve Február28, 2011 Róla: 1 2 Szinte olyan mintha végignézés közben, fél méterről homokot szórnának a szemembe, amikor a "króm" részekhez érek :lol: Pedig amúgy nagyonnagyon, de így nagyonnem :D Az nekem sem tetszik. Meg mondjuk még zavar benne a kevés ajtó, és az a "papír" tető. :D :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Breki Elküldve Február28, 2011 Megoszt Elküldve Február28, 2011 Róla: 1 2 Szinte olyan mintha végignézés közben, fél méterről homokot szórnának a szemembe, amikor a "króm" részekhez érek :D Pedig amúgy nagyonnagyon, de így nagyonnem :D Kár volt annyi pénzt költeni arra a sok krómra......jobban járt volna, ha a sárvédőn a horpit javíttatja meg belőle :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Február28, 2011 Megoszt Elküldve Február28, 2011 Kár volt annyi pénzt költeni arra a sok krómra......jobban járt volna, ha a sárvédőn a horpit javíttatja meg belőle :D Asszem az már későbbi, de nem értem hogy mi volt az ami eszébe jutott amikor feltette az autóra ezeket... gyönyörűen beleillenek a környezetükbe ezek az alkatrészek :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
beligrom Elküldve Február28, 2011 Megoszt Elküldve Február28, 2011 Róla: 1 2 Szinte olyan mintha végignézés közben, fél méterről homokot szórnának a szemembe, amikor a "króm" részekhez érek :lol: Pedig amúgy nagyonnagyon, de így nagyonnem :D öcsém... egy olyan tockos kellett volna neki amikor ezt a krómot kitalálta h egyből elfelejtse (az M345678910 tükörrel együtt)... amugy nagyon baba lenne. kár h a belsejéről nincs kép full fekete kárpit + bőrrel lenne az igazi (ha nem az van benne :D ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Február28, 2011 Megoszt Elküldve Február28, 2011 öcsém... egy olyan tockos kellett volna neki amikor ezt a krómot kitalálta h egyből elfelejtse (az M345678910 tükörrel együtt)... amugy nagyon baba lenne. kár h a belsejéről nincs kép full fekete kárpit + bőrrel lenne az igazi (ha nem az van benne :D ) Az van benne, de a króm ott sem marad el :lol: Minden szellőzőrostély csicsa-edition :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endre06 Elküldve Március1, 2011 Megoszt Elküldve Március1, 2011 hát figyi nem hiszem el hoyg te soha nem mentél még gyorsan...csak repülötéren gyorsulásin...ha igen akkor le a kalappal...majd 1szer biztos történik velem valami és ha túlélem akkor majd talán kilépek a sebesség mámorából és beállok nagypapásra...de most amig mást nem bántok vele addig elvagyok :lol: 1x mentem gyorsan az előző autómmal kipróbáltam pontosan 145-el mentem letekert első ablakokkal, utánna meg sajnáltam az autót hogy remélem nem ment benne tönkre semmi. Meg egyszer gyorsúltam is azzal az autóval 1-ből 1-et nyertem és úgy voltam vele a csúcson kell abbahagyni! :D Amúgy most nem a gyorsan menéssel van a gond mert ha kinyírod magad de más nem sérül meg akkor az a te dolgod. De apám tűzoltó volt, ma már nyugdíjjas nahh ő mesélt már egy két sztorit hogy emberkét mennyire hogy szedték össze nem egy helyről a darabjait. És nem elrettentő példaképp mesélte hanem én kérdeztem, tudnék mesélni 1-2sztorit. Az a baj hogy hiába mond bárki bármint amíg valakinek nem az ismerőseivel, magával, vagy a családtagjaival történik a baj. Nem azt mondom, hogy ne menjen ki senki az utcára mert a zebrán is elcsaphatják hanem, hogy feleslegesen ne kockáztasson senki. Nem kell megfogadni a gondolataimat, elég ha végigolvasod, a döntés rajtad áll! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Március1, 2011 Megoszt Elküldve Március1, 2011 Pista! Ez a Cabrio a "Gizike"? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
beligrom Elküldve Március1, 2011 Megoszt Elküldve Március1, 2011 találtam egy 2009es blokkot, omv carrere 95 291ft/l... elteszem emlékbe, hogy ilyen is volt :D :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
hakapeszimaki Elküldve Március1, 2011 Megoszt Elküldve Március1, 2011 1x mentem gyorsan az előző autómmal kipróbáltam pontosan 145-el mentem letekert első ablakokkal, utánna meg sajnáltam az autót hogy remélem nem ment benne tönkre semmi. Meg egyszer gyorsúltam is azzal az autóval 1-ből 1-et nyertem és úgy voltam vele a csúcson kell abbahagyni! :D Amúgy most nem a gyorsan menéssel van a gond mert ha kinyírod magad de más nem sérül meg akkor az a te dolgod. De apám tűzoltó volt, ma már nyugdíjjas nahh ő mesélt már egy két sztorit hogy emberkét mennyire hogy szedték össze nem egy helyről a darabjait. És nem elrettentő példaképp mesélte hanem én kérdeztem, tudnék mesélni 1-2sztorit. Az a baj hogy hiába mond bárki bármint amíg valakinek nem az ismerőseivel, magával, vagy a családtagjaival történik a baj. Nem azt mondom, hogy ne menjen ki senki az utcára mert a zebrán is elcsaphatják hanem, hogy feleslegesen ne kockáztasson senki. Nem kell megfogadni a gondolataimat, elég ha végigolvasod, a döntés rajtad áll! :D Egyetértek! Mélységesen. Szoktam néha sokkal erősebb autókkal menni,mint az enyém. De azokkal sem előzök,csak ha biztosan nem érnek oda szemből,belátom az utat. Pályán egyszer mentem 730tds-el óra szerint 220-al,de akkor is úgy,hogy szinte üres volt az út. A corsa legalább igazi éhezőművész,tökéletesen elég nekem,de főleg most,hogy jön a 400ft-nál is drágább benzin,így lassan nem lesz kit megelőzni. