daykiller Elküldve Február25, 2011 Megoszt Elküldve Február25, 2011 Mi van akkor, ha fordítva kötöm be a elektronikus gyújtás modult a fénycsőnél? Lehet ettől olyan h a fénycsőben valami "mászkálna innen-oda". Olyan mintha valamilyen "vonalak" mennek egyik felétől a másik feléig. Vibrál. A fénycső kimenetét kötheted bárhogy, a bemenetre (fázis, nulla) érzékeny. Az a vibrálás ide-oda mászkálás pedig azt jelenti, hogy kevés benne az elektron, tehát hamarosan el fog halálozni, vagy alapból gyárilag olyan. Nem az elektronikus gyújtás hibája. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hjoe Elküldve Február25, 2011 Megoszt Elküldve Február25, 2011 Vasutas kolléga a 91-es 1.7 dízelére kapott kék ZK matricát. :D Ez a BC világítása, azon meg elfér. Kell neki az ekkora ellenállás, mert 100mA-t vesz fel egy darab led. <_< Nincs is folt. :D Meg legalább a mögötted jövő is látja az időt,hőfokot... Kivetíti a hátsó szélvédőre az biztos... (A caravanba úgyis majdnem függőleges az üveg.) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mrbis Elküldve Február25, 2011 Megoszt Elküldve Február25, 2011 A fénycső kimenetét kötheted bárhogy, a bemenetre (fázis, nulla) érzékeny. Az a vibrálás ide-oda mászkálás pedig azt jelenti, hogy kevés benne az elektron, tehát hamarosan el fog halálozni, vagy alapból gyárilag olyan. Nem az elektronikus gyújtás hibája. És honnan tudom h a bementet felcseréltem vagy sem? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Breki Elküldve Február25, 2011 Megoszt Elküldve Február25, 2011 És honnan tudom h a bementet felcseréltem vagy sem? Teljesen mindegy a sorrendje. <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Február25, 2011 Megoszt Elküldve Február25, 2011 Meg legalább a mögötted jövő is látja az időt,hőfokot... Kivetíti a hátsó szélvédőre az biztos... (A caravanba úgyis majdnem függőleges az üveg.) Közel sem, nincs nagy fényereje. Nagyon durván véve csak 1,2W-os izzónak felel meg. <_< És honnan tudom h a bementet felcseréltem vagy sem? Feliratok alapján. L a fázis, N a nulla. :D Teljesen mindegy a sorrendje. :) Nem mindegy. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mrbis Elküldve Február25, 2011 Megoszt Elküldve Február25, 2011 Köszi mindenkinek az infókat! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Peti85 Elküldve Február25, 2011 Megoszt Elküldve Február25, 2011 Na megvannak a féktárcsák és a betétek...hétfőn beszerelik. 10 ezerbe fájt eddig... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Február25, 2011 Megoszt Elküldve Február25, 2011 Vasutas kolléga a 91-es 1.7 dízelére kapott kék ZK matricát. <_< Forgalmi szerint Dáwid kolléga is azt fog kapni nemsokára :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
beligrom Elküldve Február26, 2011 Megoszt Elküldve Február26, 2011 TK-s autó? mai napig használom <_< jó hamar bealudtatok... Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Február26, 2011 Megoszt Elküldve Február26, 2011 Forgalmi szerint Dáwid kolléga is azt fog kapni nemsokára <_< Csíter. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Február26, 2011 Megoszt Elküldve Február26, 2011 Uhh a mai napom rémálom volt. Voltam fent pesten suli miatt. Kb fel órára hagytam a kocsit magára és nem feltörték, és nem is ez a lényeg penztárca is a kocsiba volt de az ülés alatt és csak megtalálta. Elég sok volt benne 50k+2 bankkártya+jogsi személyi lackcím beteg kártya. Már a sírás fojtogat. Szerencsére a bankkártya kódok nem voltak benne, de le lettek tiltva biztos ami biztos. Mennyibe van kb egy ajtóba való üveg? Mert az betörte... Résztvét, kábé ennyiaz üveg. Mert novemberben műszaki. :D Oké, de okmányirodában átpapirozod másik matrinyára nem? Már egyszer megcsináltad akkor most mi a gond? <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Február26, 2011 Megoszt Elküldve Február26, 2011 Résztvét, kábé ennyiaz üveg. Oké, de okmányirodában átpapirozod másik matrinyára nem? Már egyszer megcsináltad akkor most mi a gond? <_< Nekem jobban tetszik a Zőőőd, az a gond. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Február26, 2011 Megoszt Elküldve Február26, 2011 Nekem jobban tetszik a Zőőőd, az a gond. <_< Hát fösd átt. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Február26, 2011 Megoszt Elküldve Február26, 2011 Hát fösd átt. :D A természet már a ződet is átfestette koszos ződre. <_< Végülis 2009 márciusa óta rajta van ez az egy matrica. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Február26, 2011 Megoszt Elküldve Február26, 2011 Csíter. :) Nem tehetek róla, hogy nektek C-seknek ilyen csúnya, füstös, környezetszennyező, levegőgyilkos autóitok vannak :D Bezzeg az én fejlett, tiszta üzemű, füstmentes, környezetbarát erőforrással szerelt járművemet kék plakettel szerelik :D Komolyan kíváncsi lennék, hogy ha egymás mellett bezárnának egy-egy élőlényt légmentesen egy DR-el, és egy ilyen környezetszennyező piros-plakettessel, akkor melyik pusztulna ki hamarabb. :D (és arra is, hogy akkor miért az kap kéket <_< ) nem mintha zavarna hogy kéket kapok, csak nem értem :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Február26, 2011 Megoszt Elküldve Február26, 2011 Nem tehetek róla, hogy nektek C-seknek ilyen csúnya, füstös, környezetszennyező, levegőgyilkos autóitok vannak :) Bezzeg az én fejlett, tiszta üzemű, füstmentes, környezetbarát erőforrással szerelt járművemet kék plakettel szerelik :D Komolyan kíváncsi lennék, hogy ha egymás mellett bezárnának egy-egy élőlényt légmentesen egy DR-el, és egy ilyen környezetszennyező piros-plakettessel, akkor melyik pusztulna ki hamarabb. :D (és arra is, hogy akkor miért az kap kéket <_< ) nem mintha zavarna hogy kéket kapok, csak nem értem :D Enyém se C-s. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Február26, 2011 Megoszt Elküldve Február26, 2011 Nem tehetek róla, hogy nektek C-seknek ilyen csúnya, füstös, környezetszennyező, levegőgyilkos autóitok vannak :) Bezzeg az én fejlett, tiszta üzemű, füstmentes, környezetbarát erőforrással szerelt járművemet kék plakettel szerelik :D Komolyan kíváncsi lennék, hogy ha egymás mellett bezárnának egy-egy élőlényt légmentesen egy DR-el, és egy ilyen környezetszennyező piros-plakettessel, akkor melyik pusztulna ki hamarabb. :D (és arra is, hogy akkor miért az kap kéket <_< ) nem mintha zavarna hogy kéket kapok, csak nem értem :D Negenyózz, lehet ogy az enyém mellett hamarabb kimúlna, de addíg húha jól érezné magát a szesztől. :D Az az igazság, hogy a matrica nem a valóságos állapotot tükrözi, a motorkód, évjárat stb. szerint beskatulyázzák a kocsit egy adott határok közé, annál nem lehet rosszabb, de jobb sem. Én félig beszeszelve mentem mérésre, nem tetszett a gépnek hogy túl jók az értékek, mindíg kiírta, hogy tegyék be a szondát. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Február26, 2011 Megoszt Elküldve Február26, 2011 Nincs valakinek üres iskolai ellenőrző könyve? Esetleg bescanelt lapok? Egy hülyeséghez kellene! <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Február26, 2011 Megoszt Elküldve Február26, 2011 Mondja valaki hogy nem szép! <_< V20 Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Február26, 2011 Megoszt Elküldve Február26, 2011 Mondja valaki hogy nem szép! :D V20 <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Február26, 2011 Megoszt Elküldve Február26, 2011 <_< Ez 88500ccm :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Február26, 2011 Megoszt Elküldve Február26, 2011 Ez 88500ccm <_< Akkor várjál utánnanézek, lehet közben felfúrták. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Február26, 2011 Megoszt Elküldve Február26, 2011 Ez 88500ccm <_< Hány kW? :D Szergejben 1490kW. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Február26, 2011 Megoszt Elküldve Február26, 2011 Hány kW? <_< Szergejben 1490kW. :D ~2MW Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Február26, 2011 Megoszt Elküldve Február26, 2011 ~2MW Szép. :D És mit csinál a motor? Mit hajt? <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts