megadave Elküldve Február24, 2011 Megoszt Elküldve Február24, 2011 :D Szerettyük a észidíszit! <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Február24, 2011 Megoszt Elküldve Február24, 2011 Szerettyük a észidíszit! <_< Így van. Szeressük. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Február24, 2011 Megoszt Elküldve Február24, 2011 Szerettyük a észidíszit! <_< Így van. Szeressük. :D Alap. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Február24, 2011 Megoszt Elküldve Február24, 2011 Vagy mert már öregedett a rugó, vagy mert a C20NE se nagy blokk <_< Én úgy tudom az. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
jocotds Elküldve Február24, 2011 Megoszt Elküldve Február24, 2011 Kedvenc..... AC/DC- től alap.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Február24, 2011 Megoszt Elküldve Február24, 2011 Én úgy tudom az. <_< Én is. 1.6-ig kis blokk, felette nagy. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Február24, 2011 Megoszt Elküldve Február24, 2011 Én is. 1.6-ig kis blokk, felette nagy. max európában amcsiknál azt mondják erre : kis ablaktörlő moci, nagyobb ablaktörlő moci <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
hakapeszimaki Elküldve Február24, 2011 Megoszt Elküldve Február24, 2011 quote name='hening' date='2011-02-24 - 18:08' post='768622'] Pfejj. :D Back to basic. <_< :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
neodd Elküldve Február24, 2011 Megoszt Elküldve Február24, 2011 Ma Szegedre ígértek 5centi havat és lett belőle 35. Vendégségbe beugrottunk a város másik részére egy fél órára mielőtt elindulunk Dunaföldvárra.Odafelé tök jó volt az út aztán fekete jég+arra finom hó hullott. Konkrétan egy enyhe emelkedőn alig tudtunk felmenni,de nem a corsával volt a baj,mert nagyon senki sem. <_< 7éve vezetek de ilyet még nem b*asztam,közben a rádióban meg folyamatosan mondták,hogy a hidakra sem tudnak felmenni. Gondoltam akkor hanyagoljuk a földvári utat. Kerülőúton akartam hazamenni Algyőre egy MOL szervizúton,de ott akkora hótorlasz volt+még durvább felüljáró,ami még szűk is volt,tehát nem mertem lendületből bevállalni,mert akkor lefelé szállok el. Tehát visszafordultam szépen és jó 30perc alatt megtettem a 7km-es utat hazáig a 47-esen.De örülök,hogy nem törtek össze. Itt meg szépen elolvadt a hó, ami hétvégéig esett. :D :D Viszont cserébe volt reggel szép -8 fok. Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Február24, 2011 Megoszt Elküldve Február24, 2011 Itt állt a ház előtt egy 645ci. <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
neodd Elküldve Február24, 2011 Megoszt Elküldve Február24, 2011 Itt állt a ház előtt egy 645ci. <_< Itt meg 2 F Astra :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
hakapeszimaki Elküldve Február24, 2011 Megoszt Elküldve Február24, 2011 Itt meg szépen elolvadt a hó, ami hétvégéig esett. :D :D Viszont cserébe volt reggel szép -8 fok. Tudom fatert hívtam merre van az a szervizút meg hogy itt megállt a város.Éppen fehérvárról jött az M7-en és mondta,hogy ott nincs semmi. Kecskeméttől van egy kis hó,de csak ebben a 40km-es körzetben szakadt le az ég. <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Február24, 2011 Megoszt Elküldve Február24, 2011 Me' csak. Rühellem a nem gitár zenét. <_< Leragadtál Fater! Nyomassál frisset is! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Február24, 2011 Megoszt Elküldve Február24, 2011 Leragadtál Fater! Nyomassál frisset is! :D Pffff..... <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Február24, 2011 Megoszt Elküldve Február24, 2011 Pffff..... <_< Mi van mesemetálos? Nem bírod a sodrósat? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Február24, 2011 Megoszt Elküldve Február24, 2011 Mi van mesemetálos? Nem bírod a sodrósat? <_< Nem mindenki progresszíves, mint Te. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