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Március1, 2011 Megoszt Elküldve Március1, 2011 Róla: 1 2 Szinte olyan mintha végignézés közben, fél méterről homokot szórnának a szemembe, amikor a "króm" részekhez érek :lol: Pedig amúgy nagyonnagyon, de így nagyonnem :D mondjuk ha látnád a tulajdonosát :) Dóri autója amúgy :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Március1, 2011 Megoszt Elküldve Március1, 2011 Pista! Ez a Cabrio a "Gizike"? :D nem, ez 1.6nagyon nemmegy :lol: :D :) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zozo astra1.6 16v Elküldve Március1, 2011 Megoszt Elküldve Március1, 2011 Szevasztok! Az lenne a kérdésem,hogy 5ajtós astra F-be van e valakinek ültető szettje?Ha igen akkor arra lennék kiváncsi,hogy például 4 személlyel és csomaggal mennyire ér le az alja? Mert nekem tegnap sikeresen eltört a bal első rugóm!És azon gondolkozok,hogy vagy gyári megy bele vagy ültetőszett! Ki melyikre voksol? Üdv.:zozo Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Március1, 2011 Megoszt Elküldve Március1, 2011 Szevasztok! Az lenne a kérdésem,hogy 5ajtós astra F-be van e valakinek ültető szettje?Ha igen akkor arra lennék kiváncsi,hogy például 4 személlyel és csomaggal mennyire ér le az alja? Mert nekem tegnap sikeresen eltört a bal első rugóm!És azon gondolkozok,hogy vagy gyári megy bele vagy ültetőszett! Ki melyikre voksol? Üdv.:zozo Tegyük fel, nem csak egy fajta ültetőrugó létezik.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
zozo astra1.6 16v Elküldve Március1, 2011 Megoszt Elküldve Március1, 2011 Én olyat találtam a neten,hogy 30/40mm az ültetés! http://auto-motor.teszvesz.hu/alkatresz_fe...1444973037.html Konkrétan ezt találtam a neten!Milyen ültető rugót mondotok?Vagy milyen árakban az ültető rugó? Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Március1, 2011 Megoszt Elküldve Március1, 2011 1x mentem gyorsan az előző autómmal kipróbáltam pontosan 145-el mentem letekert első ablakokkal, utánna meg sajnáltam az autót hogy remélem nem ment benne tönkre semmi. Meg egyszer gyorsúltam is azzal az autóval 1-ből 1-et nyertem és úgy voltam vele a csúcson kell abbahagyni! :lol: Amúgy most nem a gyorsan menéssel van a gond mert ha kinyírod magad de más nem sérül meg akkor az a te dolgod. De apám tűzoltó volt, ma már nyugdíjjas nahh ő mesélt már egy két sztorit hogy emberkét mennyire hogy szedték össze nem egy helyről a darabjait. És nem elrettentő példaképp mesélte hanem én kérdeztem, tudnék mesélni 1-2sztorit. Az a baj hogy hiába mond bárki bármint amíg valakinek nem az ismerőseivel, magával, vagy a családtagjaival történik a baj. Nem azt mondom, hogy ne menjen ki senki az utcára mert a zebrán is elcsaphatják hanem, hogy feleslegesen ne kockáztasson senki. Nem kell megfogadni a gondolataimat, elég ha végigolvasod, a döntés rajtad áll! :D Az asszony meg a balesetin melózik, ő is szokott mesélni.... :D Szevasztok! Az lenne a kérdésem,hogy 5ajtós astra F-be van e valakinek ültető szettje?Ha igen akkor arra lennék kiváncsi,hogy például 4 személlyel és csomaggal mennyire ér le az alja? Mert nekem tegnap sikeresen eltört a bal első rugóm!És azon gondolkozok,hogy vagy gyári megy bele vagy ültetőszett! Ki melyikre voksol?Üdv.:zozo Részemről a gyárira. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Március1, 2011 Megoszt Elküldve Március1, 2011 Én olyat találtam a neten,hogy 30/40mm az ültetés! http://auto-motor.teszvesz.hu/alkatresz_fe...1444973037.html Konkrétan ezt találtam a neten!Milyen ültető rugót mondotok?Vagy milyen árakban az ültető rugó? lehet költeni a pénzed ? jeeeeeeeeeee akkor eibach :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zozo astra1.6 16v Elküldve Március1, 2011 Megoszt Elküldve Március1, 2011 Az eibach-ot kihagynám! :D Lehet,hogy aztán gyári fog maradni!kb milyen árban mozoghatnak a gyáriak?Vett valaki mostanában?el és hátsó! Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Március1, 2011 Megoszt Elküldve Március1, 2011 Az eibach-ot kihagynám! :D Lehet,hogy aztán gyári fog maradni!kb milyen árban mozoghatnak a gyáriak?Vett valaki mostanában?el és hátsó! Újat tudsz nézni akár az UNIX honlapján, nem tudom mi számít gyárinak, én bontott hátsót vettem 10 ezer/pár-ért. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts