Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve
Az erkélyünkkel szemben van egy pizzéria, az utca túloldalán. Itt általában 2-3 futár srác van fixen (állandóan cserélődnek, mert egyik se bírja 1 évnél tovább ezeket <_< ) Tavaly egyszerre két srác is Marutizott, ők azt mondták 5literből elvannak (az egyik mondjuk beszélt valami übertuning, Tico-erőműről :D ) Azt mondta, hogy ő csak erre vette a gépet, mert amúgy van autója is, de erre a melóra ez kell :D

A 2.0 DOHC kombi sierra meg 7literből fater szerint. :D Srác a B corsa topikban 1.0ás swift helyett vett 94es 1.5td corsát futárkodni.Mert kiszámolta,hogy a haverok azt mondták :D futárkodva 5litert fogyaszt a corsa a suzuki meg atyaisten megevett 7litert is,tehát sokat fog spórolni,meg használt étolajjal is hajtaná.Hiába mondtuk többen,hogy a td corsa sem fog kevesebbet enni a swiftnél,az öreg diesel meg tudjuk,hogy drága mulatság. :lol:

Egyrészt a kocsit sem kíméli, másrészt jól számold ki, hogy megéri-e? Egy ismerődöm futárkodik, el volt telve milyen jól keres, összejön a napi 7-8 ezer minden nap megy, havi 200-250-ezer. Ja csak éppen naponta megy 200km-ert hideg motorral, ebből a pénzből tankolni is kell majdnem minden másnap....alig maradt valami a végén. :)

De legalább autózik,manapság az már luxus. Velünk szemben is van pizzéria (kertváros) egyik srác e34 525i bmw-vel futárkodott :D (A hat henger testvériesen elosztozik 15-17liter benyából ilyen taxi üzemben.)

A fillérb*szás csúcsa Pug 206 1.4hdi futárkodva nyáron sincs hat alatt.

Futárkodást gazdaságosan csak motorozással lehet csinálni van aki télen is azzal tolja.

Elküldve
Futárkodást gazdaságosan csak motorozással lehet csinálni van aki télen is azzal tolja.

Ex asszony négy évig hordta a kaját, "gastroyal" 1.0 suzukival. Nem ment neki 5 fölé.

Elküldve
Pár napja elkezdet genyózni az ablaktörlőm. <_<

Lassú fokozatban lefelé megakad.(gyorsban nem) :D

Szerintetek:

Zsírbetegsége lehet a szerkezetnek vagy a gumi lett csere érett,vagy a motor halódik? :D

Nekem is rakoncátlankodik mostanság: amikor lassú fokozatba kapcsolom (abból a célból, hogy töröljön egyet, de nem többet), van, hogy töröl gyors egymásutánba vagy 5-öt (pont úgy, mint amikor szélvédőmosás után töröl). Ezt mi okozhatja? Csereérett lenne a kapcsoló?

Elküldve
Baxus, megszűnt a tar.hu. Sok képem csak ott volt meg. <_< Ez szívás.

Tudtok valami hasonló oldalt? ahova feltudok tölteni képet, hogy ide belinkeljem.

Kedves Felhasználónk!

A tar.hu tárhely- és képszolgáltatása jelenlegi formájában 2011 február 20. nappal megszűnik. A megszűnést részint az elavult szoftverkörnyezet teszi indokolttá, illetve elengedhetetlenül szükséges is ahhoz, hogy egy új, több igényt kielégítő, korszerűbb szolgáltatással állhassunk elő. Természetesen a feltöltött tartalmak nem vesznek el, minden lementhető ftp-n keresztül. Ezt az ftp.kep.tar.hu, illetve az ftp.web.tar.hu címeken végezhetitek el, mindkét címen a tar.hu-s azonosító adataitokkal tud belépni. Technikai részletek a hozzáféréssel kapcsolatban itt; segítséget az ftp eléréssel kapcsolatban a tarsupport (kukac) generalmedia (pont) hu címen kérhet.

Elküldve

hellosztok! nem tudom hogy jó helyre irok e, de lenne 1 kérdésem, 1.4 16v -s astrám van! Tegnap mikor jöttem haza versenyeztem egy új 1.4es renault lagunával és kb 195el legyürtem, ez mind szép és jó csak kivillant 1 sárga lámpa bal oldalon, asszem villám volt benn de befékeztem akkor el is tünt...ez mit jelentett? valami +adta magát vagy ki is fingott a moci? légyszi segitsetek ha tudtok! köszi elöre is!

Elküldve
hellosztok! nem tudom hogy jó helyre irok e, de lenne 1 kérdésem, 1.4 16v -s astrám van! Tegnap mikor jöttem haza versenyeztem egy új 1.4es renault lagunával és kb 195el legyürtem, ez mind szép és jó csak kivillant 1 sárga lámpa bal oldalon, asszem villám volt benn de befékeztem akkor el is tünt...ez mit jelentett? valami +adta magát vagy ki is fingott a moci? légyszi segitsetek ha tudtok! köszi elöre is!

lehet, hogy nem szeret 195el menni.

Elküldve
lehet, hogy nem szeret 195el menni.

hát az lehetséges <_< még sose mentem vele ennyit :D néha néha oda lépek azér neki h ne lustuljon le, de ennyire még nem, nem is gondoltam vna h megy ennyit az 1.4es :D

Elküldve

Az a "villám" jelezte, hogy villant a trafi :D <_< :D

Elküldve
hát az lehetséges <_< még sose mentem vele ennyit :D néha néha oda lépek azér neki h ne lustuljon le, de ennyire még nem, nem is gondoltam vna h megy ennyit az 1.4es :D

Ha nagyon kíváncsi vagy rá, mi lehetett, itt egy kis segédlet, hogy otthon is ki tudd faggatni. Röviden: az oldalon található képek alapján összezárod a biztitáblán található diagnosztikai csati megfelelő lábait, majd gyújtást ráadod (nem beindítani!) és figyeled azt a sárga lámpát, hányat villog.

Elküldve
Az a "villám" jelezte, hogy villant a trafi :D <_< :D

áááá csaknem, azt észre vettem vna, csont 1enes ut jobbrol balrol szántó föld szembe erdö :D ha csak ne mvettek fel vmi sün rejtözködésst akkor nem ök voltak :)

Elküldve
Ha nagyon kíváncsi vagy rá, mi lehetett, itt egy kis segédlet, hogy otthon is ki tudd faggatni. Röviden: az oldalon található képek alapján összezárod a biztitáblán található diagnosztikai csati megfelelő lábait, majd gyújtást ráadod (nem beindítani!) és figyeled azt a sárga lámpát, hányat villog.

köszi szépen, +probálkozom vele mindjár, mondjuk magyarul nincs +? <_<

Elküldve
Megvártam hogy ne én lombozzam le :D :lol:

tudom h nem volt annyi :D mert már furcsa volt nekem az elején, mert pár honapja vettem a kocsit...és volt oylan h haver jött mögöttem 130al, nekem + már majdnem 150nél volt, + ha 50nel megyek városba akkor is észre lehet venni h sztem 40nel megyek kb...szal annyira nem érdekelnek a számok, bár jó lenne ha valós lenne...

Elküldve

Kb. 10-et csal felfelé álltalában. :lol:

Lehet,hogy a gumi sem váltóméret akkor még csalhat.

Amúgy elég bátor dolog egy nemrég vásárolt autóval ilyen téli útviszonyok között csapatni. :D

Sok baleset és problémamentes kilométert kívánok. :D

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.