Dáwid Elküldve Február28, 2011 Megoszt Elküldve Február28, 2011 Fekete F Bertone az utcában, egy qrvanagy teszkó-Króm hűtőmaszkkal, meg Króm3 visszapillantóval... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
csabi16v Elküldve Február28, 2011 Megoszt Elküldve Február28, 2011 Kb. 10-et csal felfelé álltalában. :lol: Lehet,hogy a gumi sem váltóméret akkor még csalhat. Amúgy elég bátor dolog egy nemrég vásárolt autóval ilyen téli útviszonyok között csapatni. :D Sok baleset és problémamentes kilométert kívánok. ;) hát tavasszal ugyis felkell ujitatnom a motort, ugyh jah! am hozzá szoktam már h igy vezetek és csak ugy megyek h másokat ne veszélyeztessek és persze olyan uton amit már csukott szemmel ismerek...am köszi a jo kivánságod...figyelek majd :D hasonlókat kivánok :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Február28, 2011 Megoszt Elküldve Február28, 2011 hát tavasszal ugyis felkell ujitatnom a motort, ugyh jah! am hozzá szoktam már h igy vezetek és csak ugy megyek h másokat ne veszélyeztessek és persze olyan úton amit már csukott szemmel ismerek...am köszi a jo kivánságod...figyelek majd :lol: hasonlókat kivánok :D Bachatod ha nem ismered a futóművedet, nem ismered a fékedet, meg nem ismered ánblokk az autót :D Kívánom hogy ne lepődj meg :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Február28, 2011 Megoszt Elküldve Február28, 2011 Bachatod ha nem ismered a futóművedet, nem ismered a fékedet, meg nem ismered ánblokk az autót :D Kívánom hogy ne lepődj meg :D Meg a gyári astra futómű amúgy is betonstabil... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Február28, 2011 Megoszt Elküldve Február28, 2011 Meg a gyári astra futómű amúgy is betonstabil... :D Az hát. Legalábbis bizonyos sebességig :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Február28, 2011 Megoszt Elküldve Február28, 2011 Meg a gyári astra futómű amúgy is betonstabil... :) Pista már többször is bizonyította. :lol: :D Nekem már 2,5 éve megvan az egynyóc de óra szerint 180-nál nem mentem vele többet. Mondjuk a motor bírta volna az tény. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Február28, 2011 Megoszt Elküldve Február28, 2011 Az hát. Legalábbis bizonyos sebességig :) Pista már többször is bizonyította. :lol: :D Nekem már 2,5 éve megvan az egynyóc de óra szerint 180-nál nem mentem vele többet. Mondjuk a motor bírta volna az tény. :D Mi mentünk gyári c20xe caravannal óra szerint 220at, de nem volt túl stabil feeling. ;) Az enyémmel mentem 170et tegnap, aztán dobtam egy 5öst... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Február28, 2011 Megoszt Elküldve Február28, 2011 Mi mentünk gyári c20xe caravannal óra szerint 220at, de nem volt túl stabil feeling. :D Az enyémmel mentem 170et tegnap, aztán dobtam egy 5öst... :lol: Az emelkedő előtt vissza kellett váltani? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Február28, 2011 Megoszt Elküldve Február28, 2011 Az emelkedő előtt vissza kellett váltani? :lol: Jaja, kevés volt a kraft. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Február28, 2011 Megoszt Elküldve Február28, 2011 Jaja, kevés volt a kraft. :D El tudom képzelni. Nekem ugyan nincsenek ilyen problémáim, de valahol olvastam, hogy van ilyen :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endre06 Elküldve Február28, 2011 Megoszt Elküldve Február28, 2011 Ennyivel erdő mellett menni? Elég bátor vagy, nem félsz pl az őzektől? Mert hiába ismered az utat vagy az autót, ha szétcsapod az elejét! Bár a te dolgod nem akarok beleszólni, de én pl parázok mert azok a dögök már nappal is rohangálnak az úton, keresik a kaját... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Február28, 2011 Megoszt Elküldve Február28, 2011 Ennyivel erdő mellett menni? Elég bátor vagy, nem félsz pl az őzektől? Mert hiába ismered az utat vagy az autót, ha szétcsapod az elejét! Bár a te dolgod nem akarok beleszólni, de én pl parázok mert azok a dögök már nappal is rohangálnak az úton, keresik a kaját... :lol: Figyi, tökmindegy. Amíg nem engem csap szét addig nem érdekel, ha meg megéri, akkor majd felnő :) :D Zsolti mennyivel ment amikor szétcsapta a géjesít? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
csabi16v Elküldve Február28, 2011 Megoszt Elküldve Február28, 2011 Ennyivel erdő mellett menni? Elég bátor vagy, nem félsz pl az őzektől? Mert hiába ismered az utat vagy az autót, ha szétcsapod az elejét! Bár a te dolgod nem akarok beleszólni, de én pl parázok mert azok a dögök már nappal is rohangálnak az úton, keresik a kaját... :D hát figyi nem hiszem el hoyg te soha nem mentél még gyorsan...csak repülötéren gyorsulásin...ha igen akkor le a kalappal...majd 1szer biztos történik velem valami és ha túlélem akkor majd talán kilépek a sebesség mámorából és beállok nagypapásra...de most amig mást nem bántok vele addig elvagyok :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Február28, 2011 Megoszt Elküldve Február28, 2011 Figyi, tökmindegy. Amíg nem engem csap szét addig nem érdekel, ha meg megéri, akkor majd felnő :) :lol: Zsolti mennyivel ment amikor szétcsapta a géjesít? :D Nem ment gyorsan. Megengedett alatt. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Február28, 2011 Megoszt Elküldve Február28, 2011 Nem ment gyorsan. Megengedett alatt. :lol: Tudom, és mégis csúnyán járt. Csak ezért említettem meg, de van aki csak abból tanul, ha ő sz.pja meg. Ez a cabrio fekete, viszont egyre jobban bacca a szemem. Olyan szép lenne, és olyan szánalmas így... :D Megvárom a tulajt, és lefújom krómhatásúval a fejét... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Február28, 2011 Megoszt Elküldve Február28, 2011 Tudom, és mégis csúnyán járt. Csak ezért említettem meg, de van aki csak abból tanul, ha ő sz.pja meg. Ez a cabrio fekete, viszont egyre jobban bacca a szemem. Olyan szép lenne, és olyan szánalmas így... :lol: Megvárom a tulajt, és lefújom krómhatásúval a fejét... :D Lekcsucslámpa van benne? Mert akkor tudjuk kié. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Február28, 2011 Megoszt Elküldve Február28, 2011 Lyaly!! Ma egy mammer a fiat tipoval 30-cal ment főúton!!! Agárdnál értem utol, ott még megvolt néha a 45 is, de amint főút, cammogás. Komplett nyugdíjas találkozó volt a kocsiban. K.nyék előtt azért elhúztam mellettük: vissza három, index balra, padló és nem győzött dolgozni a turbó és kerregett a traktor. :D Mondjuk volt köztünk még egy autó, tehát kettőt előztem egyszerre. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Jürgen Elküldve Február28, 2011 Megoszt Elküldve Február28, 2011 hát az lehetséges :D még sose mentem vele ennyit :lol: néha néha oda lépek azér neki h ne lustuljon le, de ennyire még nem, nem is gondoltam vna h megy ennyit az 1.4es :D Pedig megy annyit. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Február28, 2011 Megoszt Elküldve Február28, 2011 Lekcsucslámpa van benne? Mert akkor tudjuk kié. :D Kimentem, megnézni. Hátul shima sötétített lámpája van, arról a végéről qrva jól néz ki. Klub-os rendszámkeret, meg matrica a hátsó ablakon :D (az monnyuk belülről kifelé olvashatóan :lol: ), Ha klubtag akkor mégse akarom lefújni :) :D Belül amit láttam sok bőr, meg sok kamukróm (minden légbeömlő) létezik hogy női gép, mert voltak erre utaló jelek a műszerfalon. Elöl meg... nah mindegy, én sajnálom ;) Ez kijjeez? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Február28, 2011 Megoszt Elküldve Február28, 2011 Kimentem, megnézni. Hátul shima sötétített lámpája van, arról a végéről qrva jól néz ki. Klub-os matrica a hátsó ablakon :D (belülről kifelé olvashatóan :lol: ), belül amit láttam sok bőr, meg sok kamukróm (minden légbeömlő) létezik hogy női gép, mert voltak erre utaló jelek a műszerfalon. Elöl meg... nah mindegy, én sajnálom :) Jahh, akkor az az. :D Faggasd ki Pistát, ha látod.. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Február28, 2011 Megoszt Elküldve Február28, 2011 milyen kabrióról van szó ? :D amúgy többet nem írom le : nem BE hanem KIömlő van a gsi motorháztetőn :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Február28, 2011 Megoszt Elküldve Február28, 2011 óra szerint. :D Amikor megvettem utánna én is mentem vele 185-el. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zozor Elküldve Február28, 2011 Megoszt Elküldve Február28, 2011 Amikor megvettem utánna én is mentem vele 185-el. :D Az se most lehetett... :D Tényleg, mikor vetted a vasat? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Február28, 2011 Megoszt Elküldve Február28, 2011 Az se most lehetett... :D Tényleg, mikor vetted a vasat? :lol: 3 éve, de persze nem megy annyival, csak az óra csalt. Állítottam rajta most óra szerint 150-körül van a vége (pályán) ami már reálisabb. Link to comment Megosztás: More sharing options...
wide Elküldve Február28, 2011 Megoszt Elküldve Február28, 2011 hali! valaki próbált már beletenni F Astrába más Astra típusú üléseket? mondjuk H vagy G Astra ülést? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts