Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Egyéb csevegés

gsi.tamás

Recommended Posts

Mi van akkor, ha fordítva kötöm be a elektronikus gyújtás modult a fénycsőnél? Lehet ettől olyan h a fénycsőben valami "mászkálna innen-oda". Olyan mintha valamilyen "vonalak" mennek egyik felétől a másik feléig. Vibrál.

A fénycső kimenetét kötheted bárhogy, a bemenetre (fázis, nulla) érzékeny. Az a vibrálás ide-oda mászkálás pedig azt jelenti, hogy kevés benne az elektron, tehát hamarosan el fog halálozni, vagy alapból gyárilag olyan. Nem az elektronikus gyújtás hibája.

Megosztás:

Vasutas kolléga a 91-es 1.7 dízelére kapott kék ZK matricát. :D

Ez a BC világítása, azon meg elfér. Kell neki az ekkora ellenállás, mert 100mA-t vesz fel egy darab led. <_< Nincs is folt. :D

Meg legalább a mögötted jövő is látja az időt,hőfokot... Kivetíti a hátsó szélvédőre az biztos...

(A caravanba úgyis majdnem függőleges az üveg.)

Megosztás:

A fénycső kimenetét kötheted bárhogy, a bemenetre (fázis, nulla) érzékeny. Az a vibrálás ide-oda mászkálás pedig azt jelenti, hogy kevés benne az elektron, tehát hamarosan el fog halálozni, vagy alapból gyárilag olyan. Nem az elektronikus gyújtás hibája.

És honnan tudom h a bementet felcseréltem vagy sem?

Megosztás:

Meg legalább a mögötted jövő is látja az időt,hőfokot... Kivetíti a hátsó szélvédőre az biztos...

(A caravanba úgyis majdnem függőleges az üveg.)

Közel sem, nincs nagy fényereje. Nagyon durván véve csak 1,2W-os izzónak felel meg. <_<

És honnan tudom h a bementet felcseréltem vagy sem?

Feliratok alapján. L a fázis, N a nulla. :D

Teljesen mindegy a sorrendje. :)

Nem mindegy. :D

Megosztás:

Uhh a mai napom rémálom volt. Voltam fent pesten suli miatt. Kb fel órára hagytam a kocsit magára és nem feltörték, és nem is ez a lényeg penztárca is a kocsiba volt de az ülés alatt és csak megtalálta.

Elég sok volt benne 50k+2 bankkártya+jogsi személyi lackcím beteg kártya. Már a sírás fojtogat. Szerencsére a bankkártya kódok nem voltak benne, de le lettek tiltva biztos ami biztos. Mennyibe van kb egy ajtóba való üveg? Mert az betörte...

Résztvét, kábé ennyiaz üveg.

Mert novemberben műszaki. :D

Oké, de okmányirodában átpapirozod másik matrinyára nem? Már egyszer megcsináltad akkor most mi a gond? <_<

Megosztás:

Csíter. :)

Nem tehetek róla, hogy nektek C-seknek ilyen csúnya, füstös, környezetszennyező, levegőgyilkos autóitok vannak :D Bezzeg az én fejlett, tiszta üzemű, füstmentes, környezetbarát erőforrással szerelt járművemet kék plakettel szerelik :D Komolyan kíváncsi lennék, hogy ha egymás mellett bezárnának egy-egy élőlényt légmentesen egy DR-el, és egy ilyen környezetszennyező piros-plakettessel, akkor melyik pusztulna ki hamarabb. :D (és arra is, hogy akkor miért az kap kéket <_< ) nem mintha zavarna hogy kéket kapok, csak nem értem :D

Megosztás:

Nem tehetek róla, hogy nektek C-seknek ilyen csúnya, füstös, környezetszennyező, levegőgyilkos autóitok vannak :) Bezzeg az én fejlett, tiszta üzemű, füstmentes, környezetbarát erőforrással szerelt járművemet kék plakettel szerelik :D Komolyan kíváncsi lennék, hogy ha egymás mellett bezárnának egy-egy élőlényt légmentesen egy DR-el, és egy ilyen környezetszennyező piros-plakettessel, akkor melyik pusztulna ki hamarabb. :D (és arra is, hogy akkor miért az kap kéket <_< ) nem mintha zavarna hogy kéket kapok, csak nem értem :D

Enyém se C-s. :D

Megosztás:

Nem tehetek róla, hogy nektek C-seknek ilyen csúnya, füstös, környezetszennyező, levegőgyilkos autóitok vannak :) Bezzeg az én fejlett, tiszta üzemű, füstmentes, környezetbarát erőforrással szerelt járművemet kék plakettel szerelik :D Komolyan kíváncsi lennék, hogy ha egymás mellett bezárnának egy-egy élőlényt légmentesen egy DR-el, és egy ilyen környezetszennyező piros-plakettessel, akkor melyik pusztulna ki hamarabb. :D (és arra is, hogy akkor miért az kap kéket <_< ) nem mintha zavarna hogy kéket kapok, csak nem értem :D

Negenyózz, lehet ogy az enyém mellett hamarabb kimúlna, de addíg húha jól érezné magát a szesztől. :D Az az igazság, hogy a matrica nem a valóságos állapotot tükrözi, a motorkód, évjárat stb. szerint beskatulyázzák a kocsit egy adott határok közé, annál nem lehet rosszabb, de jobb sem. Én félig beszeszelve mentem mérésre, nem tetszett a gépnek hogy túl jók az értékek, mindíg kiírta, hogy tegyék be a szondát. :D

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.