megadave Elküldve Február24, 2011 Megoszt Elküldve Február24, 2011 Leragadtál Fater! Nyomassál frisset is! :D Hát ez elég súlyos.... :D Lemmy <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Február24, 2011 Megoszt Elküldve Február24, 2011 Nem mindenki progresszíves, mint Te. <_< Vágod a VHS feelinget? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Február24, 2011 Megoszt Elküldve Február24, 2011 Vágod a VHS feelinget? :D Hogyne. :D Videódiszkó. <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabor -- C14Se Elküldve Február24, 2011 Megoszt Elküldve Február24, 2011 <_< http://www.youtube.com/watch?v=ckQvdrA_EvA :D Na nee, ez rosszabb mint a nem helyesen írás, meg a káromkodás. Jó hogy nem volt bekapcsolva az erősítőm. Fontos kérdésem lenne. Honnan tudnék tuti infót kapni, hogy hogyan van ez a kötelező téligumi, főként Szlovéniában. Márc 12. tervezünk arra menni, vissza pedig 15. után valahogy. Sokfélét olvastam neten, többnyire említették a márc 15öt, de volt ami azt írta, hogy kötelező, volt, hogy helyzetfüggő, de olvastam, hogy nyárigumi hólánccal is jó, ilyesmik. Természetesen ha szar idő lesz arra el se indulunk, mert szabadtéri tevékenységet tervezünk. Akkor megyünk másmerre, elég nagy ez a környék :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
neodd Elküldve Február24, 2011 Megoszt Elküldve Február24, 2011 Na nee, ez rosszabb mint a nem helyesen írás, meg a káromkodás. Jó hogy nem volt bekapcsolva az erősítőm. Fontos kérdésem lenne. Honnan tudnék tuti infót kapni, hogy hogyan van ez a kötelező téligumi, főként Szlovéniában. Márc 12. tervezünk arra menni, vissza pedig 15. után valahogy. Sokfélét olvastam neten, többnyire említették a márc 15öt, de volt ami azt írta, hogy kötelező, volt, hogy helyzetfüggő, de olvastam, hogy nyárigumi hólánccal is jó, ilyesmik. Természetesen ha szar idő lesz arra el se indulunk, mert szabadtéri tevékenységet tervezünk. Akkor megyünk másmerre, elég nagy ez a környék <_< "Szlovénia: Nov. 15. és márc. 15. között Szlovéniában kötelező a téligumi használata, melyből azonban elég kettő is. 5cm-nél nagyobb hó esetén kötelező a hólánc is, ezt már a határon is ellenőrizhetik." Én erről hallottam, meg most hirtelen ezt is találtam neten. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Február24, 2011 Megoszt Elküldve Február24, 2011 Na nee, ez rosszabb mint a nem helyesen írás, meg a káromkodás. Jó hogy nem volt bekapcsolva az erősítőm. <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
beligrom Elküldve Február25, 2011 Megoszt Elküldve Február25, 2011 Nektek nem volt gyerekszobátok?!?!?!?!?! http://www.youtube.com/watch?v=-plzK8IF-LY...feature=related Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Február25, 2011 Megoszt Elküldve Február25, 2011 Nektek nem volt gyerekszobátok?!?!?!?!?! http://www.youtube.com/watch?v=-plzK8IF-LY...feature=related De volt, és képzeld volt lemezjátszónk is! Klikk! <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endre06 Elküldve Február25, 2011 Megoszt Elküldve Február25, 2011 Uuutálom a havat!!! nálunk is már második napja esik folyamatosan van vagy 20-25cm-er ami friss hó. Azért van egy két nemnormális, az úton pl találkoztam egyel a szélvédőröl lekotorva a hó de az oldalablakon 10cm vastagon ráadásúl az első hátsó lámpákon is a 2napos hó rajta állt. Se féklámpát nem látni se indexet. <_< Ahoz képest még mindig hullik, holnap meg motoros télűző felvonulás. A Quadosok még jól járnak de mocival meg nem fogok tudni menni... Gondoltam rá kimegyek Opellel, bukóba, mocis kesztyűben! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts