hakapeszimaki Elküldve Február25, 2011 Elküldve Február25, 2011 De volt, és képzeld volt lemezjátszónk is! Klikk! <_< Ettől a számtól ilyen http://www.youtube.com/watch?v=7w5vJwSLlrI. :D
Gabor -- C14Se Elküldve Február25, 2011 Elküldve Február25, 2011 Ettől a számtól ilyen http://www.youtube.com/watch?v=7w5vJwSLlrI. <_< Nekem meg ezek a számok jelentik a túlélés kulcsát a budapesti dzsungelben. Próbáld már meg felhúzni magad Ugye, hogy nem megy? :D Kleber HP3 nyárigumiról van valakinek valami tapasztalata? Az van itt Tbányán 11400-ért. De mondtak Nokiant 12500-ért (pontos típust sajna nem tudok).
hening Elküldve Február25, 2011 Elküldve Február25, 2011 Leragadtál Fater! Nyomassál frisset is! :D Lemmy odab@sz. <_< Not bad-not bad. :D
hening Elküldve Február25, 2011 Elküldve Február25, 2011 Nektek nem volt gyerekszobátok?!?!?!?!?! ... Volt, csak akkor még ilyenek voltak a gyerekdalok. <_< :D
hening Elküldve Február25, 2011 Elküldve Február25, 2011 Más. Megvan a friss műszaki, piros matrinyás ZK-val. <_<
beligrom Elküldve Február25, 2011 Elküldve Február25, 2011 amire az allianz 83000ftot akart fizetni arra a wallisba 222931ft-os árajánlatot adtak <_<
Novy Elküldve Február25, 2011 Elküldve Február25, 2011 hátul a kerék agy megeggyezik tárcsa, illetve dobfék esetén ??
hakapeszimaki Elküldve Február25, 2011 Elküldve Február25, 2011 hátul a kerék agy megeggyezik tárcsa, illetve dobfék esetén ?? Nem tudom,de nagyon figyelj oda,mert ha nem mennek fel a drága felnijeid.... <_<
hakapeszimaki Elküldve Február25, 2011 Elküldve Február25, 2011 amire az allianz 83000ftot akart fizetni arra a wallisba 222931ft-os árajánlatot adtak <_< TK-s autó?
zotya975 Elküldve Február25, 2011 Elküldve Február25, 2011 Más. Megvan a friss műszaki, piros matrinyás ZK-val. :D Hiába morogsz, ezt tudtad előre nem? <_< http://komike.coldline.hu/images/dsc04198.jpg Nem apróztad el..mit veszel ki a műszerfalból, hogy elférjen? :D
daykiller Elküldve Február25, 2011 Elküldve Február25, 2011 Hiába morogsz, ezt tudtad előre nem? <_< Nem apróztad el..mit veszel ki a műszerfalból, hogy elférjen? :D Vasutas kolléga a 91-es 1.7 dízelére kapott kék ZK matricát. :) Ez a BC világítása, azon meg elfér. Kell neki az ekkora ellenállás, mert 100mA-t vesz fel egy darab led. :D Nincs is folt. :D
hening Elküldve Február25, 2011 Elküldve Február25, 2011 Hiába morogsz, ezt tudtad előre nem? <_< ... Persze, hogy tudtam, csak bosszant. :D
zotya975 Elküldve Február25, 2011 Elküldve Február25, 2011 Persze, hogy tudtam, csak bosszant. <_< Persze engem is, és ha elfelejteném, akkor Day úgyis szóbahozza. :D :D
daykiller Elküldve Február25, 2011 Elküldve Február25, 2011 Persze engem is, és ha elfelejteném, akkor Day úgyis szóbahozza. <_< :) Hö? :D :D
neodd Elküldve Február25, 2011 Elküldve Február25, 2011 Persze engem is, és ha elfelejteném, akkor Day úgyis szóbahozza. <_< :) Tegnap linkelted, de most (is) passzol ide: :D :D
daykiller Elküldve Február25, 2011 Elküldve Február25, 2011 Nejátszd az ártatlant... :D Ződ rulez. :D Bár csak novemberig. <_<
zotya975 Elküldve Február25, 2011 Elküldve Február25, 2011 Ződ rulez. :D Bár csak novemberig. :D Niért is? <_<
astra 8 Elküldve Február25, 2011 Elküldve Február25, 2011 Uhh a mai napom rémálom volt. Voltam fent pesten suli miatt. Kb fel órára hagytam a kocsit magára és nem feltörték, és nem is ez a lényeg penztárca is a kocsiba volt de az ülés alatt és csak megtalálta. Elég sok volt benne 50k+2 bankkártya+jogsi személyi lackcím beteg kártya. Már a sírás fojtogat. Szerencsére a bankkártya kódok nem voltak benne, de le lettek tiltva biztos ami biztos. Mennyibe van kb egy ajtóba való üveg? Mert az betörte...
Alex0403 Elküldve Február25, 2011 Elküldve Február25, 2011 Azt hiszem fogom a vadászpuskám, és kiterítem a rókámat!! <_< Semmi előzmény nélkül szarakodik... Azt írja ki, hogy tartalomkódolási hiba! Minden weboldalnál....egyedül a Gmail-t tudom megnyitni. És a vicc az, hogy a laptopomon meg semmi hiba nincs! És ugyan azt a internetet használja, Routeren keresztül! Halottatok már ilyet? :D :D
mrbis Elküldve Február25, 2011 Elküldve Február25, 2011 Sziasztok Van itt közületek villanyszerelő, aki ért az elektromos gyújtású fénycsövekhez? <_<
Gabor -- C14Se Elküldve Február25, 2011 Elküldve Február25, 2011 Azt hiszem fogom a vadászpuskám, és kiterítem a rókámat!! <_< Semmi előzmény nélkül szarakodik... Azt írja ki, hogy tartalomkódolási hiba! Minden weboldalnál....egyedül a Gmail-t tudom megnyitni. És a vicc az, hogy a laptopomon meg semmi hiba nincs! És ugyan azt a internetet használja, Routeren keresztül! Halottatok már ilyet? :D :D Próbáld meg Safe mode-ban elindítani, és letiltani a kiegészítőket. Lehet valamelyik frissítette magát és azért halt be az egész. Legalábbis így elsőre ezt találtam neten. Hogyan indítsunk csökkentett módban... vagy ez: Clear your cache. Tools --> Options --> Advanced --> Network, Clear Now button. Uhh a mai napom rémálom volt. Voltam fent pesten suli miatt. Kb fel órára hagytam a kocsit magára és nem feltörték, és nem is ez a lényeg penztárca is a kocsiba volt de az ülés alatt és csak megtalálta. Elég sok volt benne 50k+2 bankkártya+jogsi személyi lackcím beteg kártya. Már a sírás fojtogat. Szerencsére a bankkártya kódok nem voltak benne, de le lettek tiltva biztos ami biztos. Mennyibe van kb egy ajtóba való üveg? Mert az betörte... Uhh, merre volt ez?
daykiller Elküldve Február25, 2011 Elküldve Február25, 2011 Niért is? <_< Mert novemberben műszaki. :D Sziasztok Van itt közületek villanyszerelő, aki ért az elektromos gyújtású fénycsövekhez? :D Jelen.
mrbis Elküldve Február25, 2011 Elküldve Február25, 2011 Jelen. Mi van akkor, ha fordítva kötöm be a elektronikus gyújtás modult a fénycsőnél? Lehet ettől olyan h a fénycsőben valami "mászkálna innen-oda". Olyan mintha valamilyen "vonalak" mennek egyik felétől a másik feléig. Vibrál.
Recommended Posts