beligrom Elküldve Február22, 2011 Elküldve Február22, 2011 2708 pont. Amúgy nem értem a játékot, de ettől függetlenül tetszik :D <_< akkor ti lehet rokonlelkek vagytok :D nekem 508nál elég volt :)
Dáwid Elküldve Február22, 2011 Elküldve Február22, 2011 akkor ti lehet rokonlelkek vagytok :D nekem 508nál elég volt :) Huje vagy? Sört kell vadászni, és még csak az ágyból sem kell felkelnem érte. Shimáááán jó <_< (MrBean fodrászosat is toltam, de abból állandóan kiestem a 2. szinten, sör sincs benne, úgyhogy az nem tecc :D
zotya975 Elküldve Február23, 2011 Elküldve Február23, 2011 Swift I vagy Wagyonőr? Swift I 4személy+tele csomagtartó 3henger 1liter, M1 Győr felé emelkedőn is ment 160-nal óra szerint. :D Ma az enyémmel mentem országúton óra szerint 150-et,jött a kanyar. :D Meg beszorultam két kamion mögé 80-nal egy e36 325tds touring társaságában vagy 10km-en át (150LE)és a csákó sem merte megelőzni őket,csak amikor én megelőztem a kamionokat jött utánam,aztán persze megelőzött. Tehát ugyanannyira volt akadályozva a 3x annyi lovával,mint én. A belső sávban tötymörgőket én is utálom! Hazafelé meg egy e36 320-at kerültem ki jobbról olyan 100körül.Ma ilyen tötyörésszünk bimmerrel nap volt? :) Wagon R+ egyliteres. Így már értem, de a corsa megint más kategória. Az 1.4 abban sokkal hatékonyabb. :D Amúgy asszonykám hajtja, de az M0-án már mentem vele 150-et GPS-el :D Engem kifejezetten idegesítenek pl. M1-M7 kivezetőn a középső sávban 70-80-nal poroszkálók. Mi a fenéért nem lehet 100-al menni ott? Ha meg nem akar annyival menni, miért nem megy ki a külsőbe? Az nem indok, hogy az M7-re megy, 5-6 km alatt sokszor lehet sávot váltani...... <_< Meg aztán nem 1070 kilós négyméteres bódét kell neki vinnie alapból.
Dáwid Elküldve Február23, 2011 Elküldve Február23, 2011 Nahh veletek is...! <_< :D :D Taposs rá a "jelez" gombra, és akkor majd az összes Modi veled fog foglalkozni :)
Endre06 Elküldve Február23, 2011 Elküldve Február23, 2011 :D :D Taposs rá a "jelez" gombra, és akkor majd az összes Modi veled fog foglalkozni :D Utánna meg jól kick-elnek 1hónapra! :) (amúgy mi az a jelez gomb? vagy inkább ne babráljam? <_< )
Endre06 Elküldve Február23, 2011 Elküldve Február23, 2011 A közlekedési morálhoz fűzve. Pl ma reggel jöttem belvárosba 50-el bár a sebességmérő oszlopok csak 47körül írják de mondtátok az úgyse hiteles. Szóval 50-el jöttem erre a kamion záróvonalnál kezdett előzni erre jöttek szembe és vissza állt mögém és villogott mint a....... A másik is ma volt reggel 70-es tábla mindig lelassítok mert ki van írva stb 70-re pont kereszteződés után záróvonal gyorsítok feljebb erre megelőz egy autó záró vonal ugye még jó pár méterig van. Mellémérve látom hogy bent űl 4db rendőr, felirattal a hátukon, gondolom mentek melóba. Nekik ezt miért szabad? Ugyan ezt megcsinálom olyan csekket kapok mint a huzat.... <_<
Endre06 Elküldve Február23, 2011 Elküldve Február23, 2011 Ha a műszeregységből maradt még ledetek akkor csináljatok ilyet! Ehh! <_<
Dáwid Elküldve Február23, 2011 Elküldve Február23, 2011 Utánna meg jól kick-elnek 1hónapra! :D (amúgy mi az a jelez gomb? vagy inkább ne babráljam? <_< ) A Jelez gomb ott virít minden hozzászólás bal aljánál és jelezni lehet vele :D :)
Endre06 Elküldve Február23, 2011 Elküldve Február23, 2011 A Jelez gomb ott virít minden hozzászólás bal aljánál és jelezni lehet vele <_< :) A fel gomb akar lenni? miuán már megírtam meg elküldtem? még mielőtt rosszat nyomkodnék! :D Hopp megvan csak ugye nem voltam bejelentkezve azért nem láttam! kösziiiii!!! :D
beligrom Elküldve Február23, 2011 Elküldve Február23, 2011 Elefánt a tevének: - Te hallod mért van a két csöcsöd a hátadon? - Fasszal a pofámon kussolnék!
Hjoe Elküldve Február23, 2011 Elküldve Február23, 2011 <_< :D Taposs rá a "jelez" gombra, és akkor majd az összes Modi veled fog foglalkozni :) Eladnád a munkád...? :D
Tiv. Elküldve Február23, 2011 Elküldve Február23, 2011 Ma káromkodtam. Nem kicsit, nagyon. Káromkodtam reggel, délben, és most este is. Ezt valaki elqrta. Nem kicsit, nagyon. Mi a bánatos faxomnak kellett ez neki? :D :D Így mire használja? Remélem a fonnyadt farkát veri vele. <_<
zotya975 Elküldve Február23, 2011 Elküldve Február23, 2011 Ma káromkodtam. Nem kicsit, nagyon. Káromkodtam reggel, délben, és most este is. Ezt valaki elqrta. Nem kicsit, nagyon. Mi a bánatos faxomnak kellett ez neki? :D :) Így mire használja? Remélem a fonnyadt farkát veri vele. <_< Én meg a kezét tépném ki tőből! :D
hening Elküldve Február23, 2011 Elküldve Február23, 2011 :D :) Taposs rá a "jelez" gombra, és akkor majd az összes Modi veled fog foglalkozni :D Én meg majd a nyakadra taposok. <_< Utánna meg jól kick-elnek 1hónapra! :D (amúgy mi az a jelez gomb? vagy inkább ne babráljam? :D ) Azért nem olyan nagy tragédia az. Ám leírtam ott, hogy mi a teendőd. A jelez gomb pedig arra szolgál, ha vmi olyasmit látsz ami nem megfelelő(szabályzatban foglaltak, egyebek), akkor azt jelezd a moderátorok felé.
hening Elküldve Február23, 2011 Elküldve Február23, 2011 Ma káromkodtam. Nem kicsit, nagyon. Káromkodtam reggel, délben, és most este is. Ezt valaki elqrta. Nem kicsit, nagyon. Mi a bánatos faxomnak kellett ez neki? :D :D Így mire használja? Remélem a fonnyadt farkát veri vele. <_< Másra nem nagyon, de több öröme ne is legyen benne. :D Én meg a kezét tépném ki tőből! :) Aztán meg a hátába szurkálni. :D
Tiv. Elküldve Február23, 2011 Elküldve Február23, 2011 A multkor voltak itt vasut fényképek. Ezt felismeritek? Ez meg csak úgy, a járda mellett. <_<
Alex0403 Elküldve Február23, 2011 Elküldve Február23, 2011 A multkor voltak itt vasut fényképek. Ezt felismeritek? http://img0.tar.hu/tivadar68/size2/107776833.jpg Ez meg csak úgy, a járda mellett. :D Én felismerem! <_< Vagy majdnem helybelinek nem szabad játszani? :D A második képre csak azt mondom, remélem megpiszkálja egy lapos vassal az, aki letörte az ablaktörlőlapátod!!! :)
mélykék76 Elküldve Február23, 2011 Elküldve Február23, 2011 A multkor voltak itt vasut fényképek. Ezt felismeritek? ez egy pályaudvar szerintem
daykiller Elküldve Február23, 2011 Elküldve Február23, 2011 A multkor voltak itt vasut fényképek. Ezt felismeritek? http://img0.tar.hu/tivadar68/size2/107776833.jpg Ez meg csak úgy, a járda mellett. <_< Veszprém. ez egy pályaudvar szerintem Ez csak állomásnak van besorolva.
Tiv. Elküldve Február23, 2011 Elküldve Február23, 2011 Én felismerem! <_< Vagy majdnem helybelinek nem szabad játszani? :D A második képre csak azt mondom, remélem megpiszkálja egy lapos vassal az, aki letörte az ablaktörlőlapátod!!! :D Nincs ez olyan nagyon közel hozzád. :)
Tiv. Elküldve Február23, 2011 Elküldve Február23, 2011 Veszprém. Ez csak állomásnak van besorolva. És szerinted veszprémben van felüljáró? Vagy honnan fényképeztem ? Nem tudok repülni. <_<
neodd Elküldve Február23, 2011 Elküldve Február23, 2011 És szerinted veszprémben van felüljáró? Vagy honnan fényképeztem ? Nem tudok repülni. <_< Szerintem sem Veszprém, bár van ott felüljáró, csak nem azon az oldalon. Nomeg Veszprém térköves, és a bal oldalt nincsen annyi ház, van helyette viszont néhány tehervágány.
Tiv. Elküldve Február23, 2011 Elküldve Február23, 2011 Szerintem sem Veszprém, bár van ott felüljáró, csak nem azon az oldalon. Nomeg Veszprém térköves, és a bal oldalt nincsen annyi ház, van helyette viszont néhány tehervágány. Évek óta nem láttam a veszprémi vasútállomást. <_<
daykiller Elküldve Február23, 2011 Elküldve Február23, 2011 És szerinted veszprémben van felüljáró? Vagy honnan fényképeztem ? Nem tudok repülni. :D Nem mondtam, hogy biztos vagyok-e benne. :D De ilyen állomás tuti nincs a mi területünkön, így passz. <_<
Recommended Posts