J0hnny Elküldve Február26, 2011 Megoszt Elküldve Február26, 2011 Szép. :D És mit csinál a motor? Mit hajt? <_< zsenerétört :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Február26, 2011 Megoszt Elküldve Február26, 2011 zsenerétört <_< Mér nem dinamót. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zozor Elküldve Február26, 2011 Megoszt Elküldve Február26, 2011 http://kepfeltoltes.hu/thumb/110226/IMG_00...ltoltes.hu_.jpg Mondja valaki hogy nem szép! <_< V20 Hogy nem Corsából van, az biztos... És még csak nem is Opelból... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Február26, 2011 Megoszt Elküldve Február26, 2011 a szépek, semmi felesleges burkolat <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Február26, 2011 Megoszt Elküldve Február26, 2011 Uhh a mai napom rémálom volt. Voltam fent pesten suli miatt. Kb fel órára hagytam a kocsit magára és nem feltörték, és nem is ez a lényeg penztárca is a kocsiba volt de az ülés alatt és csak megtalálta. Elég sok volt benne 50k+2 bankkártya+jogsi személyi lackcím beteg kártya. Már a sírás fojtogat. Szerencsére a bankkártya kódok nem voltak benne, de le lettek tiltva biztos ami biztos. Mennyibe van kb egy ajtóba való üveg? Mert az betörte... Pár ezer forintért kapsz üveget. De nem értem miért kell a kocsiban hagyni értéket? Mindenhol azt hajtogatják,hogy NE HAGYJUNK ÉRTÉKET AZ AUTÓBAN. <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
beligrom Elküldve Február26, 2011 Megoszt Elküldve Február26, 2011 Pár ezer forintért kapsz üveget. De nem értem miért kell a kocsiban hagyni értéket? Mindenhol azt hajtogatják,hogy NE HAGYJUNK ÉRTÉKET AZ AUTÓBAN. <_< a pénztárcát én se értem, de azér sztem az is vicc h nem lehet semmit hagyni a kocsiba. a magnót pl nem szoktam elvinni csak kivenni. az előlappal ugyse tud mit kezdeni, a belét meg ugy beleraktam, h ha azt kiszedi akkor vigye. mondjuk sztem azis lényeges h hol áll meg az ember. én pl ha este megyek a városba sose állok hid alá meg ilyenek, hanem csak fényre, vagy olyan helyre ahol látom a kocsit Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Február26, 2011 Megoszt Elküldve Február26, 2011 Pár ezer forintért kapsz üveget. De nem értem miért kell a kocsiban hagyni értéket? Mindenhol azt hajtogatják,hogy NE HAGYJUNK ÉRTÉKET AZ AUTÓBAN. <_< Ja csak ha sokáig nincs semmi baj az ember hajlamos megfeledkezni az óvatosságról, meg miért pont ezt törnék fel...stb. Én is egy darabig mindíg kivettem az övtáskát a kocsiból, aztán volt hogy csak bedobtam az ülés alá. Mondjuk amennyien vannak pölö egy tecsó parkolóban, lehet van aki pont ezt figyeli. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Február26, 2011 Megoszt Elküldve Február26, 2011 Nincs esetleg valakinek 16SH mocihoz és Vergaser GMF Varajet II karbihoz bármilyen magyarnyelvű leírás? <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
zozo astra1.6 16v Elküldve Február26, 2011 Megoszt Elküldve Február26, 2011 GPS-ben tud esetleg valaki segiteni? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Február26, 2011 Megoszt Elküldve Február26, 2011 Pár ezer forintért kapsz üveget. De nem értem miért kell a kocsiban hagyni értéket? Mindenhol azt hajtogatják,hogy NE HAGYJUNK ÉRTÉKET AZ AUTÓBAN. :D Oké, akkor majd kiveszem a 4. címnél, az 5 nyomtatót, 3 projektort, és 20 számológépet, fölsétálok ezekkel a hónom alatt a 2. emeletre 2 faxért, és azokkal együtt vissza :D Szerintem látta a jóember amikor betette a tárcát az ülés alá, és azért mozdult rá az autóra. Csak úgy véletlenül nem csapnak föl egy autót amiben nincs semmi látható helyen, csak egyvalami az ülés alatt <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
