Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Egyéb csevegés

gsi.tamás

Recommended Posts

Hát mivel hogy egyre újabb generációsak lettek más kaszni minden és a biztonságtechniak is meg a kényelmi igény is nőtt sztem különbüznek! :D

Ez mind semmit sem jelent. De ha kadettba be lehet rakni a g-belsőt akkor f-astrába is. Nekem se Opel ülés van benn....

Megosztás:

milyen kabrióról van szó ? :D

amúgy többet nem írom le : nem BE hanem KIömlő van a gsi motorháztetőn :) ;)

Róla:

1

2

Szinte olyan mintha végignézés közben, fél méterről homokot szórnának a szemembe, amikor a "króm" részekhez érek :lol: Pedig amúgy nagyonnagyon, de így nagyonnem :D

Megosztás:

Róla:

1

2

Szinte olyan mintha végignézés közben, fél méterről homokot szórnának a szemembe, amikor a "króm" részekhez érek :lol: Pedig amúgy nagyonnagyon, de így nagyonnem :D

Az nekem sem tetszik. Meg mondjuk még zavar benne a kevés ajtó, és az a "papír" tető. :D :)

Megosztás:

Róla:

1

2

Szinte olyan mintha végignézés közben, fél méterről homokot szórnának a szemembe, amikor a "króm" részekhez érek :D Pedig amúgy nagyonnagyon, de így nagyonnem :D

Kár volt annyi pénzt költeni arra a sok krómra......jobban járt volna, ha a sárvédőn a horpit javíttatja meg belőle :lol:

Megosztás:

Kár volt annyi pénzt költeni arra a sok krómra......jobban járt volna, ha a sárvédőn a horpit javíttatja meg belőle :D

Asszem az már későbbi, de nem értem hogy mi volt az ami eszébe jutott amikor feltette az autóra ezeket... gyönyörűen beleillenek a környezetükbe ezek az alkatrészek :lol:

Megosztás:

Róla:

1

2

öcsém... egy olyan tockos kellett volna neki amikor ezt a krómot kitalálta h egyből elfelejtse (az M345678910 tükörrel együtt)... amugy nagyon baba lenne. kár h a belsejéről nincs kép full fekete kárpit + bőrrel lenne az igazi (ha nem az van benne :D )

Megosztás:

öcsém... egy olyan tockos kellett volna neki amikor ezt a krómot kitalálta h egyből elfelejtse (az M345678910 tükörrel együtt)... amugy nagyon baba lenne. kár h a belsejéről nincs kép full fekete kárpit + bőrrel lenne az igazi (ha nem az van benne :D )

Az van benne, de a króm ott sem marad el :lol: Minden szellőzőrostély csicsa-edition :D

Megosztás:

hát figyi nem hiszem el hoyg te soha nem mentél még gyorsan...csak repülötéren gyorsulásin...ha igen akkor le a kalappal...majd 1szer biztos történik velem valami és ha túlélem akkor majd talán kilépek a sebesség mámorából és beállok nagypapásra...de most amig mást nem bántok vele addig elvagyok :lol:

1x mentem gyorsan az előző autómmal kipróbáltam pontosan 145-el mentem letekert első ablakokkal, utánna meg sajnáltam az autót hogy remélem nem ment benne tönkre semmi. Meg egyszer gyorsúltam is azzal az autóval 1-ből 1-et nyertem és úgy voltam vele a csúcson kell abbahagyni! :D

Amúgy most nem a gyorsan menéssel van a gond mert ha kinyírod magad de más nem sérül meg akkor az a te dolgod. De apám tűzoltó volt, ma már nyugdíjjas nahh ő mesélt már egy két sztorit hogy emberkét mennyire hogy szedték össze nem egy helyről a darabjait. És nem elrettentő példaképp mesélte hanem én kérdeztem, tudnék mesélni 1-2sztorit. Az a baj hogy hiába mond bárki bármint amíg valakinek nem az ismerőseivel, magával, vagy a családtagjaival történik a baj. Nem azt mondom, hogy ne menjen ki senki az utcára mert a zebrán is elcsaphatják hanem, hogy feleslegesen ne kockáztasson senki.

Nem kell megfogadni a gondolataimat, elég ha végigolvasod, a döntés rajtad áll! :D

Megosztás:

1x mentem gyorsan az előző autómmal kipróbáltam pontosan 145-el mentem letekert első ablakokkal, utánna meg sajnáltam az autót hogy remélem nem ment benne tönkre semmi. Meg egyszer gyorsúltam is azzal az autóval 1-ből 1-et nyertem és úgy voltam vele a csúcson kell abbahagyni! :D

Amúgy most nem a gyorsan menéssel van a gond mert ha kinyírod magad de más nem sérül meg akkor az a te dolgod. De apám tűzoltó volt, ma már nyugdíjjas nahh ő mesélt már egy két sztorit hogy emberkét mennyire hogy szedték össze nem egy helyről a darabjait. És nem elrettentő példaképp mesélte hanem én kérdeztem, tudnék mesélni 1-2sztorit. Az a baj hogy hiába mond bárki bármint amíg valakinek nem az ismerőseivel, magával, vagy a családtagjaival történik a baj. Nem azt mondom, hogy ne menjen ki senki az utcára mert a zebrán is elcsaphatják hanem, hogy feleslegesen ne kockáztasson senki.

Nem kell megfogadni a gondolataimat, elég ha végigolvasod, a döntés rajtad áll! :D

Egyetértek! Mélységesen.

Szoktam néha sokkal erősebb autókkal menni,mint az enyém. De azokkal sem előzök,csak ha biztosan nem érnek oda szemből,belátom az utat.

Pályán egyszer mentem 730tds-el óra szerint 220-al,de akkor is úgy,hogy szinte üres volt az út.

A corsa legalább igazi éhezőművész,tökéletesen elég nekem,de főleg most,hogy jön a 400ft-nál is drágább benzin,így lassan nem lesz kit megelőzni. :lol:

Megosztás:

Szevasztok!

Az lenne a kérdésem,hogy 5ajtós astra F-be van e valakinek ültető szettje?Ha igen akkor arra lennék kiváncsi,hogy például 4 személlyel és csomaggal mennyire ér le az alja?

Mert nekem tegnap sikeresen eltört a bal első rugóm!És azon gondolkozok,hogy vagy gyári megy bele vagy ültetőszett!

Ki melyikre voksol?

Üdv.:zozo

Megosztás:

Szevasztok!

Az lenne a kérdésem,hogy 5ajtós astra F-be van e valakinek ültető szettje?Ha igen akkor arra lennék kiváncsi,hogy például 4 személlyel és csomaggal mennyire ér le az alja?

Mert nekem tegnap sikeresen eltört a bal első rugóm!És azon gondolkozok,hogy vagy gyári megy bele vagy ültetőszett!

Ki melyikre voksol?

Üdv.:zozo

Tegyük fel, nem csak egy fajta ültetőrugó létezik....

Megosztás:

1x mentem gyorsan az előző autómmal kipróbáltam pontosan 145-el mentem letekert első ablakokkal, utánna meg sajnáltam az autót hogy remélem nem ment benne tönkre semmi. Meg egyszer gyorsúltam is azzal az autóval 1-ből 1-et nyertem és úgy voltam vele a csúcson kell abbahagyni! :lol:

Az asszony meg a balesetin melózik, ő is szokott mesélni.... :D

Szevasztok!

Ki melyikre voksol?Üdv.:zozo

Részemről a gyárira.

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.