Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Egyéb csevegés

gsi.tamás

Recommended Posts

Kb. 10-et csal felfelé álltalában. :lol:

Lehet,hogy a gumi sem váltóméret akkor még csalhat.

Amúgy elég bátor dolog egy nemrég vásárolt autóval ilyen téli útviszonyok között csapatni. :D

Sok baleset és problémamentes kilométert kívánok. ;)

hát tavasszal ugyis felkell ujitatnom a motort, ugyh jah! am hozzá szoktam már h igy vezetek és csak ugy megyek h másokat ne veszélyeztessek és persze olyan uton amit már csukott szemmel ismerek...am köszi a jo kivánságod...figyelek majd :D hasonlókat kivánok :)

Megosztás:

hát tavasszal ugyis felkell ujitatnom a motort, ugyh jah! am hozzá szoktam már h igy vezetek és csak ugy megyek h másokat ne veszélyeztessek és persze olyan úton amit már csukott szemmel ismerek...am köszi a jo kivánságod...figyelek majd :lol: hasonlókat kivánok :D

Bachatod ha nem ismered a futóművedet, nem ismered a fékedet, meg nem ismered ánblokk az autót :D Kívánom hogy ne lepődj meg :)

Megosztás:

Az hát. Legalábbis bizonyos sebességig :)

Pista már többször is bizonyította. :lol: :D

Nekem már 2,5 éve megvan az egynyóc de óra szerint 180-nál nem mentem vele többet.

Mondjuk a motor bírta volna az tény. :D

Mi mentünk gyári c20xe caravannal óra szerint 220at, de nem volt túl stabil feeling. ;)

Az enyémmel mentem 170et tegnap, aztán dobtam egy 5öst... :D

Megosztás:

Ennyivel erdő mellett menni? Elég bátor vagy, nem félsz pl az őzektől? Mert hiába ismered az utat vagy az autót, ha szétcsapod az elejét! Bár a te dolgod nem akarok beleszólni, de én pl parázok mert azok a dögök már nappal is rohangálnak az úton, keresik a kaját... :D

Megosztás:

Ennyivel erdő mellett menni? Elég bátor vagy, nem félsz pl az őzektől? Mert hiába ismered az utat vagy az autót, ha szétcsapod az elejét! Bár a te dolgod nem akarok beleszólni, de én pl parázok mert azok a dögök már nappal is rohangálnak az úton, keresik a kaját... :lol:

Figyi, tökmindegy. Amíg nem engem csap szét addig nem érdekel, ha meg megéri, akkor majd felnő :) :D Zsolti mennyivel ment amikor szétcsapta a géjesít? :D

Megosztás:

Ennyivel erdő mellett menni? Elég bátor vagy, nem félsz pl az őzektől? Mert hiába ismered az utat vagy az autót, ha szétcsapod az elejét! Bár a te dolgod nem akarok beleszólni, de én pl parázok mert azok a dögök már nappal is rohangálnak az úton, keresik a kaját... :D

hát figyi nem hiszem el hoyg te soha nem mentél még gyorsan...csak repülötéren gyorsulásin...ha igen akkor le a kalappal...majd 1szer biztos történik velem valami és ha túlélem akkor majd talán kilépek a sebesség mámorából és beállok nagypapásra...de most amig mást nem bántok vele addig elvagyok :lol:

Megosztás:

Nem ment gyorsan. Megengedett alatt. :lol:

Tudom, és mégis csúnyán járt. Csak ezért említettem meg, de van aki csak abból tanul, ha ő sz.pja meg.

Ez a cabrio fekete, viszont egyre jobban bacca a szemem. Olyan szép lenne, és olyan szánalmas így... :D Megvárom a tulajt, és lefújom krómhatásúval a fejét... :D

Megosztás:

Tudom, és mégis csúnyán járt. Csak ezért említettem meg, de van aki csak abból tanul, ha ő sz.pja meg.

Ez a cabrio fekete, viszont egyre jobban bacca a szemem. Olyan szép lenne, és olyan szánalmas így... :lol: Megvárom a tulajt, és lefújom krómhatásúval a fejét... :D

Lekcsucslámpa van benne? Mert akkor tudjuk kié. :D

Megosztás:

Lyaly!! Ma egy mammer a fiat tipoval 30-cal ment főúton!!! Agárdnál értem utol, ott még megvolt néha a 45 is, de amint főút, cammogás. Komplett nyugdíjas találkozó volt a kocsiban. K.nyék előtt azért elhúztam mellettük: vissza három, index balra, padló és nem győzött dolgozni a turbó és kerregett a traktor. :D Mondjuk volt köztünk még egy autó, tehát kettőt előztem egyszerre. :lol:

Megosztás:

Lekcsucslámpa van benne? Mert akkor tudjuk kié. :D

Kimentem, megnézni. Hátul shima sötétített lámpája van, arról a végéről qrva jól néz ki. Klub-os rendszámkeret, meg matrica a hátsó ablakon :D (az monnyuk belülről kifelé olvashatóan :lol: ), Ha klubtag akkor mégse akarom lefújni :) :D Belül amit láttam sok bőr, meg sok kamukróm (minden légbeömlő) létezik hogy női gép, mert voltak erre utaló jelek a műszerfalon. Elöl meg... nah mindegy, én sajnálom ;) Ez kijjeez? :D

Megosztás:

Kimentem, megnézni. Hátul shima sötétített lámpája van, arról a végéről qrva jól néz ki. Klub-os matrica a hátsó ablakon :D (belülről kifelé olvashatóan :lol: ), belül amit láttam sok bőr, meg sok kamukróm (minden légbeömlő) létezik hogy női gép, mert voltak erre utaló jelek a műszerfalon. Elöl meg... nah mindegy, én sajnálom :)

Jahh, akkor az az. :D Faggasd ki Pistát, ha látod.. ;)

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.