megadave Elküldve Február21, 2011 Megoszt Elküldve Február21, 2011 Ezért mondtam hogy fáááááj. Egy rendes generál bőven benne van ennyiben, csak ugye egyáltalán nem biztos, hogy az a legjobb megoldás :D Jó alkatrészekkel, nem nehéz 3-4 kiló fölé menni <_< De ez nem egy xe vagy let. :) Dízellel felmenni 300ra már művészet (vagy átverés) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Február21, 2011 Megoszt Elküldve Február21, 2011 De ez nem egy xe vagy let. :D Dízellel felmenni 300ra már művészet (vagy átverés) :D Hidd már el hogy nem <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
megadave Elküldve Február21, 2011 Megoszt Elküldve Február21, 2011 Hidd már el hogy nem <_< Ha te mondod... :D Tapasztalat? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Február21, 2011 Megoszt Elküldve Február21, 2011 Ha te mondod... :) Tapasztalat? :D 5 ajánlatkérés után inkább motort cseréltem :D (Laci nem... :D ) én kihoztam egy rakat plusz alkatrésszel (a bontós srácok még elláttak pár cuccal :D ) + olajcsere, vezérléscsere, stb. 100-ból, 2 nap alatt. Laci kihozta asszem majdnem 400-ból, 1,5 hónap alatt, és még jó sem lett elsőre. (viszont ő játszhatott bejártósdit <_< ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
géb Elküldve Február21, 2011 Megoszt Elküldve Február21, 2011 még közel sem költöttem annyit mint mint kívánt volna!<_< amúgy igazad van tényleg vehettem volna egy használt ujjat!aminek nem tudom mi a baja átírással együtt meg bőven túl lennék ezen az összegen ha nem lenne a szíj kopása nem lenne vele semmi baj szépen jár a motor Link to comment Megosztás: More sharing options...
géb Elküldve Február21, 2011 Megoszt Elküldve Február21, 2011 5 ajánlatkérés után inkább motort cseréltem :D (Laci nem... :D ) én kihoztam egy rakat plusz alkatrésszel (a bontós srácok még elláttak pár cuccal :) ) + olajcsere, vezérléscsere, stb. 100-ból, 2 nap alatt. Laci kihozta asszem majdnem 400-ból, 1,5 hónap alatt, és még jó sem lett elsőre. (viszont ő játszhatott bejártósdit <_< ) + az új műszaki? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Február21, 2011 Megoszt Elküldve Február21, 2011 + az új műszaki? Van az 2évente, nem olyan régi az előző sem <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Február21, 2011 Megoszt Elküldve Február21, 2011 Csak szétfingott példányok voltak/vannak az árukat meg megkérik. Garancia általában már lejárt róluk,és nem gyárilag függetlenek.Láttam már függetlenített telefont,ami az adótoronytól 200m-re kereste a hálózatot. :D Inkább kihagyom. Netezni telefonnal büntetés szerintem,az nem vonzott annyira meg fotóművészkedni sem akarok a telefonnal. Tudjon gsm-et,meg navigáljon,többi nem érdekel. :D Szétszedték és rosszul rakták össze. Általános nokia hiba a GSM antenna érintkezési problémája. Minden összerakás előtt kicsit ki kell feszíteni. Kontakt spray sem árt. N95-öm van, haverom függetlenítette és semmi bajom vele. Amúgy ingyenes Ovi Térképek van rajta, de mellette ott van a Garmin is (telepítős verzió, 5.00.50) székely hanggal. :D Én ősszel csapágyaztam a Bosch generátoromat, elég nagy cumi volt a csapágyak lehúzása, mert a szénkefe felőli tengelyvégen ott figyelt a csúszógyűrű műanyag tartója, így a tengelyvégre nem tudtam ráfogni a lehúzóval, szétnyomta volna. A másik oldalon jött egy kicsit lehúzóval, de a végén mindkettőt le kellett köszörűlni, majd vágóval leütni. <_< Szerencsére ennél csak a tárcsa felőli oldalán volt csúszógyűrű, a szénkefés oldalán a műanyag ventilátor burkolatig kellett ráütni az új csapágyat és ennyi, mehetett a helyére. Bár mi a rendes összerakásával szívtunk. Valahol mindig beleért az állórészbe. 1,5 óra szívás után azért sikerült eltalálni. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
hakapeszimaki Elküldve Február21, 2011 Megoszt Elküldve Február21, 2011 még közel sem költöttem annyit mint mint kívánt volna!:D amúgy igazad van tényleg vehettem volna egy használt ujjat!aminek nem tudom mi a baja átírással együtt meg bőven túl lennék ezen az összegen ha nem lenne a szíj kopása nem lenne vele semmi baj szépen jár a motor Ennyi :D Az autóval kapcsolatos kiadásokhoz mindig ideológiát kell találni és akkor nincs rossz érzése az embernek. Haver ugyanígy meg tudja indokolni miért jó 370forintos benzinnel 89-es e34 535i-vel járni. <_< (12liter benya alapjáraton) Link to comment Megosztás: More sharing options...
