daykiller Elküldve Február25, 2011 Elküldve Február25, 2011 Mi van akkor, ha fordítva kötöm be a elektronikus gyújtás modult a fénycsőnél? Lehet ettől olyan h a fénycsőben valami "mászkálna innen-oda". Olyan mintha valamilyen "vonalak" mennek egyik felétől a másik feléig. Vibrál. A fénycső kimenetét kötheted bárhogy, a bemenetre (fázis, nulla) érzékeny. Az a vibrálás ide-oda mászkálás pedig azt jelenti, hogy kevés benne az elektron, tehát hamarosan el fog halálozni, vagy alapból gyárilag olyan. Nem az elektronikus gyújtás hibája.
Hjoe Elküldve Február25, 2011 Elküldve Február25, 2011 Vasutas kolléga a 91-es 1.7 dízelére kapott kék ZK matricát. :D Ez a BC világítása, azon meg elfér. Kell neki az ekkora ellenállás, mert 100mA-t vesz fel egy darab led. <_< Nincs is folt. :D Meg legalább a mögötted jövő is látja az időt,hőfokot... Kivetíti a hátsó szélvédőre az biztos... (A caravanba úgyis majdnem függőleges az üveg.)
mrbis Elküldve Február25, 2011 Elküldve Február25, 2011 A fénycső kimenetét kötheted bárhogy, a bemenetre (fázis, nulla) érzékeny. Az a vibrálás ide-oda mászkálás pedig azt jelenti, hogy kevés benne az elektron, tehát hamarosan el fog halálozni, vagy alapból gyárilag olyan. Nem az elektronikus gyújtás hibája. És honnan tudom h a bementet felcseréltem vagy sem?
Breki Elküldve Február25, 2011 Elküldve Február25, 2011 És honnan tudom h a bementet felcseréltem vagy sem? Teljesen mindegy a sorrendje. <_<
daykiller Elküldve Február25, 2011 Elküldve Február25, 2011 Meg legalább a mögötted jövő is látja az időt,hőfokot... Kivetíti a hátsó szélvédőre az biztos... (A caravanba úgyis majdnem függőleges az üveg.) Közel sem, nincs nagy fényereje. Nagyon durván véve csak 1,2W-os izzónak felel meg. <_< És honnan tudom h a bementet felcseréltem vagy sem? Feliratok alapján. L a fázis, N a nulla. :D Teljesen mindegy a sorrendje. :) Nem mindegy. :D
Peti85 Elküldve Február25, 2011 Elküldve Február25, 2011 Na megvannak a féktárcsák és a betétek...hétfőn beszerelik. 10 ezerbe fájt eddig...
Dáwid Elküldve Február25, 2011 Elküldve Február25, 2011 Vasutas kolléga a 91-es 1.7 dízelére kapott kék ZK matricát. <_< Forgalmi szerint Dáwid kolléga is azt fog kapni nemsokára :D
beligrom Elküldve Február26, 2011 Elküldve Február26, 2011 TK-s autó? mai napig használom <_< jó hamar bealudtatok...
daykiller Elküldve Február26, 2011 Elküldve Február26, 2011 Forgalmi szerint Dáwid kolléga is azt fog kapni nemsokára <_< Csíter. :D
zotya975 Elküldve Február26, 2011 Elküldve Február26, 2011 Uhh a mai napom rémálom volt. Voltam fent pesten suli miatt. Kb fel órára hagytam a kocsit magára és nem feltörték, és nem is ez a lényeg penztárca is a kocsiba volt de az ülés alatt és csak megtalálta. Elég sok volt benne 50k+2 bankkártya+jogsi személyi lackcím beteg kártya. Már a sírás fojtogat. Szerencsére a bankkártya kódok nem voltak benne, de le lettek tiltva biztos ami biztos. Mennyibe van kb egy ajtóba való üveg? Mert az betörte... Résztvét, kábé ennyiaz üveg. Mert novemberben műszaki. :D Oké, de okmányirodában átpapirozod másik matrinyára nem? Már egyszer megcsináltad akkor most mi a gond? <_<
daykiller Elküldve Február26, 2011 Elküldve Február26, 2011 Résztvét, kábé ennyiaz üveg. Oké, de okmányirodában átpapirozod másik matrinyára nem? Már egyszer megcsináltad akkor most mi a gond? <_< Nekem jobban tetszik a Zőőőd, az a gond. :D
zotya975 Elküldve Február26, 2011 Elküldve Február26, 2011 Nekem jobban tetszik a Zőőőd, az a gond. <_< Hát fösd átt. :D
daykiller Elküldve Február26, 2011 Elküldve Február26, 2011 Hát fösd átt. :D A természet már a ződet is átfestette koszos ződre. <_< Végülis 2009 márciusa óta rajta van ez az egy matrica. :D
Dáwid Elküldve Február26, 2011 Elküldve Február26, 2011 Csíter. :) Nem tehetek róla, hogy nektek C-seknek ilyen csúnya, füstös, környezetszennyező, levegőgyilkos autóitok vannak :D Bezzeg az én fejlett, tiszta üzemű, füstmentes, környezetbarát erőforrással szerelt járművemet kék plakettel szerelik :D Komolyan kíváncsi lennék, hogy ha egymás mellett bezárnának egy-egy élőlényt légmentesen egy DR-el, és egy ilyen környezetszennyező piros-plakettessel, akkor melyik pusztulna ki hamarabb. :D (és arra is, hogy akkor miért az kap kéket <_< ) nem mintha zavarna hogy kéket kapok, csak nem értem :D
daykiller Elküldve Február26, 2011 Elküldve Február26, 2011 Nem tehetek róla, hogy nektek C-seknek ilyen csúnya, füstös, környezetszennyező, levegőgyilkos autóitok vannak :) Bezzeg az én fejlett, tiszta üzemű, füstmentes, környezetbarát erőforrással szerelt járművemet kék plakettel szerelik :D Komolyan kíváncsi lennék, hogy ha egymás mellett bezárnának egy-egy élőlényt légmentesen egy DR-el, és egy ilyen környezetszennyező piros-plakettessel, akkor melyik pusztulna ki hamarabb. :D (és arra is, hogy akkor miért az kap kéket <_< ) nem mintha zavarna hogy kéket kapok, csak nem értem :D Enyém se C-s. :D
zotya975 Elküldve Február26, 2011 Elküldve Február26, 2011 Nem tehetek róla, hogy nektek C-seknek ilyen csúnya, füstös, környezetszennyező, levegőgyilkos autóitok vannak :) Bezzeg az én fejlett, tiszta üzemű, füstmentes, környezetbarát erőforrással szerelt járművemet kék plakettel szerelik :D Komolyan kíváncsi lennék, hogy ha egymás mellett bezárnának egy-egy élőlényt légmentesen egy DR-el, és egy ilyen környezetszennyező piros-plakettessel, akkor melyik pusztulna ki hamarabb. :D (és arra is, hogy akkor miért az kap kéket <_< ) nem mintha zavarna hogy kéket kapok, csak nem értem :D Negenyózz, lehet ogy az enyém mellett hamarabb kimúlna, de addíg húha jól érezné magát a szesztől. :D Az az igazság, hogy a matrica nem a valóságos állapotot tükrözi, a motorkód, évjárat stb. szerint beskatulyázzák a kocsit egy adott határok közé, annál nem lehet rosszabb, de jobb sem. Én félig beszeszelve mentem mérésre, nem tetszett a gépnek hogy túl jók az értékek, mindíg kiírta, hogy tegyék be a szondát. :D
J0hnny Elküldve Február26, 2011 Elküldve Február26, 2011 Nincs valakinek üres iskolai ellenőrző könyve? Esetleg bescanelt lapok? Egy hülyeséghez kellene! <_<
zotya975 Elküldve Február26, 2011 Elküldve Február26, 2011 Ez 88500ccm <_< Akkor várjál utánnanézek, lehet közben felfúrták. :D
daykiller Elküldve Február26, 2011 Elküldve Február26, 2011 Ez 88500ccm <_< Hány kW? :D Szergejben 1490kW. :D
daykiller Elküldve Február26, 2011 Elküldve Február26, 2011 ~2MW Szép. :D És mit csinál a motor? Mit hajt? <_<
Recommended Posts