Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Egyéb csevegés

gsi.tamás

Recommended Posts

Ezért mondtam hogy fáááááj. Egy rendes generál bőven benne van ennyiben, csak ugye egyáltalán nem biztos, hogy az a legjobb megoldás :D Jó alkatrészekkel, nem nehéz 3-4 kiló fölé menni <_<

De ez nem egy xe vagy let. :) Dízellel felmenni 300ra már művészet (vagy átverés) :D

Megosztás:

Ha te mondod... :)

Tapasztalat? :D

5 ajánlatkérés után inkább motort cseréltem :D (Laci nem... :D )

én kihoztam egy rakat plusz alkatrésszel (a bontós srácok még elláttak pár cuccal :D ) + olajcsere, vezérléscsere, stb. 100-ból, 2 nap alatt.

Laci kihozta asszem majdnem 400-ból, 1,5 hónap alatt, és még jó sem lett elsőre. (viszont ő játszhatott bejártósdit <_< )

Megosztás:

még közel sem költöttem annyit mint mint kívánt volna!<_<

amúgy igazad van tényleg vehettem volna egy használt ujjat!aminek nem tudom mi a baja átírással együtt meg bőven túl lennék ezen az összegen

ha nem lenne a szíj kopása nem lenne vele semmi baj szépen jár a motor

Megosztás:

én kihoztam egy rakat plusz alkatrésszel (a bontós srácok még elláttak pár cuccal :) ) + olajcsere, vezérléscsere, stb. 100-ból, 2 nap alatt.

Laci kihozta asszem majdnem 400-ból, 1,5 hónap alatt, és még jó sem lett elsőre. (viszont ő játszhatott bejártósdit <_< )

+ az új műszaki?

Megosztás:

Csak szétfingott példányok voltak/vannak az árukat meg megkérik. Garancia általában már lejárt róluk,és nem gyárilag függetlenek.Láttam már függetlenített telefont,ami az adótoronytól 200m-re kereste a hálózatot. :D Inkább kihagyom. Netezni telefonnal büntetés szerintem,az nem vonzott annyira meg fotóművészkedni sem akarok a telefonnal. Tudjon gsm-et,meg navigáljon,többi nem érdekel. :D

Szétszedték és rosszul rakták össze. Általános nokia hiba a GSM antenna érintkezési problémája. Minden összerakás előtt kicsit ki kell feszíteni. Kontakt spray sem árt. N95-öm van, haverom függetlenítette és semmi bajom vele. Amúgy ingyenes Ovi Térképek van rajta, de mellette ott van a Garmin is (telepítős verzió, 5.00.50) székely hanggal. :D

Én ősszel csapágyaztam a Bosch generátoromat, elég nagy cumi volt a csapágyak lehúzása, mert a szénkefe felőli tengelyvégen ott figyelt a csúszógyűrű műanyag tartója, így a tengelyvégre nem tudtam ráfogni a lehúzóval, szétnyomta volna. A másik oldalon jött egy kicsit lehúzóval, de a végén mindkettőt le kellett köszörűlni, majd vágóval leütni. <_<

Szerencsére ennél csak a tárcsa felőli oldalán volt csúszógyűrű, a szénkefés oldalán a műanyag ventilátor burkolatig kellett ráütni az új csapágyat és ennyi, mehetett a helyére. Bár mi a rendes összerakásával szívtunk. Valahol mindig beleért az állórészbe. 1,5 óra szívás után azért sikerült eltalálni. :)

Megosztás:

még közel sem költöttem annyit mint mint kívánt volna!:D

amúgy igazad van tényleg vehettem volna egy használt ujjat!aminek nem tudom mi a baja átírással együtt meg bőven túl lennék ezen az összegen

ha nem lenne a szíj kopása nem lenne vele semmi baj szépen jár a motor

Ennyi :D

Az autóval kapcsolatos kiadásokhoz mindig ideológiát kell találni és akkor nincs rossz érzése az embernek.

Haver ugyanígy meg tudja indokolni miért jó 370forintos benzinnel 89-es e34 535i-vel járni. <_< (12liter benya alapjáraton)

Megosztás:

én kihoztam egy rakat plusz alkatrésszel (a bontós srácok még elláttak pár cuccal :D ) + olajcsere, vezérléscsere, stb. 100-ból, 2 nap alatt.

Azért simán megérte! :D :)

Megosztás:

Ennyi :)

Az autóval kapcsolatos kiadásokhoz mindig ideológiát kell találni és akkor nincs rossz érzése az embernek.

Haver ugyanígy meg tudja indokolni miért jó 370forintos benzinnel 89-es e34 535i-vel járni. :D (12liter benya alapjáraton)

Azért az 535i kontra x12sz -nek tényleg van elfogadható ideológiája. <_< :D

Megosztás:

...de az élvezet pótolhatatlan.

Minden másra ott a mastercard! <_<

Meg az is érdekes,hogy ér vagy 4kilót az autó ,aztán 3kilóért vett rá lézerblokkolót.Hogy ki is lehessen élvezni a lovakat :D

Egyébként egy nagy kasztnis bimmerben a 90 olyan,mintha állnál. 120körül van a komfortzóna alapból.

Az enyémben meg 100-nál óra szerint már szólnak,hogy nem kell annyira sietni. :D

Megosztás:

Meg az is érdekes,hogy ér vagy 4kilót az autó ,aztán 3kilóért vett rá lézerblokkolót.Hogy ki is lehessen élvezni a lovakat <_<

Egyébként egy nagy kasztnis bimmerben a 90 olyan,mintha állnál. 120körül van a komfortzóna alapból.

Az enyémben meg 100-nál óra szerint már szólnak,hogy nem kell annyira sietni. :D

Megy 100at? :D

Megosztás:

Ez g.ci volt :D

Mást vártál? <_< :D

Kiakasztó volt ez a mai nap is. Annyi okos kommentet láttam, hogy kész. Ember megmutatta hogy kell caravanba hátsó toronymerevítőt rakni... :)

Ezzel az erővel én is lefotózhattam volna azt, amelyiket éppen a csomiban tárolom... :D

Megosztás:

Kiakasztó volt ez a mai nap is. Annyi okos kommentet láttam, hogy kész. Ember megmutatta hogy kell caravanba hátsó toronymerevítőt rakni... :D

Ezzel az erővel én is lefotózhattam volna azt, amelyiket éppen a csomiban tárolom... :lol:

ilyen fiatalon hogy lehet ilyen alacsony az ingerküszöböd ? :D :) :D :D

Megosztás:

Kiakasztó volt ez a mai nap is. Annyi okos kommentet láttam, hogy kész. Ember megmutatta hogy kell caravanba hátsó toronymerevítőt rakni... :D

Ezzel az erővel én is lefotózhattam volna azt, amelyiket éppen a csomiban tárolom... :D

Akkor ma se tanultál semmit? :D Hihetetlen vagy :)

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.