megadave Elküldve Február21, 2011 Megoszt Elküldve Február21, 2011 5 ajánlatkérés után inkább motort cseréltem :D (Laci nem... :D ) én kihoztam egy rakat plusz alkatrésszel (a bontós srácok még elláttak pár cuccal :D ) + olajcsere, vezérléscsere, stb. 100-ból, 2 nap alatt. Laci kihozta asszem majdnem 400-ból, 1,5 hónap alatt, és még jó sem lett elsőre. (viszont ő játszhatott bejártósdit <_< ) Azért simán megérte! :D :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
megadave Elküldve Február21, 2011 Megoszt Elküldve Február21, 2011 Ennyi :) Az autóval kapcsolatos kiadásokhoz mindig ideológiát kell találni és akkor nincs rossz érzése az embernek. Haver ugyanígy meg tudja indokolni miért jó 370forintos benzinnel 89-es e34 535i-vel járni. :D (12liter benya alapjáraton) Azért az 535i kontra x12sz -nek tényleg van elfogadható ideológiája. <_< :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Február21, 2011 Megoszt Elküldve Február21, 2011 Azért az 535i kontra x12sz -nek tényleg van elfogadható ideológiája. <_< :D Pl az 535 megy is. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
hakapeszimaki Elküldve Február21, 2011 Megoszt Elküldve Február21, 2011 Azért az 535i kontra x12sz -nek tényleg van elfogadható ideológiája. <_< :D Szívemből beszélsz! 4.6 kontra 11.5l/100km. :D Jó kis K-jetronic. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Február21, 2011 Megoszt Elküldve Február21, 2011 Szívemből beszélsz! 4.6 kontra 11.5l/100km. :D ...de az élvezet pótolhatatlan. Minden másra ott a mastercard! <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
hakapeszimaki Elküldve Február21, 2011 Megoszt Elküldve Február21, 2011 ...de az élvezet pótolhatatlan. Minden másra ott a mastercard! <_< Meg az is érdekes,hogy ér vagy 4kilót az autó ,aztán 3kilóért vett rá lézerblokkolót.Hogy ki is lehessen élvezni a lovakat :D Egyébként egy nagy kasztnis bimmerben a 90 olyan,mintha állnál. 120körül van a komfortzóna alapból. Az enyémben meg 100-nál óra szerint már szólnak,hogy nem kell annyira sietni. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Február21, 2011 Megoszt Elküldve Február21, 2011 Meg az is érdekes,hogy ér vagy 4kilót az autó ,aztán 3kilóért vett rá lézerblokkolót.Hogy ki is lehessen élvezni a lovakat <_< Egyébként egy nagy kasztnis bimmerben a 90 olyan,mintha állnál. 120körül van a komfortzóna alapból. Az enyémben meg 100-nál óra szerint már szólnak,hogy nem kell annyira sietni. :D Megy 100at? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Február21, 2011 Megoszt Elküldve Február21, 2011 Megy 100at? :D Ez g.ci volt <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Február21, 2011 Megoszt Elküldve Február21, 2011 Ez g.ci volt :D Mást vártál? <_< :D Kiakasztó volt ez a mai nap is. Annyi okos kommentet láttam, hogy kész. Ember megmutatta hogy kell caravanba hátsó toronymerevítőt rakni... :) Ezzel az erővel én is lefotózhattam volna azt, amelyiket éppen a csomiban tárolom... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Február21, 2011 Megoszt Elküldve Február21, 2011 Mást vártál? <_< :D Kiakasztó volt ez a mai nap is. Annyi okos kommentet láttam, hogy kész. Ember megmutatta hogy kell caravanba hátsó toronymerevítőt rakni... :D Ezzel az erővel én is lefotózhattam volna azt, amelyiket éppen a csomiban tárolom... :lol: ilyen fiatalon hogy lehet ilyen alacsony az ingerküszöböd ? :D :) :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Február21, 2011 Megoszt Elküldve Február21, 2011 ilyen fiatalon hogy lehet ilyen alacsony az ingerküszöböd ? <_< :D :D :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Február21, 2011 Megoszt Elküldve Február21, 2011 Mást vártál? <_< :D Kiakasztó volt ez a mai nap is. Annyi okos kommentet láttam, hogy kész. Ember megmutatta hogy kell caravanba hátsó toronymerevítőt rakni... :D Ezzel az erővel én is lefotózhattam volna azt, amelyiket éppen a csomiban tárolom... :D Akkor ma se tanultál semmit? :D Hihetetlen vagy :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
hakapeszimaki Elküldve Február22, 2011 Megoszt Elküldve Február22, 2011 Megy 100at? <_< Akkora felniket raksz a caraván alá,amekkorát szeretnél magadnak? Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Február22, 2011 Megoszt Elküldve Február22, 2011 Akkora felniket raksz a caraván alá,amekkorát szeretnél magadnak? Természetesen igen. <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
pebe Elküldve Február22, 2011 Megoszt Elküldve Február22, 2011 Ismer valaki olyan műszaki vizsga állomást, ahol "okosban" vizsgáztatnak? Ha valakinek van konkrét címe, legyen szíves küldje már át PÜ-ben <_< Köszi! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Február22, 2011 Megoszt Elküldve Február22, 2011 Ismer valaki olyan műszaki vizsga állomást, ahol "okosban" vizsgáztatnak? Ha valakinek van konkrét címe, legyen szíves küldje már át PÜ-ben :D Köszi! Megfelelő mennyiségű KP kérdése az egész <_< De mit kéne okosítani rajta? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts