Gabor -- C14Se Elküldve Február27, 2011 Megoszt Elküldve Február27, 2011 fúúúj google. <_< Csinálj jobbat :D Benzinpumpás kérdésemre valaki? Konkrétan hogy ez jó-e? http://aruhaz.vtx.hu/?mod=reszlet&id=4...p;n=%20JBB249S3 Itt ajánlottátok ezt a boltot:rolleyes: Nem kevés a 80 l / óra? Nem valami 2 liter / percnek kell lennie? Vagy rosszul emlékszem? Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Február27, 2011 Megoszt Elküldve Február27, 2011 Csinálj jobbat <_< Benzinpumpás kérdésemre valaki? Konkrétan hogy ez jó-e? http://aruhaz.vtx.hu/?mod=reszlet&id=4...p;n=%20JBB249S3 Itt ajánlottátok ezt a boltot:rolleyes: Nem kevés a 80 l / óra? Nem valami 2 liter / percnek kell lennie? Vagy rosszul emlékszem? De igen. Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Február27, 2011 Megoszt Elküldve Február27, 2011 Csinálj jobbat :D Benzinpumpás kérdésemre valaki? Konkrétan hogy ez jó-e? http://aruhaz.vtx.hu/?mod=reszlet&id=4...p;n=%20JBB249S3 Itt ajánlottátok ezt a boltot:rolleyes: Nem kevés a 80 l / óra? Nem valami 2 liter / percnek kell lennie? Vagy rosszul emlékszem? Csináltam. <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
neodd Elküldve Február27, 2011 Megoszt Elküldve Február27, 2011 http://gallery.coldline.hu/ <_< fúúúj google. :D Most mibajod a gúglival? A krómot is leszóltad, ezt is (azért remélem nem a Binget használod keresőnek). Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabor -- C14Se Elküldve Február27, 2011 Megoszt Elküldve Február27, 2011 Csináltam. :D Tényleg? Akkor nem F Astrád lenne, és nem a vasútnál dolgoznál :D Gugli alatt értettem a keresőszolgáltatást, ami nyilván magában foglalja az egész web indexelését, a találatok rangsorolását (pageRank), a youtube-ot, a picasat, a gmailt, googleMaps, stb... Azért ezek közül jó pár nagyon új találmány volt, és sokan azóta se tudtak jobbat csinálni <_< (Főleg nem annyit keresni) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiu Elküldve Február27, 2011 Megoszt Elküldve Február27, 2011 Baxus, megszűnt a tar.hu. Sok képem csak ott volt meg. :D Ez szívás. Tudtok valami hasonló oldalt? ahova feltudok tölteni képet, hogy ide belinkeljem. Nekem küldtek mailt egy hónappal ezelőtt. Írtak ftp-s kapcsolatot is ahol lehetett visszatölteni a képeket. Neked nem írtak? <_< (akkor az tényleg szívás) Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Február27, 2011 Megoszt Elküldve Február27, 2011 Most mibajod a gúglival? A krómot is leszóltad, ezt is (azért remélem nem a Binget használod keresőnek). Attól hogy még a keresője jó (mert mindenki azt használja szinte), nem jelenti azt, hogy minden alkotásuk jó. :D Főleg a krómra mondható ez el. :D Tényleg? Akkor nem F Astrád lenne, és nem a vasútnál dolgoznál :D Gugli alatt értettem a keresőszolgáltatást, ami nyilván magában foglalja az egész web indexelését, a találatok rangsorolását (pageRank), a youtube-ot, a picasat, a gmailt, googleMaps, stb... Azért ezek közül jó pár nagyon új találmány volt, és sokan azóta se tudtak jobbat csinálni <_< (Főleg nem annyit keresni) Tényleg. Van akinek ez a hobbija, nem? :D De van belőle előnyöm, nyugi. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Peti85 Elküldve Február27, 2011 Megoszt Elküldve Február27, 2011 Sziasztok! Jól gondolom, hogy egy pizzafutári meló nem épp kocsi kímélő dolog?<_< Gondolok itt a sok indításra, és arra hogy legtöbbször nem éri el az üzemi hűfokot, vagy csak épp hogy eléri és leállítás...aztán kezdődik elölről... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Február27, 2011 Megoszt Elküldve Február27, 2011 Sziasztok! Jól gondolom, hogy egy pizzafutári meló nem épp kocsi kímélő dolog?<_< Gondolok itt a sok indításra, és arra hogy legtöbbször nem éri el az üzemi hűfokot, vagy csak épp hogy eléri és leállítás...aztán kezdődik elölről... Környék függő. Nem pizzánként rohan ki az ember, hanem ha már pár cím megvan előre, családi házas környéken, úgyis csak megállsz a ház előtt, le se kell állítani. Pesten, egy lakótelep melletti pizzéria, nagyobb sz.pás :D Érdemes venni hozzá egy Marutit. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Peti85 Elküldve Február27, 2011 Megoszt Elküldve Február27, 2011 Környék függő. Nem pizzánként rohan ki az ember, hanem ha már pár cím megvan előre, családi házas környéken, úgyis csak megállsz a ház előtt, le se kell állítani. Pesten, egy lakótelep melletti pizzéria, nagyobb sz.pás <_< Érdemes venni hozzá egy Marutit. :D Győr :D Áh... csak átmeneti míg várok keresztapumra ... mert a semmittevés megölt... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabor -- C14Se Elküldve Február27, 2011 Megoszt Elküldve Február27, 2011 Környék függő. Nem pizzánként rohan ki az ember, hanem ha már pár cím megvan előre, családi házas környéken, úgyis csak megállsz a ház előtt, le se kell állítani. Pesten, egy lakótelep melletti pizzéria, nagyobb sz.pás :D Érdemes venni hozzá egy Marutit. :D És hova teszed az XXL-es pizzát? A tetejére kötözöd? <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
neodd Elküldve Február27, 2011 Megoszt Elküldve Február27, 2011 Attól hogy még a keresője jó (mert mindenki azt használja szinte), nem jelenti azt, hogy minden alkotásuk jó. <_< Főleg a krómra mondható ez el. :) Szerintem jó az a króm akkor is. És ott van még azért egy rakás más szolgáltatás is (bár való igaz, a kereső, meg a Maps tette azzá a Googlét, ami). Tényleg. Van akinek ez a hobbija, nem? :D De van belőle előnyöm, nyugi. :D Mármint a vasút ? :D :D Abból valóban van előnyöd is, pl. ingyen vonatozhatsz (legalábbis még egy darabig), és munkaidőben szerelheted az autót :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Február27, 2011 Megoszt Elküldve Február27, 2011 És hova teszed az XXL-es pizzát? A tetejére kötözöd? <_< Ott hamar kihűl. Hátsó ülés nem kell bele. Amúgy hibátlan futárautó (ha beindul). Annyiba kerül mint egy BKV bérlet, lóf.szt nem fogyaszt, fűtés van benne, és ha valami alkatrész kéne, akkor veszel egy másikat :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
neodd Elküldve Február27, 2011 Megoszt Elküldve Február27, 2011 Ott hamar kihűl. Hátsó ülés nem kell bele. Amúgy hibátlan futárautó (ha beindul). Annyiba kerül mint egy BKV bérlet, lóf.szt nem fogyaszt, fűtés van benne, és ha valami alkatrész kéne, akkor veszel egy másikat <_< Ha mégsem, akkor meg amíg kitalálod hogyan tovább, megeszel pár pizzát. Úgyse fogsz előreláthatólag odaérni mindenhova már, akkor meg most romoljon rád ? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabor -- C14Se Elküldve Február27, 2011 Megoszt Elküldve Február27, 2011 Ott hamar kihűl. Hátsó ülés nem kell bele. Amúgy hibátlan futárautó (ha beindul). Annyiba kerül mint egy BKV bérlet, lóf.szt nem fogyaszt, fűtés van benne, és ha valami alkatrész kéne, akkor veszel egy másikat <_< Mamámnak van, hááát... De volt még egy a családban. Egyetlen előnye, hogy rém olcsók. Astrákat se kell vagyonokért venni, de egy ilyent tényleg gombokért kapsz. Viszont nem igaz, hogy keveset fogyaszt. Asszem 6.8 volt a végén a sokéves átlag. De nyomtam már le 18 liter körülit is a torkán :D Viszont hogy mamáé mit ki nem bír...ááá megbecsülni nem tudjuk mennyit ment már olaj nélkül. Jó, lehet valamennyi volt benne, de a pálca nem ért bele, az tuti. Szerintem használt sütőolajat is önthetnél bele. És fogy belőle minden ami el tud fogyni. Fogyasztását 100 km-ben nem a benzin adja, hanem a benzin+hűtővíz+olaj. ui: jó lesz ez a túra, 3 kocsira vagyunk már most 13an, de még két helyet hirdetünk :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Február27, 2011 Megoszt Elküldve Február27, 2011 Szerintem jó az a króm akkor is. És ott van még azért egy rakás más szolgáltatás is (bár való igaz, a kereső, meg a Maps tette azzá a Googlét, ami). Mármint a vasút ? :D :D Abból valóban van előnyöd is, pl. ingyen vonatozhatsz (legalábbis még egy darabig), és munkaidőben szerelheted az autót :) A króm sz?r. Tudom hogy miért. Átlag felhasználónak lehet jó (amíg nem kap be egy vírust vele :D). A vasút nem a hobbim, az a munkahelyem. <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Február27, 2011 Megoszt Elküldve Február27, 2011 Mamámnak van, hááát... De volt még egy a családban. Egyetlen előnye, hogy rém olcsók. Astrákat se kell vagyonokért venni, de egy ilyent tényleg gombokért kapsz. Viszont nem igaz, hogy keveset fogyaszt. Asszem 6.8 volt a végén a sokéves átlag. De nyomtam már le 18 liter körülit is a torkán :D Viszont hogy mamáé mit ki nem bír...ááá megbecsülni nem tudjuk mennyit ment már olaj nélkül. Jó, lehet valamennyi volt benne, de a pálca nem ért bele, az tuti. Szerintem használt sütőolajat is önthetnél bele. És fogy belőle minden ami el tud fogyni. Fogyasztását 100 km-ben nem a benzin adja, hanem a benzin+hűtővíz+olaj. Az erkélyünkkel szemben van egy pizzéria, az utca túloldalán. Itt általában 2-3 futár srác van fixen (állandóan cserélődnek, mert egyik se bírja 1 évnél tovább ezeket <_< ) Tavaly egyszerre két srác is Marutizott, ők azt mondták 5literből elvannak (az egyik mondjuk beszélt valami übertuning, Tico-erőműről :D ) Azt mondta, hogy ő csak erre vette a gépet, mert amúgy van autója is, de erre a melóra ez kell :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabor -- C14Se Elküldve Február27, 2011 Megoszt Elküldve Február27, 2011 Az erkélyünkkel szemben van egy pizzéria, az utca túloldalán. Itt általában 2-3 futár srác van fixen (állandóan cserélődnek, mert egyik se bírja 1 évnél tovább ezeket <_< ) Tavaly egyszerre két srác is Marutizott, ők azt mondták 5literből elvannak (az egyik mondjuk beszélt valami übertuning, Tico-erőműről :D ) Azt mondta, hogy ő csak erre vette a gépet, mert amúgy van autója is, de erre a melóra ez kell :) Tico az más. Az volt nekünk Astra előtt :D Kis méretbeli ugrás :D Az tényleg nem kajált sokat. Voltunk vele Horvátországban egyszer, több mint 640 km, és kibírta egy tankkal :D Pedig abba csak 30 liter fér. Asszem 3.9 körül volt a fogyasztás, kb végig 110zel. De városban télen rugdosva se evett többet 6.5-nél. Viszont megfutotta a 150-et (saját órája szerint), de annyira nem csalhatott sokat mert elég szépen előztem mindenkit a belső sávban. Nem mondom, hogy okos dolog volt, de ki kellett próbálni :D Simán verte a C12NZ-t. Amúgy én biztos nem pizzafutárkodnék Astrával. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabor -- C14Se Elküldve Február27, 2011 Megoszt Elküldve Február27, 2011 Valaki meg tudná mondani, hogy a BOSCH: 0580453966 gyári számú benzinpumpa mennyit szállít óránként? <_< Én keresgéltem már, de nem találtam. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Február27, 2011 Megoszt Elküldve Február27, 2011 Valaki meg tudná mondani, hogy a BOSCH: 0580453966 gyári számú benzinpumpa mennyit szállít óránként? <_< Én keresgéltem már, de nem találtam. http://www.acpumpaazonnal.hu/rendeles.php?id=WAB011 Google-be betoltam ezt, és az első oldalon 3 találat, ahol Liter/órát is ír. (mind 80) hol a tökbe kerested? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Február27, 2011 Megoszt Elküldve Február27, 2011 http://www.acpumpaazonnal.hu/rendeles.php?id=WAB011 Google-be betoltam ezt, és az első oldalon 3 találat, ahol Liter/órát is ír. (mind 80) hol a tökbe kerested? :D fórumon... <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabor -- C14Se Elküldve Február27, 2011 Megoszt Elküldve Február27, 2011 http://www.acpumpaazonnal.hu/rendeles.php?id=WAB011 Google-be betoltam ezt, és az első oldalon 3 találat, ahol Liter/órát is ír. (mind 80) hol a tökbe kerested? :D A kérdés nem az volt, hogy az óccó kínai mennyit szállít, hanem a 70 ezres Bosch <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Február28, 2011 Megoszt Elküldve Február28, 2011 Sziasztok! Jól gondolom, hogy egy pizzafutári meló nem épp kocsi kímélő dolog?:D Gondolok itt a sok indításra, és arra hogy legtöbbször nem éri el az üzemi hűfokot, vagy csak épp hogy eléri és leállítás...aztán kezdődik elölről... Egyrészt a kocsit sem kíméli, másrészt jól számold ki, hogy megéri-e? Egy ismerődöm futárkodik, el volt telve milyen jól keres, összejön a napi 7-8 ezer minden nap megy, havi 200-250-ezer. Ja csak éppen naponta megy 200km-ert hideg motorral, ebből a pénzből tankolni is kell majdnem minden másnap....alig maradt valami a végén. <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Február28, 2011 Megoszt Elküldve Február28, 2011 Baxus, megszűnt a tar.hu. Sok képem csak ott volt meg. :D Ez szívás. Tudtok valami hasonló oldalt? ahova feltudok tölteni képet, hogy ide belinkeljem. Én is kaptam ímélt csak lusta voltam elolvasni. <_< Kedves Felhasználónk! Az X3.hu, a tar.hu és az AltaVizsla.hu oldalak kép-, tárhely- és levelezőszolgáltatásai jelenlegi formájukban rövidesen megszűnnek. A váltást részben az elavult szoftverkörnyezet teszi indokolttá, illetve elengedhetetlenül szükséges is ahhoz, hogy új, több igényt kielégítő, korszerűbb szolgáltatással állhassunk elő a közeljövőben. Természetesen az itt hosztolt oldalak nem vesznek el, minden tartalom lementhető ftp-n keresztül. Ezt az X3.hu felhasználói az ftp.x3.hu címen tehetik meg, ahol az X3.hu-s azonosító adataikkal tudnak belépni. Ez a lehetőség február 20-ig érhető el. A tar.hu felhasználói pedig az ftp.web.tar.hu címeken végezhetik el az adatok mentését, a tar.hu-s azonosító adatokkal lehet belépni. Az átalakítás keretében az altavizsla.hu is bezárta kapuit. Az oldal levelező szolgáltatása, a VizslaMail is megszűnik, helyette a Postafiok.hu rendszerét ajánljuk. Itt minden felhasználó több, mint 7 GB tárhelyet kap, szemben a VizslaMail 100 MB-jával, illetve POP3, IMAP, SMTP támogatással is rendelkezik; áthelyezhetőek a VizslaMailbe érkezett levelek. Hamarosan új struktúrával, kibővült repertoárral és sok extra funkciót nyújtó szolgáltatással térünk vissza. Addig is, aki továbbra is igénybe venné tárhelyszolgáltatásunkat, annak az idei évre szintén sok újdonsággal készülő Freeweb.hu-t, nagyméretű fájlok tárolásához pedig a Data.hu-t ajánljuk. Az oldalakon a jelszómódosító funkciók természetesen elérhetőek elfelejtett jelszó esetén. Üdvözlettel: Freeweb.hu csapata Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Február28, 2011 Megoszt Elküldve Február28, 2011 Pár napja elkezdet genyózni az ablaktörlőm. <_< Lassú fokozatban lefelé megakad.(gyorsban nem) :D Szerintetek: Zsírbetegsége lehet a szerkezetnek vagy a gumi lett csere érett,vagy a motor halódik? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts