Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Egyéb csevegés

gsi.tamás

Recommended Posts

Mai melóm!

itt!

Egérke akart csatlakozni a hálókábelen az internetre, persze rittig azt a hálókábelbe integrált 7,5V-os áramkábelt találta meg ami egy aknában lévő Switch-et táplált volna.... Persze hült helye volt a rohadtak de mint látszik csak belekóstolt a többi kábelbe is... <_<

Megosztás:

Mai melóm!

itt!

Egérke akart csatlakozni a hálókábelen az internetre, persze rittig azt a hálókábelbe integrált 7,5V-os áramkábelt találta meg ami egy aknában lévő Switch-et táplált volna.... Persze hült helye volt a rohadtak de mint látszik csak belekóstolt a többi kábelbe is... <_<

kábelstruktúra vajon miiiii

Megosztás:

kábelstruktúra vajon miiiii

Ha arra gondolsz hogy hülyén van elrendezve akkor pl a hálókábelek mind két végére fel van írva hogy mi hova vezet azzal nem is lett volna gond. <_<

Csak ezzel volt egy kis gond hogy melyik szál hogy megy rajta az áram. 2db(-) 2db(+) a többi a hálózathoz ill a maradék 4 csak mivel kb 8éves a cucc kicsit nehéz volt a csatlakozón látni a lényeget de a végén csak sikerül. Dobozban meg egérkaja ha máshonnan támadna!

Megosztás:

Ha arra gondolsz hogy hülyén van elrendezve akkor pl a hálókábelek mind két végére fel van írva hogy mi hova vezet azzal nem is lett volna gond. :D

Csak ezzel volt egy kis gond hogy melyik szál hogy megy rajta az áram. 2db(-) 2db(+) a többi a hálózathoz ill a maradék 4 csak mivel kb 8éves a cucc kicsit nehéz volt a csatlakozón látni a lényeget de a végén csak sikerül. Dobozban meg egérkaja ha máshonnan támadna!

Nem arra gondolt hogy nem tudni melyiknek hol a vége, csak egy hálózatnak azért szok' lenni szabályai <_< Engem itt lőnének fejbe ha egy ügyfélnél ilyet találnának :) :D

Amúgy ez egy maszek POE injektor ? :D

Megosztás:

Nem arra gondolt hogy nem tudni melyiknek hol a vége, csak egy hálózatnak azért szok' lenni szabályai <_< Engem itt lőnének fejbe ha egy ügyfélnél ilyet találnának :D :D

Amúgy ez egy maszek POE injektor ? :D

Jahh értem, szabályos ez csak kis helyre sokmindent kellett betenni, persze ez még az elődöm érdeme de működni működik! :)

Szerk: a doboznak meg ugye van teteje és ami nem látszik az szabályos? :D

Megosztás:

http://www.nagykanizsa.info/modul/konyvtar..._kiepitese/#2.3 Csak google első oldalról kiszedtem egyet. :D

Köszi lementettem! izé ööö nem ilyenekből tanúltam meg a dolgot, meg amiről képet linkeltem több mint 8éves konstrukció, "hogyan készítsünk kis költségvetésből működő hálózatot" , telefon-t, kábelTV-t meg azt se tudom mi volt még ott! <_<

Megosztás:

Köszi lementettem! izé ööö nem ilyenekből tanúltam meg a dolgot, meg amiről képet linkeltem több mint 8éves konstrukció, "hogyan készítsünk kis költségvetésből működő hálózatot" , telefon-t, kábelTV-t meg azt se tudom mi volt még ott! <_<

Na pont ezért kell. :D

Megosztás:

4esen 100ból 67 autó biztos román. <_< Nézd meg hány baleset van, és hánynál román az egyik, vagy mindkét fél... :D

Engem nemigazán érint, életemben talán jártam ott vagy kétszer pedig én sem egy suhanc vagyok már. Nekem közelebb esik az első útvonal de vannak olyan szakaszok amik a 4-estől is rosszabbak és ott azért jobban lejárják az utakat mert sokkal nagyobb a forgalom. Itt ugye szinte mindenki a pályán közlekedik. De kinek mi esik jól, tegye azt.

Megosztás:

Sziasztok!

c14nz-be csak a saját generátora jó?

vagy van esetleg más típus amivel kompatibilis?

Elvileg bármelyik Astráé jó, ha ugyanolyan a szíjtárcsája (tehát hagyományos ékszíjas, vagy 5 ill. 6-bordás szíjas). Ha eltérő gyártótól van (pl. Bosch helyett Delco, esetleg Hitachi) akkor a tartókonzolját is cserélni kell.

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.