beligrom Elküldve Február26, 2011 Megoszt Elküldve Február26, 2011 GPS-ben tud esetleg valaki segiteni? Csak akkor tudok nyilatkozni ha felteszed a konkrét kérdést Oké, akkor majd kiveszem a 4. címnél, az 5 nyomtatót, 3 projektort, és 20 számológépet, fölsétálok ezekkel a hónom alatt a 2. emeletre 2 faxért, és azokkal együtt vissza :D Szerintem látta a jóember amikor betette a tárcát az ülés alá, és azért mozdult rá az autóra. Csak úgy véletlenül nem csapnak föl egy autót amiben nincs semmi látható helyen, csak egyvalami az ülés alatt <_< kb.. én sose látványosan teszem el az előlapot és mindig máshova :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Február26, 2011 Megoszt Elküldve Február26, 2011 Csak akkor tudok nyilatkozni ha felteszed a konkrét kérdést kb.. én sose látványosan teszem el az előlapot és mindig máshova :D Nekem eddig az volt a bevált, hogy mielőtt megállok, elteszem az előlapot. Azt megtanultam, hogy, ha csak lehet, megállás után, már nem nyitogatok semmit, nem pakolászok semmit, ne lehessen látni, hogy valami van az autóban. Randa ez a fólia, de csak azért van még rajta, mert takar <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
megadave Elküldve Február26, 2011 Megoszt Elküldve Február26, 2011 GPS-ben tud esetleg valaki segiteni? Mondd. <_< Hátha... Link to comment Megosztás: More sharing options...
beligrom Elküldve Február26, 2011 Megoszt Elküldve Február26, 2011 Nekem eddig az volt a bevált, hogy mielőtt megállok, elteszem az előlapot. Azt megtanultam, hogy, ha csak lehet, megállás után, már nem nyitogatok semmit, nem pakolászok semmit, ne lehessen látni, hogy valami van az autóban. Randa ez a fólia, de csak azért van még rajta, mert takar <_< hát igen ez meg a másik jó megoldás amit én is szoktam alkalmazni. de a legjobb spanom volt, ő megfogta az eclipset, még az első szélvédőre is a legsötétebb fóliát baszta fel fullba :D elég rajul nézett ki Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Február26, 2011 Megoszt Elküldve Február26, 2011 hát igen ez meg a másik jó megoldás amit én is szoktam alkalmazni. de a legjobb spanom volt, ő megfogta az eclipset, még az első szélvédőre is a legsötétebb fóliát baszta fel fullba :D elég rajul nézett ki Azt már csak azért is fölnyomják, mert kiváncsiak <_< :D Vajon mit rejthet az 1-es ablak? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
beligrom Elküldve Február26, 2011 Megoszt Elküldve Február26, 2011 Azt már csak azért is fölnyomják, mert kiváncsiak <_< :D Vajon mit rejthet az 1-es ablak? :D há jah, végül a bank lenyúlta :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zozo astra1.6 16v Elküldve Február26, 2011 Megoszt Elküldve Február26, 2011 Abba kérnék segitséget,hogy van egy mio black n191-es gps-em és arra kéne feltenni az igo térképet! Ebben kérnék segitséget! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Digger Elküldve Február26, 2011 Megoszt Elküldve Február26, 2011 Abba kérnék segitséget,hogy van egy mio black n191-es gps-em és arra kéne feltenni az igo térképet! Ebben kérnék segitséget! Ez már erősen off! Itt találsz részletes leírást: http://moovn191.uw.hu/download/Mio_Black_e...action_pack.pdf Amúgy barátkozz a Google-val! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Február26, 2011 Megoszt Elküldve Február26, 2011 Ez már erősen off! Itt találsz részletes leírást: http://moovn191.uw.hu/download/Mio_Black_e...action_pack.pdf Amúgy barátkozz a Google-val! Egyébben Off?? <_< Olyan nincs, ami itt még nem volt :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Február26, 2011 Megoszt Elküldve Február26, 2011 Egyébben Off?? <_< Olyan nincs, ami itt még nem volt :D Azér off,mer lusta keresni!Érted? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Digger Elküldve Február26, 2011 Megoszt Elküldve Február26, 2011 Egyébben Off?? <_< Olyan nincs, ami itt még nem volt :D Amúgy a leg-leg ez irányú topic ez ! Ide regisztrálva minden megtudható, letölthető, buzerálható! Csodálom, hogy ezt még nem záratta be az NNG! Amúgy az a Mio mára már igencsak sovány gépecske! Ma már csak 128 mega ramtól indul az élet! Ha mostanság akarsz venni valamit, óvakodj a BluePanthertől! Link to comment Megosztás: More sharing options...
zozo astra1.6 16v Elküldve Február26, 2011 Megoszt Elküldve Február26, 2011 Nem vagyok lusta!Csak probáltam segitséget kérni vagy tanácsot hátha valaki már csinált ilyet! Ez a mio sovány?Szerintem elég jó kis gép nekem nincs vele bajom!Ja meg erre volt keret! Azért köszönöm a segitséget majd lesz valami! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Breki Elküldve Február26, 2011 Megoszt Elküldve Február26, 2011 Nem vagyok lusta!Csak probáltam segitséget kérni vagy tanácsot hátha valaki már csinált ilyet! Ez a mio sovány?Szerintem elég jó kis gép nekem nincs vele bajom!Ja meg erre volt keret! Azért köszönöm a segitséget majd lesz valami! Mindjárt küldöm a megoldást PÜ-ben..... <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
beligrom Elküldve Február27, 2011 Megoszt Elküldve Február27, 2011 estimese beállok a mekibe átmegyek a fekvőrendőrőn, lekapcsolom a tompát. elérébbgurulunk 2m-t. előttem A Merci volánnál anyu, jobboldalt apu (190cm, ugyanennyi kiló, kopasz) hátul gyerkőc. apu kiszáll a kocsiból azt odaordít h ha még1x rájukvillogok megnézhetem magam <_< mondom én nem villogtam de... PERSZE! és visszaszáll. elég lassan megy a sor, ők kerülnek sorra, mögöttünk má jó sok autó, valamelyik dudál. apu hátranéz vérben forgó szemekkel, mondom ######a mindjárt megint kiszáll :D végeznek, beállnak szembe a kijárattal azt várnak. gurulok kifele má látom húzza le az ablakot. mondom ha hiszitek ha nem ez se én voltam, azt végig se tudtam mondani, anyu már mondja jaj tudjuk ne haragudj, azt közbe vág apa DE EZT MOST MEGVÁROM ÉS SZÉTBASZOM :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Február27, 2011 Megoszt Elküldve Február27, 2011 estimese beállok a mekibe átmegyek a fekvőrendőrőn, lekapcsolom a tompát. elérébbgurulunk 2m-t. előttem A Merci volánnál anyu, jobboldalt apu (190cm, ugyanennyi kiló, kopasz) hátul gyerkőc. apu kiszáll a kocsiból azt odaordít h ha még1x rájukvillogok megnézhetem magam :D mondom én nem villogtam de... PERSZE! és visszaszáll. elég lassan megy a sor, ők kerülnek sorra, mögöttünk má jó sok autó, valamelyik dudál. apu hátranéz vérben forgó szemekkel, mondom ######a mindjárt megint kiszáll :D végeznek, beállnak szembe a kijárattal azt várnak. gurulok kifele má látom húzza le az ablakot. mondom ha hiszitek ha nem ez se én voltam, azt végig se tudtam mondani, anyu már mondja jaj tudjuk ne haragudj, azt közbe vág apa DE EZT MOST MEGVÁROM ÉS SZÉTBASZOM :) He-he akkor szép az élet ha zajlik.. :D Mulkor vittem az asszonyt a kórházba, van ott egy használaton kívüli kapubejáró...általában odaáll 2-3 autó orral befele. Senki nem volt hát beálltam keresztbe amíg kiszáll 5 másodperc, ha jön is valaki annyit tud várni. Tolatok hátra hogy ki tudjak fordulni, jön egy fószer dudáll, mutatom neki, hogy már megyek, de nem bírta kivárni, beállt a kocsi orra elé egy méterre, pont nem tudtam kifordulni. Kiabál ki a kocsiból: Most így jó? Előbbregurultam annyira, hogy ne tudja kinyitni az ajtót: Aha már jó! <_< Vártam egy percet amig rendesen belilul, aztán megsajnáltam , feljártam a farával a fűre, és hagytam kiszállni. Lassan kifordultam amikor a kocsi orra előtt ment el még nyomtam egy kürtöt, szevasz B+! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts