Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve
Hiába morogsz, ezt tudtad előre nem? <_<

Nem apróztad el..mit veszel ki a műszerfalból, hogy elférjen? :D

Vasutas kolléga a 91-es 1.7 dízelére kapott kék ZK matricát. :)

Ez a BC világítása, azon meg elfér. Kell neki az ekkora ellenállás, mert 100mA-t vesz fel egy darab led. :D Nincs is folt. :D

Elküldve

Uhh a mai napom rémálom volt. Voltam fent pesten suli miatt. Kb fel órára hagytam a kocsit magára és nem feltörték, és nem is ez a lényeg penztárca is a kocsiba volt de az ülés alatt és csak megtalálta.

Elég sok volt benne 50k+2 bankkártya+jogsi személyi lackcím beteg kártya. Már a sírás fojtogat. Szerencsére a bankkártya kódok nem voltak benne, de le lettek tiltva biztos ami biztos. Mennyibe van kb egy ajtóba való üveg? Mert az betörte...

Elküldve

Azt hiszem fogom a vadászpuskám, és kiterítem a rókámat!! <_<

Semmi előzmény nélkül szarakodik... Azt írja ki, hogy tartalomkódolási hiba! Minden weboldalnál....egyedül a Gmail-t tudom megnyitni. És a vicc az, hogy a laptopomon meg semmi hiba nincs! És ugyan azt a internetet használja, Routeren keresztül! Halottatok már ilyet? :D :D

Elküldve
Azt hiszem fogom a vadászpuskám, és kiterítem a rókámat!! <_<

Semmi előzmény nélkül szarakodik... Azt írja ki, hogy tartalomkódolási hiba! Minden weboldalnál....egyedül a Gmail-t tudom megnyitni. És a vicc az, hogy a laptopomon meg semmi hiba nincs! És ugyan azt a internetet használja, Routeren keresztül! Halottatok már ilyet? :D :D

Próbáld meg Safe mode-ban elindítani, és letiltani a kiegészítőket. Lehet valamelyik frissítette magát és azért halt be az egész.

Legalábbis így elsőre ezt találtam neten.

Hogyan indítsunk csökkentett módban...

vagy ez:

Clear your cache. Tools --> Options --> Advanced --> Network, Clear Now button.

Uhh a mai napom rémálom volt. Voltam fent pesten suli miatt. Kb fel órára hagytam a kocsit magára és nem feltörték, és nem is ez a lényeg penztárca is a kocsiba volt de az ülés alatt és csak megtalálta.

Elég sok volt benne 50k+2 bankkártya+jogsi személyi lackcím beteg kártya. Már a sírás fojtogat. Szerencsére a bankkártya kódok nem voltak benne, de le lettek tiltva biztos ami biztos. Mennyibe van kb egy ajtóba való üveg? Mert az betörte...

Uhh, merre volt ez?

Elküldve
Jelen.

Mi van akkor, ha fordítva kötöm be a elektronikus gyújtás modult a fénycsőnél? Lehet ettől olyan h a fénycsőben valami "mászkálna innen-oda". Olyan mintha valamilyen "vonalak" mennek egyik felétől a másik feléig. Vibrál.

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.